Pokemon GO
עמוד 68 מתוך 68 ראשוןראשון ... 1858666768
מציג תוצאות 1,006 עד 1,012 מתוך 1012
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    [COLOR="Black"][B]

ליאור:
    אתה מחזיר את נאזליף לפוקדור, ואז מוציא מהכיס ובודק את לוח המשימות, ואתה מגלה לפתע הודעה חדשה:
    "שלום ג'ק, ברצוני להודיע לך כי המשימה נגמרה. הסוכן מייקל מצא והחזיר את הדיסק-און-קי.
    אתה יכול להפסיק בחיפושים.
    משימות חדשות בקרוב. בינתיים יש לך זמן חופשי.
    תודה, אריקה."

אתה מיד מרגיש מעט הקלה שהמשימה הקודמת נגמרה בהצלחה, גם אם לא אתה צלחת אותה.
    אני אומר" גדול יש לי זמן חופשי".אני מתשתגר אל הסאפרי שנמצא במחוז ג'וטו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק:
    אתה מתחיל לצעוד לכיוון האיזור ההררי בספארי, ובמהרה אתה מתחיל ללכת בשביל קצת מסורבל מלא אבנים והרים קטנים.
    לאחר כמה דקות של הליכה מעט קשה, אתה מטפס על כמה סלעים למין פסגה גדולה ומסולעת. אתה מחפש בעיניך כמה שיותר פוקימונים כדי לתפוס בעזרת כדורי הספארי שקיבלת. אתה מצליח לראות מרחוק גם איזור מדברי ויבש.
    לפתע, אתה רואה בין הסלעים ארון קטן שהולך לו בשלווה.

---
    X30
    אחשוב לעצמי 'הוא שוה תפיסה'.
    "שלום לך ארון קטנצ'יק" אומר לו בשלווה כדי שלא יפחד, "אני רואה שאתה אוהב סלעים" אומר ואתן לו סלע קטן שקטן מגופו.
    "מה דעתך להצטרף אליי?" אשאל ואראה לו פוכודר.
    לאחר מכן אשים אותו בתוך הפוכדור, במידה והוא יצא אתן לו עוד אחד.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה מתחיל לחפש שוב בעיר הארטהום אשר מוכרת לך כבר למדי את מרכז הפוקימונים העירוני. לאחר כמה דקות של הליכה, בין הרחובות אשר מוכרים לך כבר, אתה מגיע אל מרכז הפוקימונים הגדול.
    שוב, אתה רואה מרחוק את מכון הפוקימונים הגדול, ובראשך שוב מהדהד השיחה בין שני הזרים על מאמנת המכון החזקה.
    אתה נכנס לתוך המרכז, ואתה רואה כרגיל את האח ג'ון ולצידו צ'נסי חמודה. אתה מבצע את התהליך הרגיל, מוסר את הפוקדורים ולאחר מספר שניות צ'נסי הורדרדה מחזירה לך אותם בריאים ושלמים.
    מיד, בשל השעה המאוחרת, אתה ניגש אל האח ג'ון ושואל אותו לגבי חדר פנוי במרכז, והוא מיד משיב בחיוב ומחייך, "כן, נשארו לנו עוד מקומות במרכז," הוא אומר בחיוך ומוציא מתוך המגירה מפתח ועליו המספר '22', "אתה תהיה בחדר 22." הוא מוסיף ומגיש לך את המפתח, ואז מתפנה אל לקוח.

אתה עולה למסדרון, ובמהרה מוצא את חדר 22. אתה נכנס בעזרת המפתח, ובפניך נפתח חדר רחב עם מיטה זוגית, מקלחת וטלוויזיה.
    אני אלך להתלקח ואז לאחר מכן אלך למיטה כדי ללכת לישון.
    למחרת אחזיר את המפתח ואז אשתגר אל הספארי שבאזור ג'וטו כדי לתפוס פוקימונים לשישיה שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    [COLOR="Black"][B]

דילן:
    אתה מלטף את ראשו של ראפלט כסימן של עידוד ונראה שהוא נהנה מזה.
    אתה צועד ונכנס לתוך המפקדה, כאשר ראפלט על כתפך, ואתה מגיע לתוך לובי נקי ורחב. משמאלך אתה רואה פקידה עסוקה ופטפטנית מאחורי שולחן עבודה גדול, וממולך אתה רואה זוג מעליות.
    אתה מתחיל להתקדם לכיוון המעליות, "סליחה לאן אתה הולך?" שואלת הפקידה העסוקה, "מה אתה צריך ולאן?"
    "שלום לך" אומר לה בנימוס ואחייך מעט, "אני מחפש את הסוכנת מורגן,יש לי מכתב להעביר אליה,היא נמצאת?" אשאל את הפקידה

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B]
    יואב:
    סייטר הנחושה מהנהנת להוראותיך, ומיד יוצאת במהירות עם כנפיים זוהרות, כדי לתקוף בכנף ברזל, אך לפתע וואצ'וג קופץ באתלטיות הצידה ומתחמק מהמתקפה המסוכנת של סייטר החזקה.
    למרות זאת, סייטר לא מוותרת, ומתכוננת לשלוח גל ואקום לוואצ'וג, אך לפתע וואצ'וג מפתיע אותה ודוחף אותה בחוזקה. סייטר נופלת לאחור מה שגורם גם לביטול המתקפה שהכינה.
    "אל תוותרי סייטר! תשתמשי שוב בגל ואקום,ואז כנף פלדה משולבת עם מתקפה מהירה!" אצעק אל סייטר בנחישות,כשלפתע עולה במוחי רעיון:'רגע,למה לא לתפוס את הוואצ'וג הזה?' אני חושב
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    עומר 1:
    סבבה
    ----
    אתה ניגש לטיימפול, ושואל בעדינות האם ירצה להצטרף לצוות שלך לצד פידג'י.
    טיימפול מביט בך במבט תמוה לרגע, ואז מסיט את עיניו ממך וחוזר להביט באגם. אתה מבין שהוא די מתעלם ממך, יכול להיות בגלל שלא הבין אותך, או יכול להיות שהוא פשוט לא רוצה, אך אתה לא מצליח בדיוק לשים את האצבע על הסיבה.

אביט עליו בילבול, 'אולי הוא רוצה קרב..?' אשאל את עצמי בליבי. אגש אליו ואנסה לדבר איתו שוב, במטרה להבין מה הכוונה שלו.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. the bitch is back
    [COLOR="Black"][B]

עומר 2:
    ממוקד ורציני, אתה יורד מהשביל בעיקבות העקבות שאתה מניח שהם של הסוכן טרי. לאחר כמה דקות של הליכה בחול, אתה רואה שהעקבות מפסיקים.
    לפתע, משומקום מגיח מולך סאנדשרו קטן שנראה כועס למדי, אתה מניח כי אולי פלשת לטריטוריה שלו.

'אווו הוא כזה חמוד!' אחשוב לעצמי "צא הוטהוט!" אקרא ואשחרר את הפוקימון שלי מהפוקדור "אני רוצה שתתחיל עם היפנוזה ואז הישתמש בניקור ישירות לבטן שלו!" אקרא בחינניות. "קדימה צא!"

עמוד 68 מתוך 68 ראשוןראשון ... 1858666768

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •