מה המחשבה הכי פלילית שלכם הייתה?
מה המחשבה הכי פלילית שלכם הייתה?
להעתיק במבחן ><"
אני סוג של ילדה טובה ירושליים ><"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
לדקור את המורה שתנ"ך עם העיפרון מתי שהיא עוברת לידי XD
מזל שזה רק מחשבה =X
XD המורה לתנ"ך היא ממש דינוזאור LOL קוראים לה ברנה אני קורא לה ברני XD
חח גאמני רוצה! XDOriginally posted by Fusion Catiteen@Sep 19 2008, 02:32 PM
מה אתם חושבים?
להשתלט על העולם עם החתולים מאואואואואוה ^_______________^ מממממממממיאו
אל תדאגו אשאיר אותכם בחיים.
אממממ...
המחשבה הפלילית שלי הייתה לפרוץ לביניין הנוער העובד. [כמעט עשיתי את זה, שברתי רק שני חלונות, ואני מצטער על זה בגלל שבידיוק תפסו אותי והם היו נורא נחמדים עליי]
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)