למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
אני אורז את התיק שלי כדי לתת לצ'ימצ'אר טיפה זמן לנוח ואז אומר לו "תתעורר צ'ימצ'אר המסע שלנו מתחיל"איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
עם חפץ זה הוא יוכל לקבל אותו במערה,בלעדיי החפץ הוא לא יוכל..
מוכנים? מתחילים!
שאלה מספר 2 ~ אילו מתקפות ה-אנון לומדים? ומאיזה סוג האנון ?
-נקודה אחת לליאור
רז
"אוקי..אז תלך לעיר פלוארומה,שם תפגוש את ורונה והיא תנחה אותך..בכל מקרה..היא תחכה לך שם,אני אדבר איתה,רק תיזהר מיער אטרנה!טוב אני חייב לנתק..ביי!" הוא אומר ומנתק את השיחה.
אאתה רואה שצ'ימצ'אר יושב על אחת הספות,נח לו ולא רוצה לקום.
אתה התכוונת שאני צדקתי?תומר צדק!
שאלה מספר 3 ~כמה אנונים יש?
-נקודה אחת לליאור
-נקודה אחת לתומר
ויש 28 אנונים
נערך לאחרונה על ידי Tאלון, 04-21-2011 בשעה 09:27 PM
איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
מוכנים? מתחילים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תומר צדק!
שאלה מספר 4 ~ אני אתן לכם את האות האחרונה..
_ _ _ _ _ _ ק
קבוצה: פוקימון
אותיות שאין: י' ;
מילים שאין: פסיידאק
-2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
לי
סילן עונה לך מחוייך "מכיוון שהיכולת של טרטוויג,צמיחה,הופעלה,אתה בסה"כ חצי שנה או אפילו 3 חודשים רק מאמן,ואילו אני,מאמן כ-6 שנים,לקח לי שנה להפעיל את היכולת,בגלל זה התרשמתי מהטרטוויג החזק שלך,ובגלל זה רציתי לקרוא לך,והנה תן לי את הפוכדור שלו.." הוא אומר ומרפא לך אותו במכונה מוזרה שהוא מוציא מהתיק שלו,לאחר מכן הוא אומר לכולם "אוקי..נגמר השיעור..אתם מוכנים ללכת לעולם הרוחות! זה השיעור הראשון שלכם..אני אופיע אצלכם בטלפון למקרה שתצטרכו עזרה או שאני אקרא לעוד שיעור..בינתיים אתם מוזמנים ללכת לביתכם.." הוא אומר והולך גם הוא,אתה רואה שכל המאמנים עוזבים את המקום.
אתה רואה שנשארת לידךשאומרת "היי,באתי מאונובה הרחוקה,קוראים לי ביאנקה אבל תקרא לי בי,רוצה קרב?" היא אומרת,אך לפתע אתם נשאבים לתוך הקרקע כאילו הייתה רעידת אדמה,ואתה מגלה את שניכם בתוך מערה מיסתורית.
ג'ון
פיפלאפ צועק בחוזקה על סימפור שמנסה לסתום את אוזניו אך לשווא,לאחר מכן פיפלאפ משתמש בדחיפה אך סימפור עוצר אותו עם זנבו הארוך ועם ידיו,פיפלאפ לא מבזבז רגע ויורה לעבר סימפור בועות שפוגעות לו בפרצוף ומטשטשות את ראייתו,סימפור לא רואה כלום ופיפלאפ דוחף אותו עם דחיפה והוא עף אחורה.
אתה רואה שהוא עולה על אחד העצים שוב ומסמן לפיפלאפ עם הידיים שכאילו הוא מחכה לו.
ג'ייסון
"יופי צ'ימצ'אר-עכשיו תשתמש בשריטה על סימיסיר!" אתה אומר לו וצ'ימצ'אר רץ לעבר סימיסיר,סימיסיר קופץ מהר מעל צ'ימצ'אר שמופתע ולא מצליח לתקוף בשריטה,אתה רואה שסימיסייר קופץ על הקירות בחדר,הוא מסמן לצ'ימצ'אר בידיו שכאילו הוא מזמין אותו לכיוונו,צ'ימצ'אר קונה את זה ומשתמש בשריטה אך כשהוא שורט סימיסיר קופץ מיד וצ'ימצ'אר נפגע מקיר הבטון מאחוריו.
מייקל
*פתחת את עמוד 10! אתה מקבל פוקימון מסוג על-חושי לבחירתך..איזה תרצה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
היפופוטאס מהנהן בראשו ודוחף אותך עם הראש שלו בכדי שתצא,לבסוף,הוא ממלא את הבור בחול,ואתה מתיישב על החול ומרגיש איך אתה עולה מעל הבור,ואתה רואה שמתחיל לרדת החושך,אתה לא רואה לאן אתה צריך להמשיך מרוב החושך שבאזור,פיפלאפ ובורמי יוצאים מהפוכדור,אחד מהם רוצה ללכת ימינה והשני שמאלה.
אלמוג
טרטוויג מפנה את מבטו לשלג אשר על הרצפה,ומסביר לך שהוא לא ידע שזה פוקימון.
אתה מוציא את הפוקדקס ומתקרב לסנובר,אך סנובר משתמש בעלי תער,שמעיפים אותך אחורה ומשמיטים את הפוקדקס מידיך,טרטוויג נראה עצבני מאוד אך לא עושה כלום ומתיישב לידך,אתה רואה שסנובר מפזר עליכם אבקת שלג שפוגעת קשה בטרטוויג ודי גורמת לך לקפוא,לאחר מכן סנובר מצחקק בקול ומתחיל ללכת לכיוון הר קורונט שמוביל לעיר סלסטיק.
רז
*לא..אם אני רושם "רז צדק" אני מתכוון אליך..בסדר?
אתה מסדר את התיק שלך וקורא לצ'ימצ'אר לצאת החוצה.
צ'ימצ'אר פוקח את אחת מעיניו ומפהק פיהוק גדול,הוא קם על רגליו והולך למטבח,שם מוצא אוכל לפוקימונים,הוא לוקח את האוכל,יושב על הספה ואוכל ממנו,נראה שהוא לא רוצה לעזוב.
בר
תשתתף בבקשה באתגר האיוונט..מתואר למעלה..
אתה מסתכל במפת סינו ורואה שהעיר פסטוריה לא רחוקה מהרטאום,נמצאת די דרומית להרטאום.
אתה מתחיל ללכת שלפתע אתה שומע צווחות "טר טרטוויג!" אתה שומע ושומע שטרטוויג דופק בדלת בחוזקה,שכחת להוציא אותו,אתה מעט מתבייש ומוציא אותו.
טרטוויג מסתכל עליך בכעס וממשיך ואתה הולך אחריו, כעבור מספר דקות של הליכה אתם רואים שטח גשום ומלא שלוליות,אתה וטרטוויג מתחילים לעבור אותו מהר בגלל הגשם אך לפתע אתם נתקלים בשלוסקטנה שאיבדה את דרכה בין השלוליות.
ספוילר
אני אומר לו "קדימה צ'ימצ'אר חייבים ללכת"ואלך לבדוק אם במטבח יש גרגר צ'סטו (הגרגר שמעיר)כדי להמריץ את צ'ימצ'אררז
*לא..אם אני רושם "רז צדק" אני מתכוון אליך..בסדר?
אתה מסדר את התיק שלך וקורא לצ'ימצ'אר לצאת החוצה.
צ'ימצ'אר פוקח את אחת מעיניו ומפהק פיהוק גדול,הוא קם על רגליו והולך למטבח,שם מוצא אוכל לפוקימונים,הוא לוקח את האוכל,יושב על הספה ואוכל ממנו,נראה שהוא לא רוצה לעזוב.
סקאנטנק/קרוקורוק/קרוגאנק/סוואסבקתומר צדק!
_ _ _ _ _ _ ק
-2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
נערך לאחרונה על ידי Tאלון, 04-21-2011 בשעה 11:52 PM
"צ'ימצ'אר-השתמש בצעקה!" אומר לצ'ימצ'אר "ולאחר מכן בגחלת!" בתקווה שהוא יצליח ובדאגה למצבו.ג'ייסון
"יופי צ'ימצ'אר-עכשיו תשתמש בשריטה על סימיסיר!" אתה אומר לו וצ'ימצ'אר רץ לעבר סימיסיר,סימיסיר קופץ מהר מעל צ'ימצ'אר שמופתע ולא מצליח לתקוף בשריטה,אתה רואה שסימיסייר קופץ על הקירות בחדר,הוא מסמן לצ'ימצ'אר בידיו שכאילו הוא מזמין אותו לכיוונו,צ'ימצ'אר קונה את זה ומשתמש בשריטה אך כשהוא שורט סימיסיר קופץ מיד וצ'ימצ'אר נפגע מקיר הבטון מאחוריו.
NYO HO HO BITCH
מוכנים? מתחילים!
_ ו _ ו _ _ ק
אותיות שאין: י' ; מ'
מילים שאין: פסיידאק,ספינארק
-2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
רז
אתה מוצא גרגיר צ'סטו ונותן לצ'ימצ'אר,הוא אוכל אותו וממשיך לשכב, כלום לא קרה כי צ'ימצ'אר לא ישן!הוא רק היה על הספה ולא רצה לצאת!
אתה חושב על דרך יותר טובה שלפתע אתה נזכר שאולי כדאי להחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.
ג'ייסון
צ'ימצ'אר צועק על סימיסיר,שלא ממש נבהל מהצעקה,צ'ימצ'אר יורה לעברו גחלת,אך סימיסיר מצליח לעצור אותה עם זנבו,צ'ימצ'אר חושב על רעיון ומתחיל לרוץ לעבר סימיסיר בשריטה,הוא פוגע בו אך נתפס על גבו של סימיסיר,סימיסיר רץ לכיוון אחד הקירות ומטיח את צ'ימצ'אר בקיר,לפתע הלהבה של צ'ימצ'אר גדלה במהירות,ועיניו נעשות אדומות "זה זה!" אומר צ'ילי בהתרגשות,צ'ימצ'אר לפתע יורה גחלת לכיוון סימיסיר ורץ על הגחלת,הוא מתגלגל לתוכה ונוצר גלגל אש קטן שעף לכיוון סימיסיר,סימיסיר מתחמק וצ'ימצ'אר פוגע בקיר.
"צ'ימצ'אר למד גלגל להבה.." אומר לך צ'ילי.
תומר
יש ו' !
~~~
פיפלאפ צועק על סימפור שכבר לא נבהל מהצעקה,לאחר מכן הוא מנסה לדחוף אותו תוך כדי שהוא יורה לעברו בועות,סימפור מתחמק מהבועות ועוצר את פיפלאפ עם זנבו ובכך פיפלאפ לא מצליח לדחוף אותו,סימפור לפתע מניף את זנבו ללמעלה ופיפלאפ עף אחורה כי הוא ניסה לדחוף את הזנב,פיפלאפ פוגע בעץ גדול ונפצע קשה.
"פיפ לאפ!" הוא קורא בזעם,אתה רואה שעיניו הופכות להיות ממוקדות בסימפור ומתחילות להיות כחולות ואז שחורות,הוא יוצר מלא בועות ומסובב אותם באוויר,מיד נוצרת מערבולת של מים והוא מעיף אותה לכיוון סימפור,סימפור נלכד בתוך המערבולת אך מיד יוצא ממנה,"זה זה!" אומר קרייס בהתרגשות,פיפלאפ מנסה לתקוף בדחיפה,אך סימפור מתחמק ופיפלאפ נוחת על הקרקע וממשיך לזעום.
"פיפלאפ למד מערבולת.." מוסיף קרייס למה שאמר מקודם.
בר
שלוס מתסכלת עליך ועולה על ידיך,טרטוויג רוצה גם כן לעלות אך אתה מסביר לו שאתה לא יכול את שניכם והוא שוב כועס,אתם ממשיכים שוב בדרככם,שלפתע אתם רואים דמות בין הגשם,אתה מסתכל טוב טוב על הדמות ורואה פנים שמוכרות לך מפעם,, אתה נזכר שראית את אותם פנים בטלוויזיה תמיד.
"היי אני וויק המרסק! מנהיג מכון פסטוריה! רציתי לאחל לך בהצלחה במסע..כן פרופסור רוואן הודיע לי.." הוא אומר ונוגע לך בכתף ואז מוסיף "בהצלחה לך איש קטן" ואז הוא ממשיך לפסוע לו בשלוליות.
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שכדי לעבור,אתם צריכים לעבור ביצה גדולה ורחבת ידיים.
ספוילר
אני אכניס את צ'ימצ'אר לפוקדור ואצא לדרךרז
אתה מוצא גרגיר צ'סטו ונותן לצ'ימצ'אר,הוא אוכל אותו וממשיך לשכב, כלום לא קרה כי צ'ימצ'אר לא ישן!הוא רק היה על הספה ולא רצה לצאת!
אתה חושב על דרך יותר טובה שלפתע אתה נזכר שאולי כדאי להחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.
~~~~~~~~~~~~~~
ר'
"צ'ימצ'אר-כל הכבוד!למדת מתקפה חדשה!" אומר לצ'ימצ'אר בהתלהבות "תשתמש בגלגל להבה שוב!" בביטחון שעכשיו צ'ימצ'אר ינצח בקרב.ג'ייסון
צ'ימצ'אר צועק על סימיסיר,שלא ממש נבהל מהצעקה,צ'ימצ'אר יורה לעברו גחלת,אך סימיסיר מצליח לעצור אותה עם זנבו,צ'ימצ'אר חושב על רעיון ומתחיל לרוץ לעבר סימיסיר בשריטה,הוא פוגע בו אך נתפס על גבו של סימיסיר,סימיסיר רץ לכיוון אחד הקירות ומטיח את צ'ימצ'אר בקיר,לפתע הלהבה של צ'ימצ'אר גדלה במהירות,ועיניו נעשות אדומות "זה זה!" אומר צ'ילי בהתרגשות,צ'ימצ'אר לפתע יורה גחלת לכיוון סימיסיר ורץ על הגחלת,הוא מתגלגל לתוכה ונוצר גלגל אש קטן שעף לכיוון סימיסיר,סימיסיר מתחמק וצ'ימצ'אר פוגע בקיר.
"צ'ימצ'אר למד גלגל להבה.." אומר לך צ'ילי.
NYO HO HO BITCH
מוכנים? מתחילים!
_ ו ר ו א ר ק
אותיות שאין: י' ; מ'
מילים שאין: פסיידאק,ספינארק
-2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
ג'ון
פיפלאפ משתמש במערבולת,בזמן שאתה רואה שכבר מגיעה הדקה ה-9 לקרב,סימפור נשאב למערבולת שוב ופיפלאפ רץ אליו בדחיפה,שלפתע פיפלאפ נשאב גם הוא לתוך המעבולת,סימפור תופס בפיפלאפ בזנבו ועולה על פיפלאפ,לאחר מכן הוא קופץ ויוצא מהמערבולת לעומת פיפלאפ שנסחף בתוכה ויוצא ממנה.
"נגמר הזמן!" אומר אחד הילדים, "טוב בינתיים תתאמנו פה,תילחמו זה מול זה,וג'ון? תוכל לגשת אלי כרגע?" אומר לך קרייס לאחר שהקרב נגמר.
רז
אתה מתחיל לצעוד לבדך לכיוון ורונה שאמורה להנחות אותך,שלפתע אתה רואה קבוצתשצועדת לה,הבידוף נעצרים ומסתכלים עליך,לאחר כמה מחשבות הם ממשיכים בדרכם.
צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור ולא יודע איפה הוא.
ג'ייסון
רוצה צבע אחר? אם כן אז לא צבע שתפוס..
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה,אך סימיסייר מצליח לתפוס את צ'ימצ'אר בזנבו וידיו,אמנם נגרם לו מעט נזק אך סימיסייר תופס אותו ומעיף אותו אחורה,צ'ימצ'אר שמבולבל מכך שסימיסייר תפס אותו בלי ידיעתו,עף אחורה ובטעות פוגע בקיר,"הזמן נגמר!" אומר אחד הילדים,"טוב בינתיים תתאמנו פה,תילחמו זה מול זה,וג'ייסון? תוכל לגשת אלי כרגע?" אומר לך צ'ילי לאחר שהקרב נגמר.
בר
אתה מתחיל לשחות בתוך הנהר,לבסוף אתה רואה שאין מספיק מקום לשני הפוקימונים וטרטוויג דוחף את שלוס לביצה,שלוס ממשיכה להיות רגועה ולא אכפת לה לשחות לידך בביצה,למעשה היא די מחבבת את זה.
אתה רואה שהמים והבוץ מגייעם עד לגובה החזה שלך,ואילו שלוס צפה שם,טרטוויג נושך את הכובע שלך בזהירות כדי לא ליפול.
לפתע נעמד מולכםגדול,שכנראה לא כלכך שמח שבאתם לביקור בשטח הביצה שלו..
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)