Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 45 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 673
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה
    איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
    באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
    אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
    בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
    עם חפץ זה הוא יוכל לקבל אותו במערה,בלעדיי החפץ הוא לא יוכל..
    מוכנים? מתחילים!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

שאלה מספר 4 ~ אני אתן לכם את האות האחרונה..
    _ ו ר ו א ר ק
    קבוצה: פוקימון
    אותיות שאין: י' ; מ'
    מילים שאין: פסיידאק,ספינארק
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    בר
    אתה מתחיל לשחות בתוך הנהר,לבסוף אתה רואה שאין מספיק מקום לשני הפוקימונים וטרטוויג דוחף את שלוס לביצה,שלוס ממשיכה להיות רגועה ולא אכפת לה לשחות לידך בביצה,למעשה היא די מחבבת את זה.
    אתה רואה שהמים והבוץ מגייעם עד לגובה החזה שלך,ואילו שלוס צפה שם,טרטוויג נושך את הכובע שלך בזהירות כדי לא ליפול.
    לפתע נעמד מולכם גדול,שכנראה לא כלכך שמח שבאתם לביקור בשטח הביצה שלו..
    ז'
    - - - - - - - - .
    "ואו חבר לא באנו כדי לארוס לך את השטח, שלוס תדברי איתו הוא ההתפתחות שלך" אגיד לו ולה.
    'איך קוראים לו שחכתי נו.... כן גסטרודון' אחשוב בליבי

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
    בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
    מוכנים? מתחילים!
    המילה הייתה: זורוארק - הזוכה: בר
    _ _ - _ _ _
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -נקודה אחת לבר

בר
    *להרוס לא לארוס

שלוס הולכת לדבר עם גסטרודון,אך אתה רואה שהם לא מצליחים להסתדר וגסטרודון שולח קרן עשויה מים שנכנסת לביצה ויוצאת לכיוון שלוס שעפה אחורה לכיוונך.
    הוא מסמן לך שאם לא תעופו,אתם הבאים בתור,אתה רואה ששלוס נוחתת על הביצה,מעולפת,ומתחילה לטבוע בתוכה,טרטוויג ישר קופץ מראשך לכיוון הביצה,ונראה שגם הוא לא מצליח לנשום וטובע גם כן,'אני חייב להציל אותם..אבל איך?' אתה חושב לעצמך.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    מוכנים? מתחילים!
    המילה הייתה: זורוארק - הזוכה: בר
    _ _ - _ _ _
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -נקודה אחת לבר

בר
    *להרוס לא לארוס

שלוס הולכת לדבר עם גסטרודון,אך אתה רואה שהם לא מצליחים להסתדר וגסטרודון שולח קרן עשויה מים שנכנסת לביצה ויוצאת לכיוון שלוס שעפה אחורה לכיוונך.
    הוא מסמן לך שאם לא תעופו,אתם הבאים בתור,אתה רואה ששלוס נוחתת על הביצה,מעולפת,ומתחילה לטבוע בתוכה,טרטוויג ישר קופץ מראשך לכיוון הביצה,ונראה שגם הוא לא מצליח לנשום וטובע גם כן,'אני חייב להציל אותם..אבל איך?' אתה חושב לעצמך.
    המילה מר מים
    - - - - - - - - - - -
    'איך אני יציל אותם??, יש לי רעיון' אחשוב בלחץ.
    "גסטרודוןאני מבטיח לגמול לך תציל אותם בבקשה אני יביא לך משהו וגם העזוב את השטח שלך" אבקש בהתחננות מגסטרודון
    נערך לאחרונה על ידי ~BarMaster~, 04-22-2011 בשעה 01:44 AM

4. אני בכלל לא אלון
    רז
    אתה מתחיל לצעוד לבדך לכיוון ורונה שאמורה להנחות אותך,שלפתע אתה רואה קבוצת שצועדת לה,הבידוף נעצרים ומסתכלים עליך,לאחר כמה מחשבות הם ממשיכים בדרכם.
    צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור ולא יודע איפה הוא.
    אני אומר לצ'ימצ'אר "היי ישנוני כבר יצאנו לדרך"

5. לא ברור בכלל
    מוכנים? מתחילים!
    המילה הייתה: מר-מים,הזוכה: בר
    שאלה מספר 4 ~ אני אתן לכם את האות האחרונה
    _ _ _ _ _ _ _ _ה

-2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר

בר
    טרטוויג גם כן טבע..תערוך את התגובה כי הוא לא יכול להשתמש בעלי תער כשהוא טובע,אחרת הוא ייטבע לגמרי ויבלע מים...מקסימום תרד אתה להציל אותו..או שתבקש מגסטרודון..

רז
    "צ'ימ?" שואל צ'ימצ'אר בבלבול וקופץ לעבר הבידוף,אתה רואה שהם מדברים וצ'ימצ'אר מאוד מתקשר לאחד הבידוףואחרי זה חוזר לידך.
    אתם ממשיכים בדרככם בערך כ6 דקות הלכיה שלפתע אתה רואה שאותו הסידוף הקטן שצ'ימצ'אר דיבר איתו ממקודם עוקב אחריכם.

Spoiler ספוילר

6. אני בכלל לא אלון
    רז
    "צ'ימ?" שואל צ'ימצ'אר בבלבול וקופץ לעבר הבידוף,אתה רואה שהם מדברים וצ'ימצ'אר מאוד מתקשר לאחד הבידוףואחרי זה חוזר לידך.
    אתם ממשיכים בדרככם בערך כ6 דקות הלכיה שלפתע אתה רואה שאותו הסידוף הקטן שצ'ימצ'אר דיבר איתו ממקודם עוקב אחריכם.
    אני אומר לבידוף "הי בידוף רוצה להצטרף אלינו במסע?"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מ'

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מוכנים? מתחילים!
    תומר צדק!

_ _ _ _ _ _ ק
    אותיות שאין: י' ;
    מילים שאין: פסיידאק
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר

לי
    סילן עונה לך מחוייך "מכיוון שהיכולת של טרטוויג,צמיחה,הופעלה,אתה בסה"כ חצי שנה או אפילו 3 חודשים רק מאמן,ואילו אני,מאמן כ-6 שנים,לקח לי שנה להפעיל את היכולת,בגלל זה התרשמתי מהטרטוויג החזק שלך,ובגלל זה רציתי לקרוא לך,והנה תן לי את הפוכדור שלו.." הוא אומר ומרפא לך אותו במכונה מוזרה שהוא מוציא מהתיק שלו,לאחר מכן הוא אומר לכולם "אוקי..נגמר השיעור..אתם מוכנים ללכת לעולם הרוחות! זה השיעור הראשון שלכם..אני אופיע אצלכם בטלפון למקרה שתצטרכו עזרה או שאני אקרא לעוד שיעור..בינתיים אתם מוזמנים ללכת לביתכם.." הוא אומר והולך גם הוא,אתה רואה שכל המאמנים עוזבים את המקום.
    אתה רואה שנשארת לידך שאומרת "היי,באתי מאונובה הרחוקה,קוראים לי ביאנקה אבל תקרא לי בי,רוצה קרב?" היא אומרת,אך לפתע אתם נשאבים לתוך הקרקע כאילו הייתה רעידת אדמה,ואתה מגלה את שניכם בתוך מערה מיסתורית.
    [/COLOR]
    אני אומר לבי " את חושבת שאנחנו שהרגע הגענו לעולם הרוחות.ואנחנו נמצאים במקום כולשהוא ?". אני מתחיל לזוז במערה כדי לחקור אותה ולגלות איפה אנחנו נמצאים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    מוכנים? מתחילים!

_ ו ר ו א ר ק
    אותיות שאין: י' ; מ'
    מילים שאין: פסיידאק,ספינארק
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר

ג'ון
    פיפלאפ משתמש במערבולת,בזמן שאתה רואה שכבר מגיעה הדקה ה-9 לקרב,סימפור נשאב למערבולת שוב ופיפלאפ רץ אליו בדחיפה,שלפתע פיפלאפ נשאב גם הוא לתוך המעבולת,סימפור תופס בפיפלאפ בזנבו ועולה על פיפלאפ,לאחר מכן הוא קופץ ויוצא מהמערבולת לעומת פיפלאפ שנסחף בתוכה ויוצא ממנה.
    "נגמר הזמן!" אומר אחד הילדים, "טוב בינתיים תתאמנו פה,תילחמו זה מול זה,וג'ון? תוכל לגשת אלי כרגע?" אומר לך קרייס לאחר שהקרב נגמר.
    'מה הוא רוצה...' אחשוב לעצמי בכעס תוך כדי שאני מחזיר את פיפלאפ לפוקדור שלו ואז אלך לקרייס ואגיד לו: "מה?!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [CENTER][SIZE=3][B][U]

מייקל
    *פתחת את עמוד 10! אתה מקבל פוקימון מסוג על-חושי לבחירתך..איזה תרצה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    היפופוטאס מהנהן בראשו ודוחף אותך עם הראש שלו בכדי שתצא,לבסוף,הוא ממלא את הבור בחול,ואתה מתיישב על החול ומרגיש איך אתה עולה מעל הבור,ואתה רואה שמתחיל לרדת החושך,אתה לא רואה לאן אתה צריך להמשיך מרוב החושך שבאזור,פיפלאפ ובורמי יוצאים מהפוכדור,אחד מהם רוצה ללכת ימינה והשני שמאלה.

אם אפשר גאלייד או ריאוניקולס...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"אוקיי, תרגעו. אנחנו נלך ימינה, בסדר?" אני אומר וממשיך ללכת
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-22-2011 בשעה 12:47 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון
    רוצה צבע אחר? אם כן אז לא צבע שתפוס..
    צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה,אך סימיסייר מצליח לתפוס את צ'ימצ'אר בזנבו וידיו,אמנם נגרם לו מעט נזק אך סימיסייר תופס אותו ומעיף אותו אחורה,צ'ימצ'אר שמבולבל מכך שסימיסייר תפס אותו בלי ידיעתו,עף אחורה ובטעות פוגע בקיר,"הזמן נגמר!" אומר אחד הילדים,"טוב בינתיים תתאמנו פה,תילחמו זה מול זה,וג'ייסון? תוכל לגשת אלי כרגע?" אומר לך צ'ילי לאחר שהקרב נגמר.
    באלי אדום..
    -----------------
    "אוקיי צ'ילי." אומר לצ'ילי ולפני שאבוא אליו אגיד:"צ'ימצ'אר-חזור לפוכדור!" ואחזיר אותו לפוכדור שלו.לאחר מכן אלך לצ'ילי ואשאל אותו:"מה רצית ממני צ'ילי?"
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    טרטוויג מפנה את מבטו לשלג אשר על הרצפה,ומסביר לך שהוא לא ידע שזה פוקימון.
    אתה מוציא את הפוקדקס ומתקרב לסנובר,אך סנובר משתמש בעלי תער,שמעיפים אותך אחורה ומשמיטים את הפוקדקס מידיך,טרטוויג נראה עצבני מאוד אך לא עושה כלום ומתיישב לידך,אתה רואה שסנובר מפזר עליכם אבקת שלג שפוגעת קשה בטרטוויג ודי גורמת לך לקפוא,לאחר מכן סנובר מצחקק בקול ומתחיל ללכת לכיוון הר קורונט שמוביל לעיר סלסטיק.
    "טרטוויג תתעלמם ממנו בו,הוא בסך הכל מתלוצץ קצת...בו קדימה איתי אל סוזן (כבר שגכחתי איך קוראים למי שאנחנו מחפשיםXג),אנחנו ממהרים להסבר של התחלת המסע. קדימה בסוף נאחר."אני אומר לו ומזרז אותו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. לא ברור בכלל
    מוכנים? מתחילים!
    _ _ _ _ _ _ _ _ה
    שם של פוקימון
    אותיות שאין: מ' ;
    מילים שאין:
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר

רז
    בידוף מסתכל על שניכם,ומיד לאחר מכן הוא מהנהן אך דוחף את צ'ימצ'אר אחורה,אתה מבין שהוא רוצה קרב לפני זה וצ'ימצ'אר מסכים וגם כן רוצה.

לי
    *בכדי להבין על המערה תקרא את האיוונט...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לא אין מצב שזה עולם הרוחות,שמעת אותו,עולם הרוחות הוא שונה,וזאתי מערה..מבין?" בי אומרת ומסתכלת על קירות המערה בהתעניינות רבה.
    אתה מתסכל על אחת מדפנות המערה ורואה ציורים כאלו:
    בי מסתכלת על הצד השני ורואה ציור גם כן:
    "מה!?" קוראת בי בבהלה ומסתכלת על הציורים בחשד "רשומים השמות שלנו על הציורים האלו.." היא אומרת ומסתכלת על הציורים טוב יותר..

ג'ון
    "לא צריך לכעוס.." אומר לך קרייס שרואה כמה אתה כועס,"להפך,תשמח,הצלחת לעורר אצל פיפלאפ את היכולת שלו,יכולת שנקראת מבול,גם לסימפור שלי יש את היכולת הזו אבל לקח לי בערך כ-6 שנים לעורר אצלו אותה! אצלך למרות שאתה מתחיל אתה הצלחת בכל מקרה..ורציתי רק לשבח אותך,עבודה טובה,כשפיפלאפ יהיה ממש חסר אנרגיה תתעורר אצלו היכולת,עשית עבודה טובה,בהצלחה בהמשך הדרך.." הוא אומר ואז אומר לשאר להפסיק עם הקרבות,הוא אומר "יש לכם את המספר שלי בטלפון שלכם..מדי פעם אקרא לכם לשיעורים..אתם יכולים ללכת" כולם הולכים ולפתע ניגש אליך ואומר "רוצה קרב?" איך שהוא אומר את זה אתה מרגיש רעידת אדמה,ולפתע אתה נופל לתוך מערה מתחת לאדמה,אתה רואה שגם N נפל לידך.

מייקל
    *לא התפתחות! !

פיפלאפ כועס כי העדפת ללכת לאן שבורמי הציע והוא הולך אחרייך כועס,בורמי לעומת זאת עולה לך על הכתף ונהנה ללכת שם,לפתע אתה שומע בכי,ואתה רואה שבוכה.

ג'ייסון
    הצבע תפוס..מצטער
    "רציתי לומר לך שהצלחת לעורר אצל צ'ימצ'אר את היכולת שלו,להט,גם לסימייסיר שלי יש את היכולת הזו אבל לקח לי בערך כ-6 שנים לעורר אצלו אותה! אצלך למרות שאתה מתחיל אתה הצלחת בכל מקרה..ורציתי רק לשבח אותך,עבודה טובה,כשצ'ימצ'אר יהיה ממש חסר אנרגיה תתעורר אצלו היכולת,עשית עבודה טובה,בהצלחה בהמשך הדרך.." הוא אומר ואז אומר לשאר להפסיק עם הקרבות,הוא אומר "יש לכם את המספר שלי בטלפון שלכם..מדי פעם אקרא לכם לשיעורים..אתם יכולים ללכת" כולם הולכים ולפתע ניגש אליך ואומר "רוצה קרב?" איך שהוא אומר את זה אתה מרגיש רעידת אדמה,ולפתע אתה נופל לתוך מערה מתחת לאדמה,אתה רואה שגם צ'רן נפל לידך.

Spoiler ספוילר

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מוכנים? מתחילים!
    _ _ _ _ _ _ _ _ה
    שם של פוקימון
    אותיות שאין: מ' ;
    מילים שאין:
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר

לי
    *בכדי להבין על המערה תקרא את האיוונט...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "לא אין מצב שזה עולם הרוחות,שמעת אותו,עולם הרוחות הוא שונה,וזאתי מערה..מבין?" בי אומרת ומסתכלת על קירות המערה בהתעניינות רבה.
    אתה מתסכל על אחת מדפנות המערה ורואה ציורים כאלו:
    בי מסתכלת על הצד השני ורואה ציור גם כן:
    "מה!?" קוראת בי בבהלה ומסתכלת על הציורים בחשד "רשומים השמות שלנו על הציורים האלו.." היא אומרת ומסתכלת על הציורים טוב יותר..

[[/COLOR]
    אני אומר לבי " את צדוקת באמת מופיעים השמות שלנו בשפה האנונית.טוב בוא נתקדם במערה.אולי נגלה משהו.למה אנחנו הגענו לפה ".אני מתחיל להתקדם במערה עם בי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [CENTER][SIZE=3][B][U]
    מייקל
    *לא התפתחות! !

פיפלאפ כועס כי העדפת ללכת לאן שבורמי הציע והוא הולך אחרייך כועס,בורמי לעומת זאת עולה לך על הכתף ונהנה ללכת שם,לפתע אתה שומע בכי,ואתה רואה שבוכה.

אוקיי חשבתי שזה מה שתגיד...

אז אני רוצה רלטס בן כדי שאני אפתח אותו לגלייד

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"היי ילד, מה קרה?" אני אומר לילד בחביבות ומתקרב אליו בזהירות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון
    הצבע תפוס..מצטער
    "רציתי לומר לך שהצלחת לעורר אצל צ'ימצ'אר את היכולת שלו,להט,גם לסימייסיר שלי יש את היכולת הזו אבל לקח לי בערך כ-6 שנים לעורר אצלו אותה! אצלך למרות שאתה מתחיל אתה הצלחת בכל מקרה..ורציתי רק לשבח אותך,עבודה טובה,כשצ'ימצ'אר יהיה ממש חסר אנרגיה תתעורר אצלו היכולת,עשית עבודה טובה,בהצלחה בהמשך הדרך.." הוא אומר ואז אומר לשאר להפסיק עם הקרבות,הוא אומר "יש לכם את המספר שלי בטלפון שלכם..מדי פעם אקרא לכם לשיעורים..אתם יכולים ללכת" כולם הולכים ולפתע ניגש אליך ואומר "רוצה קרב?" איך שהוא אומר את זה אתה מרגיש רעידת אדמה,ולפתע אתה נופל לתוך מערה מתחת לאדמה,אתה רואה שגם צ'רן נפל לידך.
    אז לא משנה..
    ---------------------
    "מה זה, מה קורה פה?" אומר בתהיה כשאחזיק בראש שלי ואסתכל בבור "איפה אנחנו?"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 11 מתוך 45 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •