איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
עם חפץ זה הוא יוכל לקבל אותו במערה,בלעדיי החפץ הוא לא יוכל..
מוכנים? מתחילים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המילה הייתה: זורוארק - הזוכה: בר
שאלה מספר 4 ~ אני אתן לכם את האות האחרונה.._ _ - _ _ _
-2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-נקודה אחת לבר
בר
*להרוס לא לארוס
שלוס הולכת לדבר עם גסטרודון,אך אתה רואה שהם לא מצליחים להסתדר וגסטרודון שולח קרן עשויה מים שנכנסת לביצה ויוצאת לכיוון שלוס שעפה אחורה לכיוונך.
הוא מסמן לך שאם לא תעופו,אתם הבאים בתור,אתה רואה ששלוס נוחתת על הביצה,מעולפת,ומתחילה לטבוע בתוכה,טרטוויג ישר קופץ מראשך לכיוון הביצה,ונראה שגם הוא לא מצליח לנשום וטובע גם כן,'אני חייב להציל אותם..אבל איך?' אתה חושב לעצמך.
ספוילר
אני אומר לצ'ימצ'אר "היי ישנוני כבר יצאנו לדרך"רז
אתה מתחיל לצעוד לבדך לכיוון ורונה שאמורה להנחות אותך,שלפתע אתה רואה קבוצת שצועדת לה,הבידוף נעצרים ומסתכלים עליך,לאחר כמה מחשבות הם ממשיכים בדרכם.
צ'ימצ'אר יוצא מהפוכדור ולא יודע איפה הוא.
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
מוכנים? מתחילים!
המילה הייתה: מר-מים,הזוכה: בר
שאלה מספר 4 ~ אני אתן לכם את האות האחרונה
_ _ _ _ _ _ _ _ה
-2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
בר
טרטוויג גם כן טבע..תערוך את התגובה כי הוא לא יכול להשתמש בעלי תער כשהוא טובע,אחרת הוא ייטבע לגמרי ויבלע מים...מקסימום תרד אתה להציל אותו..או שתבקש מגסטרודון..
רז
"צ'ימ?" שואל צ'ימצ'אר בבלבול וקופץ לעבר הבידוף,אתה רואה שהם מדברים וצ'ימצ'אר מאוד מתקשר לאחד הבידוףואחרי זה חוזר לידך.
אתם ממשיכים בדרככם בערך כ6 דקות הלכיה שלפתע אתה רואה שאותו הסידוף הקטן שצ'ימצ'אר דיבר איתו ממקודם עוקב אחריכם.
ספוילר
אני אומר לבידוף "הי בידוף רוצה להצטרף אלינו במסע?"רז
"צ'ימ?" שואל צ'ימצ'אר בבלבול וקופץ לעבר הבידוף,אתה רואה שהם מדברים וצ'ימצ'אר מאוד מתקשר לאחד הבידוףואחרי זה חוזר לידך.
אתם ממשיכים בדרככם בערך כ6 דקות הלכיה שלפתע אתה רואה שאותו הסידוף הקטן שצ'ימצ'אר דיבר איתו ממקודם עוקב אחריכם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מ'
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-22-2011 בשעה 12:47 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
באלי אדום..ג'ייסון
רוצה צבע אחר? אם כן אז לא צבע שתפוס..
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה,אך סימיסייר מצליח לתפוס את צ'ימצ'אר בזנבו וידיו,אמנם נגרם לו מעט נזק אך סימיסייר תופס אותו ומעיף אותו אחורה,צ'ימצ'אר שמבולבל מכך שסימיסייר תפס אותו בלי ידיעתו,עף אחורה ובטעות פוגע בקיר,"הזמן נגמר!" אומר אחד הילדים,"טוב בינתיים תתאמנו פה,תילחמו זה מול זה,וג'ייסון? תוכל לגשת אלי כרגע?" אומר לך צ'ילי לאחר שהקרב נגמר.
-----------------
"אוקיי צ'ילי." אומר לצ'ילי ולפני שאבוא אליו אגיד:"צ'ימצ'אר-חזור לפוכדור!" ואחזיר אותו לפוכדור שלו.לאחר מכן אלך לצ'ילי ואשאל אותו:"מה רצית ממני צ'ילי?"
NYO HO HO BITCH
מוכנים? מתחילים!
המילה הייתה: מר-מים,הזוכה: בר
שאלה מספר 4 ~ אני אתן לכם את האות האחרונה
_ _ _ _ _ _ _ _ה
שם של פוקימון
אותיות שאין: מ' ;
מילים שאין:
-2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
רז
בידוף מסתכל על שניכם,ומיד לאחר מכן הוא מהנהן אך דוחף את צ'ימצ'אר אחורה,אתה מבין שהוא רוצה קרב לפני זה וצ'ימצ'אר מסכים וגם כן רוצה.
לי
*בכדי להבין על המערה תקרא את האיוונט...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא אין מצב שזה עולם הרוחות,שמעת אותו,עולם הרוחות הוא שונה,וזאתי מערה..מבין?" בי אומרת ומסתכלת על קירות המערה בהתעניינות רבה.
אתה מתסכל על אחת מדפנות המערה ורואה ציורים כאלו:
בי מסתכלת על הצד השני ורואה ציור גם כן:
"מה!?" קוראת בי בבהלה ומסתכלת על הציורים בחשד "רשומים השמות שלנו על הציורים האלו.." היא אומרת ומסתכלת על הציורים טוב יותר..
ג'ון
"לא צריך לכעוס.." אומר לך קרייס שרואה כמה אתה כועס,"להפך,תשמח,הצלחת לעורר אצל פיפלאפ את היכולת שלו,יכולת שנקראת מבול,גם לסימפור שלי יש את היכולת הזו אבל לקח לי בערך כ-6 שנים לעורר אצלו אותה! אצלך למרות שאתה מתחיל אתה הצלחת בכל מקרה..ורציתי רק לשבח אותך,עבודה טובה,כשפיפלאפ יהיה ממש חסר אנרגיה תתעורר אצלו היכולת,עשית עבודה טובה,בהצלחה בהמשך הדרך.." הוא אומר ואז אומר לשאר להפסיק עם הקרבות,הוא אומר "יש לכם את המספר שלי בטלפון שלכם..מדי פעם אקרא לכם לשיעורים..אתם יכולים ללכת" כולם הולכים ולפתע ניגש אליךואומר "רוצה קרב?" איך שהוא אומר את זה אתה מרגיש רעידת אדמה,ולפתע אתה נופל לתוך מערה מתחת לאדמה,אתה רואה שגם N נפל לידך.
מייקל
*לא התפתחות! !
פיפלאפ כועס כי העדפת ללכת לאן שבורמי הציע והוא הולך אחרייך כועס,בורמי לעומת זאת עולה לך על הכתף ונהנה ללכת שם,לפתע אתה שומע בכי,ואתה רואהשבוכה.
ג'ייסון
הצבע תפוס..מצטער
"רציתי לומר לך שהצלחת לעורר אצל צ'ימצ'אר את היכולת שלו,להט,גם לסימייסיר שלי יש את היכולת הזו אבל לקח לי בערך כ-6 שנים לעורר אצלו אותה! אצלך למרות שאתה מתחיל אתה הצלחת בכל מקרה..ורציתי רק לשבח אותך,עבודה טובה,כשצ'ימצ'אר יהיה ממש חסר אנרגיה תתעורר אצלו היכולת,עשית עבודה טובה,בהצלחה בהמשך הדרך.." הוא אומר ואז אומר לשאר להפסיק עם הקרבות,הוא אומר "יש לכם את המספר שלי בטלפון שלכם..מדי פעם אקרא לכם לשיעורים..אתם יכולים ללכת" כולם הולכים ולפתע ניגש אליךואומר "רוצה קרב?" איך שהוא אומר את זה אתה מרגיש רעידת אדמה,ולפתע אתה נופל לתוך מערה מתחת לאדמה,אתה רואה שגם צ'רן נפל לידך.
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
אז לא משנה..ג'ייסון
הצבע תפוס..מצטער
"רציתי לומר לך שהצלחת לעורר אצל צ'ימצ'אר את היכולת שלו,להט,גם לסימייסיר שלי יש את היכולת הזו אבל לקח לי בערך כ-6 שנים לעורר אצלו אותה! אצלך למרות שאתה מתחיל אתה הצלחת בכל מקרה..ורציתי רק לשבח אותך,עבודה טובה,כשצ'ימצ'אר יהיה ממש חסר אנרגיה תתעורר אצלו היכולת,עשית עבודה טובה,בהצלחה בהמשך הדרך.." הוא אומר ואז אומר לשאר להפסיק עם הקרבות,הוא אומר "יש לכם את המספר שלי בטלפון שלכם..מדי פעם אקרא לכם לשיעורים..אתם יכולים ללכת" כולם הולכים ולפתע ניגש אליך ואומר "רוצה קרב?" איך שהוא אומר את זה אתה מרגיש רעידת אדמה,ולפתע אתה נופל לתוך מערה מתחת לאדמה,אתה רואה שגם צ'רן נפל לידך.
---------------------
"מה זה, מה קורה פה?" אומר בתהיה כשאחזיק בראש שלי ואסתכל בבור "איפה אנחנו?"
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)