Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 45 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 673
  1. אני בכלל לא אלון
    רז
    בידוף מסתכל על שניכם,ומיד לאחר מכן הוא מהנהן אך דוחף את צ'ימצ'אר אחורה,אתה מבין שהוא רוצה קרב לפני זה וצ'ימצ'אר מסכים וגם כן רוצה.
    אני אומר "או קי צ'ימצ'אר תשתמש בפזילה ואז בגחלת"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ו'

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה
    איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
    באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
    אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
    בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
    עם חפץ זה הוא יוכל לקבל אותו במערה,בלעדיי החפץ הוא לא יוכל..
    מוכנים? מתחילים!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    המילה הייתה: מר-מים,הזוכה: בר
    שאלה מספר 4 ~ אני אתן לכם את האות האחרונה
    _ _ _ _ _ _ _ _ה
    שם של פוקימון
    אותיות שאין: מ' ;
    מילים שאין:
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר

ג'ון
    "לא צריך לכעוס.." אומר לך קרייס שרואה כמה אתה כועס,"להפך,תשמח,הצלחת לעורר אצל פיפלאפ את היכולת שלו,יכולת שנקראת מבול,גם לסימפור שלי יש את היכולת הזו אבל לקח לי בערך כ-6 שנים לעורר אצלו אותה! אצלך למרות שאתה מתחיל אתה הצלחת בכל מקרה..ורציתי רק לשבח אותך,עבודה טובה,כשפיפלאפ יהיה ממש חסר אנרגיה תתעורר אצלו היכולת,עשית עבודה טובה,בהצלחה בהמשך הדרך.." הוא אומר ואז אומר לשאר להפסיק עם הקרבות,הוא אומר "יש לכם את המספר שלי בטלפון שלכם..מדי פעם אקרא לכם לשיעורים..אתם יכולים ללכת" כולם הולכים ולפתע ניגש אליך ואומר "רוצה קרב?" איך שהוא אומר את זה אתה מרגיש רעידת אדמה,ולפתע אתה נופל לתוך מערה מתחת לאדמה,אתה רואה שגם N נפל לידך.
    "מה קרה? איך זה קרה?" אשאל את N ואז אוסיף: "לגבי הקרב, בשמחה! אני ממש רוצה קרב!" ואז אוציא את פיפלאפ בהתרגשות.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
    בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
    מוכנים? מתחילים!
    _ _ _ ו ו _ _ה
    שם של פוקימון
    מילים שאין:
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר

לי
    אתה ובי מנסים להתקדם במערה אך אתם רואים שאין יציאה ממנה,זה כמו חדר גדול,עליו ציורי אנון לפי ה-א' ב'..
    פתאום,כמה אנונים יוצאים מהקיר ומרחפים להם באוויר,בי מנסה להוציא פוקימון אך לא מצליחה להוציא אותו מהפוכדור,אתה רואה שהאנונים מסתדרים בשורה,ופתאום אתה מצליח לקרוא את מה שכתוב:
    מי הוא אלוף או אלופת הליגה של סינו? מופיעה השאלה בצורת האנונים.

מייקל
    *רלטס כן,לא בטוח בן,והוא נמצא במחשב אצל הפרופסור..
    *וזו ילדה!

"אני לא ילד! חוצפן! אני ילדה..וקוראים לי לו" אומרת הילדה ומוחה דמעה,"אני לא מוצאת את הפוקימון שלי..הוא נאבד באפלה" היא אומרת וממשיכה לבכות,אתה רוא שלידה עומד גדול שאומר "דריפ דריפבלים"

ג'ייסון
    "אין לי מושג.." צ'רן אומר מסוחרר ומביט בחדר שאתם נמצאים בו,אתם רואים שעל הקירות יש מן כתב חרטומים מוזר,אתה מסתכל עליו ולפתע אתה רואה ציור מוזר:

צ'רן מסתכל עליך ואומר "תראה! זה השם שלך! והנה השם שלי!" הוא אומר ומצביע על הקיר הנגדי.

רז
    יש ו' !
    צ'ימצ'אר מגלגל את אישוניו בתוך עיניו (פזילה) ובידוף נבהל מזה מאוד,בידוף רץ אל צ'ימצ'אר בבלימה אך צ'ימצ'אר עוצר אותו בגחלת,בידוף משתמש שוב בבלימה ומעיף את צ'ימצ'אר אחורה.

ג'ון
    "אין לי מושג.." אומר N ומביט בך "רגע תן לי להוציא את הפוקימון שלי..צא זורואה!" אומר N וזורק פוכדור שחור,אך הפוכדור נתקע באוויר ונוחת על הרצפה,גם אתה מנסה להוציא את פיפלאפ,אך אתה רואה שאיך שפיפלאפ יוצא ממנו,הקרן האדומה חוזרת לפוכדור ולא קורה כלום.
    "מוזר.." אומר N שלפתע רואה המון אותיות כתובות על הקיר, "היי הנה השם שלי!" הוא אומר ומצביע על קיר שעליו מופיע ציור מוזר:

אתה מסתכל על הקיר הנגדי ומבחין בהרבה אותיות,מתוכם אתה מבחין בציור גם כן מוזר:

אומר לך N "ואו! זה השם שלך!" ואז הוא מסתכל על הפוכדור שלו ומחזיר אותו לכיס.

Spoiler ספוילר

4. אני בכלל לא אלון
    רז
    יש ו' !
    צ'ימצ'אר מגלגל את אישוניו בתוך עיניו (פזילה) ובידוף נבהל מזה מאוד,בידוף רץ אל צ'ימצ'אר בבלימה אך צ'ימצ'אר עוצר אותו בגחלת,בידוף משתמש שוב בבלימה ומעיף את צ'ימצ'אר אחורה.
    "צ'ימצ'אר תיתן לבידוף להתקרב אליך ותשתמש בשריטה"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    י'

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מוכנים? מתחילים!
    _ _ _ ו ו _ _ה
    שם של פוקימון
    מילים שאין:
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר

לי
    אתה ובי מנסים להתקדם במערה אך אתם רואים שאין יציאה ממנה,זה כמו חדר גדול,עליו ציורי אנון לפי ה-א' ב'..
    פתאום,כמה אנונים יוצאים מהקיר ומרחפים להם באוויר,בי מנסה להוציא פוקימון אך לא מצליחה להוציא אותו מהפוכדור,אתה רואה שהאנונים מסתדרים בשורה,ופתאום אתה מצליח לקרוא את מה שכתוב:
    מי הוא אלוף או אלופת הליגה של סינו? מופיעה השאלה בצורת האנונים.
    .[/COLOR]
    אני אומר " זה קל סינטיה היא האלופה של ליגת סינו כבר מס' שנים.". אני אומר לבי כנראה נצטרך לענות פה על שאלות שהאנונים נותנים לנו "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. לא ברור בכלל
    מוכנים? מתחילים!
    _ י _ ו ו י _ה
    שם של פוקימון
    מילים שאין:
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר

רז
    יש י' !
    צ'ימצ'אר מחכה לבידוף אך הוא לא מתקרב,בידוף משתמש בצעקה וצועק על צ'ימצ'אר,צ'ימצ'אר מתעצבן ורץ לכיוון בידוף,הוא שורט אותו ובידוף נופל על האדמה מעולף.

לי
    אתה רואה שהאנונים רושמים: תשובה נכונה
    ואז הם מסתדרים לשאלה חדשה: מי הוא מוח החזית בסינו?

Spoiler ספוילר

7. אני בכלל לא אלון
    רז
    יש י' !
    צ'ימצ'אר מחכה לבידוף אך הוא לא מתקרב,בידוף משתמש בצעקה וצועק על צ'ימצ'אר,צ'ימצ'אר מתעצבן ורץ לכיוון בידוף,הוא שורט אותו ובידוף נופל על האדמה מעולף.
    אני אזרוק פוקדור על בידוף
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    א'

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מוכנים? מתחילים!
    _ י _ ו ו י _ה
    שם של פוקימון
    מילים שאין:
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר

[.[/COLOR]

לי
    אתה רואה שהאנונים רושמים: תשובה נכונה
    ואז הם מסתדרים לשאלה חדשה: מי הוא מוח החזית בסינו?
    אני אומרלאנונים" אין לכם שאלות יותר קשות מאלו.השאלות האלו ממש קלות.מוח החזית הוא פלמר. יאלה תעברו כבר לשאלה הקלה הבאה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון
    "אין לי מושג.." צ'רן אומר מסוחרר ומביט בחדר שאתם נמצאים בו,אתם רואים שעל הקירות יש מן כתב חרטומים מוזר,אתה מסתכל עליו ולפתע אתה רואה ציור מוזר:

צ'רן מסתכל עליך ואומר "תראה! זה השם שלך! והנה השם שלי!" הוא אומר ומצביע על הקיר הנגדי.
    מגניב שהבאת את זה בכתב אנונים,לחבר שלי יש את האנונים של השם שלו..
    סליחה על התגובה הקצרה אני פשוט ממהר רצח..
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    "מגניב!" אומר ואתפאל מהכתב.לאחר מכן אומר לצ'רן ולי:"מעניין למה זה דווקא השמות שלנו.."
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    מוכנים? מתחילים!
    _ _ _ ו ו _ _ה
    שם של פוקימון
    מילים שאין:
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר

ג'ון
    "אין לי מושג.." אומר N ומביט בך "רגע תן לי להוציא את הפוקימון שלי..צא זורואה!" אומר N וזורק פוכדור שחור,אך הפוכדור נתקע באוויר ונוחת על הרצפה,גם אתה מנסה להוציא את פיפלאפ,אך אתה רואה שאיך שפיפלאפ יוצא ממנו,הקרן האדומה חוזרת לפוכדור ולא קורה כלום.
    "מוזר.." אומר N שלפתע רואה המון אותיות כתובות על הקיר, "היי הנה השם שלי!" הוא אומר ומצביע על קיר שעליו מופיע ציור מוזר:

אתה מסתכל על הקיר הנגדי ומבחין בהרבה אותיות,מתוכם אתה מבחין בציור גם כן מוזר:

אומר לך N "ואו! זה השם שלך!" ואז הוא מסתכל על הפוכדור שלו ומחזיר אותו לכיס.
    ד'
    ~~~~~
    אני אשים את הפוקדור של פיפלאפ בכיסי ואז אבדוק את הפוקימון המוזר בפוקגייד ואז אגיד: "מה אתם רוצים מאיתנו?!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [CENTER][SIZE=3][COLOR=#000000][B][U]
    מייקל
    *רלטס כן,לא בטוח בן,והוא נמצא במחשב אצל הפרופסור..
    *וזו ילדה!

"אני לא ילד! חוצפן! אני ילדה..וקוראים לי לו" אומרת הילדה ומוחה דמעה,"אני לא מוצאת את הפוקימון שלי..הוא נאבד באפלה" היא אומרת וממשיכה לבכות,אתה רוא שלידה עומד גדול שאומר "דריפ דריפבלים"

]
    אוקיי, אז לא משנה שיהיה סולוסיס ( התת-תת התפתחות של ריאוניקולס)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי, מצטער. תרגעי, קודם כל, איזה פוקימון זה?" אני שואל אותה ברוגע
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 04-22-2011 בשעה 10:31 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

12. לא ברור בכלל
    מוכנים? מתחילים!
    _ י _ ו ו י _ה
    שם של פוקימון
    אותיות שאין: מ' ; א' ; ד'
    מילים שאין:
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר

רז;
    אתה זורק על בידוף פוכדור בהתרגשות,וצ'ימצ'אר קופץ משמחה שניצח בקרב,הוא הולך לכיוון הפוכדור ומסתיר לך אותו,אתה רואה שלפתע צ'ימצ'אר קופץ מהתרגשות ומביא לך את הפוכדור. מזל טוב! לכדת בידוף! בידף יעודכן עוד מעט..

לי;
    האנונים מתרגזים,ומסתדרים בשורה:
    אתה כבר עיצבנת אותנו
    אתה רואה ולפתע מגיעים 2 אנון בצורת ! ומצטרפים אליהם.
    אתה רואה שלפתע יש קיר,שבקיר הזה יש רק את האותיות:
    i ; c ; e
    לפתע,אתה רואה שהקיר מתמוטט ואתה ובי נכנסים לחדר,לפתע מופיע מולכם עצבני.
    (תשובות נכונות)

ג'ייסון;
    "מגניב!" אתה אומר לצ'רן והוא מביט על הקירות בדאגה,"יכול להיות שזה גם משהו רע..לא?" הוא שואל
    "מעניין למה זה דווקא השמות שלנו.." אתה אומר לו, "אני לא יודע..גדלתי באונובה הרחוקה..אני לא מכיר את סינו שלכם.." הוא ממלמל כתשובה..
    לפתע האנונים יוצאים מהתמונות שלהם בקירות ומתעוררים לחיים,אתה רואה שהם מסתדרים בשורה ולבסוף מופיע אנון בצורת ? ומצטרף אליהם.
    "מי הוא ההתחלתי העשב בסינו?" ממלמל צ'רן ואתה מביט בו, "אממ..כן..זה מה שכתוב כאן.." הוא אומר ואתה מבין שהאנונים רוצים תשובה, "לי אין מושג.." צ'רן מוסיף.

ג'ון;
    שכחת את רומי..הא? חח..XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מנסה לבדוק את הפוקימון המוזר בפוקגייד,אך הפוקגייד לא מדבר,כאילו הוא כבוי.
    לפתע אתה שומע קול שמוכר לך "הפוקימון הזה הוא אנון,פוקימון הסמל,כאשר הוא לבד שום דבר לא קורה,אך אם יש שניים או יותר,כוח משונה אמור לצוץ.."
    "מי זה!?" שואל N בבהלה,ולפתע אתה רואה את רומי בפינת החדר,אתה מסתובב והיא רואה אותך ואומרת "היי,ג'ון!" בהתרגשות,אתה מבין שהיא דיברה על זה.
    לפתע האנון יוצאים מהקירות ורק האנון שיוצרים את המילה:
    הגנה
    מקיפים את רומי "מה קורה פה?" היא צועקת ואתה רואה שהאנון יוצרים בועה מסביב לרומי.
    אתה מנסה להיכנס ולא מצליח,לפתע אתה רואה אנונים אחרים מצטרפים:
    נשחרר את הילדה רק אם תענו על כל השאלות עד לסיום החדרים
    לפתע האנון הולכים משם ורק אלה שאצל רומי נשארים,מגיעים אנונים חדשים:
    איזה פוקימון ממחוז סינו הוא פוקימון הזרזיר? סטארלי צ'אטוט או טוגקיס?

מייקל;
    תקבל..
    ~~~~~~~~
    "הפוקימון שלי,הוא פוקימון מיוחד,ממחוז ג'וטו,קיבלתי אותו מאבא שלי ואת דריפלון מאמא שלי,ופיתחתי את דריפלון לדריפבלים..אני לא יודעת איזה פוקימון השני,אלה רק שזה בן,והוא עונה לשם פונפון.." אומרת הילדה ומוחה את דמעותיה "תעזור לי?" היא שואלת.

בר;
    אתה מבקש מגסטרודון אך הוא לא רוצה לעזור לכם,והוא צולל למטה לביתו.
    אתה מאוד לחוץ ממה שקרה,ולא יודע מה לעשות,שלפתע אתה רואה ענק קופץ למים,וחוזר כששלוס וטרטוויג עליו "של שלוס.." "טר..טרטוויג.." הם אומרים מותשים.
    לפתע גרידוס קורא לך שתעלה עליו ואתה עולה עליו ומחזיק חזק את שלוס וטרטוויג המותשים שלא ייפלו,לפתע הגרידוס ממשיך בביצה,וגסטרודון יוצא מהביצה ולא נותן לו לעבור אך גרידוס משתמש בקרן קרח שמרחיקה אותו,גרידוס ממוביל אתכם לחורשה קטנה שגם בה יורד גשם,ואתה רואה את אומר "טוב מאוד גרידוס..תחזור.." והוא מחזיר אותו.

Spoiler ספוילר

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון;
    "מגניב!" אתה אומר לצ'רן והוא מביט על הקירות בדאגה,"יכול להיות שזה גם משהו רע..לא?" הוא שואל
    "מעניין למה זה דווקא השמות שלנו.." אתה אומר לו, "אני לא יודע..גדלתי באונובה הרחוקה..אני לא מכיר את סינו שלכם.." הוא ממלמל כתשובה..
    לפתע האנונים יוצאים מהתמונות שלהם בקירות ומתעוררים לחיים,אתה רואה שהם מסתדרים בשורה ולבסוף מופיע אנון בצורת ? ומצטרף אליהם.
    "מי הוא ההתחלתי העשב בסינו?" ממלמל צ'רן ואתה מביט בו, "אממ..כן..זה מה שכתוב כאן.." הוא אומר ואתה מבין שהאנונים רוצים תשובה, "לי אין מושג.." צ'רן מוסיף.
    "טרטוויג!הוא ההתחלתי העשב בסינו!" אומר לצ'רן "למרות שנולדתי בקאנטו אני יודע את כל הדברים האלה.." בטון צוחק וטיפה מתנשא על צ'רן שהוא לא יודע זאת.
    NYO HO HO BITCH

14. אני בכלל לא אלון
    רז;
    אתה זורק על בידוף פוכדור בהתרגשות,וצ'ימצ'אר קופץ משמחה שניצח בקרב,הוא הולך לכיוון הפוכדור ומסתיר לך אותו,אתה רואה שלפתע צ'ימצ'אר קופץ מהתרגשות ומביא לך את הפוכדור. מזל טוב! לכדת בידוף! בידף יעודכן עוד מעט..
    אני אצעק "יש תפסתי בידוף!" ואז אומר לצ'ימצ'אר " כל הכבוד צ'ימצ'אר" ואתן גם לבידוף ללכת איתי (כמו בhgss)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ב'

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מוכנים? מתחילים!
    _ י _ ו ו י _ה
    שם של פוקימון
    אותיות שאין: מ' ; א' ; ד'
    מילים שאין:
    -2 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר

לי;
    האנונים מתרגזים,ומסתדרים בשורה:
    אתה כבר עיצבנת אותנו
    אתה רואה ולפתע מגיעים 2 אנון בצורת ! ומצטרפים אליהם.
    אתה רואה שלפתע יש קיר,שבקיר הזה יש רק את האותיות:
    i ; c ; e
    לפתע,אתה רואה שהקיר מתמוטט ואתה ובי נכנסים לחדר,לפתע מופיע מולכם עצבני.
    (תשובות נכונות)

[/COLOR]
    אני אומר לבי " לעזעל עכשיו אני מתחרט שלא בחרתי צ'ימצ'אר.עכשיו היה לנו קשה להביס את הויבל הזה.יש לך פוקימון אש כןלשהוא ? " . אני מוציא את טרטויג ואומר לו " קדימה אתה צריך להביס את הויבל הזה בכול מחיר.רוץ אליו במתקפת הבלימה שלך ואז תקוף אותו בשאיבה חזקה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 12 מתוך 45 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •