איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
עם חפץ זה הוא יוכל לקבל אותו במערה,בלעדיי החפץ הוא לא יוכל..
מוכנים? מתחילים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המילה הייתה: ריקוויזה הזוכה: רז
שאלה מספר 5 ~ תנו את השמות של האלייט פור לפי הסדר שלהם + הסוגים של הפוקימונים שלהם
-2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-נקודה אחת לרז
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מיועד ל: מי ששיחק בפוקימון מלחמת הסוגים
כל מי ששיחק במ"ת הקודם שלי עומד להשיג את הביצה של הפוקימון ההתחלתי שלו/אחר,אל תשאלו אותי מתי,אתם תקבלו אל תדאגו..חלק יקבלו לאחר פגישת:
ורונה/סילן/צ'ילי/קרייס
ותומר,עמית ולי יקבלו בסוף המנהרה.
חופש נעים! (או לפחות מה שנשאר ממנו Xd)
רז;
בידוף שדי מותש מהקרב הקודם וגם מהזובאט,צועק על הזובאט והם עוזבים אותו לשנייה והוא רץ לכיוונך באיטיות,שלפתע אחד מהם משתמש במתקפה עלוקת חיים,ששואבת מבידוף אנרגיה,והוא מתעלף במקום.
צ'ימצ'אר משתמש בשריטה ומעיף את אחד הזובאט אחורה,אחד מהזובאט בורח מהמקום ונשאר במקום רק זובאט אחד.
לי;
אתה רואה שהאנונים מתרגזים שצדקת וויביל ממשיך "אוקי..על זה לא תענה..מי הוא פוקימון הנורמל השביעי,שניתן למצוא בסינו?" (*כלומר מהדור ה-4)

ג'ייסון;
לא נורא..ככה היה רשום בסדרה פעם 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה רואה שהאנונים אומרים לך שצדקת,ולפתע אתה רואה קיר,עליו אנונים שיוצרים מילה:
r ; o ; c ; k
צלפתע,אתה רואה שהקיר מתמוטט ונוצר עוד המשך למערה,אתה וצ'רן נכנסים למערה הנוספת שנוצרה שלפתע אתם רואים
שעצבני על כך שנכנסתם למנהרה.

ג'ון;
כל האנונים מתרגזים שצדקת ושהעלבת אותם ומרוב הזעם הם משתמשים במתקפה כוח כבוי,אתה ו- N כמעט נפגעים שלפתע רומי מושכת אתכם הצידה,אתה רואה שקיר שלפני כן היה רשום עליו בכתב אנון:
s ; t ; e ; e ; l
ושעכשו הקיר הזה התמוטט,אתה רומי וN נכנסים לשם שלפתע אתם רואים
ענק שעצבני שנכנסתם למנהרה.