איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
עם חפץ זה הוא יוכל לקבל אותו במערה,בלעדיי החפץ הוא לא יוכל..
מוכנים? מתחילים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
המילה הייתה: ריקוויזה הזוכה: רז
שאלה מספר 5 ~ תנו את השמות של האלייט פור לפי הסדר שלהם + הסוגים של הפוקימונים שלהם
-2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-נקודה אחת לרז
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מיועד ל: מי ששיחק בפוקימון מלחמת הסוגים
כל מי ששיחק במ"ת הקודם שלי עומד להשיג את הביצה של הפוקימון ההתחלתי שלו/אחר,אל תשאלו אותי מתי,אתם תקבלו אל תדאגו..חלק יקבלו לאחר פגישת:
ורונה/סילן/צ'ילי/קרייס
ותומר,עמית ולי יקבלו בסוף המנהרה.
חופש נעים! (או לפחות מה שנשאר ממנו Xd)
בר;
אתה וטרטוויג מתחילים ללכת,אמנם יש גשם אך זה לא מפריע לכם.
אתה רואה שיש בריכה קטנה,וגשר מעליה.הבריכה מובילה לעיר פאסטוריה.
אתה גם רואה הרבה דייגים בבריכה,אתה רואה שדייג אחד תפסשכנראה תפס לאחר הרבה מאמצים.
ושאר הדייגים תפסו.
לפתעניגש אליך ואומר "היי אתה! קוראים לי אדם ואני רוצה קרב!"
תומר;
?
-------
"תשובה נכונה..עכשיו יש לך עוד שאלה" אומר פרובופאס ושואל "מי הוא רוארק? היכן הוא גר? איך קוראים לאבא שלו והיכן גם הוא גר?"
אתה שומע שרומי וN מדברים בינהם ואומרים שזוהי שאלה קשה.
ספוילר
ארון-חרק.ג'ייסון;
"ראמפראדוס-סליחה שנכנסנו למערה שלך, לא היה לנו מקום אחר ללכת אליו.." אתה אומר לראמפרדוס,שממשיך להביט בכם בזעם, "לא כדאי לנו להרגיז אותו.." ממלמל צ'רן בכעס ומביט על החדר הקודם.
הוא קורא לך "רוץ!" ואתה רואה שהרמפארדוס רץ אחריכם,צ'רן מצליח לעקוף ואיך שהוא נכנס לחדר הקודם הוא נתקע במספר אנונים ונוחת על הקרקע.
"מה?" הוא שואל ואז רואה אותך, "תיזהר!" הוא קורא,אתה מסתובב אחורה שלפתע אתה רואה שהאנונים מסתובבים סביב ראמפרדוס והוא מפסיק להשתולל.
"צדקתם בשאלה מקודם,האנונים רוצים לשאול אתכם עוד שאלות,ואני אשאל אתכם עכשיו,אבל זמנית,אחרי זה תברחו,אני מדבר כי אני אנון,פשוט השתלטנו על ראמפרדוס,אז השאלה השלישית היא באיזה עיר המכון השמיני מי הוא מנהיגה ומאיזה סוג המכון?"
בארטה-אדמה.
פלינט-אש.
לוסיאן-על חושי.
--------------------
"המכון השמיני הוא מסוג חשמל, והיא נמצאת בעיר סנישור.מנהיג המכון הוא וולקנר.
NYO HO HO BITCH
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
מוכנים? מתחילים!
הזוכה הקודם: עמית
שאלה מספר 6 ~ תנו את השם של אלופת הליגה,ואת השמות של הפוקימונים שלה (2 נקודות)
-2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-נקודה אחת לרז
-נקודה אחת לעמית
כל מי ששיחק במ"ת הקודם שלי עומד להשיג את הביצה של הפוקימון ההתחלתי שלו/אחר,אל תשאלו אותי מתי,אתם תקבלו אל תדאגו..חלק יקבלו לאחר פגישת:
ורונה/סילן/צ'ילי/קרייס
חופש נעים! (או לפחות מה שנשאר ממנו Xd)
ג'ייסון;
שכחת לסגור את הדיבור עם "
~~~~~~~~~~
"נכון.." אומר ראמפרדוס באיטיות ומתיישב, "מי הם פוקימוניי המאובן בסינו?" הוא שואל וקורץ לך ולצ'רן.
תומר;
אתה רואה שכל האנונים מתפזרים,והפרובופאס מהנהן בראשו כאות הסכמה לתשובותכם,שלפתע עיניו של פרובופאס חוזרות למה שהיו קודם והוא כבר לא כלכך מסוחרר,הוא צועק "פרוב בופאס!" והוא משתמש במכת חשמל שכמעט פוגעת בכם אך N דוחף אתכם כדי שלא תיפגעו וזה מה שעזר לכם להינצל.
אתה רואה שהאנונים מחייכים בשטניות,כנראה הם מחזירים לך.
אתה מסתכל לצדדים ורואה בור שלא ראית קודם,ולידו חבל,אך הוא במרחק 10 מטר ממכם ופרובופאס עומד להתקיף.
ספוילר
סינת'יה:ספיריטומב,גארצ'ומפ,גראדסטון,לוקאריו,מילוטי ק ורוזרייד.ואתה בכוונה נותן לי שאלות לפי המדריך שלי..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"פוקימוני המאובן בסינו הם קראנידוס ושילדון!" אומר בביטחון לראמפארדוס.
NYO HO HO BITCH
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
-*כתבתי את זה בעמוד 11 אבל לא שמתי לב שלא הגבתי לי,אז הנה שוב פעם. מצטער לשא הייתי,הייתי בחופשה...
"טרטוויג תתעלמם ממנו בו,הוא בסך הכל מתלוצץ קצת...בו קדימה איתי אל סוזן (כבר שגכחתי איך קוראים למי שאנחנו מחפשיםXג),אנחנו ממהרים להסבר של התחלת המסע. קדימה בסוף נאחר."אני אומר לו ומזרז אותו.
אני אקרא לבידוף לחזור ואומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגחלתרז;
בידוף שדי מותש מהקרב הקודם וגם מהזובאט,צועק על הזובאט והם עוזבים אותו לשנייה והוא רץ לכיוונך באיטיות,שלפתע אחד מהם משתמש במתקפה עלוקת חיים,ששואבת מבידוף אנרגיה,והוא מתעלף במקום.
צ'ימצ'אר משתמש בשריטה ומעיף את אחד הזובאט אחורה,אחד מהזובאט בורח מהמקום ונשאר במקום רק זובאט אחד.
סינת'יההזוכה הקודם: עמית
שאלה מספר 6 ~ תנו את השם של אלופת הליגה,ואת השמות של הפוקימונים שלה (2 נקודות)
-2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-נקודה אחת לרז
-נקודה אחת לעמית
-גרצ'ומף
-ספיריטומב
-רוזרייד
-טוגקיס
-לוקריו
-מיילוטיק
(לפי פלטינה)
מוכנים? מתחילים!
הזוכה הקודם: עמית (ג'ייסון)
שאלה מספר 6 - מהו המספר של האנונים בפוקדקס?
2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-נקודה אחת לרז
-3 נקודות לעמית
ורונה/סילן/צ'ילי/קרייס
ג'ייסון;
אוליובכל מקרה זו טעות..חח..(לא מה שכתבת על סינת'יה אלה המאובנים
אתה אומר לראמפרדוס שאלו שילדון וקריינדוס,אך הוא אומר "זו טעות-אך גם תשובה נכונה..ישנם עוד שניים.." הוא אומר וקורץ לכם,לפתע אומר צ'רן "אני יודע! שילדון,קריינדוס,ראמפרדוס ובאסייטדון!" ואתה רואה שראמפרדוס מהנהן בראשו,"אני בכל זאת יודע דבר או שניים על סינו..חח.." אומר צ'רן ומחייך.
לפתע עיניו של ראמפרדוס הופכות לאדומות וחוזרות לרגילות,האנונים רצים משם בבהלה "ראמ ראמפרדוס!" הוא צועק ואתם מבינים כי הוא חזר לעצמו,לפתע אתה רואה עוד פתח בתוך המנהרה,הוא נמצא בהמשך המנהרה של ראמפרדוס בצד ימין,אתה רואה שממנו יוצא אור ויש לידו חבל.
מייקל;
"תודה רבה לך..מה שמך? שמי הוא סול..ולדעתי פונפון אוהבת ללכת בתוך השיחים,היא נוהגת לאכול הרבה צ'סטו ברי..חח.." אומרת סול ומחכה לתשובתך.
לפתע אתה שומע קולות "מיס-מיס-מאג",אתה מסתכל סביבך אבל לא רואה כלום 'מוזר' אתה חושב.
"תגיב אולי זאת היא?" אומרת סול ושוב חוזרת "נו? ותענה לי על השאלות! חחחח.." ואז היא מצחקקת לה.
ג'ון;
אתה רומי וN בורחים ופרובופאס שועט לעבריכם,אך בגלל משקלו הוא איטי יותר.
"בנות קודם" אומר N ונותן לרומי לרדת בהתחלה,אך רומי מתעקשת שN ירד קודם כי היא מעט מפחדת.
N יורד בחבל ותוך מספר שניות אתה שומע קול חבטה "אני בסדר,תרדו עכשיו אתם" הוא אומר ורומי מעט מפחדת אבל מנסה לרדת,אתה אוחז בידה,ולפתע הידיים שלה מחליקות מידיך,רומי מחליקה ונופלת על האדמה בכאב.
"אייי!" אתה שומע אותה זועקת,ואתה מתחיל לרדת גם אתה בחבל,שלפתי אתה רואה שפרובופאס מעיף לידיך זרמים חשמליים ואתה נופל ואיתך גם החבל,אתה רואה שלפתע פרובופאס מכסה את הבור עם אבן,כל הבור חשוף,אתה מבחין בחולצתו של N לידיך ובכך אתה יודע שהוא בסדר.
אתה מסתכל על רומי ורואה אותה יושבת לידיך,"הרגליים!" היא קוראת ואתה רואה שהרגל שלה נפצעה מהחבטה באדמה.
לי;
אתה מתחיל לרוץ לעבר הבור,אך אתה רואה שוויביל מצליח לרוץ לפניכם ולעקוף אתכם.
"וויב וויביל" הוא קורא ושולח לעברכם מספר קרחונים קטנים (Ice shard) ,אתה ובי רצים משם מהר,ובי מצליחה לעקוף את וויביל ולהגיע לחבל, "מהר!" היא קוראת לך ומעיפה לעברך את החבל.
לאחר מספר מחשבות שלך ושל בי,שניכם מצליחים לקשור את וויביל בחבל ורצים לעבר הבור.
אתם קופצים לתוכו ולמשלכם לא נפגעים,וויביל שהצליח לצאת מהחבל לא יורד עליכם משום מה,אלה מכסה את פתח הבור עם אבן ואז מקפיא את האבן שלא תזוז.
"אוף..החבל אצלו.." ממלמלת בי ולפתע שניכם מבחינים ב-2 חבלים ליד רגליה של בי.
אתם מסתכלים סביב אך חשוך,לפתע בי נתקעת במשהו,היא מרימה אותו,ושניכם רואים שאלו זוג קסדות!
אלמוג;
אני מאוד מצטער..היית שולח לי ה"פ..למה לא שלחת?
*ורונה
אתה וטרטוויג ממשיכים ללכת,וסנובר הולך בדרך אחרת.
אתם ממשיכים ללכת בדרך הקפואה שלפתע אתם מיעים למעין יער,על כל צמרת עץ יש שכבות של שלג קפוא.
אתם רואים שתי דרכים,ימינית ושמאלית,ואתם הולכים בימינית מכיוון שהשמאלית חסומה ע"י עצים.
אתם הולכים וכעבור מספר דקות אתם רואיםפצוע שמנסה לטפס על אחד העצים,אך מכיוון שהוא פצוע הוא בקושי מצליח ללכת.
רז;
בידוף חוזר לפוכדור שלו וצ'ימצ'אר יורה גחלת על הזובאט.
זובאט נפגע ועף אחורה,אך לא מוותר,הוא משתמש בעלוקת חיים ששואבים לצ'ימצ'אר את האנרגיה ומשפרים את מצבו של זובאט.לאחר מכן הוא משתמש בנשיכה ומעלף את צ'ימצ'אר.
זובאט מתחיל לצחוק ואתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור,לפתע אתה שומע קולות "ילד בוא מהר!",אתה רואה שהקולות בוקעים משיחי גרגירי הפצ'ה קרובים.
ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
מוכנים? מתחילים!
הזוכה הקודם: עמית (ג'ייסון)
שאלה מספר 6 - מהו המספר של האנונים בפוקדקס?
2 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-נקודה אחת לרז
-3 נקודות לעמית
ורונה/סילן/צ'ילי/קרייס
לי;
לא ממש הבנת..ירדתם הרגע לבור,וזהו הגעתם לקרקעית..עכשיו לבור יש המשך..וויביל לא רצה להגיע לשם לפניכם,אם לא ראית הוא רצה לתקוע אתכם שם..חח..ישבת על זה שיש שם משהו מסוכן? אולי..
שניכם חובשים את הקסדות וממשיכים ללכת בתוך הבור,לפתע אתם רואים את ביירוןביחד עם רוארק
,ליד עומד
קטן,ואתה מבין שכאן אפשר להוציא את הפוקימונים.
"מה אתם עושים פה?" שואל רוארק ואז ביירון אומר גם כן "היי ילדים..כאן זה לא משחק.."
ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)