איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הזוכה הקודם: לי (ליאור)
שאלה מספר 7 - איך קוראים לשלושת המשחקים הראשונים בעלי דור 3?
-3 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-נקודה אחת לרז
-3 נקודות לעמית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מיועד ל: מי ששיחק בפוקימון מלחמת הסוגים
כל מי ששיחק במ"ת הקודם שלי עומד להשיג את הביצה של הפוקימון ההתחלתי שלו/אחר,אל תשאלו אותי מתי,אתם תקבלו אל תדאגו..חלק יקבלו לאחר פגישת:
ורונה/סילן/צ'ילי/קרייס
ותומר,עמית ולי יקבלו בסוף המנהרה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מצטער,אך לא נוכל להמשיך האיוונט האנונים,כלומר באיוונט של מערת האנונים,רק האיוונט של החידון ימשיך..לעומת זאת...בקרוב יהיה איוונט ענק היישר מהואן!
תשלחו למשימה סודית בהחלט בהואן.. בעקבות קיסר השמיים-ריקוזה,שליט היבשה-גראודון ושליט הים-קיוגר..
פרטים בהמשך ובדף האיוונט..
לי;
"בסדר..אממ..יש כאן יציאה.." אומר ביירון ומצביע על חור ממנו משקיף אור,אתה רואה שאין עוד המשך למערה.
לפתע רוארק ניגש אליך ואומר "אתה מאמן נכון? אם כך כולנו עוד ניפגש! אני אחכה לך במכון שלי,בינתיים תיקח את זה.." הוא אומר ומגיש לך ביצה קטנה עם סימנים שחורים וכתומים,"זה מאונובה הרחוקה.." הוא אומר ומחייך.
"אני יודעת! הביצה הזאת של טפיג! אחד הפוקימונים האהובים עלי! לחבר שלי צ'רן יש אותו.." בי אומרת ומחייכת,אתה אמנם לא מבין מי זה אבל שמח,"טוב..אנחנו נמשיך לחפור..ביי ילדים.." אומר ביירון שמרים את המעדר וממשיך ללכת עם רוארק,"תגיד..אתה רוצה שנהיה שותפים למסע?" מציעה לך בי,ומיד אחרי זה מתקדמת ליציאה.
מייקל;
אתה רץ לכיוון השיחים,וממנו יוצאתגדולה במיוחד, "מיס מיסמגיוס.." היא אומרת ואז סול אומרת "זו לא היא.." אתה רואה שבמיסמגיוס ניגשת אל סול,ותוך מספר שניות סול נרדמת.
היא מנסה להרדים גם אותך אך אתה בורח והיא לא מוצאת אותך והולכת מן המקום.
אתה חוזר אל סול ורואה אותה שוכבת על הרצפה,ישנה,נראה שהיא מפוחדת בחלום..
לפתע מגיעהקטנה וניגשת אל סול "מיס מיסדריבוס!" היא צועקת ומסתכלת על דריפבלים,נראה שהיא מזהה אותם,היא מסתכלת עליך במבט כועס,נראה שהיא חושבת שאתה אשם.
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
אני ארוץ לשיח בניסיון לראות מי קרא לירז;
בידוף חוזר לפוכדור שלו וצ'ימצ'אר יורה גחלת על הזובאט.
זובאט נפגע ועף אחורה,אך לא מוותר,הוא משתמש בעלוקת חיים ששואבים לצ'ימצ'אר את האנרגיה ומשפרים את מצבו של זובאט.לאחר מכן הוא משתמש בנשיכה ומעלף את צ'ימצ'אר.
זובאט מתחיל לצחוק ואתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור,לפתע אתה שומע קולות "ילד בוא מהר!",אתה רואה שהקולות בוקעים משיחי גרגירי הפצ'ה קרובים.
רובי ספיר וקולוסאום/אדום אש ירוק עלה (לא אמרת אם רשמי או לא רשמי)הזוכה הקודם: לי (ליאור)
שאלה מספר 7 - איך קוראים לשלושת המשחקים הראשונים בעלי דור 3?
-3 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-נקודה אחת לרז
-3 נקודות לעמית
נערך לאחרונה על ידי Tאלון, 04-28-2011 בשעה 04:27 PM
אני לא אגיב בזמן האחרון, אני עברתי דירה ועוד לא התקינו לי את המחשב ואין לי גם שולחן.......ג'ייסון;
אוליובכל מקרה זו טעות..חח..(לא מה שכתבת על סינת'יה אלה המאובנים
אתה אומר לראמפרדוס שאלו שילדון וקריינדוס,אך הוא אומר "זו טעות-אך גם תשובה נכונה..ישנם עוד שניים.." הוא אומר וקורץ לכם,לפתע אומר צ'רן "אני יודע! שילדון,קריינדוס,ראמפרדוס ובאסייטדון!" ואתה רואה שראמפרדוס מהנהן בראשו,"אני בכל זאת יודע דבר או שניים על סינו..חח.." אומר צ'רן ומחייך.
לפתע עיניו של ראמפרדוס הופכות לאדומות וחוזרות לרגילות,האנונים רצים משם בבהלה "ראמ ראמפרדוס!" הוא צועק ואתם מבינים כי הוא חזר לעצמו,לפתע אתה רואה עוד פתח בתוך המנהרה,הוא נמצא בהמשך המנהרה של ראמפרדוס בצד ימין,אתה רואה שממנו יוצא אור ויש לידו חבל.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"אוי לא!" אומר לצ'רן "הראמפארדוס חזר לעצמו!מהר-בוא נלך אל החבל, זו יכולה להיות יציאה מהמערה!", אקח את צ'רן איתי ואלך לכיוון החבל שבמנהרה השנייה.
NYO HO HO BITCH
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
הזוכה הקודם: רז
שאלה מספר 8 - איך קוראים לשחקן הראשון שנרשם עם טרטוויג/צ'ימצ'אר/פיפלאפ (אלה שנרשמו אם טרטווגי לא יכולים לענות על טרטוויג,אלה שעם פיפלאפ על פעפלאפ,ואלה שעם צ'ימצ'אר על צ'ימצ'אר)
-3 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-2 נקודות אחת לרז
-3 נקודות לעמית
כל מי ששיחק במ"ת הקודם שלי עומד להשיג את הביצה של הפוקימון ההתחלתי שלו/אחר,אל תשאלו אותי מתי,אתם תקבלו אל תדאגו..חלק יקבלו לאחר פגישת:
ורונה/סילן/צ'ילי/קרייס
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מצטער,אך לא נוכל להמשיך האיוונט האנונים,כלומר באיוונט של מערת האנונים,רק האיוונט של החידון ימשיך..לעומת זאת...בקרוב יהיה איוונט ענק היישר מהואן!
תשלחו למשימה סודית בהחלט בהואן.. בעקבות קיסר השמיים-ריקוזה,שליט היבשה-גראודון ושליט הים-קיוגר..
לי;
"יופי!" קוראת בי בשמחה לעברך,ומחייכת,אתה והיא יוצאים מן המערה.
לאחר שאתם יוצאים,אתם רואים שליד היציאה רשום "הכניסה למכרות אורברג-נא לא להיכנס ללא ליווי איש מבוגר או ללא כורה אשר מכיר את הדרך,ניתן ללכת לאיבוד בקלות".
בי מחייכת ואומרת "שטויות.." ומיד ממשיכה ללכת איתך.
כעבור מספר דקות אתם מגיעים לעיר גדולה ויפה,בכניסתה שלט ועליו רשום "העיר אורברג".
אתם נכנסים לעיר,ורואים מספרמלקטים פירות קטנים שאנשים זורקים להם.
מייקל;
מיסדריבוס מהנהת בראשה בלחץ,וכולכם נאספים סביב סול.
תוך מספר דקות סול מתעוררת ואומרת "אי..מה קרה לי?" היא שואלת ומסתכלת על מיסדריבוס "היי חזרת פונפון!" היא אומרת ומחבקת אותה,דריפבלים גם מצטרף והם נראים מאושרים.
"תודה לך..אממ..מייקל לא?" היא אומרת ומסתכלת על הפוקדקס שלך,שכנראה נשמט לך מהתיק.
"אממ..כן" אתה עונה לה ומחזיר אותו לתיק,"רוצה שנהיה שותפים..כאילו למסע?" היא שואלת אותך ומחייכת.
רז;
*להבא יותר מושקע
*חלק צדקת וחלק טעית..צדקת בגלל שאלו רובי וספיר,אך גם ברקת,ולכן החלטתי לוותר ולתת לך.
אתה נכנס לתוך השיחים ולפתע אתה רואהקטן, "מי אתה?" אתה שואל אותו והוא חוזר אחריך "מי אתה?".
לפתע צ'אטוט יוצא החוצה מהשיח,ותוקך את זובאט בניקור שמעיף אותו ומעלף אותו.
אתה רואה שליד הפוקימון המוזר יושבשכנראה הוא זה שאמר לך לרוץ לשיחים.
"צ'א צ'אטוט!" קורא הפוקימון,והילד ניגש אליך ואומר "שלום,קוראים לי ג'וו..וזה צ'אטוט שלי,רק שהוא לא ממש צייתן.."
ג'ייסון;
אתה וצ'רן רצים לתוך המנהרה ואתה רואה שהראשייה של ראמפרדוס נתקעת בפתחה והוא לא יכול להיכנס.
אתם נצלים את ההזדמנות ורצים בכל כוחכם,לפתע אתה נתקע במשהו,אתה מסתכל במה נתקעת ואתה רואה שזוהי לוסי! "היי ג'ייסון הנה אתה!" היא אומרת, "אתה מכיר אותה?" שואל אותך צ'רן.
ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ליזי..ג'ייסון;
אתה וצ'רן רצים לתוך המנהרה ואתה רואה שהראשייה של ראמפרדוס נתקעת בפתחה והוא לא יכול להיכנס.
אתם נצלים את ההזדמנות ורצים בכל כוחכם,לפתע אתה נתקע במשהו,אתה מסתכל במה נתקעת ואתה רואה שזוהי לוסי! "היי ג'ייסון הנה אתה!" היא אומרת, "אתה מכיר אותה?" שואל אותך צ'רן.
-----
"בטוח שאני מכיר אותה!" אומר לצ'רן בשמחה שאני רואה את ליזי "זאת ליזי,הכרנו בדרך לעיר הארטום." ולאחר מכן אגיד לליזי:"טוב שאני רואה אותך, דאגתי לך.." בהקלה.
NYO HO HO BITCH
שאלה מספר 8 - איך קוראים לשחקן הראשון שנרשם עם טרטוויג/צ'ימצ'אר/פיפלאפ (אלה שנרשמו אם טרטווגי לא יכולים לענות על טרטוויג,אלה שעם פיפלאפ על פעפלאפ,ואלה שעם צ'ימצ'אר על צ'ימצ'אר)
-3 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-2 נקודות אחת לרז
-3 נקודות לעמית
ורונה/סילן/צ'ילי/קרייס
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מייקל;
אמרתי לך..הוא אצל הפרופסור..אם אתה רוצה אותו תלך למרכז הפוקימונים ותדבר עם הפרופסור..הוא ישלח לך את הפוכדור שלו..
אתה מוציא את הפוקימונים שלך,פיפלאפ מפחד מפוקימוני הרוח של סול ומתבייש מסול עצמה,ובורמי לא כלכך.
"בור בורמי!" היא אומרת (זו בת) ואתה רואה שהיא מדברת עם דריפבלים,הם מדברים ומיסדריבוס הולכת אל פיפלאפ שנבהל,אך נרגע לאחר מכן.
"איזה פוקימונים טובים!" היא אומרת,לפתע אתה שומע צלצול מהטלפון שלך,אתה עונה לו ושומע את קולו של הפרופסור "נו? מתי אתה בא לשם?ביי.." והוא מנתק.
לי;
אתה מתקדם לכיוון מכון העיר,ובי הולכת מאחורייך.
אתם מתחילים ללכת ולפתע אתם רואים שלט "מכון העיר אורברג-ניתן להזמין את רוארק לקרב מכון,רק אם ברשותכם 3 פוקימונים ומעלה".
בי אומרת "יש לך 3 פוקימונים? ובכל מקרה..ראית..רוארק נמצא בחפירות.."
ג'ייסון;
התבלבלתי..
"בטוח שאני מכיר אותה! זאת ליזי,הכרנו בדרך לעיר הארטום." אתה אומר לצ'רן,שמושך בכתפיו ומתיישב על האדמה.
"טוב שאני רואה אותך, דאגתי לך.." אתה אומר לה והיא עונה "כן,גם אני לך..." ואתה רואה שליד רגליה עומד לו קורסולה השובב,הוא קופץ עליך ואומר בהקלה "קור-קרוסולה"
"טוב אז איך נצא מכאן?" שואל צ'רן,ליזי מסתכלת על שניכם,ומצביעה על המשך של המנהרה,"אתם לא תאמינו! הרגע ראיתי את ביירון,מנהיג מכון העיר קנלייב,ואת בנו,רוארק..הם הראו לי את הדרך לעיר פסטוריה!ונתנו לי ביצה!" ליזי אומרת ומחייכת אליכם.
היא מצביעה עליך,ומגישה לך ביצה "קח אותה..לפי מש ששמעתי..הביצה הזאת היא מאי הברזל..מישהו בשם ריילי נתן אותה לאימוץ,ונתנו לי אותה,ואני נותנת אותה לך.." היא אומרת ומחייכת.
אתה רואה שהביצה בצבע כחול ועליה מספר כתמים שחורים.
ספוילר
"וואוו!" אומר בהתלהבות לליזי "תודה על הביצה!" ואשים אותה בתיקי.לאחר מכן אגיד לליזי:"זה צ'רן!" ואצביע על צ'רן "הוא היה איתי במערה." ולאחר מכן אומר לצ'רן:"אולי תבוא איתנו?" לאחר תגובתו של צ'רן אלך עם ליזי ואיתו,אם ירצה, לעיר פאסטוריה.ג'ייסון;
התבלבלתי..
"בטוח שאני מכיר אותה! זאת ליזי,הכרנו בדרך לעיר הארטום." אתה אומר לצ'רן,שמושך בכתפיו ומתיישב על האדמה.
"טוב שאני רואה אותך, דאגתי לך.." אתה אומר לה והיא עונה "כן,גם אני לך..." ואתה רואה שליד רגליה עומד לו קורסולה השובב,הוא קופץ עליך ואומר בהקלה "קור-קרוסולה"
"טוב אז איך נצא מכאן?" שואל צ'רן,ליזי מסתכלת על שניכם,ומצביעה על המשך של המנהרה,"אתם לא תאמינו! הרגע ראיתי את ביירון,מנהיג מכון העיר קנלייב,ואת בנו,רוארק..הם הראו לי את הדרך לעיר פסטוריה!ונתנו לי ביצה!" ליזי אומרת ומחייכת אליכם.
היא מצביעה עליך,ומגישה לך ביצה "קח אותה..לפי מש ששמעתי..הביצה הזאת היא מאי הברזל..מישהו בשם ריילי נתן אותה לאימוץ,ונתנו לי אותה,ואני נותנת אותה לך.." היא אומרת ומחייכת.
אתה רואה שהביצה בצבע כחול ועליה מספר כתמים שחורים.
NYO HO HO BITCH
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
-3 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-2 נקודות אחת לרז
-3 נקודות לעמית
ורונה/סילן/צ'ילי/קרייס
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מייקל;
"בסדר..אני אבוא איתך.." אומרת סול ומחזירה את הפוקימונים שלה לפוכדור,גם אתה מחזיר אותם.
אתם מתחילים ללכת ולפתע יורד הלילה,ומרחוק אתה רואה את האורות של העיר הרטאום.
אתה וסול מנסים לרוץ,אך אתם עייפים מדי,אתה מבין שאת הלילה הזה תצטרכו לעבור בחוץ.
"מה נעשה?" שואלת אותך סול ואומרת "אולי נעשה מחנה?"
ג'ייסון;
"בסדר מצדי..אך מיד אחרי זה טורניר קרבות בין שלושתינו..מה דעתכם?" הוא אומר וליזי אומרת,"אני מסכימה..".
אתה אומר שתחשוב על זה,אתם יוצאים מהמנהרה ומגיעים לאזור מלא ביצות,אתם עוברים אותו ורואים שלט:
"העיר פסטוריה"
אתם נכנסים ורואים שכל האנשים בחוץ,מתכוננים לקראת משהו.
אתה לפתע רואה אתהוא אומר לך "היי..אני וויק המרסק..מנהיג מכון פסטוריה..אני רואה שאתם תיירים! אז בואו להתארח אצלינו! אנחנו מתכוננים לקראת פסטיבל הקרוגאנק! כל מי שיש לו קרוגאנק רשאי להשתתף" ולאחר מכן הוא הולך.
"נו רוצה קרב?" שואלים אותך ליזי וצ'רן.
לי;
אתה מתחיל ללכת,ואתה רואה שאתה ובי נכנסים לדרך מספר 207.
אתה רואה מספרשמתגלגלים על האדמה.
אתה רואה גםשמתהלך לו על הדשא וחובט בסלע קטן.
ולבסוף,אתה רואה פוקימון שממש מרשים את בי,אתה רואהשדוהרת לה בדשא.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)