"טרוויג מה דעתך שנעזור לו? הוא פצוע הוא בטח זקוקו לעזרה..."אני אומר,מוציא מהתיק
"טרוויג מה דעתך שנעזור לו? הוא פצוע הוא בטח זקוק לעזרה..."אני אומר,מוציא מהתיק ציוד לריפואי ומנסה לרפאות אותו. אני אומר לפוקימון המסכן בחיוך:"אני מקווה שעשיו אתה בסדר."
"טרוויג מה דעתך שנעזור לו? הוא פצוע הוא בטח זקוקו לעזרה..."אני אומר,מוציא מהתיק
"טרוויג מה דעתך שנעזור לו? הוא פצוע הוא בטח זקוק לעזרה..."אני אומר,מוציא מהתיק ציוד לריפואי ומנסה לרפאות אותו. אני אומר לפוקימון המסכן בחיוך:"אני מקווה שעשיו אתה בסדר."
איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
הזוכה הקודם: רז
שאלה מספר 8 - איך קוראים לשחקן הראשון שנרשם עם טרטוויג/צ'ימצ'אר/פיפלאפ (אלה שנרשמו אם טרטווגי לא יכולים לענות על טרטוויג,אלה שעם פיפלאפ על פעפלאפ,ואלה שעם צ'ימצ'אר על צ'ימצ'אר)
-3 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-2 נקודות אחת לרז
-3 נקודות לעמית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מיועד ל: מי ששיחק בפוקימון מלחמת הסוגים
כל מי ששיחק במ"ת הקודם שלי עומד להשיג את הביצה של הפוקימון ההתחלתי שלו/אחר,אל תשאלו אותי מתי,אתם תקבלו אל תדאגו..חלק יקבלו לאחר פגישת:
ורונה/סילן/צ'ילי/קרייס
ותומר,עמית ולי יקבלו בסוף המנהרה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מצטער,אך לא נוכל להמשיך האיוונט האנונים,כלומר באיוונט של מערת האנונים,רק האיוונט של החידון ימשיך..לעומת זאת...בקרוב יהיה איוונט ענק היישר מהואן!
תשלחו למשימה סודית בהחלט בהואן.. בעקבות קיסר השמיים-ריקוזה,שליט היבשה-גראודון ושליט הים-קיוגר..
פרטים בהמשך ובדף האיוונט..
מייקל;
אתם נכנסים ורואים את קרייס עם הילדים,הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת.
קרייס מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
"עולם הרוחות הוא מאין חלל גדול,שנוצרה עליו יבשה,לכן לא תוכלו לפתוח אלה עם כן תוכלו לאתר סדקים לעולם שלנו,עולם הרוחות הוא עולם שמקביל לשלנו ולכן כל פעם כשתלכו שם ותחזרו לסינו,תחזרו למקום אחר,בנוסף לכך שכדי לאתר פתחים לעולם זה,תשתמשו בגלאי הרוחות הזה שכאן.." הוא אומר ומגיש לכם גלאי רוחות.
"בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד ילחם נגד מישהו אחר שהוא לא מכיר" והוא הולך ומתישב,"אני אלחם נגד הנער הזה.." אומרת סול וניגשת אליו,לפתע ניגשות אליך.
"רוצה קרב זוגות? אתה תהיה עם 2 פוקימונים וכל אחת ממנו עם אחד.." הן שואלות אותך.
לי;
"לא נראה לי..יש לי רק פוקימון אחד.." היא אומרת ומושכת בכתפיה "סניבי צא!" היא קוראת וזורקת פוכדור אדמדם.
מהפוכדור יוצא סניביקטן שמחייך לעברכם ואומר "סני סניבי".
בי נזכרת שאתה לא מכיר את הפוקימונים מאונובה והיא אומרת "סניבי הוא הפוקימון המתחיל מסוג עשב מאונובה,קיבלתי אותו מפרופסור ג'ניפר..עכשיו בוא נתחיל בקרב! סניבי פזילה ואז הצלפת גפן!"
אתה רואה שסניבי פוזל ומרתיע את טרטוויג שמתחיל להיבהל,לאחר מכן סניבי מייצר שני גפנים ושולח אותם לכיוון טרטוויג.
אלמוג;
דליברד מסתכל עליך,ושניכם מתקרבים אליו.
הוא מעט נבהל ומאיים לתקוף אתכם,שלפתע אתה מוציא תחבושת מתיקך,וחובש לדליברד את הכנף הפצועה.
דליברד אומר "דה דליברד.." ומחייך,הוא וטרטוויג מעט מדברים בינהם ואתה רואה שהם מאוד מחבבים זה את זה.
ספוילר
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
כינוי:Yuma Tsukumo
שם פרטי:עומר
שם במשחק:טום רידל
תמונה:
אופי:שקט,תמיד חושב כמה צעדים קדימה,בזמן לחץ הוא מתחמם ולא חושב,כשצריך הוא בדחן,כשצריך הוא גם ממוקד ורציני,הרפתקאן ולא מפחד מול אויבים חזקים ממנו.
רקע:טום רידל נולד במחוז קנטו הרחוק,אביו היה חוקר דגול והיה עוזר של מעבדות הפוקריינג'ר במחוז,מפקד המעבדה של המפקדה אמר לו ללכת למחוז סינו ולחקור את העולם החדש שגילו "עולם הרוחות" עד מהרה טום,אביו ואמו נסעו למחוז סינו.
ספינתו של טום ומשפחתו התקרבה לאיים פולמון וניומון בין שני האיים הספינה נפגעה קשות.
הוריו של טום טבעו אך עומר הצליח לשרוד ולהגיע לחופי העיר סנופויט,שמה השתקם והחליט לגור.
הוא נזכר בפרופסור של קנטו ששלח את אביו למות,טום החליט שלא לנצור טינה אלא להמשיך במחקרו של אביו,לגלות פרטים על "עולם הרוחות".
עיר התחלתית:סנופויט.
בנוסף למאמן אני רוצה להיות גם:רק מאמן.
שותף: כן
פוקימון התחלתי:טרטוויג.
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:צ'ימצ'אר\טפיג\צ'רמנדר [או אחד מההתפתחויות שלהם]גיבל\דרטיני\אקסו או פוקימון דרקון אחר.
ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוף פוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
פוקימון שארצה לתפוס:
הצלחות:
הערות|הארות|מרשמלו:ברקע כתוב "האיים ניומון ופולמון" אז התכוונתי שהספינה נפגעה בגלל דארקאי או קרסליה אני מקווה שזה מספיק טוב בתור "פוקימוני רוח",לירשם ולתפוס פוקימון דרקון או אופל.
איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!מייקל;
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
שאלה מספר 8 - איך קוראים לשחקן הראשון שנרשם עם טרטוויג/צ'ימצ'אר/פיפלאפ (אלה שנרשמו אם טרטווגי לא יכולים לענות על טרטוויג,אלה שעם פיפלאפ על פעפלאפ,ואלה שעם צ'ימצ'אר על צ'ימצ'אר)
-3 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-2 נקודות אחת לרז
-3 נקודות לעמית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מצטער,אך לא נוכל להמשיך האיוונט האנונים,כלומר באיוונט של מערת האנונים,רק האיוונט של החידון ימשיך..לעומת זאת...בקרוב יהיה איוונט ענק היישר מהואן!
תשלחו למשימה סודית בהחלט בהואן.. בעקבות קיסר השמיים-ריקוזה,שליט היבשה-גראודון ושליט הים-קיוגר..
אתה מוציא את בורמי ופיפלאפ,הבנות מוציאות מרילוסנטרט
.
"אוקי טלי! תחפי על סנטרט שלי!סנטרט שריטה על בורמי!" אומרת אחת הבנות,השנייה עונה לה "כן מלי! מריל בועות על פיפלאפ!"
מריל ופיפלאפ שולחים בועות,והבועות מתנגשות זו בזו ויוצרות פיצוץ שמרטיב את הזירה.
סנטרט רץ לעבר בורמי,שולף את ידו הקטנה,ובורמי לא מבינה מה אתה רוצה ממנה,סנטרט שורט את בורמי בחוזקה.
בינתיים פיפלאפ רואה את סנטרט ומשתמש בקרן בועות,אך סנטרט קופץ על זנבו ומתחמק,אתה רואה שפתאום בורמי זוהרת באור לבן ומשונה,והאור הלבן הופך פתאום לורדרד,פתאום היא מעיפה כדורים ורדרדים ונצצים לכיוון סנטרט ומעיפה אותו אחורה, "בורמי למדה כוח חבוי.." אומר לך קרייס שמביט בכם מהצד.
ג'ייסון;
אתה לוקח את הפוכדורים,אתה לוקח 20,ליזי 20 וצ'רן גם כן 20.
לאחר מכן אתם לוקחים פירות ולהפתעתכם ישנם 30 פירות,ולכן כל אחד ממכם לוקח 10.
אתם מתחילים לצעוד ורואים רכבת די גדולה במרכז הספארי,אתה רואה שהרכבת מובילה לכל מיני מקומות בסאפרי.
אתם רואים בפתח הרכבתשאומר לכם "היכנסו בבקשה".
אתם מתיישבים,ואתה רואה מפה של הספארי,אתה רואה שרשום בה מספר אזורים בסאפרי:
אזור ביצה ; אזור יער ; אזור הר ; אזור בריכה ; אזור משולב שבו מספר רב של דברים ;
צ'רן מסתכל גם על מפה שונה,וגם ליזי,צ'רן ממלמל "אני אלך לביצה.." וליזי אומרת "אני רוצה ללכת לאזור המשולב"
הם מסתכלים עלייך כדי שתאמר לאן אתה הולך.
לי;
טרטוויג קופץ מצד לצד,ובכך מתחמק מהגפנים של סניבי.
טרוויג שולח מספר עלי תער,וסניבי תופס חלק מהם אם הגפנים,מקצת הוא מתחמק,ומהשאר הוא נפגע.
טרטוויג רץ לכיוון סניבי שלא מוכן לדחיפה,ודוחף אותו אחורה, "סניבי מהר! תקום!" בי מעודדת אותו.
סניבי שולח גפנים,ותופס את טרטוויג,הוא מעלה אותו לאוויר וזורק אותו על הרצפה,טרטוויג נפגע די קשה.
טום-רידל: (עומר)
רשום..למרות שבדארקרי זה לא ממש מספיק והכל.,.והרקע די קצר..אבל בסדר..
ובנודע ל"פוקימונים אצל הפרופסור"-אתה לא רושם שם את הפוקימונים..זה במהלך המשחק,אם אתה מקבל ורוצה לשלוח אליו.
תגיב להתחלה.
ספוילר
[quote=The Kodak;1070125]
התחלה - רק למי שאמרתי לו שהוא רשום!
יום בהיר אחד,אתם קמים לקולי הצ'ינגלינג באזור,הפוקימון שלכם מנער אתכם וקורא לכם להתחיל יום חדש.
אתם קמים ומתארגנים,אתם יורדים ללמטה והפוקימון שלכם אוכל אוכל לפוקימונים ואתם אוכל רגיל,אתם והפוקימון שלכם הולכים לראות טלוויזיה,שלפתע אתם רואים מספר טלפון על דף נייר,עליו רשום:
אתם בהתחלה לא ממש מבינים מה זה הפתק הזה,שלפתע אתם נזכרים באותו תשדיר של "סינו עכשיו" שראיתם בצעירותכם.
מה תעשו?[/quote]
*בטעות יצא לי ב"פוקימונים אצל הפרופסור" התכוונתי ל"פוקימונים שארצה לתפוס,הבנת?
'אבי שמת נשלח להציל את עולם הרוחות הזה,כדי להתקשר לצוות הזה' אני מחפש טלפון בבית ומחייג את המספר של הצוות ואומר:"שלום,צוות פלטינה?מדבר טום רידל,ברצוני לעזור לכם".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אני אלך אל איזור הבריכה, אני צריך כמה פוקימוני מים לשישייה שלי.." אומר לצ'רן וליזי בסלחנות "סליחה שאני לא הולך עם אף אחד מכם.." ואחכה שנגיע לאיזורים שלנו.ג'ייסון;
אתה לוקח את הפוכדורים,אתה לוקח 20,ליזי 20 וצ'רן גם כן 20.
לאחר מכן אתם לוקחים פירות ולהפתעתכם ישנם 30 פירות,ולכן כל אחד ממכם לוקח 10.
אתם מתחילים לצעוד ורואים רכבת די גדולה במרכז הספארי,אתה רואה שהרכבת מובילה לכל מיני מקומות בסאפרי.
אתם רואים בפתח הרכבת שאומר לכם "היכנסו בבקשה".
אתם מתיישבים,ואתה רואה מפה של הספארי,אתה רואה שרשום בה מספר אזורים בסאפרי:
אזור ביצה ; אזור יער ; אזור הר ; אזור בריכה ; אזור משולב שבו מספר רב של דברים ;
צ'רן מסתכל גם על מפה שונה,וגם ליזי,צ'רן ממלמל "אני אלך לביצה.." וליזי אומרת "אני רוצה ללכת לאזור המשולב"
הם מסתכלים עלייך כדי שתאמר לאן אתה הולך.
NYO HO HO BITCH
שאלה מספר 8 - מי מכונים "פנינה"-"יהלום"-"פלטינה"? תרשמו מי מכונה במה.
-3 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-2 נקודות אחת לרז
-3 נקודות לעמית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
עומר;
אתה מחפש את הפוקימון,וטרטוויג שהתהלך לו בבית מביא לך את הטלפון,אתה מודה לו ומתקשר למספר,מיד עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
לי;
אם אתה עונה על החידה החדשה אתה מקום ראשון בהן..
טרטוויג קם על רגליו,ומשתמש בשאיבה,ששואבת מסניבי את הכוח שלו.
סניבי עף אחורה,אך עדיין לא התעלף.
טרטוויג משתמש בעלי תער וסניבי מתחמק,הוא שולח שתי גפנים אל טרטוויג (Vine Whip) ותופס אותו מהשריון.
טרטוויג מנסה להשתחרר אך לא מצליח.
לפתע טרטוויג משתמש בעלי תער,הוא פוגע בסניבי,ומעיף אותו אחורה,הוא גם פוגע בגפנים וחותך אותן,סניבי עף אחורה ונופל מעולף על הקרקע,אתה נרגש שסניבי התעלף,אך אחרי זה,אתה רואה שבגלל שטרטוויג היה באוויר בגלל הגפנים,ועכשיו הם נחתכו,טרטוויג נפל על סלע והתעלף גם הוא.
"זה תיקו.." אומרת בי ומחזירה את סניבי לפוכדור,גם אתה מחזיר את טרטוויג.
לפתע אתה שומע קולות "טפ טפיג","הביצה!" אומרת בי.
ג'ייסון;
"ככה אף אחד לא יפריע לאחר" אומר צ'רן ומחייך ולאחר מכן מצחקק,"לא נורא ג'ייסון..טוב..להתראות!" אומרת ליזי שמיד יורדת מהאוטובוס כי התחנה שלה הגיעה.
אתה רואה שלפתע האיש שראיתם בהתחלה אומר "יש לכם 20 דקות להיות כאן..לאחר מכן,תצטרכו לצאת"
אתה רואה שהגיעה התחנה של צ'רן והוא אומר "ביי אחי" ויורד.
לבסוף התחנה שלך,אתה יורד ורואה גבעה קטנה וירקרקה,על הגבעה אגם,אשר מעליו קשת קטנה,מספר אבנים בתוך האגן ויש נהר קטן שמוביל מים מהאגם לביצה.
אתה רואה שליד האגם צוחים המון פרחים ושיחים,מאחוריהם גם עצים גדולים.
אתה הולך לכיוון הבריכה ורואה חבורתשצועדת לתוך המים,אחד מהם מבחין בך,ומתקרב אליך "פסי פסיידק!" הוא אומר והולך לתוך המים ומתחיל לשחות.
מהצד השני אתה רואה חבורתשלידם מספר
.
אתה רואה שהם מתכוונים לשחות בזרם,מהאגם לביצה.
ספוילר
שאלה מספר 8 - מי מכונים "פנינה"-"יהלום"-"פלטינה"? תרשמו מי מכונה במה.
-3 נקודות לליאור
-נקודה אחת לתומר
-2 נקודות אחת לבר
-2 נקודות אחת לרז
-3 נקודות לעמית
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אלמוג-
תנסה לענות על החידה ^^^..
"דליברד,פוקימון החלוקה.הוא נושא מזון כל היום.ישנם סיפורים,על אנשים שהלכו לאיבוד,וניצלו בכך שראו את האוכל שלו והצליחו להינצל" אומר הפוקדקס ונכבה.
אתה רואה שדליברד אינו רוצה קרב,אלה הוא רוצה מיד להצטרף אליך.
ספוילר
המשחקים מכונים "סאגת יהלום ופנינה" או DPPt-יהלום מכונה D,פנינה מכונה P ופלטינה מכונה Pt.ג'ייסון;
"ככה אף אחד לא יפריע לאחר" אומר צ'רן ומחייך ולאחר מכן מצחקק,"לא נורא ג'ייסון..טוב..להתראות!" אומרת ליזי שמיד יורדת מהאוטובוס כי התחנה שלה הגיעה.
אתה רואה שלפתע האיש שראיתם בהתחלה אומר "יש לכם 20 דקות להיות כאן..לאחר מכן,תצטרכו לצאת"
אתה רואה שהגיעה התחנה של צ'רן והוא אומר "ביי אחי" ויורד.
לבסוף התחנה שלך,אתה יורד ורואה גבעה קטנה וירקרקה,על הגבעה אגם,אשר מעליו קשת קטנה,מספר אבנים בתוך האגן ויש נהר קטן שמוביל מים מהאגם לביצה.
אתה רואה שליד האגם צוחים המון פרחים ושיחים,מאחוריהם גם עצים גדולים.
אתה הולך לכיוון הבריכה ורואה חבורת שצועדת לתוך המים,אחד מהם מבחין בך,ומתקרב אליך "פסי פסיידק!" הוא אומר והולך לתוך המים ומתחיל לשחות.
מהצד השני אתה רואה חבורת שלידם מספר .
אתה רואה שהם מתכוונים לשחות בזרם,מהאגם לביצה.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"היי חכה!" אומר ואלך אל הפוקימון שהתקרב אליי, ואחפש עליו מידע בפוקידע.לאחר מכן אגיד לו:"רוצה אוכל?" ואוציא לעברו את הפירות/אוכל שנתנו לי בתחילת המסע שלי בספארי ואחכה לתגובה ממנו.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)