Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 45 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 673
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
    באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
    אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

הזוכה הקודם: רז
    שאלה מספר 8 - מי מכונים "פנינה"-"יהלום"-"פלטינה"? תרשמו מי מכונה במה.
    -3 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר
    -2 נקודות אחת לרז
    -3 נקודות לעמית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מצטער,אך לא נוכל להמשיך האיוונט האנונים,כלומר באיוונט של מערת האנונים,רק האיוונט של החידון ימשיך..לעומת זאת...בקרוב יהיה איוונט ענק היישר מהואן!
    תשלחו למשימה סודית בהחלט בהואן.. בעקבות קיסר השמיים-ריקוזה,שליט היבשה-גראודון ושליט הים-קיוגר..
    פרטים בהמשך ובדף האיוונט..
    אלמוג-
    אתה זורק עליו פוכדור,ותוך מספר שניות הוא נתפס.(יעודכן עוד מעט)
    אתה בודק,ורואה שהוא יודע רק מתקפה אחת, "מתנה".
    אתה וטרטוויג הולכים,ולפתע מגיעים לפתח של הר ענק,על השלט רשום "הר קורונט"
    אתם נכנסים ולפתע אתה שומע קול של נערה "הצילו! אני לא יודעת לשחות!"

ג'ייסון-
    התכוונתי לפוקימונים..מי מכונה "פלטינה" מי מכונה....מבין?

"פסיידאק,פוקימון הברווז. הוא סובל מכאב ראש קבוע.כשהוא סובל ממנו,הוא משתמש ביכולות מוזרות,אולם הוא לא זוכר כיצד להשתמש בהן." אומר הפוקדע ונכבה.
    אתה קורא לפסיידאק והוא יוצא מהמים רטוב כשידיו על ראשו,הוא ניגש אליך ואתה מניח את האוכל על הרצפה,הוא אוכל אותו במהירות "פסיי פסיידאק!" הוא אומר ואתה נותן לו עוד פרי,כעת נשארו לך 8 פירות.
    הוא מחייך,כנראה מרצון וקורא לעבריך "פסי פסיידאק!" לפתע אתה רואה שעוד 4 פסיידאק מתקרבים אלייך ואל הפסיידאק שלידך.

Spoiler ספוילר

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Kodak:) צפה בהודעה

באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
    -3 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר
    -2 נקודות אחת לרז
    -3 נקודות לעמית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מצטער,אך לא נוכל להמשיך האיוונט האנונים,כלומר באיוונט של מערת האנונים,רק האיוונט של החידון ימשיך..לעומת זאת...בקרוב יהיה איוונט ענק היישר מהואן!
    תשלחו למשימה סודית בהחלט בהואן.. בעקבות קיסר השמיים-ריקוזה,שליט היבשה-גראודון ושליט הים-קיוגר..

אלמוג-
    אתה זורק עליו פוכדור,ותוך מספר שניות הוא נתפס.(יעודכן עוד מעט)
    אתה בודק,ורואה שהוא יודע רק מתקפה אחת, "מתנה".
    אתה וטרטוויג הולכים,ולפתע מגיעים לפתח של הר ענק,על השלט רשום "הר קורונט"
    אתם נכנסים ולפתע אתה שומע קול של נערה "הצילו! אני לא יודעת לשחות!"
    "חכי לי רגע,תיכף בא!"אני צועק אליה ורץ אליה במהירות. אם אני מצליח להגיע אליה,אני מושיט לה יד ואומר לה "תעלי, תפסי לי על היד, מהר!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון-
    התכוונתי לפוקימונים..מי מכונה "פלטינה" מי מכונה....מבין?

"פסיידאק,פוקימון הברווז. הוא סובל מכאב ראש קבוע.כשהוא סובל ממנו,הוא משתמש ביכולות מוזרות,אולם הוא לא זוכר כיצד להשתמש בהן." אומר הפוקדע ונכבה.
    אתה קורא לפסיידאק והוא יוצא מהמים רטוב כשידיו על ראשו,הוא ניגש אליך ואתה מניח את האוכל על הרצפה,הוא אוכל אותו במהירות "פסיי פסיידאק!" הוא אומר ואתה נותן לו עוד פרי,כעת נשארו לך 8 פירות.
    הוא מחייך,כנראה מרצון וקורא לעבריך "פסי פסיידאק!" לפתע אתה רואה שעוד 4 פסיידאק מתקרבים אלייך ואל הפסיידאק שלידך.
    דיאלגה-יהלום.
    פלקיאה-פנינה.
    גיראטינה-פלטינה.
    וממתי הם כן?היית צריך לשנות את השאלה ל"מי האגדיים של המשחקים יהלום,פנינה ופלטינה?" ואולי זה היה יותר מובן..
    ----------------
    "פסידאק,רוצה להצטרף אליי?" אשאל את הפסיידאק בתמיהה "אלה החברים שלך?" ואצביע אל הפסיידאק האחרים.
    NYO HO HO BITCH

4. לא ברור בכלל

הזוכה הקודם: עמית
    שאלה מספר 9 - מי הם שלושת שומרי האגמים?
    -3 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר
    -2 נקודות אחת לרז
    -3 נקודות לעמית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

אלמוג;
    אתה נכנס להר קורונט במהירות,ורואה שמאוד חשוך באזור.
    לפתע טרטוויג שומע משהו ורץ לכיוון אחת הדרכים בהר,הוא רץ ואתה אחריו,ואתם מגיעים לאזור ללא המשך,אתם מסתכלים לצדדים ולא רואים כלום,שלפתע אתה רואה שמולכם ישנם מים,בתוך המים "אני לא יודעת לשחות! תעזרו לי!" היא צועקת.

ג'ייסון;
    לא משנה..העיקר שכבר עברנו את זה ..
    אתה שואל את פסיידאק והיא (כבר רמז שהיא נקבה) מהנהת בראשה,אך מיד אחר כך,כשאתה שואל אותה אם אלה חברים שלה,היא מנידה בראשה (כלומר עשתה לא) ורצה אל רגליך,אתה רואה שהיא מתחבאת כנראה.
    אתה שם לב שכל הפסיידאק שהגיעו חזרו מהבריכה והם מריחים את הפירות.
    חלק משתמשים באקדחי מים שמעיפים אתכם אחורה,וחלק בבלבול.

Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    ג'ייסון;
    לא משנה..העיקר שכבר עברנו את זה ..
    אתה שואל את פסיידאק והיא (כבר רמז שהיא נקבה) מהנהת בראשה,אך מיד אחר כך,כשאתה שואל אותה אם אלה חברים שלה,היא מנידה בראשה (כלומר עשתה לא) ורצה אל רגליך,אתה רואה שהיא מתחבאת כנראה.
    אתה שם לב שכל הפסיידאק שהגיעו חזרו מהבריכה והם מריחים את הפירות.
    חלק משתמשים באקדחי מים שמעיפים אתכם אחורה,וחלק בבלבול.
    את כל המנידה מהנהנת אני יודע..
    בקשר לשאלה:יוקסי, מספריט ואזלף.ולא כתבת לי 4 נקודות במקום 3..
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    "קדימה צ'ימצ'אר-בוא נראה להם מה אנחנו שווים!" אומר ואוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור.לאחר מכן אומר לצ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר-השתמש עליהם בשריטה!" בביטחון ובטיפת חשש כי הם סוגי מים.
    NYO HO HO BITCH

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [CENTER]איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!

-3 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר
    -2 נקודות אחת לרז
    -3 נקודות לעמית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

לי;
    אם אתה עונה על החידה החדשה אתה מקום ראשון בהן..
    טרטוויג קם על רגליו,ומשתמש בשאיבה,ששואבת מסניבי את הכוח שלו.
    סניבי עף אחורה,אך עדיין לא התעלף.
    טרטוויג משתמש בעלי תער וסניבי מתחמק,הוא שולח שתי גפנים אל טרטוויג (Vine Whip) ותופס אותו מהשריון.
    טרטוויג מנסה להשתחרר אך לא מצליח.
    לפתע טרטוויג משתמש בעלי תער,הוא פוגע בסניבי,ומעיף אותו אחורה,הוא גם פוגע בגפנים וחותך אותן,סניבי עף אחורה ונופל מעולף על הקרקע,אתה נרגש שסניבי התעלף,אך אחרי זה,אתה רואה שבגלל שטרטוויג היה באוויר בגלל הגפנים,ועכשיו הם נחתכו,טרטוויג נפל על סלע והתעלף גם הוא.
    "זה תיקו.." אומרת בי ומחזירה את סניבי לפוכדור,גם אתה מחזיר את טרטוויג.
    לפתע אתה שומע קולות "טפ טפיג","הביצה!" אומרת בי.

[
    מספרייט יוקסי ואזלף
    -------------------------
    אני מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ואז שמח שטאפיג בוקע מהביצה שלו ושיש לי 3 פוקימונים כבר. אני מחכה שטאפיג יצא לגמרי מהביצה שלו ואז אומר לו " הי טאפיג הגעת לעולם חדש.עולם הפוקימונים.אני המאמן של לי " .אני מחזיר אותו לפוכדור והולך למרכז הפוקימונים עם בי לרפא את הפוקימונים שלי ושלה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. לא ברור בכלל

שאלה מספר 10 והשאלה האחרונה שווה 3 נקודות!
    תנו את השמות,של כל פוקימוני הדרקון מדור 4!

-3 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר
    -2 נקודות אחת לרז
    -5 נקודות לעמית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ג'ייסון;
    עכשיו יהיה לך 5..
    אתה מנסה להוציא את צ'ימצ'אר אך מיד מגיע אותה אישה שראית בבניין של הסאפרי.
    "אמרנו לך לא להשתמש בפוקימונים שלך..צאי גארדיובר!" היא אומרת ומוציאה פוכדור,ממנו יוצאת גדולה,"גאר גארד.." היא לוחשת לאישה והולכת לכיוון הפסיידאק.
    "גאר גארדיובר.." היא מדברת איתם,ותוך מספר דקות מרגיעה אותם וחוזרת לפוכדור של האישה.
    "אל תוציא יותר את הפוקימונים שלך.." היא אומרת ומתחילה ללכת לרכבת.
    אתה רואה שפסיידאק אומרת "פסיי.." בהקלה ומסתכלת על חבילת הפוכדורים שלך.

ליאור;
    אתה מוציא את הביצה,ורואה שהיא זוהרת בלבן,מעט סדקים מתחילים להיות בה אך מיד היא חוזרת לצבעה הרגיל וטפיג לא בוקע,את שומע אותו אך הוא עוד לא יוצא.
    "טפ טפיג" הוא אומר,"חבל..רציתי לראות אותו/ה בוקע/ת..אבל לא נורא,כל אחד בקצב שלו.." אומרת בי באכזבה ומסתכלת על המכון.
    אתם רואים שמנהיג המכון חוזר למכון שלו.
    אתה הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם,לפתע האחות ג'ואי שואלת אתכם "סלחו לי..אתם מאמנים צעירים,וחשבתי,אול תרצו ללכת לבית הספר למאמנים שבג'ובילייף?זה ליד המערה שקרובה לעיר.." היא אומרת והולכת אל איש אחר שניגש אליה.

Spoiler ספוילר

8. NYO HO HO
    ג'ייסון;
    עכשיו יהיה לך 5..
    אתה מנסה להוציא את צ'ימצ'אר אך מיד מגיע אותה אישה שראית בבניין של הסאפרי.
    "אמרנו לך לא להשתמש בפוקימונים שלך..צאי גארדיובר!" היא אומרת ומוציאה פוכדור,ממנו יוצאת גדולה,"גאר גארד.." היא לוחשת לאישה והולכת לכיוון הפסיידאק.
    "גאר גארדיובר.." היא מדברת איתם,ותוך מספר דקות מרגיעה אותם וחוזרת לפוכדור של האישה.
    "אל תוציא יותר את הפוקימונים שלך.." היא אומרת ומתחילה ללכת לרכבת.
    אתה רואה שפסיידאק אומרת "פסיי.." בהקלה ומסתכלת על חבילת הפוכדורים שלך.
    ג'יבל,גאבייט,גארצ'ומפ,דיאלגה,פאלקיה,גיראטינה וארכאוס(אם נחשב)..
    --------------------------------------------------------------------------------------
    "את רוצה את הפוכדור שלי?" אומר ואוציא פוכדור מהתיק.לאחר מכן אקח את הפוכדור ואזרוק אותו בתקווה על הפסיידאק כדי שתיתפס.
    NYO HO HO BITCH

9. לא ברור בכלל
    בראש הפירמידת-קרב!
    הזוכה הוא עמית!
    הוא יזכה בפגישת מזל עם מוח החזית פלמר!,אשר יאמן לו פוקימון/ילחם נגדו+ילמד אותו מתקפה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ג'ייסון;
    אתה הזוכה המאושר! סתם..חחח..תסתכל למעלה במה זכית..
    היא מהנהנת,ואתה זורק על פסיידק פוכדור,הפוכדור משתחרר והיא יוצאת.
    אתה זורק עליה עוד פוכדור,אך היא שוב יוצאת.
    לבסוף אתה זורק עליה פוכדור אחרון והיא נתפסת, (מזל טוב! לכדת פסיידק! היא תעודכן עוד מעט..)
    אתההולך שמח מעט,לכיוון הרכבת,לבדוק אם יש שם מישהו.
    אתה רואה שצ'רן וליזי יוצאים ממנה וליזי אומרת "נחש מה? תפסתי קיובון וגם גלופין!"
    צ'רן מסתכל עליה ואומר "חח..אני תפסתי בביצה וויסקאש זוהר!"
    "את מי אתה תפסת? רוצים לתפוס עוד? נראה לי שאני לא.." שואלת אותך ליזי ומחייכת.
    >

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עומר;
    אתה מחפש את הפוקימון,וטרטוויג שהתהלך לו בבית מביא לך את הטלפון,אתה מודה לו ומתקשר למספר,מיד עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"

אני אומר לפרופסור רואן:"שלום פרופסור רואן,שמי טום רידל,ברצוני לעזור לך ולצוות שלך להגן על עולם הרוחות,אבי הגיע למחוז מקנטו בשביל לחקור את העולם הזה,הוא ואמי טבעו בים בעוד אני ניצלתי,אני יכול לעזור?".

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

שאלה מספר 10 והשאלה האחרונה שווה 3 נקודות!
    תנו את השמות,של כל פוקימוני הדרקון מדור 4!

-3 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר
    -2 נקודות אחת לרז
    -5 נקודות לעמית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ליאור;
    אתה מוציא את הביצה,ורואה שהיא זוהרת בלבן,מעט סדקים מתחילים להיות בה אך מיד היא חוזרת לצבעה הרגיל וטפיג לא בוקע,את שומע אותו אך הוא עוד לא יוצא.
    "טפ טפיג" הוא אומר,"חבל..רציתי לראות אותו/ה בוקע/ת..אבל לא נורא,כל אחד בקצב שלו.." אומרת בי באכזבה ומסתכלת על המכון.
    אתם רואים שמנהיג המכון חוזר למכון שלו.
    אתה הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם,לפתע האחות ג'ואי שואלת אתכם "סלחו לי..אתם מאמנים צעירים,וחשבתי,אול תרצו ללכת לבית הספר למאמנים שבג'ובילייף?זה ליד המערה שקרובה לעיר.." היא אומרת והולכת אל איש אחר שניגש אליה.
    אני אומר לבי" זה נשמע רעיון טוב ללכת לבית הספר לפוקימונים הזה.אולי זה ילמד אותנו דבר חדש.אולי גם ביצת הטאפיג שלי תבקע עד שנגמור את הבית הספר ". אני ובי הולכים לבית הספר של אורבוג

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. לא ברור בכלל
    בראש הפירמידת-קרב!
    הזוכה הוא עמית!
    הוא יזכה בפגישת מזל עם מוח החזית פלמר!,אשר יאמן לו פוקימון/ילחם נגדו+ילמד אותו מתקפה!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

טום;
    "או! טום רידל! בדיוק נזכרתי בך שנתתי לך את טרטוויג השובב הזה..בכל מקרה,זה בסדר,כל הכבוד שאתה ממשיך את מה שאביך חקר,אך בשביל לקבל גלאי רוחות ולהמשיך את מה שאביך חקר,תצטרך ללכת לעיירה סלסטיק..שם תחכה לך ורונה..טוב אני לא יכול לדבר,ביי" הוא אומר ומנתק את הטלפון מיד.

לי;
    אתה ובי מתחילים ללכת לכיוון בית הספר למאמנים אשר נמצא בג'ובילייף.
    אתם מתחילים ללכת ומגיעים אל מערה גדולה,ונכנסים אליה.
    כעבור מספר דקות של הליכה,נעמדים מולכם 2 קטנים ולא נותנים לכם לעבור.
    בי מסתובבת לרגע והיא רואה שמאחורכם עומד לו גם קטן.
    אתה רואה ששלושתם מקיפים אתכם ולא נותנים לכם לעבור.

Spoiler ספוילר

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בראש הפירמידת-קרב!
    הזוכה הוא עמית!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

לי;
    אתה ובי מתחילים ללכת לכיוון בית הספר למאמנים אשר נמצא בג'ובילייף.
    אתם מתחילים ללכת ומגיעים אל מערה גדולה,ונכנסים אליה.
    כעבור מספר דקות של הליכה,נעמדים מולכם 2 קטנים ולא נותנים לכם לעבור.
    בי מסתובבת לרגע והיא רואה שמאחורכם עומד לו גם קטן.
    אתה רואה ששלושתם מקיפים אתכם ולא נותנים לכם לעבור.
    אני אומר לבי " אם לא יתנו לנו נעבור אז נשתמש בכוח לעבור אותם" אני מוציא את טרטויג ואומר לו " קדימה תיעזור לנו לעבור את הזובאטים האלו.תקוף אותם בעלי טער רבים מאוד "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    טום;
    "או! טום רידל! בדיוק נזכרתי בך שנתתי לך את טרטוויג השובב הזה..בכל מקרה,זה בסדר,כל הכבוד שאתה ממשיך את מה שאביך חקר,אך בשביל לקבל גלאי רוחות ולהמשיך את מה שאביך חקר,תצטרך ללכת לעיירה סלסטיק..שם תחכה לך ורונה..טוב אני לא יכול לדבר,ביי" הוא אומר ומנתק את הטלפון מיד.
    אני מנתק את הטלפון וחושב לעצמי:'מה עכשיו העיירה סלסטיק,זה כמה ימים הליכה,ובהר קורונט עוד' אני מלטף את הטרטוויג ואומר לו:"טוב בוא טרטוויג,יוצאים לעיירה סלסטיק".

15. לא ברור בכלל
    קיוגר! VS גראודון! VSריקואזה!
    איוונט ענק היישר מהואן!
    תשלחו למשימה חשובה בהואן,שם תפגשו בפרופסור,ואלוף הואן-סטיבן.

הם ידריכו אתכם ביחד עם המנהיגים של הצוות שלכם (ורונה,צ'ילי,סילן,קרייס)
    המשימה שלכם היא משימה סודית כמובן! הצוותים אקווה ומגמה התחברו לאחד-צוות S (חלל=ספייס=space)!
    הם מנסים כעת להשיג את הכדור הירוק,אשר יעיר את ריקוזה,יש בידם את הכדור האדום-אשר מעיר את קיוגר,ואת הכדור האדום-אשר מעיר את גראודון..
    כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק!
    יהיה בהמשך...

לי;
    טרטוויג משתמש בעלי תער,אך בגלל שרעל ומעופף (הסוגים של זובאט) עמידים בפני עשב,הם בקושי נפגעים.
    שלושתם משתמשים בעלוקת חיים לכיוון טרטוויג שסופג נזק מאוד קשה!
    עוד אחד משתמש בעלוקת חיים,אך פוגע באחד הסלעים ובקושי נגרם נזק לסלע.
    הם משתמשים בעוקץ רעל,טרטוויג מצליח להתחמק מחלק אך מהשאר לא,ומתעלף.

טום;
    אתם יוצאים מביתכם,מעט בדאגה אך מלאים גאווה שאתם הולכים להציל את העולם.
    תוך מספר דקות אתם נכנסים לשביל שכולו מלא בשלג,אתה מסתכל על השביל ורואה מספר קטנים שעוברים את השביל.
    אתה רואה בנוסף שישנו קטן וערמומי שמתכנן לתקוף את הסווינאב.

Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 45 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •