תומר,זה טוב..אני אודיע בערב על הרשומים!
תומר,זה טוב..אני אודיע בערב על הרשומים!
ספוילר
כינוי:sigal123
שם פרטי:סיגל
שם במשחק:ליירה
תמונה:
אופי:מתעצבנת בקלות, סקרנית, רגשנית , בדרך כלל נשארת אם חיוך אל הפנים גם אם העולם גוסס (XD)
רקע:ליירה לא אהבה הכי את השלג, אבל נהגה להתרגל אליו, הוריה היו די עשירים והיא חייה בחיים נורמלים, היא אהבה לקשקש במחברות וכול המורים צעקו אליה בגלל זה, תמיד היא רצתה פוקימון אש או נורמל או אולי מעופף, היא חלמה על סובאלו שיקח אותה לאן שתרצה, או איווי או וולפיקס, אבל ההורים שלה? הם החליטו שהיא רוצה פיפלאפ, היא מאוד התעצבה ובעיקר התעצבנה אל זה, היא רצה למעלה וטרקה את הדלת והשאירה את הפיפלאפ הקטן למטה,היא החליטה שהיא רוצה לטייל כדי להרגיע את הכעס, היא הלכה וראתה יער , כן כן אותו יער שבדרך כלל אומרים לא להיכנס ונמצא בסרטים המפחידים האלו, הוריה תמיד אמרו לא בשום פנים ואופן לא להיכנס, היא התעצבנה אליהם ונכנסה, היא מאוד פחדה, קולות של הוט- הוט היו בכול מקום, היא נורא פחדה אבל ניסתה להסתיר תפחד, פתאום היא ראתה גאסטלי גדול, בא מולה, היא הלכה אחורה לאט ונתקלה בעוד גאסטלים האורנטרים וגנגרים, היא פחדה הם באו לתקוף אותה והיא עצמה עייניים, פתאום היא ראתה את פיפלאפ ספג תמתקפה, ומיד השתמש בקרן בועות , שהעיף את אחד הגרנגרים היא ידעה שאין זמן לבזבז היא לקחה מקל גדול והתחילה גם לנסות להעיף אורנטרים בסופו של דבר הם הצליחו אבל היה מאוחר , היא ופיפלאפ חזרו לבית, הוריה כעסו אליה, אבל היא הייתה בכול זאת שמחה, כי מעכשיו היא ופיפלאפ היו החברים הכי טובים.
עיר התחלתית: סנויפונט
בנוסף למאמן אני רוצה להיות גם: מתאם
שותף: כן/לא
פוקימון התחלתי:פיפלאפ
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוף פוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
פוקימון שארצה לתפוס:איווי וולפיקס
הצלחות:
הערות|הארות|מרשמלו: מרשמלו מבושל טוב טוב
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 04-17-2011 בשעה 09:07 PM
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
לפי הקבוצות,הרשומים הם:
הקבוצה של קרייס- יואב,תומר
הקוצה של צ'ילי- עמית,ברנדון
הקבוצה של סילן- לי (יהיה עוד מישהו)
כל הרשומים מוזמנים להגיב להתחלה! בקרוב המתקפות והפוקימונים יעודכנו!
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"היי צ'ימצ'אר!" אומר לצ'ימצ'אר בנימה עייפה תוך שפשוף העיניים שלי"זה מספר הטלפון של צוות ההצלה פלטינה שסיפרתי לך עליו!אולי אתקשר ואצרף אותנו אליו?"יום בהיר אחד,אתם קמים לקולי הצ'ינגלינג באזור,הפוקימון שלכם מנער אתכם וקורא לכם להתחיל יום חדש.
אתם קמים ומתארגנים,אתם יורדים ללמטה והפוקימון שלכם אוכל אוכל לפוקימונים ואתם אוכל רגיל,אתם והפוקימון שלכם הולכים לראות טלוויזיה,שלפתע אתם רואים מספר טלפון על דף נייר,עליו רשום:
צוות הצלה-פלטינה_000-157-568
אתם בהתחלה לא ממש מבינים מה זה הפתק הזה,שלפתע אתם נזכרים באותו תשדיר של "סינו עכשיו" שראיתם בצעירותכם.
מה תעשו?
NYO HO HO BITCH
מייקל
פיפלאפ צועק "פיפלאפ" כאות הסכמה ואתה לוקח את הטלפון ומתקשר,כעבור מספר שניות קול מבוגר עונה "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
לי
טרטוויג עונה לך בתשובה חיובית ומגיש לך את הטלפון,אתה מודה לו ומתקשר למספר,מיד עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
ג'ון
פיפלאפ מסתכל עליך ורואה שאתה ממלמל משהו בקשר למספר,הוא לוקח את המספר ומכניס אותו למקור שלו אך אתה עוצר אותו ולוקח את המספר,רומי עונה לך "רק רגע! אני מסתרקת!" ואתה שומע את הצחוק של צ'ימצ'אר,שמיד יורדת לכיוונכם ואומרת "צ'ימ",רומי יורדת ואתה מתקשר למספר,כעבור מספר שניות קול מבוגר עונה "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
ג'ייסון
"היי צ'ימצ'אר!" אתה קורא לו,וצ'ימצ'אר מסתובב לכיוונך ומפהק,הוא הולך לידך ומסתכל על מספר הטלפון,אתה מזכיר לו שזה מספר הטלפון שדיברת איתו עליו,והוא מהנהן בראשו ומתיישב על השולחן ונח,אתה בינתיים מתקשר,תוך מספר שניות קול מבוגר עונה "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
ספוילר
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"שלום פרופסור רואן!" אומר בהתעוררות פתאומית ולאחר מכן בטון רגוע "מדבר ג'ייסון.ברצוני לשאול אותך אם יש עוד צורך בחיילים בצוות הצלה פלטינה, פשוט זה אחד החלומות שלי להיות בצוות.." בזמן שאקום מהמיטה ואתלבש בבגדי יומיום.ג'ייסון
"היי צ'ימצ'אר!" אתה קורא לו,וצ'ימצ'אר מסתובב לכיוונך ומפהק,הוא הולך לידך ומסתכל על מספר הטלפון,אתה מזכיר לו שזה מספר הטלפון שדיברת איתו עליו,והוא מהנהן בראשו ומתיישב על השולחן ונח,אתה בינתיים מתקשר,תוך מספר שניות קול מבוגר עונה "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
NYO HO HO BITCH
מייקל
אתה יכול אבל אתה לא תקבע איזה שותפים..
"היי מייקל,עכשיו נזכרתי,נתתי לך את ההתחלתי שלך מלפני כמה זמן,נו אז איך הולך איתו? זה היה פיפלאפ לא?" הוא אומר ונושם נשימה ארוכה,לאחר מכן ממשיך "הוי,מבצע פלאטינה..אתה צריך להיות אמיץ בשביל ללכת למסע הזה..אתה בטוח נערי? אם כן..אנא תלך בהקדם האפשרי לכיוון העיר הארטום,אני מקווה שזו לא בעיה בשבילך,שם תפגוש את קרייס שיאמן אתכם לעולם הרוחות,אוקיי,אני צריך לנתק,יש לי מאמנים מתחילים כאן,להתראות" הוא אומר ומנתק את הטלפון.
ברנדון
דרך אגב,אתה הרשום הראשון! כך שכשתפגוש את צ'ילי שהוא מנהיג הקבוצה שלך,הוא ייתן לך ביצה.
צ'ימצ'אר מסתכל טוב יותר על המספר,בהתחלה הוא מציע לשרוף את המספר בגחלת,אך אתה עוצר אותו.
צ'ימצ'אר מסמן לך שהוא לא פוחד מהמסע,ושהוא יגן עליך,ואתה מסכים.
אתה מתקשר למספר ולפתע עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם למבצע הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
ג'ון
"הוי ג'ון! ג'ון סינה כן?" הוא שואל ואתה עונה לו תשובה חיובית,"מה שלום פיפלאפ? בסדר? אני שמח לשמוע ששניכם בסדר..בנוגע לצוות ההצלה,אם התקשרת סימן שאתה רוצה להיות בצוות לא?" הוא שואל וממלמל "תן לי את אחותך,אני אבדוק מה איתה.." הוא אומר ואתה מגיש לרומי שיורדת את הטלפון "כן,כן,בסדר,תודה,שלומם בסדר,כן גם הוא,בסדר,נגיע,ביי" רומי אומרת ומנתקת את הטלפון.
"מה הוא אמר?" אתה שואל ורומי עונה "הוא אמר שנוכל ללכת לניסיון לצוות פלטינה,אבל נצטרך למהר וללכת לעיר פלוארומה,שם נמצא קרייס והוא ידריך אותך,אותי ידריך צ'ילי שנמצא בקירבת מקום,אך אל תדאג אחרי זה נוכל ללכת ביחד,זה רק שיעור עם המנהיג" היא אומרת ומחייכת לכיוונך.
לי
"הו כן! לי,אתה קיבלת טרטוויג,פוקימון שובב וחזק גם כן" הוא אומר ואתה עונה לו שכן.
"בנוגע למצבע ההצלה פלטינה,רק אמיצים צריכים ללכת,אז אני אתן לך את הפרטים,תלך לעיר פלוארומה,שם תפגוש בסילן ובעוד קבוצת מאמנים,סילן ידריך אותך בנוגע לכל מה שקשור לעולם הרוחות,מובן? אני צריך לנתק,יש לי מאמנים מתחילים שבאו לקחת את ההתחלתי שלהם,אז מצטער,ביי" הוא אומר ומנתק את השיחה.
טרטוויג קופץ עליך וקורא לך לכיוון הדלת,אתה מבין שהוא רוצה כבר לצאת.
ג'ייסון
"היי ג'ייסון,אתה קיבלת את צ'ימצ'אר הקופצני והנחמד נכון?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן.
"כמה נחמד לדבר איתך שוב! הכל בסדר בבית? בכל מקרה..אנא אל תאמר חיילם אם כי אנחנו רק רוצים עזרה,דרייק לא יוכל להשתלט על מה שהוא רוצה! אז בכל מקרה,אנחנו נשמח לקבל אותך! אז תלבש בגדים ותלך לכיוון העיר הארטום,שם יחכה לך כבר צ'ילי,הוא יהיה שם עם עוד כמה נערים ונערות ואז תוכלו להתחיל באימון,בכל מקרה,באים לכאן עכשיו כמה מאמנים מתחילים,נדבר מאוחר יותר,אם יש על מה,חח,טוב ביי" הוא אומר ומנתק את הטלפון,צ'ימצ'אר פותח את עיניו ומסתכל לכיוון הפרצוף הנרגש שלך.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)