קיוגר! VS גראודון! VSריקואזה!
איוונט ענק היישר מהואן!
תשלחו למשימה חשובה בהואן,שם תפגשו בפרופסור,ואלוף הואן-סטיבן.
הם ידריכו אתכם ביחד עם המנהיגים של הצוות שלכם (ורונה,צ'ילי,סילן,קרייס)
המשימה שלכם היא משימה סודית כמובן! הצוותים אקווה ומגמה התחברו לאחד-צוות S (חלל=ספייס=space)!
הם מנסים כעת להשיג את הכדור הירוק,אשר יעיר את ריקוזה,יש בידם את הכדור האדום-אשר מעיר את קיוגר,ואת הכדור האדום-אשר מעיר את גראודון..
כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק!
יהיה בהמשך...
טום רידל;
אתם מחפשים את היציאה לכיוון מרכז הפוקימונים,אך מתחילה לה סופת שלג ואתם לא רואים את הדרך.
כל משפחת הסווינאב הולכת מן המקום,חוץ מסווינאב קטן שהולך לכיוונכם,"סווי סווינאב!" הוא קורא לכם.
סווינאב רץ בשלג וטרטוויג רץ אחריו במהירות ואתה רץ אחרי שניהם,כעבור כדקה הוא מוביל אתכם לפתח של מערה שנמצאת בתוך הר,על השלט רשום "הר קורונט",סווינאב קופץ בשמחה,ונראה שהוא מחבב אותך.
דרייק;
בפעמים הבאות יותר מושקע..וכשאתה מדבר תעשה " ,ככה זה יותר נוח ומובן לקריאה.
~~
"הא דרייק! שלום זה אני פרופסור רוואן,זה שנתן לך את צ'יצ'אר הקטן,זוכר אותי?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן.
"צוות פלטינה? נדמה לי שכבר אי אפשר לשלוח עוד..אה לא! דווקא יש 2 מקומות,בסדר,תצטרך להגיע לעיר פאסטוריה,שם תחכה לך ורונה..אני חייב לנתק..להתראות.." הוא אומר ומנתק את הטלפון.
אתה רואה שצ'ימצ'אר קופץ ורוצה כבר ללכת לבחוץ.
אלמוג;
מירה עונה לך "כן..אני מאמינה לך..ואני מהעיר פלוארומה..טוב בוא נתחיל! צא קדברה!" וזורקת פוכדור שמנצנץ במערה,מהפוכדור יוצא
די גדול שאומר "קדב קדברה!" בקול מוזר.
הוא רואה את מירה והיא רצה אליו "אתה בסדר? טוב בוא ננצח אותם בקרב פוקימונים! בסדר קדבר'י שלי?" וקדברה מהנהן ומתכונן לקרב.
לי;
אתם מתקדמים לעיר ג'ובילייף,ואתם רואים שהרבה ילדים נכנסים למן בניין גדול וחום שעומד בפתח העיר.
בי מזכירה "חכה! קודם נלך למרכז הפוקימונים!" ואתם הולכים לשם.
אתם נכנסים והאחות ג'ואי מרפאה לכם את הפוקימונים ואומרת לכם "הנה,הפוקימונים שלכם בריאים,עכשיו לכו לבית הספר שלא תפספסו את השיעור!"
בי רצה לכיוון בית הספר וגם אתה,אתם נכנסים ורואים את המנהלת שרי
ובכיתה יושבים הרבה ילדים 

.
היא אומרת לכם "בואו הצטרפו.." ואתם מתיישבים,"נתחיל בעבודה קלה ואחרי זה קרב..השאלה הראשונה היא,אילו סוגי מתקפות חזקים על הסוג מתכת?"
ג'ייסון;
אתה מוציא פרי ורוצה לתת אותו לסודוודו,אך סודוודו לא זז ורק מזיז את ראשו כאילו היה עץ.
אתה מסתכל על השאר ורואה את 3 ג'יודוד שמתגלגלים שוב,2 ארון שמבריקים באור השמש,ואת שורת הנוספאס על ההר.
לפתע אתה רואה את צ'רן הולך לכיוונך ואומר "חבל..מצאתי אוניקס שם אבל לא הצלחתי לתפוס אותו..טוב הלכתי אל ליזי.." והוא מתקדם לעבר בניין הסאפרי.
אתה נשאר באזור ההר לבד,ביחד עם הסודוודו שעומד ומביט למרחק.
אתה מסתכל ורואה שנשארו לך 2 דקות להיות בסאפרי!
צ'אק ג'קסון-
רקע מעולה! רשום~תגיב להתחלה.