Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 45 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 673
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון;
    אף אחד לא אמר לך שחייב לתפוס אותו

נוספאס,פוקימון המצפן.כששניים נפגשים,הם לא יכולים להתקרב יותר מדי כי אפם דוחה זה את זה.
    אתה מבחין בנוספאס שעומדים בשמש,וממשיך ללכת.
    אתה מבחין במספר סלעים מתגלגלים מן ההר,שאותם אתה כבר זוכר כג'יודוד,ועוד פוקימון דמוי עץ שיושב לו בפתח ההר.
    אתה מסתקרן ובודק את העץ בפוקדקס:

סודוודו,פוקימון החיקוי.למרות שהוא תמיד מעמיד פנים כעץ,הרכבו נראה דומה יותר לסלע מאשר צמחייה.
    "הנה אתה! סופסוף מצאתי את הפוקימון המושלם!" קורא צ'רן,שכבר התחיל לטפס על ההר.
    "כל הכבוד צ'רן!" אומר לצ'רן ואלך אל סודוודו ואומר לו:"רוצה פרי?" ואוציא לו פרי מהתיק שלי מהפירות שהביאו לי בתחילת המסע בספארי.
    NYO HO HO BITCH

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    כינוי-Druddigon man
    שם פרטי:עומר
    שם במשחק:צ'אק ג'קסון
    תיאור:
    אופי:צ'אק היה ילד קופצני,הוא תמיד היה מצחיק ושמח,אם מעצבנים אותו הוא מעצבן חזרה בלי להתחשבן אם אף אחד,הוא די מנומס לאחרים אבל הוא יכול גם להתחצף,בסך הכל הוא די בסדר,למרות שאין לו הרבה סובלנות,ובכלל
    יש לו הפרעות קשב....
    רקע:צ'אק היה ילד מיוחד,הייתה לו הפרעת קשב,היא התפרצה פעמים מעטות וגם שזה קרה זה לא היה כל כך נורא..
    חוץ ממקרה אחד,זה היה יום אחד,בטלויזיה היה משודר 'סינו עכשיו',כל המשפחה הקשיבה ונראתה מודאגת (לצ'אק היו 5 אחים ואחיות), אבל צ'אק לא שמע כלום אז החליט לצייר בשולחן.לאחר היציאה לפרסומות המשפחה הסבירה לו על המקרה,הוא לא שמע כלום,עד שהוזכרה המילה "פוקימון רוח",צ'אק פחד מהם,הכל בגלל גנגר ששהה בחצר שלו ושוטט שם והבהיל אותו דרך החלון בלילה...צ'אק הבין את הסכנה של 'עולם הרוחות' ודרייק,ולכן רשם את המספר לאחר הפרסומות בזמן שהבטיח לו שהוא יעשה משהו בעניין..עברו 9 שנים,הפרעות הקשב התמעטו לפעמים נדירות אבל הם עדיין היו מתרחשות מפעם לפעם,לאחר התלבטויות קשות,הוא רצה את פיפלאפ כפוקימון ההתחלתי שלו...צ'אק אהב את כל הפוקימונים לפעמים הוא שוטט בשדה,ונהג לתפוס פוקימונים לגדל ולהאכיל אותם כמה שבועות ואז להחזיר אותם לטבע,הוא ראה בזה מין עזרה לפוקימונים...יום אחד ששוטט בשדה ראה את גנגר,זה שהציק לו בילדותו...לאחר דממה מוחלטת צ'אק החליט לשלוח לעבר גנגר חיוך רחב,..אבל גנגר נראה כועס,
    הוא התקרב אל צ'אק ותקף אותו בדחיפה....מאז,צ'אק שנא פוקימוני רוח עוד יותר מקודם...
    עיר התחלתית:הארטום
    שותף:כן (מתי אני מקבל אותו?)
    פוקימון התחלתי:פיפלאפ
    ציוד:ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוף פוקדורים,טלפון,פוקדקס וגלאי רוחות.
    פוקימונים שארצה לתפוס:אני חובב פוקימוני אש ומים,אבל בסך הכל אני אוהב את כולם...אם אפשר פוקימון מסוים אז טפיג...
    הצלחות:לא לגעת.
    הערות/הארות/מרשמלו:מרשמלו ורוד...הכי טעים!
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קיוגר! VS גראודון! VSריקואזה!
    איוונט ענק היישר מהואן!
    תשלחו למשימה חשובה בהואן,שם תפגשו בפרופסור,ואלוף הואן-סטיבן.
    הם ידריכו אתכם ביחד עם המנהיגים של הצוות שלכם (ורונה,צ'ילי,סילן,קרייס)
    המשימה שלכם היא משימה סודית כמובן! הצוותים אקווה ומגמה התחברו לאחד-צוות S (חלל=ספייס=space)!
    הם מנסים כעת להשיג את הכדור הירוק,אשר יעיר את ריקוזה,יש בידם את הכדור האדום-אשר מעיר את קיוגר,ואת הכדור האדום-אשר מעיר את גראודון..
    כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק!
    יהיה בהמשך...

טום רידל;
    אתם מחפשים את היציאה לכיוון מרכז הפוקימונים,אך מתחילה לה סופת שלג ואתם לא רואים את הדרך.
    כל משפחת הסווינאב הולכת מן המקום,חוץ מסווינאב קטן שהולך לכיוונכם,"סווי סווינאב!" הוא קורא לכם.
    סווינאב רץ בשלג וטרטוויג רץ אחריו במהירות ואתה רץ אחרי שניהם,כעבור כדקה הוא מוביל אתכם לפתח של מערה שנמצאת בתוך הר,על השלט רשום "הר קורונט",סווינאב קופץ בשמחה,ונראה שהוא מחבב אותך.

דרייק;
    בפעמים הבאות יותר מושקע..וכשאתה מדבר תעשה " ,ככה זה יותר נוח ומובן לקריאה.
    ~~
    "הא דרייק! שלום זה אני פרופסור רוואן,זה שנתן לך את צ'יצ'אר הקטן,זוכר אותי?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן.
    "צוות פלטינה? נדמה לי שכבר אי אפשר לשלוח עוד..אה לא! דווקא יש 2 מקומות,בסדר,תצטרך להגיע לעיר פאסטוריה,שם תחכה לך ורונה..אני חייב לנתק..להתראות.." הוא אומר ומנתק את הטלפון.
    אתה רואה שצ'ימצ'אר קופץ ורוצה כבר ללכת לבחוץ.

אלמוג;
    מירה עונה לך "כן..אני מאמינה לך..ואני מהעיר פלוארומה..טוב בוא נתחיל! צא קדברה!" וזורקת פוכדור שמנצנץ במערה,מהפוכדור יוצא די גדול שאומר "קדב קדברה!" בקול מוזר.
    הוא רואה את מירה והיא רצה אליו "אתה בסדר? טוב בוא ננצח אותם בקרב פוקימונים! בסדר קדבר'י שלי?" וקדברה מהנהן ומתכונן לקרב.

לי;
    אתם מתקדמים לעיר ג'ובילייף,ואתם רואים שהרבה ילדים נכנסים למן בניין גדול וחום שעומד בפתח העיר.
    בי מזכירה "חכה! קודם נלך למרכז הפוקימונים!" ואתם הולכים לשם.
    אתם נכנסים והאחות ג'ואי מרפאה לכם את הפוקימונים ואומרת לכם "הנה,הפוקימונים שלכם בריאים,עכשיו לכו לבית הספר שלא תפספסו את השיעור!"
    בי רצה לכיוון בית הספר וגם אתה,אתם נכנסים ורואים את המנהלת שרי ובכיתה יושבים הרבה ילדים .
    היא אומרת לכם "בואו הצטרפו.." ואתם מתיישבים,"נתחיל בעבודה קלה ואחרי זה קרב..השאלה הראשונה היא,אילו סוגי מתקפות חזקים על הסוג מתכת?"

ג'ייסון;
    אתה מוציא פרי ורוצה לתת אותו לסודוודו,אך סודוודו לא זז ורק מזיז את ראשו כאילו היה עץ.
    אתה מסתכל על השאר ורואה את 3 ג'יודוד שמתגלגלים שוב,2 ארון שמבריקים באור השמש,ואת שורת הנוספאס על ההר.
    לפתע אתה רואה את צ'רן הולך לכיוונך ואומר "חבל..מצאתי אוניקס שם אבל לא הצלחתי לתפוס אותו..טוב הלכתי אל ליזי.." והוא מתקדם לעבר בניין הסאפרי.
    אתה נשאר באזור ההר לבד,ביחד עם הסודוודו שעומד ומביט למרחק.
    אתה מסתכל ורואה שנשארו לך 2 דקות להיות בסאפרי!

צ'אק ג'קסון-
    רקע מעולה! רשום~תגיב להתחלה.

Spoiler ספוילר

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Kodak:) צפה בהודעה
    איוונט ענק היישר מהואן!
    המשימה שלכם היא משימה סודית כמובן! הצוותים אקווה ומגמה התחברו לאחד-צוות S (חלל=ספייס=space)!
    הם מנסים כעת להשיג את הכדור הירוק,אשר יעיר את ריקוזה,יש בידם את הכדור האדום-אשר מעיר את קיוגר,ואת הכדור האדום-אשר מעיר את גראודון..
    יהיה בהמשך...

לי;
    אתם מתקדמים לעיר ג'ובילייף,ואתם רואים שהרבה ילדים נכנסים למן בניין גדול וחום שעומד בפתח העיר.
    בי מזכירה "חכה! קודם נלך למרכז הפוקימונים!" ואתם הולכים לשם.
    אתם נכנסים והאחות ג'ואי מרפאה לכם את הפוקימונים ואומרת לכם "הנה,הפוקימונים שלכם בריאים,עכשיו לכו לבית הספר שלא תפספסו את השיעור!"
    בי רצה לכיוון בית הספר וגם אתה,אתם נכנסים ורואים את המנהלת שרי ובכיתה יושבים הרבה ילדים .
    היא אומרת לכם "בואו הצטרפו.." ואתם מתיישבים,"נתחיל בעבודה קלה ואחרי זה קרב..השאלה הראשונה היא,אילו סוגי מתקפות חזקים על הסוג מתכת?"
    ה.[/COLOR]
    אני מצביע ואומר למנהלת " זה קל סוג אש חזק על סוג מתכת "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. Hail Hydra
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Kodak
    [SIZE=4
    התחלה[/SIZE]
    Spoiler ספוילר
    לדקה אני אעלה זכרונות מהיום הזה וההבטחה שלי לעצמי,ולאחר מכן אתקשר למספר,ואבקש להצטרף לצוות...
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Kodak
    דרייק;
    בפעמים הבאות יותר מושקע..וכשאתה מדבר תעשה " ,ככה זה יותר נוח ומובן לקריאה.
    ~~
    "הא דרייק! שלום זה אני פרופסור רוואן,זה שנתן לך את צ'יצ'אר הקטן,זוכר אותי?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן.
    "צוות פלטינה? נדמה לי שכבר אי אפשר לשלוח עוד..אה לא! דווקא יש 2 מקומות,בסדר,תצטרך להגיע לעיר פאסטוריה,שם תחכה לך ורונה..אני חייב לנתק..להתראות.." הוא אומר ומנתק את הטלפון.
    אתה רואה שצ'ימצ'אר קופץ ורוצה כבר ללכת לבחוץ.
    שכחתי את ה="..
    ---------------------
    'מעניין מה קרה' אחשוב לעצמי מספר רגעים וארוץ לארגן לי תיק.
    מילאתי את התיק במזון ובגדים והלכתי לבשר להורי את הבשורה.
    "אמא, אבא, אני מצטרף לצוות פלטינה" אומר בטוח בהחלטתי.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
    באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
    אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הזוכה הקודם: רז
    שאלה מספר 8 - איך קוראים לשחקן הראשון שנרשם עם טרטוויג/צ'ימצ'אר/פיפלאפ (אלה שנרשמו אם טרטווגי לא יכולים לענות על טרטוויג,אלה שעם פיפלאפ על פעפלאפ,ואלה שעם צ'ימצ'אר על צ'ימצ'אר)
    -3 נקודות לליאור
    -נקודה אחת לתומר
    -2 נקודות אחת לבר
    -2 נקודות אחת לרז
    -3 נקודות לעמית
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מצטער,אך לא נוכל להמשיך האיוונט האנונים,כלומר באיוונט של מערת האנונים,רק האיוונט של החידון ימשיך..לעומת זאת...בקרוב יהיה איוונט ענק היישר מהואן!
    תשלחו למשימה סודית בהחלט בהואן.. בעקבות קיסר השמיים-ריקוזה,שליט היבשה-גראודון ושליט הים-קיוגר..
    פרטים בהמשך ובדף האיוונט..
    מייקל;
    אתה מוציא את בורמי ופיפלאפ,הבנות מוציאות מרילוסנטרט.
    "אוקי טלי! תחפי על סנטרט שלי!סנטרט שריטה על בורמי!" אומרת אחת הבנות,השנייה עונה לה "כן מלי! מריל בועות על פיפלאפ!"
    מריל ופיפלאפ שולחים בועות,והבועות מתנגשות זו בזו ויוצרות פיצוץ שמרטיב את הזירה.
    סנטרט רץ לעבר בורמי,שולף את ידו הקטנה,ובורמי לא מבינה מה אתה רוצה ממנה,סנטרט שורט את בורמי בחוזקה.
    בינתיים פיפלאפ רואה את סנטרט ומשתמש בקרן בועות,אך סנטרט קופץ על זנבו ומתחמק,אתה רואה שפתאום בורמי זוהרת באור לבן ומשונה,והאור הלבן הופך פתאום לורדרד,פתאום היא מעיפה כדורים ורדרדים ונצצים לכיוון סנטרט ומעיפה אותו אחורה, "בורמי למדה כוח חבוי.." אומר לך קרייס שמביט בכם מהצד.

[/COLOR]
    מצטער על התגובה המאוחרת, טיול שנתי

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"אוקיי, בורמי, כוח חבוי ופיפלאפ חבטה ואז בורמי הגנה ופיפלאפ בועות!" אני אומר בהתלהבות ומחכה לראות אם אני אנצח ואצליח להתקבל לצוות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    שם: alien

איוונט ענק היישר מהואן!
    יהיה בהמשך...

טום רידל;
    אתם מחפשים את היציאה לכיוון מרכז הפוקימונים,אך מתחילה לה סופת שלג ואתם לא רואים את הדרך.
    כל משפחת הסווינאב הולכת מן המקום,חוץ מסווינאב קטן שהולך לכיוונכם,"סווי סווינאב!" הוא קורא לכם.
    סווינאב רץ בשלג וטרטוויג רץ אחריו במהירות ואתה רץ אחרי שניהם,כעבור כדקה הוא מוביל אתכם לפתח של מערה שנמצאת בתוך הר,על השלט רשום "הר קורונט",סווינאב קופץ בשמחה,ונראה שהוא מחבב אותך.
    .
    אני מלטף את הסווינב ואומר לו:"תודה על העזרה שלך ידידי הקטן,רוצה להצטרף אליי ואל טרטוויג?".

9. לא ברור בכלל
    איוונט ענק היישר מהואן!
    יהיה בהמשך...

לי;
    "אתה צודק,אך זה לא הסוג היחידי" היא אומרת ונותנת את זכות הדיבור לילד שיושב בשולחן משמאל לך.
    "זה קל,לוחם,אדמה ואש" הוא אומר והיא משיבה "נכון מאד..עכשיו בואו תראו איזו הפתעה הכנו לכם" והיא יוצאת מחוץ לכיתה וחוזרת עם ארגז מלא בפוכדורים.
    "בפוכדורים יש פוקימוני מתכת,תפקידכם יהיה להילחם זה נגד זה ולהראות שאתם יודעים הרבה על הסוג מתכת" היא אומרת ומגישה לכל אחד בכיתה פוכדור,היא מגיעה אלייך ואל בי ומגישה לכם פוכדור אדום "תחזירו לי אותו אחרי זה" היא אומרת וניגשת ללוח.
    "עכשיו,תצאו לעבר זירת האימונים של בית הספר שם תילחמו זה נגד זה" היא מוסיפה.
    אתה רואה שהילד שצדק בתשובה הקודמת ניגש אלייך ושואל "שלום,שמי ג'רמי,מהעיר סנדג'ם,אני רוצה להילחם נגדך,אז בוא לזירת האימונים ושם נבדוק מי הפוקימון שלנו,גם אני לא יודע,אז אתה רוצה?" הוא שואל אותך ומביט בכל הילדים שמתחילים לצאת מהכיתה.

צ'אק;
    *להבא יותר מושקע,במקום "אבקש להצטרף לצוות.." אתה יכול להוסיף מה אתה אומר..
    צפיפלאפ מהנהן בראשו כהסכמה לכך שצריך להתקשר,אתה מחפש טלפון ופיפלאפ מגיש לך אותו ומחייך,אתה מודה לו ומתקשר..
    כעבור מספר שניות עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"

דרייק;
    את המה?
    אתה מסדר את התיק,ואומר את הבשורה להורים שלך.
    "כל הכבוד לך דרייק,אתה תהיה המאמן החזק בעולם! גם אתה צ'ימצ'אר,אני בטוחה שתעזור לדרייק שלנו בכל המסע!" אמא שלך אומרת ואביך מוסיף "תזכור,תשמור על עצמך,אני בטוח שתצליח" אתה מודה להם ולוקח את התיק עלייך,ויוצא לבחוץ.
    כשאתה יוצא,אתה רואה שהעיר נראית שקטה במיוחד,אתה וצ'ימצ'אר מתחילים ללכת לכיוון העיר פאסטוריה,ואתם מגיעים לדרך קטנה,וכולה מכוסה דשא.
    אם תמשיכו ישר תוכלו להתקדם לעיר פאסטוריה,מימינך ישנו בניין עצום בגודלו!,ולידו גן קטן.
    ובצד שמאל ישנן שלוליות ואגמים קטנים.

מייקל;
    סופסוף חזרת! היה כיף? ודרך אגב..אתה לא חייב לנצח את הילדות,זה פשוט כדי שקרייס יראה את מידת החוזק של כל אחד ממכם..
    "אוקיי, בורמי, כוח חבוי ופיפלאפ חבטה ואז בורמי הגנה ופיפלאפ בועות!" אתה אומר להם.
    בורמי משתמשת בכוח חבוי ומעיפה כדורים לכיוון מריל,אך מריל משתמשת בבועות שמפוצצות את הכדורים.
    פיפלאפ רץ אל סנטרט בחבטה,אך סנטרט קופץ ומתחמק,ומיד אחר כך משתמש במתקפה מהירה,הוא פוגע בפיפלאפ ומעיף אותו אחורה,מריל משתמש באקדח מים על פיפלאפ שגורם לו לעוף אחורה גם.
    פיפלאפ קם על רגליו ומשתמש בבועות על שני הפוקימנים,מריל וסנטרט פוציים את הבועות עם זנבם אך נפגעים.
    מריל משתמש באקדח מים על בורמי אך היא מגינה על עצמה בהגנה.

טום;
    "סווי סווי סווי סווי נאב!" הוא צורח ואתה מבין את זה כמילה אחת,"כן".
    אתה זורק עליו פוכדור,הוא זז ימינה,זז שמאלה,זז שוב ימינה ועוצר במקומו.
    ברכותיי! תפסת סווינאב!

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    איוונט ענק היישר מהואן!
    יהיה בהמשך...

מייקל;
    סופסוף חזרת! היה כיף? ודרך אגב..אתה לא חייב לנצח את הילדות,זה פשוט כדי שקרייס יראה את מידת החוזק של כל אחד ממכם..
    "אוקיי, בורמי, כוח חבוי ופיפלאפ חבטה ואז בורמי הגנה ופיפלאפ בועות!" אתה אומר להם.
    בורמי משתמשת בכוח חבוי ומעיפה כדורים לכיוון מריל,אך מריל משתמשת בבועות שמפוצצות את הכדורים.
    פיפלאפ רץ אל סנטרט בחבטה,אך סנטרט קופץ ומתחמק,ומיד אחר כך משתמש במתקפה מהירה,הוא פוגע בפיפלאפ ומעיף אותו אחורה,מריל משתמש באקדח מים על פיפלאפ שגורם לו לעוף אחורה גם.
    פיפלאפ קם על רגליו ומשתמש בבועות על שני הפוקימנים,מריל וסנטרט פוציים את הבועות עם זנבם אך נפגעים.

[
    היה סבבה תודה, אבל לא הבנתי למה המורים קוראים ליציקה הצהובה שהייתה בסיר 'פסטה'

"אוקיי! פיפלאפ, בועות ובורמי כוח חבוי! אחרי זה תנסו לסיים את זה עם חבטה וכוח חבוי!" אני אומר בהתלהבות ומקווה שבורמי ופיפלאפ יצליחו לסיים את הקרב בניצחון
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה

איוונט ענק היישר מהואן!
    יהיה בהמשך...
    טום;
    ברכותיי! תפסת סווינאב!
    *אילו מתקפות הוא יודע.
    אני מרוצה מאוד על תפיסת הסווינב החדש שלי,אני אכנס להר קורונט ואחפש את היציאה לעיר סלסטיק.

12. Hail Hydra
    איוונט ענק היישר מהואן!
    יהיה בהמשך...

לי;
    "אתה צודק,אך זה לא הסוג היחידי" היא אומרת ונותנת את זכות הדיבור לילד שיושב בשולחן משמאל לך.
    "זה קל,לוחם,אדמה ואש" הוא אומר והיא משיבה "נכון מאד..עכשיו בואו תראו איזו הפתעה הכנו לכם" והיא יוצאת מחוץ לכיתה וחוזרת עם ארגז מלא בפוכדורים.
    "בפוכדורים יש פוקימוני מתכת,תפקידכם יהיה להילחם זה נגד זה ולהראות שאתם יודעים הרבה על הסוג מתכת" היא אומרת ומגישה לכל אחד בכיתה פוכדור,היא מגיעה אלייך ואל בי ומגישה לכם פוכדור אדום "תחזירו לי אותו אחרי זה" היא אומרת וניגשת ללוח.
    "עכשיו,תצאו לעבר זירת האימונים של בית הספר שם תילחמו זה נגד זה" היא מוסיפה.
    אתה רואה שהילד שצדק בתשובה הקודמת ניגש אלייך ושואל "שלום,שמי ג'רמי,מהעיר סנדג'ם,אני רוצה להילחם נגדך,אז בוא לזירת האימונים ושם נבדוק מי הפוקימון שלנו,גם אני לא יודע,אז אתה רוצה?" הוא שואל אותך ומביט בכל הילדים שמתחילים לצאת מהכיתה.

צ'אק;
    *להבא יותר מושקע,במקום "אבקש להצטרף לצוות.." אתה יכול להוסיף מה אתה אומר..
    צפיפלאפ מהנהן בראשו כהסכמה לכך שצריך להתקשר,אתה מחפש טלפון ופיפלאפ מגיש לך אותו ומחייך,אתה מודה לו ומתקשר..
    כעבור מספר שניות עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"

דרייק;
    את המה?
    אתה מסדר את התיק,ואומר את הבשורה להורים שלך.
    "כל הכבוד לך דרייק,אתה תהיה המאמן החזק בעולם! גם אתה צ'ימצ'אר,אני בטוחה שתעזור לדרייק שלנו בכל המסע!" אמא שלך אומרת ואביך מוסיף "תזכור,תשמור על עצמך,אני בטוח שתצליח" אתה מודה להם ולוקח את התיק עלייך,ויוצא לבחוץ.
    כשאתה יוצא,אתה רואה שהעיר נראית שקטה במיוחד,אתה וצ'ימצ'אר מתחילים ללכת לכיוון העיר פאסטוריה,ואתם מגיעים לדרך קטנה,וכולה מכוסה דשא.
    אם תמשיכו ישר תוכלו להתקדם לעיר פאסטוריה,מימינך ישנו בניין עצום בגודלו!,ולידו גן קטן.
    ובצד שמאל ישנן שלוליות ואגמים קטנים.

מייקל;

טום;
    ברכותיי! תפסת סווינאב!
    מתי אני מקבל שותף? ופיפלאפ שלי זכר או נקבה?

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. לא ברור בכלל
    איוונט ענק היישר מהואן!
    יהיה בהמשך...

מייקל;
    יופי..אבל כשאתה רושם "פיפלאפ בועות" תרשום על מי..סנטרט? מריל? עכשיו לא הצלחת בגלל זה..
    פיפלאפ משתמש בבועות ובורמי בכוח חבוי,הם לא יודעים במי לפגוע,אז פיפלאפ מנסה לפגוע במריל וגם ברומי,הם שולחים כוח חבוי ובועות שמתנגשים בינהם ומתפוצצים לפני שהם מגיעים למריל.
    "מר מריל ריל ריל" מריל צוחקת בגאווה ומשתמשת בגלגול לכיוון בורמי,מתוך העשן לפתע מריל מתגלגלת ופוגעת בבורמי חזק ומעיפה אותה אחורה "בור בורמי.." בורמי צועקת ומתעלפת.
    אתה רואה שסנטרט מתקרבת אל פיפלאפ,אך הוא משתמש בחבטה ומעיף אותה אחורה.
    לאחר מכן סנטרט רץ שוב אל פיפלאפ בשריטה,ומריל הופך לכדור ומתגלגל לכיוון פיפלאפ.

טום רידל;
    *אני כבר אעדכן..ריח בלשי,התקלה,ספורט בוץ ואבקת שלג..
    אתה נכנס עם טרטוויג למערה,אתה לא רואה כלום במערה,רק חושך,לפתע אתה רואה אור שמגיע מכיוון כלשהוא,אתה וטרטוויג רצים לכיוונו ורואים וגם .אתה שם לב שיוצא מהגוף שלהם אור שמאיר את המערה,אילומוייס ו-וולביט מתחילים ללכת במערה,ואתה רואה שאיך שהם מתרחקים ממך,גם האור פוחת ומתחיל להיות שוב חשוך.

צ'אק;
    סבלנות..רק התחלת ואתה רוצה שכבר יהיה לך שותף? אתה תקבל אותו עוד מעט..ונקבה.
    "הא צ'אק! שלום זה אני פרופסור רוואן,זה שנתן לך את פיפלאפ הקטנה והזעירה,זוכר אותי?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן.
    "צוות פלטינה? נדמה לי שכבר אי אפשר לשלוח עוד..........אממ..לא! דווקא יש 1 מקומות,בסדר,תצטרך להגיע לעיר פאסטוריה,שם תחכה לך ורונה..אני חייב לנתק..להתראות.." הוא אומר ומנתק את הטלפון,פיפלאפ מסתכלת עלייך ורוצה כבר לצאת לבחוץ.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה

איוונט ענק היישר מהואן!
    יהיה בהמשך...

טום רידל;
    *אני כבר אעדכן..ריח בלשי,התקלה,ספורט בוץ ואבקת שלג..
    אתה נכנס עם טרטוויג למערה,אתה לא רואה כלום במערה,רק חושך,לפתע אתה רואה אור שמגיע מכיוון כלשהוא,אתה וטרטוויג רצים לכיוונו ורואים וגם .אתה שם לב שיוצא מהגוף שלהם אור שמאיר את המערה,אילומוייס ו-וולביט מתחילים ללכת במערה,ואתה רואה שאיך שהם מתרחקים ממך,גם האור פוחת ומתחיל להיות שוב חשוך.
    *לקח לי חמש פעמים לקרוא בשביל להבין שאלו מתקפות XD
    אני רץ אחריהם ואומר להם:"היי סליחה שניכם,סליחה על ההפרעה אבל אני ממש זקוק לאור אז אם אפשר שאני אלך איתכם ואז ניפרד כידידים,מה דעתכם?".

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון;
    אתה מוציא פרי ורוצה לתת אותו לסודוודו,אך סודוודו לא זז ורק מזיז את ראשו כאילו היה עץ.
    אתה מסתכל על השאר ורואה את 3 ג'יודוד שמתגלגלים שוב,2 ארון שמבריקים באור השמש,ואת שורת הנוספאס על ההר.
    לפתע אתה רואה את צ'רן הולך לכיוונך ואומר "חבל..מצאתי אוניקס שם אבל לא הצלחתי לתפוס אותו..טוב הלכתי אל ליזי.." והוא מתקדם לעבר בניין הסאפרי.
    אתה נשאר באזור ההר לבד,ביחד עם הסודוודו שעומד ומביט למרחק.
    אתה מסתכל ורואה שנשארו לך 2 דקות להיות בסאפרי!
    "סודוודו, רוצה להצטרף אליי?" אשאל את סודוודו בטון ממהר.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 22 מתוך 45 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •