[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
כבר יש לי פוקימון מים לידיעתך..ג'ייסון;
חח..לא תקבל יותר..סורי
~~~~~~~~
"קרוגאנק,פוקימון הפה הרעיל. נוזל נסחט מן האצבעות שלו,אף על פי שהוא רעיל,הוא מרכיב חיוני לתרופות נגד כאבים בגב התחתון." והפוקדע נכבה.
"אולי אני אתפוס אותו,יש לי כאבים בגב!" אומרת ליזי ומצחקקת לה,"סתם סתם.." היא מוסיפה וממשיכה לצחקק.
צ'רן מניד בראשו לשלילה ולא רוצה גם כן לתפוס את הפוקימון.
אתם ממשיכים ללכת בדרככם,ואתה רואה שבהמשך יש דרך מלאה שלוליות ויורד בה גשם.
אתה מבחין בהרבה שמסתכלים עליכם כשאתם יוצאים מהביצה.
ולפתע אחד ענקי חוסם לכם את המעבר.
------------------------------------------
"היי, מי אלה הפוקימונים האלה?" אשאל את עצמי ואחפש בפוקידע מידע עליהם.לאחר מכן אלך עם צ'רן וליזי לפוקימונים ואבקש מהם לפנות לנו את הדרך.
NYO HO HO BITCH
*מגניב!
'לעזאזל...'אחשוב לעצמי ואנסה לחשוב ולמצוא את הפתרון הכי הגיוני שיעבור במוחי.
לאחר שיקולים מעטים אכניס את פיפלאפ לפוקדור שלה וארוץ בכל הכוח בתקווה שלא יתפסו אותי לעבר העיר פאסטוריה,אבל לפני זה אני גם אכניס את גלמיאו לפוקדור ואאסוף אותה בדרך,'גם אם גלמיאו תצא מהפוקדור באיזשהו שלב אני אתקוף אותה עם פיפלאפ,ואוכל לעשות את הקרב במקום בטוח יותר,רחוק מהשוטרים האלה...' אחשוב לעצמי באופטימיות..
כינוי:torterra5000
שם פרטי:דור
שם במשחק:דור
תמונה: בלונדיני,שיער קצר,עיניים ירוקות.
אופי:אמיץ,חכם, רגוע, לא נלחץ בקלות.
רקע:דור נולד בעיר סנוופוינט שבסינו. בגלל שבעיר הזאת היה קר מאוד, אימו ואביו בנו בית גדול עם אח מחמם שהאינפרנייפ שלאביו הבעיר את העצים שבאח, כשהשיפטרי של אימו הביא את העצים. דור היה מרוצה מאודמזה שהם גרים בעיר קרה, מכיוון שהוא אהב לשחק עם חבריו בשלג, אבל יותר מכל,הוא אהבלשחק עם משפחת הסווינאבים הגדולה שביער הקרוב.כל שנה הםהגיעו לאזור רק לשבוע אחד, ודור ניצל את השבוע הזה רק במשחק איתם, עד שיום אחד, באו ציידים וגנבו את הסווינאבים. דור היה עצוב מאוד, והתכונן לחזור לביתו, אך פתאום הופיעו אימו ואביו ועזרו לולהציל את הסווניאבים, במיוחד האינפרנייפ של אביו.אחרי המקרה הזה,דור החליט שאת משעו הוא יתחיל עם אינפרנייפ
עיר התחלתית: סנוופוינט
בנוסף למאמן אני רוצה להיות גם: מגדל
שותף: כן
פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוף פוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
פוקימון שארצה לתפוס:אם אפשר,אז דרודיגון
הצלחות:
הערות|הארות|מרשמלו:מקווה להירשם
נערך לאחרונה על ידי torterra5000, 05-10-2011 בשעה 09:13 PM
קיוגר + גראודון! VS ריקואזה!
האיוונט מתחיל בהודעה הזו!
לפרטים נוספים על האיוונט,גשו לדף האיוונט!
חג עצמאות שמח!
דור - Torterra5000;
1.הרקע לא ממש הרשים אותי והוא קצר מאוד.
2.לא רשמת את הרקע כפי שביקשתי בהוראות של כיצד לבנות את הטופס,סימן שלא קראת את זה.
3.אין מקום,מצטער,פעם אחרת
רז;
אתה הולך ביחד עם ג'ואו,ואתם מגיעים ליער שבפפתח שלו יש שלט ועליו רשום "יער אטרנה".
ג'ואו אומר "בוא ניכנס.." והוא נכנס,אתה הולך אחריו שלפתע פוקימון דמוי גדול ואדום מגיע מהשמיים לכיוונך,הוא מחזיק בך ומתחיל לעוף לשמיים.
~~~~~~~
*אני מזכיר לך שאתה לא מכיר את הפוקימון..זהו פוקימון המצוי בהואן ואתה גר בסינו!
לי;
מאוויל מחייכת ואתם הולכים לשרי,שם אתה נותן לה את הפוכדור.
היא אומרת "ביי תלמידים,נתראה בשיעור הבא!" וכל התלמידים יוצאים מהכיתה,וגם שרי ומותירים אותך ואת בי בכיתה,"קדימה! בוא נעשה תחרות עד למרכז הפוקימונים!" אומרת בי ואתה מסכים.
שניכם יוצאים מכיתה ומתחילים לרוץ,שלפתע שניכם רואים אור כחול מנצנץ בשמיים ומהר מאוד הוא מתגלה לכם כפוקימון! הפוקימון יורד מהשמיים,אתם לא מספיקים לראות מי זה והוא כבר תופס בכם אתם מצליחים לעלות עליו,והוא מתחיל לעוף לשמיים.
~~~~~~~~
מייקל;
אתם הלכים למרכז הפוקימונים,וסול ניגשת אל האחות ג'ואי.
"סליחה? אני רוצה להשתתף בתחרות העיר הרטאום,אני אשתתף בסיבוב הראשון עם מיסדריבוס ובשני עם דריפבלים,ואם אפשר,שגם הילד הזה ישתתף" היא אומרת ומצביעה עלייך.
אתה מיד מסמן לה שלא,אך האחות ג'ואי אומרת "בסדר,אתם רשומים" וסול קורצת לעברייך.
"רוצים שארפא לכם את הפוקימונים?" שואלת האחות ג'ואי וסול ואתה עונים "בטח!" ; "כמובן!" ומגישים לה את הפוכדורים.
"סול ומייקל! הפוכדורים שלכם" היא אומרת וגישה לכל אחד ממכם שני פוכדורים.
לפתע אתה רואה שהאחות ג'ואי קוראת לך "מייקל,הפרופסור רוצה לדבר איתך" והיא מלווה אותך לחדר,שבו מכונה מוזרה,יש לה מסך ומתחתיה מגירה קטנה עם פתחים לשים פוכדורים.
"מייקל זה מאמא שלך" הוא אומר ומגיש לך פוכדור אדום, "הפוקימון הזה הוא מאונובה,לקח לנו הרבה זמן למצוא אותו,שמור עליו טוב,וקוראים לו סולוסיס,להתראות" הוא אומר ומנתק.
אתה וסול יוצאים סופסוף ממרכז הפוקימונים,שניכם מאושרים,סול שהצליחה לרשום אותך ואתה שקיבלת פוקימון חדש לצוות.
פתאום,אור אדום מנצנץ בשמיים ואתה רואה שהוא מתקרב אליכם,תוך מספר שניות אתה מבחין שזה פוקימון!
הפוקימון מיד אוחז בכם ומתחיל לעוף לשמיים.
~~~~~~~
צ'אק;
אתה מנסה לרוץ,אך השוטרים מקיפים אותך.
לפתע נופל מכיסך הפוקדע והפוכדור,הפוקדע מהבהב ואתה שומע את קולו של פרופסור רוואן "צ'אק? הכל בסדר? הגעת כבר אל ורונה?".
האיש שכנראה הבית שלו ניגש אלייך ואומר לשוטרים "לכו,הוא לא מזיק,הוא בסך הכל מאמן צעיר,מצטער על הטרחה".
האיש ניגש אל הפוקע ואומר "רוואן? הו זה אני! מה קורה? הרבה זמן לא דיברנו ונפגשנו,אם תוכל תבוא לבקר עוד כמה ימים",רוואן מגיב "אוקי,בסדר,מה שלומך? אני שמח לשמוע אותך,טוב להתראות,נדבר אחר כך" הוא אומר ושניהם מתנקים והאיש מגיש לך את הפוקדע.
"למה חשבת שאני רשע? ראיתי את זה על הפנים שלך..בכל מקרה,תוכל לבקר כאן כמה שתרצה! בסדר? רק אל תציק לפוקימוני הגן,אני מטפל בהם ומטפח אותם למרות שהם פראיים,קוראים לגן "הגן הטרופי" ואם תרצה ללכת לשם ולחפש פוקימונים ללכידה,אתה מוזמן" הוא אומר ומתחיל ללכת לכיוון ביתו "נתראה.." הוא אומר ונכנס לבית.
אתה מחפש את גלמיאוו ולא מוצא אותה.
לפתע,אתה רואה פוקימון כחול ומהיר יורד לכיוונך במהירות,הוא תופס בך ומתחיל לעוף לשמיים,תוך מספר רגעים אתה מצליח לעלות עליו ורואה שגם גלמיאוו כנראה הצליחה לעלות עליו.
~~~~~~~~
טום;
הפוקימונים מהנהנים ומשתמשים בזמזום חרק,דבר שפוגע בברוזור קשה.
טרטוויג משתמש בשאיבה שבקושי עושה נזק לפוקימונים,וסווינאב באבקת שלג שפוגעת בזובאט ומעלפת אותו.
נשאר רק ברונזור מולכם,נראה שהוא חלש מזמזום החרק.
לפתע,אור אדום מנצנץ במנהרה ועף לכיוונכם.
האור מתנגש בכם ואתה רואה שזה פוקימון,מההתנגשות כל הפוקימונים מתעלפים פרט מאילומוויסו-וולביט שהצליחו להתחמק ועפו להם ליציאה מהמערה.
אתה רואה שסווינאב וטרטוויג מעולפים ומחזיר אותם לפוכדורים,גם ברונזור מעולף.
לפתע,הפוקימון תופס בך,ומתחיל לעוף,אתה לא יודע מה קורה ומיד תופס בברונזור,ומניח את ברונזור המעולף על הפוקימון הגדול.
אתה רואה שהפוקימון עף לכל הצדדים ולא מוצא יציאה,הוא משתמש במתקפה על התקרה והיא מתנפצת והוא עולה ללמעלה ומתחיל לעוף לשמיים.
~~~~~~~
דרייק;
אתה מתחיל ללכת כשצ'ימצ'אר על הכתף שלך.
לפתע אתה רואה אור גדול וכחול מנצנץ לו במיים,צ'ימצ'אר ואתה מסתכלים עליו שלפתע פתאום אתם רואים שזה בעצם פוקימון!
הפוקימון עף לכיוונכם,הוא אוחז בך במהירות וצ'ימצ'אר אוחז בך כדי לו ליפול ואתה עולה על הפוקימון,אתה רואה שהוא מתחיל לעוף לכיוון השמיים.
~~~~~~~~
ג'ייסון;
טעות שלי חח..
~~
אתה ניגש אל הפוקימון,אך הוא משתמש עלייך באקדח מים ומעיף אותך אחורה.
ליזי וצ'רן נראים כעוסים ומתכוונים להוציא את הפוקימונים שלהם,כשלפתע מגיע מהשמיים אור אדום,שעף לכיוונכם,האור האדום פוגע בקוואגסייר ומעיף אותו אחורה.
האור מתקרב אליכם ואתה רואה שזה פוקימון,הפוקימון תופס את שלושתכם ואתם מצלחיחים לטפס לו על הגב.
הוא עף לשמיים,ואתם רואים את כל סינו, "אני מפחדת" אמרת ליזי ואתה וצ'רן מצליחים לעודד אותה "מה אתה עושה לנו?!" כועס צ'רן.
אתה רואה שאתם מתרחקים מסינו,ושלושתכם נרדמים על הפוקימון.
כעבור 21 דקות~
אתה פוקח את עינייך ווראה את ליזי עומדת ליד הפוקימון,שצווח "לטי לטיאס!" ואת צ'רן שוכב על האדמה,כנראה ממשיך לישון.
ספוילר
אני אבדוק בפוקדע על הפוקימון המוזר הזה ואיאחז חזק כדי לא ליפול באוויררז;
אתה הולך ביחד עם ג'ואו,ואתם מגיעים ליער שבפפתח שלו יש שלט ועליו רשום "יער אטרנה".
ג'ואו אומר "בוא ניכנס.." והוא נכנס,אתה הולך אחריו שלפתע פוקימון דמוי גדול ואדום מגיע מהשמיים לכיוונך,הוא מחזיק בך ומתחיל לעוף לשמיים.
~~~~~~~
![]()
טום;
"לטיאס!" הפוקימון צווח ועולה לשמיים הכחולים.
"איזה פוקימון אתה?" אתה שואל אותו והוא צווח שוב "לטיאס!" וקופץ לשמיים.
אתה רואה שברונזור נמצא על לטיאס,והוא פוקח לאט לאט את עיניו ומסתכל עליך "ברונז?" הוא שואל ומנסה להשתמש עלייך בבלבול,אך עייף מדי ונרדם.
אתה רואה שלטיאס עף באוויר ואתה רואה מלמעלה את כל מחוז סינו.
אתה גם כן עייף ונרדם על לטיאס שמצליח לשמור אותך עליו.
כעבור 16 דקות~
אתה פוקח את עינייך ורואה שברונזור ממשיך לישון,אתה מסתכל למטה ונבהל!
אתה רואה שזהו מחוז אחר,ים כחול וגדול נמצא בו והמון יבשות קטנות,לטיאס מתחיל לעוף בשיא המהירות לכיוון היבשה הקרובה,אתה עוצם את עינייך מהר.
"לטיאס" נשמע קולו של לטיאס והוא מתיישב על האדמה,כאשר אתה עוד שוכב על העשב הרך ולידך ברונזור.
אתה מעט מופתע,איך הגעתם הנה כלכך מהר.
מרחוק אתה שומע קולות,אחד מוכר אחד לא "הוא כאן?" - "אם לטיאס כאן אז בטח גם הוא" - "יופי תקרא לו לכאן".
כעבור מספר שניות,אתה רואה שלט "העיר ליטלרוט" וליד השלט עומד לו איש מבוגר,שאתה מיד מזהה אותו, זהו פרופסור רוואן! "איך אתה מרגיש נערי?" הוא שואל אותך.
רז;
*להבא יותר מושקע! כבר הערתי לך על זה!
אתה מנסה לבדוק על הפוקימון בפוקדע,אך לא מספיק מהמהירות הגדולה שלו,ואתה נרדם עליו.
כעבור 27 דקות~
אתה מוצא את עצמך שוכב על הדשא הר,"לטיאס!" קורא הפוקימון שלידך כאשר הוא רואה אותך מתעורר.
לפתע אתה שומע קולות,אחד מוכר השני לא: "הוא כאן?" ; "אם לטיאס כאן אז בטח גם הוא" ; "יופי תקרא לו לכאן".
כעבור מספר שניות,אתה רואה שלט "העיר ליטלרוט" וליד השלט עומד לו איש מבוגר,שאתה מיד מזהה אותו, זהו פרופסור רוואן! "איך אתה מרגיש נערי?" הוא שואל אותך.
ספוילר
אני מסתכל על פרופסור רואן ואומר לו:"כול החלקים שלי בסדר,טרטוויג וסווניב מרגישים טוב,אני חי וקיים אז אני בסדר" אני אנסה להתרומם ואחשוב לעצמי:'העיר ליטלרוט,זה לא בחוץ סינו עד כמה שאני יודע,וכפי ששמעתי לטיאס היא פוקימון ממחוז הואן הרחוק אז יכול להיות שאני במחוז הואן?' אסתכל על הפרופסור ואשאל אותו:"איפה אנחנו,באיזו עיר,באיזה מחוז?".
טום;
*אתה עוד לא התייחסת לכך שברונזור איתך..עשיתי את זה בכוונה בשבילך כי אמרת שאתה רוצה לתפוס אותו..לא?
"אנו בעיר ליטלרוט,במחוז הואן הסמוך לסינו שלנו,אנו קרובים מאוד לדרך מספר 101..אבל בוא,אני רוצה שתכיר כמה אנשים" הוא אומר והולך לכיוון בניין גדול,הבניין מוכר לך ומזכיר את המעבדה אשר בסינו,אתה רואה שברונזור קם תשוש ומרחף אל הבניין,שם הוא עוצר ומתיישב לנוח.
ספוילר
*כן אבל נזכרתי שיש לי פדווין שהוא גם מתכת ולא בא לי ליצור כפל אז "תעלים" אותו או תהפוך אותו שיהיה של הפרופסור.
אסתכל על הפרופסור ואומר לו:"פרפסור,לפני כמה ימים שלחתי לך פדווין נכון,אפשר אותו בחזרה,אני רוצה להגיד לו כמה דברים,ואת מי אתה רוצה להכיר לי?" אתחיל לחשוב על האנשים המעניינים שקיימים במחוז הואן.
טום;
*בסדר..ופאווניארד לא פדווין..
ברונזור מסתכל עלייך,ומתחיל לרחף למקום אחר,כנראה לדרך 101.
אתה שואל את הפרופסור והוא אומר "אממ.." וכנראה לא זכור לו משהו כזה, "אולי אתה מתכוון לזה? זה מההורים שלך.." הוא אומר ומגיש לך פוכדור אדום וקטן.
"עכשיו בוא" הוא קורא לך ואתה נכנס למעבדה.
כשאתה נכנס אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים.
הראשון שאת רואה הוא"שלום,אני פרופסור בירץ',הפרופסור של מחוז הואן,אני זה שמחלק למאמנים המתחילים את ההתחלתיים שלהם,עוד מעט אני ופרופסור רוואן נסביר לך למה נשלחת לפה".
השניים הנוספים,הם זוג מאמנים שיושבים להם ליד השולחן שלידו הפוכדורים"אני מיי-ואני לוקאס!" אומרים שניהם, "אנחנו מאמנים מתחילים ותאומים"-"הרגע בחרנו את ההתחלתיים שלנו,נלחמנו ואז באתם" אומרים מיי ולוקאס.
לידם אתה רואהשאומר "שלום,אני אביהם של לוקאס ומיי,שמי נורמן,ואני גם מנהיג המכון החמישי בעיר פטלבורג"
לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי לוקאס ועוד כמה להציל את העולם!" הם אומרים ומחכים לתשובתך.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)