Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 45 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 673
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Kodak:) צפה בהודעה
    לכל מי שהתחיל את האיוונט!

אתם עומדים להגיע להואן/הגעתם להואן,תזכרו,את הפוקימונים של הואן אתם לא מכירים! מכיוון שאתם גרים בסינו ואתם לא מכירים טוב את הואן.

טום;
    אתה יכול..אבל שים לב בדף הראשי כדי לראות מי אצלך נקבה ומי זכר. .
    ~~~
    טיטאן,גראס וסנוו מהנהנים בראשם,וממשיכים ללכת איתך לדרך 101.
    אתה מסתכל על הדרך,ורואה שיש בה דשא והרבה עצים.
    על הדשא מתהלכים להם כמה קטנים שמחפשים אוכל.
    ומספר צופים בכם מהעצים.
    לפתע אתה שומע צלצול מהטלפון שלך ורואה שזה מפרופסור רוואן "בקרוב יגיע לכיוונך נער בשם לי,אתם תהיו שותפים למסע בהואן,ביי" והוא מתנק.
    אני מתעלם מהשיחה של פרופסור רואן ואני מסתכל על הפוקימון הורוד הזה,אחרי זה אני מכוון פוקדע אל הפוקימון הזה שהכי קרוב אליי כדי לדעת אילו מתקפות הוא יודע.
    אחרי זה אני אוציא את "טיטאן" שלי ואגיד לו להתקיף במתקפה הכי חזקה שהוא יודע.

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [CENTER][B]
    צ'אק;
    גלמיאו ששמה לב לפיפלאפ משתמשת בנהמה שמבהילה את פיפלאפ,פיפלאפ לא מוותרת וחובטת בגלמיאוו שעפה אחורה.
    לפתע גלמיאו שולפת את זנבה,ואתה רואה שהיא מכווצת אותו ומכה בפיפלאפ (Fake Out) פיפלאפ עפה אחורה ולא מצליחה להשתמש בבועות.

[]
    "אוי לא פיפלאפ!" אקרא לה בבהלה,לאחר מכן אבוא אלייה ואתן לה אוכל לפוקימונים,"קחי,אולי זה יעזור לך..."אומר לה בנימה נחמדה,"עכשיו תשתמשי בבועות! ואז,עוד פעם בחבטה! רב הסיכויים שזה יפיל אותה כמו קודם! קדימה פיפלאפ אני מאמין בך!" אעודד אותה,בזמן ההתקפה אני אבדוק איזה מתקפות יש לגלמיאו הזאת בפוקדע....
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לי;
    "הוא נמצא בדרך 101..הוא רק יצא,אתה תמצא אותו" אומר לך פרופסור רוואן.
    "אם תנצח אותם,אני ארשה לך לקבל פוקימון התחלתי מכאן" מוסיף פרופסור בירץ' ואתה כבר יוצא לדרך 101.
    לפתע אתה נתקל ב- קטן שמהלך לו על השלוליות.
    הוא מבחין בך ומתחיל לרוץ לכיוון דרך 101.

טום רידל;
    *המתקפות של טיטאן נמצאות בטופס ההרשמה + אמרתי לך להסתכל שם..טיטאן היא בת..
    *אתה לא יכול לדעת את המתקפות של וורמפל ע"פ הפוקדע.
    ~~~~~~~
    הפוקדע מצפצף ואומר:

"וורמפל,פוקימון תולעת הוא ממוקד לעיתים קרובות ע"י פוקימוני ציפור,כאשר הוא נואש הוא מתנגד באמצעות שחרור הרעל מהדוקרנים בזנב שלו."
    טיטאן קופצת באוויר,ופוגעת בוורמפל עם ידה כאילו היא מנסה לחתוך אותו (Fury Cutter).
    לאחר מכן היא מתחילה לפזול (Leer) דבר שמאוד מפחיד את וורמפל,והוא משתמש במטר קורים מיתריים (String Shot) לעבר טיטאן,שנלכדת בהם.

צ'אק;
    *אי אפשר לדעת את המתקפות של הפוקימון עם הפוקדע! ממתי זה ככה? מה ראית את התגובה של עומר אז גם עשית ככה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נותן לפיפלאפ אוכל והיא נראית שמחה.
    פיפלאפ משחררת בועות ממקורה,ורצה לעבר גלמיאוו,אך גלמיאוו קופצת על אחד העצים ופיפלאפ,שלא רואה את גלמיאוו בגלל מסך הבועות,חובטת בטעות בעץ ונופלת.
    גלמיאוו משתמשת בשריטה ושורטת את פיפלאפ,פיפלאפ נופלת על האדמה מעולפת.
    "גלמ גלמיאוו" גלמיאוו אומרת ומחייכת.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    טום רידל;
    *המתקפות של טיטאן נמצאות בטופס ההרשמה + אמרתי לך להסתכל שם..טיטאן היא בת..
    *אתה לא יכול לדעת את המתקפות של וורמפל ע"פ הפוקדע.
    ~~~~~~~
    הפוקדע מצפצף ואומר:

"וורמפל,פוקימון תולעת הוא ממוקד לעיתים קרובות ע"י פוקימוני ציפור,כאשר הוא נואש הוא מתנגד באמצעות שחרור הרעל מהדוקרנים בזנב שלו."
    טיטאן קופצת באוויר,ופוגעת בוורמפל עם ידה כאילו היא מנסה לחתוך אותו (Fury Cutter).
    לאחר מכן היא מתחילה לפזול (Leer) דבר שמאוד מפחיד את וורמפל,והוא משתמש במטר קורים מיתריים (String Shot) לעבר טיטאן,שנלכדת בהם.
    *שמתי לב רק אחרי שכתבתי את ההודעה.
    אני קורא אל 'טיטאן' שלי:"'טיטאן' תשתמשי בידיים שלך בשביל לחתוך את הקורים האלה!" ואז אני חושב לעצמי:'אם היא לא תצליח,אצטרך להחזיר אותה,ואז אני יוציא את 'גראס' שלי,ואז הקרב יהיה די קשה בגלל שוורפל הזה כנראה יודע מתקפות רעל'.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי;
    "הוא נמצא בדרך 101..הוא רק יצא,אתה תמצא אותו" אומר לך פרופסור רוואן.
    "אם תנצח אותם,אני ארשה לך לקבל פוקימון התחלתי מכאן" מוסיף פרופסור בירץ' ואתה כבר יוצא לדרך 101.
    לפתע אתה נתקל ב- קטן שמהלך לו על השלוליות.
    הוא מבחין בך ומתחיל לרוץ לכיוון דרך 101.

.[/COLOR]
    אני בודק על הפוקימון המוזר הזה בפוקידע שלי ואז משיך ללכת לכיוון דרך 101 לפגוש את השותף שלי טום רידל.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [B][COLOR=red]צ'אק;
    *אי אפשר לדעת את המתקפות של הפוקימון עם הפוקדע! ממתי זה ככה? מה ראית את התגובה של עומר אז גם עשית ככה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נותן לפיפלאפ אוכל והיא נראית שמחה.
    פיפלאפ משחררת בועות ממקורה,ורצה לעבר גלמיאוו,אך גלמיאוו קופצת על אחד העצים ופיפלאפ,שלא רואה את גלמיאוו בגלל מסך הבועות,חובטת בטעות בעץ ונופלת.
    גלמיאוו משתמשת בשריטה ושורטת את פיפלאפ,פיפלאפ נופלת על האדמה מעולפת.
    "גלמ גלמיאוו" גלמיאוו אומרת ומחייכת.
    אפשר לדעת! כבר קרה כמה פעמים בסדרה שהפוקדע הראה את המתקפות כמו נגיד מה שפול עשה שהוא תפס שני סטראלי,אחרי זה הוא בדק את המתק פות שלהם ושחרר אחד כי הוא לא ידע אס אוורי...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "פיפלאפ!" אצעק לה,לאחר מכן אחזיר אותה לפוקדור שלה ואמלמל לה "לא נורא פיפלאפ,בכל זאת זה היה רק הקרב הראשון שלך....",לאחר מכן אסתכל בגלמיאו בכעס,אבל אז אזכר שהפרופסור קרא לי ואצעד לעבר הבניין שאליו הוא נכנס...בדרך אבטיח לעצמי שאאמן את פיפלאפ כמה שיותר טוב כדי שתוכל להיות יותר חזקה וטובה,ותתפתח להיות פוקימון מושלם ועוצמתי....
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    לכל מי שהתחיל את האיוונט!
    אתם עומדים להגיע להואן/הגעתם להואן,תזכרו,את הפוקימונים של הואן אתם לא מכירים! מכיוון שאתם גרים בסינו ואתם לא מכירים טוב את הואן.

מייקל;
    הפוקדע אומר:

"לטיאס,פוקימון הנצח. הגוף שלה מכסה לכל אורכו,כך שהוא יכול לשבור את האור באופן כזה שהיא הופכת לבלתי נראית."

אתה רואה את ל מחוז סינו מלמעלה,ושלא לאט אתם מתרחקים ממנו,אתה מנסה להישאר יציב,אך תוך כמה דקות אתה נרדם במקום.
    כעבור 25 דקות~
    אתה פוקח את עינייך ורואה את לטיאס נחה ליד אחד העצים,ואת בורמי,פיפלאפ והפוקימון החדש שלך משחקים עם מיסדריבוס ודריפבלים,לפתע אתה רואה גם את סול לידך שאומרת "הכל בסדר? אנחנו בעיר ליטלרוט בהואן"
    "וואו, למה אנחנו פה?" אני שואל את סול בתימהון ומחכה לתשובתה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    דרייק;
    אתה מוציא את הפוקדע במהירות ובודק מידע על הפוקימון הגדול:

"לטיאוס,פוקימון הנצח. הוא פוקימון מאוד אינטיליגנטי. ע"י קיפול אחורי הכנפיים שלו הוא יכול לעקוף מטוסי סילון."

אתה רואה את ל מחוז סינו מלמעלה,ושלא לאט אתם מתרחקים ממנו,אתה מנסה להישאר יציב,אך תוך כמה דקות אתה נרדם במקום.
    כעבור 13 דקות~
    אתה פוקח את עינייך ורואה את לטיאוס מתעופף לו לידך ובאדו וצ'ימצ'אר משחקים להם ביחד על האדמה.
    "באד באדו!-צ'ימ צ'א צ'אר!" הם קוראים כשרואים אותך מתעורר.
    אתה מסתכל סביבך ורואה עיר לפנייך,ובפתח שלה השלט "העיר ליטלרוט".
    "אתה חטפת אותי!" אצעק ואצביע לכיוון לטיאוס, "אתה הולך לשלם על זה!" אוסיף ואומר.
    "צ'ימצ'אר! גחלת! באדו! שאיבה!" אצווה בכעס ובעצבנות.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

9. לא ברור בכלל
    טום רידל;
    טיטאן מצליחה לחתוך את הקורים,ו-וורמפל שולח לכיוונה עוקץ רעל ממנו היא מצליחה להתחמק.
    אתה רואה שוורמפל רץ לכיוון טיטאן בדחיפה,שלפתע אתה רואה שתי דמויות מתקרבות אלייך.

לי;
    הפוקדע אומר:

"סורסקיט,פוקימון מחליק האגם.הוא מפריש סירופ סמיך,ברי מתוק מקצה ראשו.הוא חי על בריכות או בעשבים."
    והפוקדע עוצר ונכבה.
    סורסקיט מסתכל עלייכפ,ויורה עלייך מעט בועות,לאחר מכן הוא בורח מהמקום.
    אתה ובי ממשיכים בדרככם,שלפתע אתה רואה דמות,ולידה שני פוקימונים שנלחמים.

צ'אק;
    *אל תתווכח..אמרתי לא אז לא..וכשפול בדק ושחרר,זה היה אחרי שהוא תפס אותו! אתה עוד לא תפסת את גלמיאוו! למה קשה לך להבין את זה?
    גלמיאו מסתכלת עלייך,אבל עוצרת אותך,היא ניגשת אלייך ונכנסת לתיק שלך,אתה מבין שהיא רוצה להצטרף למסע שלך! גלמיאו בטעות לוחצת על הפוכדור,ותוך מפר נדנודים היא נלכדת בתוכו.
    מזל טוב! תפסת גלמיאוו!
    אתה נכנס לתוך הבניין.
    כשאתה נכנס אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.
    הראשון שאת רואה הוא "שלום,אני פרופסור בירץ',הפרופסור של מחוז הואן,אני זה שמחלק למאמנים המתחילים את ההתחלתיים שלהם,עוד מעט אני ופרופסור רוואן נסביר לך למה נשלחת לפה".
    השניים הנוספים,הם זוג מאמנים שיושבים להם ליד השולחן שלידו הפוכדורים "אני מיי-ואני לוקאס!" אומרים שניהם, "אנחנו מאמנים מתחילים ותאומים"-"הרגע בחרנו את ההתחלתיים שלנו,נלחמנו ואז באתם" אומרים מיי ולוקאס.
    לידם אתה רואה שאומר "שלום,אני אביהם של לוקאס ומיי,שמי נורמן,ואני גם מנהיג המכון החמישי בעיר פטלבורג"
    לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס ועוד כמה להציל את העולם!"הם אומרים ומחכים לתשובתך.

מייקל;
    "לא יודעת..פוקימון כחול וזהה ללטיאס,בשם לטיאוס הביא אותי..אך הפרופסור רוואן אמר לי להיכנס לבניין הזה איתך" היא אומרת ומצביעה על בניין גדול שמזכיר את המעבדה של פרופ' רוואן בסינו.
    אתם מחליטים להיכנס.
    כשאתם נכנסים, אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.
    הראשון שאת רואה הוא "שלום,אני פרופסור בירץ',הפרופסור של מחוז הואן,אני זה שמחלק למאמנים המתחילים את ההתחלתיים שלהם,עוד מעט אני ופרופסור רוואן נסביר לך למה נשלחת לפה".
    השניים הנוספים,הם זוג מאמנים שיושבים להם ליד השולחן שלידו הפוכדורים "אני מיי-ואני לוקאס!" אומרים שניהם, "אנחנו מאמנים מתחילים ותאומים"-"הרגע בחרנו את ההתחלתיים שלנו,נלחמנו ואז באתם" אומרים מיי ולוקאס.
    לידם אתה רואה שאומר "שלום,אני אביהם של לוקאס ומיי,שמי נורמן,ואני גם מנהיג המכון החמישי בעיר פטלבורג"
    לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס ועוד כמה להציל את העולם!"הם אומרים ומחכים לתשובתך.

דרייק;
    באדו וצ'ימצ'אר מתקיפים את הפוקימון,אך הוא משתמש בהגנה ומבטל את המתקפות.
    הוא מחייך לעברך ומשתמש בעל-חושי,הוא מעיף את הפוקימונים שלך באוויר ואז מפיל אותם על הקרקע.
    הפוקימונים שלך מתעלפים כתוצאה מכוח של הפוקימון שמולך,כשלפתע אתה רואה שלט "העיר ליטלרוט" ולידה עומד לו מישהו מוכר,פרופסור רוואן!
    "יופי לטיאוס..הבאת אותו.." הוא אומר לפוקימון ששמו לטיאוס,ולטיאוס עף באוויר ואז נוחת ליד הפרופסור.
    "בוא דרייק,אמרתי ללטיאוס להביא אותך לפה,אני צריך לומר לך משהו,אז בוא אחריי" הוא אומר ונכנס לתוך בניין שמזכיר לך את המעבדה בסינו.

ג'ייסון;
    טעות שלי חח..
    ~~
    אתה ניגש אל הפוקימון,אך הוא משתמש עלייך באקדח מים ומעיף אותך אחורה.
    ליזי וצ'רן נראים כעוסים ומתכוונים להוציא את הפוקימונים שלהם,כשלפתע מגיע מהשמיים אור אדום,שעף לכיוונכם,האור האדום פוגע בקוואגסייר ומעיף אותו אחורה.
    האור מתקרב אליכם ואתה רואה שזה פוקימון,הפוקימון תופס את שלושתכם ואתם מצלחיחים לטפס לו על הגב.
    הוא עף לשמיים,ואתם רואים את כל סינו, "אני מפחדת" אמרת ליזי ואתה וצ'רן מצליחים לעודד אותה "מה אתה עושה לנו?!" כועס צ'רן.
    אתה רואה שאתם מתרחקים מסינו,ושלושתכם נרדמים על הפוקימון.
    כעבור 21 דקות~
    אתה פוקח את עינייך ווראה את ליזי עומדת ליד הפוקימון,שצווח "לטי לטיאס!" ואת צ'רן שוכב על האדמה,כנראה ממשיך לישון.

Spoiler ספוילר

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    לי;
    הפוקדע אומר:

"סורסקיט,פוקימון מחליק האגם.הוא מפריש סירופ סמיך,ברי מתוק מקצה ראשו.הוא חי על בריכות או בעשבים."
    והפוקדע עוצר ונכבה.
    סורסקיט מסתכל עלייכפ,ויורה עלייך מעט בועות,לאחר מכן הוא בורח מהמקום.
    אתה ובי ממשיכים בדרככם,שלפתע אתה רואה דמות,ולידה שני פוקימונים שנלחמים.

אני אומר ניגש לבחור ואומר לו , הי לי מאמן מחוז סינו.זאת שלידי היא בי מאמנת מחוז אנובה.היא השותפה שלי.אז מה שמך ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    טום רידל;
    טיטאן מצליחה לחתוך את הקורים,ו-וורמפל שולח לכיוונה עוקץ רעל ממנו היא מצליחה להתחמק.
    אתה רואה שוורמפל רץ לכיוון טיטאן בדחיפה,שלפתע אתה רואה שתי דמויות מתקרבות אלייך.
    *רעל לא משפיע על מתכת במשחק הזה נכון?
    אני אומר את שתי הדמויות בתקיפות:"מי אתם,אני לא מהסס להתקיף אתכם!" אני מכין את הפוכדור של 'גראס' ו'סנוו'.

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון;
    טעות שלי חח..
    ~~
    אתה ניגש אל הפוקימון,אך הוא משתמש עלייך באקדח מים ומעיף אותך אחורה.
    ליזי וצ'רן נראים כעוסים ומתכוונים להוציא את הפוקימונים שלהם,כשלפתע מגיע מהשמיים אור אדום,שעף לכיוונכם,האור האדום פוגע בקוואגסייר ומעיף אותו אחורה.
    האור מתקרב אליכם ואתה רואה שזה פוקימון,הפוקימון תופס את שלושתכם ואתם מצלחיחים לטפס לו על הגב.
    הוא עף לשמיים,ואתם רואים את כל סינו, "אני מפחדת" אמרת ליזי ואתה וצ'רן מצליחים לעודד אותה "מה אתה עושה לנו?!" כועס צ'רן.
    אתה רואה שאתם מתרחקים מסינו,ושלושתכם נרדמים על הפוקימון.
    כעבור 21 דקות~
    אתה פוקח את עינייך ווראה את ליזי עומדת ליד הפוקימון,שצווח "לטי לטיאס!" ואת צ'רן שוכב על האדמה,כנראה ממשיך לישון.
    "מי זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי ואת ליזי ואחפש עליו מידע בפוקידע.לאחר מכן אנסה להעיר את צ'רן ואסתכל מסבבי על מנת לראות איפה אני.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    דרייק;
    באדו וצ'ימצ'אר מתקיפים את הפוקימון,אך הוא משתמש בהגנה ומבטל את המתקפות.
    הוא מחייך לעברך ומשתמש בעל-חושי,הוא מעיף את הפוקימונים שלך באוויר ואז מפיל אותם על הקרקע.
    הפוקימונים שלך מתעלפים כתוצאה מכוח של הפוקימון שמולך,כשלפתע אתה רואה שלט "העיר ליטלרוט" ולידה עומד לו מישהו מוכר,פרופסור רוואן!
    "יופי לטיאוס..הבאת אותו.." הוא אומר לפוקימון ששמו לטיאוס,ולטיאוס עף באוויר ואז נוחת ליד הפרופסור.
    "בוא דרייק,אמרתי ללטיאוס להביא אותך לפה,אני צריך לומר לך משהו,אז בוא אחריי" הוא אומר ונכנס לתוך בניין שמזכיר לך את המעבדה בסינו.
    ]
    אחזיר את באדו וצימצאר לכדוריהם וארדוף אחרי הפרופסור, "מזה המקום הזה?" אשאל בלחש ואראה טיפה מפוחד.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

14. לא ברור בכלל
    לי;
    אתה מתקרב אל הנער,אך לפתע אתה רואה שהוא אומר "מי אתם,אני לא מהסס להתקיף אתכם!" וזורק את הפוכדורים שלו,מהם יוצאים קטן ולידו ,"מכריז מלחמה,כן? צא סניבי!" קוראת בי ומוציאה את סניבי מהפוכדור שלו.

עומר;
    נכון..
    ~~~~~
    אתה מאיים על הנער והנערה שמתקרבים אלייך,ואתה רואה שהנער אומר לך "הי,אני לי מאמן ממחוז סינו...וזאת שלידי היא בי מאמנת ממחוז אנובה.היא השותפה שלי למסע...אז מה שמך?".
    אתה רואה שלפתע הנערה המכונה "בי" אומרת "מכריז מלחמה,כן? צא סניבי!" והיא זורקת פוכדור ממנו יוצא פוקימון שלא ראית מעולם .

ג'ייסון;
    הפוקדע אומר:

"לטיאס,פוקימון הנצח. הגוף שלה מכסה לכל אורכו,כך שהוא יכול לשבור את האור באופן כזה שהיא הופכת לבלתי נראית."
    ואז הוא נכבה.
    אתה רואה שצ'רן קם ושואל "איפה אנחנו?" אתם מסתכלים סביבכם ואתה רואה שלט "העיר ליטלרוט".
    ליד השלט עומד מישהו מוכר,פרופסור רוואן!.
    "תודה לך לטיאס שהבאת אותם.." הוא אומר לו ופונה אליכם "ילדים,אני צריך שתבואו אחריי.." הוא אומר ומתקדם לעב בניין גדול שמזכיר לכם את המעבדה בסינו.

דרייק;
    אתה נכנס אחרי הפרופסור במעט חשש.
    כשאתם נכנסים, אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.
    לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס,צ'אק ועוד כמה להציל את העולם!"הם אומרים ומחכים לתשובתך.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    עומר;
    נכון..
    ~~~~~
    אתה מאיים על הנער והנערה שמתקרבים אלייך,ואתה רואה שהנער אומר לך "הי,אני לי מאמן ממחוז סינו...וזאת שלידי היא בי מאמנת ממחוז אנובה.היא השותפה שלי למסע...אז מה שמך?".
    אתה רואה שלפתע הנערה המכונה "בי" אומרת "מכריז מלחמה,כן? צא סניבי!" והיא זורקת פוכדור ממנו יוצא פוקימון שלא ראית מעולם .
    *תן לי להבין,אני לא מכיר את וורפל,לא מכיר את לטיאס אבל את מאמסווין,סניזל,ג'יאודוד וכול אלה מתחילת המשחק אני כן מכיר?
    'הפוקימון שלה נראה מסוג עשב,ל'סנוו' יהיה קל מאוד להביסו' אני מסתכל על שלושת הפוקימונים שלי ואומר להם:"'טיטאן' ו'גראס' תחזרו,זה הולך להיות קרב אחד על אחד,'סנוו' תשתמש במתקפת אבקה לבנה!".

עמוד 27 מתוך 45 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •