"אוי לא פיפלאפ!" אקרא לה בבהלה,לאחר מכן אבוא אלייה ואתן לה אוכל לפוקימונים,"קחי,אולי זה יעזור לך..."אומר לה בנימה נחמדה,"עכשיו תשתמשי בבועות! ואז,עוד פעם בחבטה! רב הסיכויים שזה יפיל אותה כמו קודם! קדימה פיפלאפ אני מאמין בך!" אעודד אותה,בזמן ההתקפה אני אבדוק איזה מתקפות יש לגלמיאו הזאת בפוקדע....
לי;
"הוא נמצא בדרך 101..הוא רק יצא,אתה תמצא אותו" אומר לך פרופסור רוואן.
"אם תנצח אותם,אני ארשה לך לקבל פוקימון התחלתי מכאן" מוסיף פרופסור בירץ' ואתה כבר יוצא לדרך 101.
לפתע אתה נתקל ב-קטן שמהלך לו על השלוליות.
הוא מבחין בך ומתחיל לרוץ לכיוון דרך 101.
טום רידל;
*המתקפות של טיטאן נמצאות בטופס ההרשמה + אמרתי לך להסתכל שם..טיטאן היא בת..
*אתה לא יכול לדעת את המתקפות של וורמפל ע"פ הפוקדע.
~~~~~~~
הפוקדע מצפצף ואומר:
"וורמפל,פוקימון תולעת הוא ממוקד לעיתים קרובות ע"י פוקימוני ציפור,כאשר הוא נואש הוא מתנגד באמצעות שחרור הרעל מהדוקרנים בזנב שלו."
טיטאן קופצת באוויר,ופוגעת בוורמפל עם ידה כאילו היא מנסה לחתוך אותו (Fury Cutter).
לאחר מכן היא מתחילה לפזול (Leer) דבר שמאוד מפחיד את וורמפל,והוא משתמש במטר קורים מיתריים (String Shot) לעבר טיטאן,שנלכדת בהם.
צ'אק;
*אי אפשר לדעת את המתקפות של הפוקימון עם הפוקדע! ממתי זה ככה? מה ראית את התגובה של עומר אז גם עשית ככה?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נותן לפיפלאפ אוכל והיא נראית שמחה.
פיפלאפ משחררת בועות ממקורה,ורצה לעבר גלמיאוו,אך גלמיאוו קופצת על אחד העצים ופיפלאפ,שלא רואה את גלמיאוו בגלל מסך הבועות,חובטת בטעות בעץ ונופלת.
גלמיאוו משתמשת בשריטה ושורטת את פיפלאפ,פיפלאפ נופלת על האדמה מעולפת.
"גלמ גלמיאוו" גלמיאוו אומרת ומחייכת.
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אפשר לדעת! כבר קרה כמה פעמים בסדרה שהפוקדע הראה את המתקפות כמו נגיד מה שפול עשה שהוא תפס שני סטראלי,אחרי זה הוא בדק את המתק פות שלהם ושחרר אחד כי הוא לא ידע אס אוורי...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פיפלאפ!" אצעק לה,לאחר מכן אחזיר אותה לפוקדור שלה ואמלמל לה "לא נורא פיפלאפ,בכל זאת זה היה רק הקרב הראשון שלך....",לאחר מכן אסתכל בגלמיאו בכעס,אבל אז אזכר שהפרופסור קרא לי ואצעד לעבר הבניין שאליו הוא נכנס...בדרך אבטיח לעצמי שאאמן את פיפלאפ כמה שיותר טוב כדי שתוכל להיות יותר חזקה וטובה,ותתפתח להיות פוקימון מושלם ועוצמתי....
טום רידל;
טיטאן מצליחה לחתוך את הקורים,ו-וורמפל שולח לכיוונה עוקץ רעל ממנו היא מצליחה להתחמק.
אתה רואה שוורמפל רץ לכיוון טיטאן בדחיפה,שלפתע אתה רואה שתי דמויות מתקרבות אלייך.
לי;
הפוקדע אומר:
"סורסקיט,פוקימון מחליק האגם.הוא מפריש סירופ סמיך,ברי מתוק מקצה ראשו.הוא חי על בריכות או בעשבים."
והפוקדע עוצר ונכבה.
סורסקיט מסתכל עלייכפ,ויורה עלייך מעט בועות,לאחר מכן הוא בורח מהמקום.
אתה ובי ממשיכים בדרככם,שלפתע אתה רואה דמות,ולידה שני פוקימונים שנלחמים.
צ'אק;
*אל תתווכח..אמרתי לא אז לא..וכשפול בדק ושחרר,זה היה אחרי שהוא תפס אותו! אתה עוד לא תפסת את גלמיאוו! למה קשה לך להבין את זה?
גלמיאו מסתכלת עלייך,אבל עוצרת אותך,היא ניגשת אלייך ונכנסת לתיק שלך,אתה מבין שהיא רוצה להצטרף למסע שלך! גלמיאו בטעות לוחצת על הפוכדור,ותוך מפר נדנודים היא נלכדת בתוכו.
מזל טוב! תפסת גלמיאוו!
אתה נכנס לתוך הבניין.
כשאתה נכנס אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.
הראשון שאת רואה הוא"שלום,אני פרופסור בירץ',הפרופסור של מחוז הואן,אני זה שמחלק למאמנים המתחילים את ההתחלתיים שלהם,עוד מעט אני ופרופסור רוואן נסביר לך למה נשלחת לפה".
השניים הנוספים,הם זוג מאמנים שיושבים להם ליד השולחן שלידו הפוכדורים"אני מיי-ואני לוקאס!" אומרים שניהם, "אנחנו מאמנים מתחילים ותאומים"-"הרגע בחרנו את ההתחלתיים שלנו,נלחמנו ואז באתם" אומרים מיי ולוקאס.
לידם אתה רואהשאומר "שלום,אני אביהם של לוקאס ומיי,שמי נורמן,ואני גם מנהיג המכון החמישי בעיר פטלבורג"
לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס ועוד כמה להציל את העולם!"הם אומרים ומחכים לתשובתך.
מייקל;
"לא יודעת..פוקימון כחול וזהה ללטיאס,בשם לטיאוס הביא אותי..אך הפרופסור רוואן אמר לי להיכנס לבניין הזה איתך" היא אומרת ומצביעה על בניין גדול שמזכיר את המעבדה של פרופ' רוואן בסינו.
אתם מחליטים להיכנס.
כשאתם נכנסים, אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.
הראשון שאת רואה הוא"שלום,אני פרופסור בירץ',הפרופסור של מחוז הואן,אני זה שמחלק למאמנים המתחילים את ההתחלתיים שלהם,עוד מעט אני ופרופסור רוואן נסביר לך למה נשלחת לפה".
השניים הנוספים,הם זוג מאמנים שיושבים להם ליד השולחן שלידו הפוכדורים"אני מיי-ואני לוקאס!" אומרים שניהם, "אנחנו מאמנים מתחילים ותאומים"-"הרגע בחרנו את ההתחלתיים שלנו,נלחמנו ואז באתם" אומרים מיי ולוקאס.
לידם אתה רואהשאומר "שלום,אני אביהם של לוקאס ומיי,שמי נורמן,ואני גם מנהיג המכון החמישי בעיר פטלבורג"
לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס ועוד כמה להציל את העולם!"הם אומרים ומחכים לתשובתך.
דרייק;
באדו וצ'ימצ'אר מתקיפים את הפוקימון,אך הוא משתמש בהגנה ומבטל את המתקפות.
הוא מחייך לעברך ומשתמש בעל-חושי,הוא מעיף את הפוקימונים שלך באוויר ואז מפיל אותם על הקרקע.
הפוקימונים שלך מתעלפים כתוצאה מכוח של הפוקימון שמולך,כשלפתע אתה רואה שלט "העיר ליטלרוט" ולידה עומד לו מישהו מוכר,פרופסור רוואן!
"יופי לטיאוס..הבאת אותו.." הוא אומר לפוקימון ששמו לטיאוס,ולטיאוס עף באוויר ואז נוחת ליד הפרופסור.
"בוא דרייק,אמרתי ללטיאוס להביא אותך לפה,אני צריך לומר לך משהו,אז בוא אחריי" הוא אומר ונכנס לתוך בניין שמזכיר לך את המעבדה בסינו.
ג'ייסון;
טעות שלי חח..
~~
אתה ניגש אל הפוקימון,אך הוא משתמש עלייך באקדח מים ומעיף אותך אחורה.
ליזי וצ'רן נראים כעוסים ומתכוונים להוציא את הפוקימונים שלהם,כשלפתע מגיע מהשמיים אור אדום,שעף לכיוונכם,האור האדום פוגע בקוואגסייר ומעיף אותו אחורה.
האור מתקרב אליכם ואתה רואה שזה פוקימון,הפוקימון תופס את שלושתכם ואתם מצלחיחים לטפס לו על הגב.
הוא עף לשמיים,ואתם רואים את כל סינו, "אני מפחדת" אמרת ליזי ואתה וצ'רן מצליחים לעודד אותה "מה אתה עושה לנו?!" כועס צ'רן.
אתה רואה שאתם מתרחקים מסינו,ושלושתכם נרדמים על הפוקימון.
כעבור 21 דקות~
אתה פוקח את עינייך ווראה את ליזי עומדת ליד הפוקימון,שצווח "לטי לטיאס!" ואת צ'רן שוכב על האדמה,כנראה ממשיך לישון.
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"מי זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי ואת ליזי ואחפש עליו מידע בפוקידע.לאחר מכן אנסה להעיר את צ'רן ואסתכל מסבבי על מנת לראות איפה אני.ג'ייסון;
טעות שלי חח..
~~
אתה ניגש אל הפוקימון,אך הוא משתמש עלייך באקדח מים ומעיף אותך אחורה.
ליזי וצ'רן נראים כעוסים ומתכוונים להוציא את הפוקימונים שלהם,כשלפתע מגיע מהשמיים אור אדום,שעף לכיוונכם,האור האדום פוגע בקוואגסייר ומעיף אותו אחורה.
האור מתקרב אליכם ואתה רואה שזה פוקימון,הפוקימון תופס את שלושתכם ואתם מצלחיחים לטפס לו על הגב.
הוא עף לשמיים,ואתם רואים את כל סינו, "אני מפחדת" אמרת ליזי ואתה וצ'רן מצליחים לעודד אותה "מה אתה עושה לנו?!" כועס צ'רן.
אתה רואה שאתם מתרחקים מסינו,ושלושתכם נרדמים על הפוקימון.
כעבור 21 דקות~
אתה פוקח את עינייך ווראה את ליזי עומדת ליד הפוקימון,שצווח "לטי לטיאס!" ואת צ'רן שוכב על האדמה,כנראה ממשיך לישון.
NYO HO HO BITCH
לי;
אתה מתקרב אל הנער,אך לפתע אתה רואה שהוא אומר "מי אתם,אני לא מהסס להתקיף אתכם!" וזורק את הפוכדורים שלו,מהם יוצאיםקטן ולידו
,"מכריז מלחמה,כן? צא סניבי!" קוראת בי ומוציאה את סניבי מהפוכדור שלו.
עומר;
נכון..
~~~~~
אתה מאיים על הנער והנערה שמתקרבים אלייך,ואתה רואה שהנער אומר לך "הי,אני לי מאמן ממחוז סינו...וזאת שלידי היא בי מאמנת ממחוז אנובה.היא השותפה שלי למסע...אז מה שמך?".
אתה רואה שלפתע הנערה המכונה "בי" אומרת "מכריז מלחמה,כן? צא סניבי!" והיא זורקת פוכדור ממנו יוצא פוקימון שלא ראית מעולם.
ג'ייסון;
הפוקדע אומר:
"לטיאס,פוקימון הנצח. הגוף שלה מכסה לכל אורכו,כך שהוא יכול לשבור את האור באופן כזה שהיא הופכת לבלתי נראית."
ואז הוא נכבה.
אתה רואה שצ'רן קם ושואל "איפה אנחנו?" אתם מסתכלים סביבכם ואתה רואה שלט "העיר ליטלרוט".
ליד השלט עומד מישהו מוכר,פרופסור רוואן!.
"תודה לך לטיאס שהבאת אותם.." הוא אומר לו ופונה אליכם "ילדים,אני צריך שתבואו אחריי.." הוא אומר ומתקדם לעב בניין גדול שמזכיר לכם את המעבדה בסינו.
דרייק;
אתה נכנס אחרי הפרופסור במעט חשש.
כשאתם נכנסים, אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.
לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס,צ'אק ועוד כמה להציל את העולם!"הם אומרים ומחכים לתשובתך.
ספוילר
*תן לי להבין,אני לא מכיר את וורפל,לא מכיר את לטיאס אבל את מאמסווין,סניזל,ג'יאודוד וכול אלה מתחילת המשחק אני כן מכיר?
'הפוקימון שלה נראה מסוג עשב,ל'סנוו' יהיה קל מאוד להביסו' אני מסתכל על שלושת הפוקימונים שלי ואומר להם:"'טיטאן' ו'גראס' תחזרו,זה הולך להיות קרב אחד על אחד,'סנוו' תשתמש במתקפת אבקה לבנה!".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)