Pokemon GO
עמוד 28 מתוך 45 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 673
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Kodak:) צפה בהודעה
    לי;
    אתה מתקרב אל הנער,אך לפתע אתה רואה שהוא אומר "מי אתם,אני לא מהסס להתקיף אתכם!" וזורק את הפוכדורים שלו,מהם יוצאים קטן ולידו ,"מכריז מלחמה,כן? צא סניבי!" קוראת בי ומוציאה את סניבי מהפוכדור שלו.
    .[/COLOR]
    אני ומר לילד " אמרתי לך מי אתה ". אני אומר לבי " יאלה לך תביסי את הילד הזה את מסוגלת להביס אותו ". אני צופה בקרבששל בי נגד הילד
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון;
    הפוקדע אומר:

"לטיאס,פוקימון הנצח. הגוף שלה מכסה לכל אורכו,כך שהוא יכול לשבור את האור באופן כזה שהיא הופכת לבלתי נראית."
    ואז הוא נכבה.
    אתה רואה שצ'רן קם ושואל "איפה אנחנו?" אתם מסתכלים סביבכם ואתה רואה שלט "העיר ליטלרוט".
    ליד השלט עומד מישהו מוכר,פרופסור רוואן!.
    "תודה לך לטיאס שהבאת אותם.." הוא אומר לו ופונה אליכם "ילדים,אני צריך שתבואו אחריי.." הוא אומר ומתקדם לעב בניין גדול שמזכיר לכם את המעבדה בסינו.
    מה, נקבל התחלתיים של הוואן?
    -------------------------------------------
    "אוקיי פרופסור!" אומר לפרופסור רוואן ואתקדם לעבר המעבדה עם צ'רן וליזי.
    NYO HO HO BITCH

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [B][COLOR=black]צ'אק;
    *אל תתווכח..אמרתי לא אז לא..וכשפול בדק ושחרר,זה היה אחרי שהוא תפס אותו! אתה עוד לא תפסת את גלמיאוו! למה קשה לך להבין את זה?
    גלמיאו מסתכלת עלייך,אבל עוצרת אותך,היא ניגשת אלייך ונכנסת לתיק שלך,אתה מבין שהיא רוצה להצטרף למסע שלך! גלמיאו בטעות לוחצת על הפוכדור,ותוך מפר נדנודים היא נלכדת בתוכו.
    מזל טוב! תפסת גלמיאוו!
    אתה נכנס לתוך הבניין.
    כשאתה נכנס אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.
    הראשון שאת רואה הוא "שלום,אני פרופסור בירץ',הפרופסור של מחוז הואן,אני זה שמחלק למאמנים המתחילים את ההתחלתיים שלהם,עוד מעט אני ופרופסור רוואן נסביר לך למה נשלחת לפה".
    השניים הנוספים,הם זוג מאמנים שיושבים להם ליד השולחן שלידו הפוכדורים "אני מיי-ואני לוקאס!" אומרים שניהם, "אנחנו מאמנים מתחילים ותאומים"-"הרגע בחרנו את ההתחלתיים שלנו,נלחמנו ואז באתם" אומרים מיי ולוקאס.
    לידם אתה רואה שאומר "שלום,אני אביהם של לוקאס ומיי,שמי נורמן,ואני גם מנהיג המכון החמישי בעיר פטלבורג"
    לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס ועוד כמה להציל את העולם!"הם אומרים ומחכים לתשובתך.

בהתחלה אחשוב אם כדאי לי,אבל בסוף אומר לעצמי שאני חייב להסכים להצעה הזאתתהרי בכל זאת אי אפשר לסרב להרפתקאה שגראודון קיוגר וריקוזאה נמצאים בה.אסתכל על שני הפרופסור ואגיד להם בביטחון,"ברור!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    טום רידל;
    טיטאן מצליחה לחתוך את הקורים,ו-וורמפל שולח לכיוונה עוקץ רעל ממנו היא מצליחה להתחמק.
    אתה רואה שוורמפל רץ לכיוון טיטאן בדחיפה,שלפתע אתה רואה שתי דמויות מתקרבות אלייך.

לי;
    הפוקדע אומר:

"סורסקיט,פוקימון מחליק האגם.הוא מפריש סירופ סמיך,ברי מתוק מקצה ראשו.הוא חי על בריכות או בעשבים."
    והפוקדע עוצר ונכבה.
    סורסקיט מסתכל עלייכפ,ויורה עלייך מעט בועות,לאחר מכן הוא בורח מהמקום.
    אתה ובי ממשיכים בדרככם,שלפתע אתה רואה דמות,ולידה שני פוקימונים שנלחמים.

צ'אק;
    *אל תתווכח..אמרתי לא אז לא..וכשפול בדק ושחרר,זה היה אחרי שהוא תפס אותו! אתה עוד לא תפסת את גלמיאוו! למה קשה לך להבין את זה?
    גלמיאו מסתכלת עלייך,אבל עוצרת אותך,היא ניגשת אלייך ונכנסת לתיק שלך,אתה מבין שהיא רוצה להצטרף למסע שלך! גלמיאו בטעות לוחצת על הפוכדור,ותוך מפר נדנודים היא נלכדת בתוכו.
    מזל טוב! תפסת גלמיאוו!
    אתה נכנס לתוך הבניין.
    כשאתה נכנס אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.
    הראשון שאת רואה הוא "שלום,אני פרופסור בירץ',הפרופסור של מחוז הואן,אני זה שמחלק למאמנים המתחילים את ההתחלתיים שלהם,עוד מעט אני ופרופסור רוואן נסביר לך למה נשלחת לפה".
    השניים הנוספים,הם זוג מאמנים שיושבים להם ליד השולחן שלידו הפוכדורים "אני מיי-ואני לוקאס!" אומרים שניהם, "אנחנו מאמנים מתחילים ותאומים"-"הרגע בחרנו את ההתחלתיים שלנו,נלחמנו ואז באתם" אומרים מיי ולוקאס.
    לידם אתה רואה שאומר "שלום,אני אביהם של לוקאס ומיי,שמי נורמן,ואני גם מנהיג המכון החמישי בעיר פטלבורג"
    לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס ועוד כמה להציל את העולם!"הם אומרים ומחכים לתשובתך.

מייקל;
    "לא יודעת..פוקימון כחול וזהה ללטיאס,בשם לטיאוס הביא אותי..אך הפרופסור רוואן אמר לי להיכנס לבניין הזה איתך" היא אומרת ומצביעה על בניין גדול שמזכיר את המעבדה של פרופ' רוואן בסינו.
    אתם מחליטים להיכנס.
    כשאתם נכנסים, אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.

דרייק;
    באדו וצ'ימצ'אר מתקיפים את הפוקימון,אך הוא משתמש בהגנה ומבטל את המתקפות.
    הוא מחייך לעברך ומשתמש בעל-חושי,הוא מעיף את הפוקימונים שלך באוויר ואז מפיל אותם על הקרקע.
    הפוקימונים שלך מתעלפים כתוצאה מכוח של הפוקימון שמולך,כשלפתע אתה רואה שלט "העיר ליטלרוט" ולידה עומד לו מישהו מוכר,פרופסור רוואן!
    "יופי לטיאוס..הבאת אותו.." הוא אומר לפוקימון ששמו לטיאוס,ולטיאוס עף באוויר ואז נוחת ליד הפרופסור.
    "בוא דרייק,אמרתי ללטיאוס להביא אותך לפה,אני צריך לומר לך משהו,אז בוא אחריי" הוא אומר ונכנס לתוך בניין שמזכיר לך את המעבדה בסינו.

ג'ייסון;
    טעות שלי חח..
    ~~
    אתה ניגש אל הפוקימון,אך הוא משתמש עלייך באקדח מים ומעיף אותך אחורה.
    ליזי וצ'רן נראים כעוסים ומתכוונים להוציא את הפוקימונים שלהם,כשלפתע מגיע מהשמיים אור אדום,שעף לכיוונכם,האור האדום פוגע בקוואגסייר ומעיף אותו אחורה.
    האור מתקרב אליכם ואתה רואה שזה פוקימון,הפוקימון תופס את שלושתכם ואתם מצלחיחים לטפס לו על הגב.
    הוא עף לשמיים,ואתם רואים את כל סינו, "אני מפחדת" אמרת ליזי ואתה וצ'רן מצליחים לעודד אותה "מה אתה עושה לנו?!" כועס צ'רן.
    אתה רואה שאתם מתרחקים מסינו,ושלושתכם נרדמים על הפוקימון.
    כעבור 21 דקות~
    אתה פוקח את עינייך ווראה את ליזי עומדת ליד הפוקימון,שצווח "לטי לטיאס!" ואת צ'רן שוכב על האדמה,כנראה ממשיך לישון.

"אוקיי, מה אני צריך לעשות?" אני שואל את כל האנשים בתימהון ומקווה שהפרס על הצלחה במשימה יהיה פוקימון
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    [B][COLOR=red]דרייק;
    אתה נכנס אחרי הפרופסור במעט חשש.
    כשאתם נכנסים, אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.
    לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס,צ'אק ועוד כמה להציל את העולם!"הם אומרים ומחכים לתשובתך.
    'להציל את העולם?' אחשוב לעצמי, 'להציל את העולם?! רק עכשיו התחלתי את המסע שלי! מה איתי? מי יציל אותי?!" כל המחשבות הללו ועוד התבלגנו במוחי, לפתע הצאתי מכיסי שתי פוקדורים, אלו היו הפוקדורים של צ'ימצ'אר ובאדו. לא הסרתי את מבטי מהכדורים, בהיתי בהם כדקה, לאחר שהרמתי את ראשי אמרת בקול שקט "אני בפנים".

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    טום רידל;
    סנוו שולח אבקת שלג לכיוון הפוקימון, "סני סניבי!" קורא הפוקימון והילדה ששמה בי אומרת "סניבי תתחמק!" והפוקימון בשם סניבי מתחמק מהמתקפה במהירות.
    לפתע אתה רואה שהיא קוראת "סניבי הצלפת גפן!" והפוקימון שולח זוג גפנים שמצליפות בסנוו בחוזקה ומעיפות אותו אחורה, "סווי סווי" סנו קורא,אתה רואה שהוא נפגע חזק מאוד מהמתקפה.
    "סוג עשב טוב על אדמה" אומרת הילדה ומחייכת.

לי;
    "אמרתי לך מי אתה"?
    ~~~~~~
    אתה רואה שהילד מחזיק את שני הפוקימונים שלו,ומשאיר את החום ,הפוקימון של הילד שולח אבקה לבנה לכיוון סניבי,"סניבי תתחמק!" קוראת בי וסניבי מתחמק ממנה.
    "סניבי הצלפת גפן!" קוראת בי שוב,וסניבי שולח שתי גפנים שפוגעות בפוקימון של הילד בחוזקה.

ג'ייסון;
    רק אם אתם תצליחו לגמור את המשימה שלכם..
    ~~~
    שלושתכם צועדים לעבר המעבדה.
    לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס,צ'אק שהוא גם מאמן מסינו ועוד כמה להציל את העולם!" הם אומרים ומחכים לתשובתך.

צ'אק;
    "ברור!" אתה אומר להם והם נראים שמחים.
    "אוקי,אם תגמור את המשימה שלך,אנחנו ניתן לך את אחד מההתלחתיים בהואן" אומר פרופסור בירץ' ומחייך.
    "עוד מעט יצטרף אלייך מאמן שהוא גם כן מסינו,שמו ג'ייסון" אומר פרופסור רוואן.
    "בינתיים לך תסתובב באזור,ביי צ'אק!" אומר פרופסור בירץ' ואתה יוצא החוצה.
    אתה ממשיך ונכנס לדרך 101.
    לפתע אתה רואה שעומד מולך קטן שמתחיל לנבוח עלייך.

מייקל;
    אמרתי לך,תצוטט רק את ההמשך שלך!
    ~~~~
    "אמרנו לך..אתה צריך להרוס את המשימות של צוות ספייס,אנחנו נודיע לך לאן צריך ללכת" אומר פרופסור רוואן.
    "הפרס במשימה יהיה התחלתי מהואן,אבל תצטרך להביס את צוות ספייס עם השותף שלך,לשותף שלך קוראים דרייק,הוא יחכה לך בדרך 101.." אומר פרופסור בירץ'.
    "בינתיים תלך לשם ותפגוש אותו,ואז תסתובבו במחוז" אומר פרופסור רוואן.
    "ביי,להתראות,בהצלחה" אומרים לך כולם.

דרייק;
    איזה תגובות מושקעות ומעניינות יש לך.. כל הכבוד!
    ~~~~~
    "אני בפנים" אתה אומר לאחר מספר הרהורים.
    אתה רואה שפרופסור בירץ' מחייך ואומר "יופי,הפרס שלך יהיה התחלתי מהואן,אך קודם תגמור את המשימה להביס אותם".
    אתה רואה שפרופסור רוואן ממשיך "עוד מעט תפגוש את השותף שלך למשימה,שמו הוא מייקל..בינתיים תלך לדרך 101..".
    אתה אומר להם להתראות ויוצא מהעיר,תוך מספר דקות אתה מגיע לדרך 101,הרבה עצים נמצאים בה ודשא ירוק צומח בה.
    לפתע אתה רואה שלושה קטנים שנובחים עלייך ברוגז.

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    ג'ייסון;
    רק אם אתם תצליחו לגמור את המשימה שלכם..
    ~~~
    שלושתכם צועדים לעבר המעבדה.
    לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס,צ'אק שהוא גם מאמן מסינו ועוד כמה להציל את העולם!" הם אומרים ומחכים לתשובתך.
    לא קוראים למאמן מהואן ברנדון?
    -------------------------------------------
    "אוקיי, אני אעזור לכם!" אומר לשני הפרופסורים "מה אתם אומרים?אתם גם באים איתי?" אשאל את צ'רן וליזי ואחכה לתשובתם.
    NYO HO HO BITCH

8. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [B]צ'אק;
    "ברור!" אתה אומר להם והם נראים שמחים.
    "אוקי,אם תגמור את המשימה שלך,אנחנו ניתן לך את אחד מההתלחתיים בהואן" אומר פרופסור בירץ' ומחייך.
    "עוד מעט יצטרף אלייך מאמן שהוא גם כן מסינו,שמו ג'ייסון" אומר פרופסור רוואן.
    "בינתיים לך תסתובב באזור,ביי צ'אק!" אומר פרופסור בירץ' ואתה יוצא החוצה.
    אתה ממשיך ונכנס לדרך 101.
    לפתע אתה רואה שעומד מולך קטן שמתחיל לנבוח עלייך.
    אתעצבן מהנביחות שלו ואצעק לו "מה אתה נובח! חלאס!" אז אסתכל ואראה שזה פוקימון שאני לא מכיר,לכן אבדוק עליו בפוקדקס,לאחר מכן אמלמל לעצמי "זה יהיה אימון טוב לגלמיאו..",אז אוציא את הפוקדור של גלמיאו ואפתח אותו.
    בקולות שאגה מהדהדים אצעק לגלמיאו "גלמיאו! תשתמשי בשריטה!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: alien
    טום רידל;
    סנוו שולח אבקת שלג לכיוון הפוקימון, "סני סניבי!" קורא הפוקימון והילדה ששמה בי אומרת "סניבי תתחמק!" והפוקימון בשם סניבי מתחמק מהמתקפה במהירות.
    לפתע אתה רואה שהיא קוראת "סניבי הצלפת גפן!" והפוקימון שולח זוג גפנים שמצליפות בסנוו בחוזקה ומעיפות אותו אחורה, "סווי סווי" סנו קורא,אתה רואה שהוא נפגע חזק מאוד מהמתקפה.
    "סוג עשב טוב על אדמה" אומרת הילדה ומחייכת.
    *לא הבנתי מי נגד מי.
    אני מחזיר את 'סנו' שלי לפוכדור שלו וממשיך לבד בדרך מספר 101.
    *אין לי מה לכתוב...

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B]
    מייקל;
    אמרתי לך,תצוטט רק את ההמשך שלך!
    ~~~~
    "אמרנו לך..אתה צריך להרוס את המשימות של צוות ספייס,אנחנו נודיע לך לאן צריך ללכת" אומר פרופסור רוואן.
    "הפרס במשימה יהיה התחלתי מהואן,אבל תצטרך להביס את צוות ספייס עם השותף שלך,לשותף שלך קוראים דרייק,הוא יחכה לך בדרך 101.." אומר פרופסור בירץ'.
    "בינתיים תלך לשם ותפגוש אותו,ואז תסתובבו במחוז" אומר פרופסור רוואן.
    "ביי,להתראות,בהצלחה" אומרים לך כולם.
    סורי, חד פעמי לא יקרה שוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"אוקיי." אני אומר ויוצא החוצה אל דרך 101 כדי לפגוש את השותף שלי דרייק. כשאני פוגש אותו אני שואל אותו:" הייי, אתה בטח דרייק. אני השותף שלך מייקל."
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    [B]
    דרייק;
    איזה תגובות מושקעות ומעניינות יש לך.. כל הכבוד!
    ~~~~~
    "אני בפנים" אתה אומר לאחר מספר הרהורים.
    אתה רואה שפרופסור בירץ' מחייך ואומר "יופי,הפרס שלך יהיה התחלתי מהואן,אך קודם תגמור את המשימה להביס אותם".
    אתה רואה שפרופסור רוואן ממשיך "עוד מעט תפגוש את השותף שלך למשימה,שמו הוא מייקל..בינתיים תלך לדרך 101..".
    אתה אומר להם להתראות ויוצא מהעיר,תוך מספר דקות אתה מגיע לדרך 101,הרבה עצים נמצאים בה ודשא ירוק צומח בה.
    לפתע אתה רואה שלושה קטנים שנובחים עלייך ברוגז.
    תודה, אני משתדל
    -----------------------
    "מי זה הפוקימון הזה?" אשאל התימהון ואוציא את הפוקדע.
    ~לאחר הבדיקה~
    'פוקימון מעניין למדי' אחשוב לעצמי, 'הוא שווה תפיסה' אמשיך לחשוב ואצעק בקול "צ'ימצ'אר חבר, תשתמש בגחלת!" בזמן שאשליך את כדורו לזירה.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]
    לי;
    "אמרתי לך מי אתה"?
    ~~~~~~
    אתה רואה שהילד מחזיק את שני הפוקימונים שלו,ומשאיר את החום ,הפוקימון של הילד שולח אבקה לבנה לכיוון סניבי,"סניבי תתחמק!" קוראת בי וסניבי מתחמק ממנה.
    "סניבי הצלפת גפן!" קוראת בי שוב,וסניבי שולח שתי גפנים שפוגעות בפוקימון של הילד בחוזקה.
    .
    אני בודק את הפוקימונים של הילד בפוקידע שללי ואז אומר לבי " קדימה בי את יכולה להביס את הפוקימון החום הזה.לסניבי יש יתרון עליו קצת.אז יאלה תני את כול כולך בקרב ". אני אומר לילד " אחרי שתגמור להילחם נגד בי תרצה נגדי ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ג'ייסון;
    אולי..אבל החלטתי לקרוא לו לוקאס..ואם לא הבנת,צ'אק זה גם שחקן מהמ"ת-הלא הוא עומר (דורדיגון מן)
    ~~~
    אתה שואל את ליזי וצ'רן אם הם באים איתך,וכולכם מסתכלים זה על זה,לא יודעים מה לעשות.
    הפרופסור מסינו,הלא הוא רוואן אומר "יש לי רעיון מעולה! ליזי וצ'רן,אתם שותפים לעכשיו,וג'ייסון יהיה שותף של צ'אק,שמחכה לו בדרך 101..בסדר?".
    שלושתכם מסתכלים זה על זה ואתה רואה שצ'רן ממלמל "אוקי..נתראה.." והוא יוצא החוצה,ליזי מסתכלת עלייך ואומרת "ניפגש עוד מעט ג'ייסון,אם תצטרך,תתקשר אליי" היא אומרת ומגישה לך את המספר שלה ויוצאת מהמעבדה.

צ'אק;
    לפני שאתה בודק את הפוקימון,אתה שומע צלצול מהפרופסור ובו הוא אומר "עוד מעט יצטרף אליך שותפך להואן,שמו הוא ג'ייסון,להתראות".
    מיד אחרי זה אתה בודק את הפוקימון הקטן בפוקדע:

"זיגזגון,פוקימון הדביבון הקטן. הוא מתעניין בכל דבר,ולכן הוא "זיג" ו"זג".הוא טוב בלמצוא חפצים." והפוקדע נכבה.
    גלמיאו יוצאת ומסתכלת עלייך,היא פורשת חיוך רחב על פניה ומלקקת את כפות ידיה.
    אתה מורה עליה להשתמש בשריטה והיא רצה אל זיגזגון,אך הוא מצליח לברוח מהשריטה.
    "זיג זג זיג זג!" הוא נובח על גלמיאו ומשתמש בנהימה שמבהילה את גלמיאו.
    הוא משתמש בדחיפה ודוחף את גלמיאו אחורה.

טום רידל;
    אתה מתחיל ללכת אבל לפתע אתה שומע צעקה "היי! תאמר לנו מי אתה!".
    אתה מסתובב אחורה ואתה רואה את לי ובי מתקרבים אלייך.
    לפתע אתה שומע צלצול מהטלפון שלך,אתה פותח אותו ורואה שפרופ' רוואן שלח לך הודעה ובה רשום "נו? מצאת את השותפים שלך בי ולי?".

מייקל;
    אתה הולך בהתלהבות ברחובות העיירה,ואתה מגיע לשלט "דרך 101" ונכנס בתוכו.
    לפני שאתה מספיק לדרוך בשלט אתה רואה שתי קבוצות פוקימונים שרבות בינהן,בכל אחת כ5 פוקימונים:
    VS.
    "על מה הם רבים?" אתה שומע שאלה ורואה את סול מאחורייך.

דרייק;
    הפוקדע אומר:
    *מצטער שאין תמונה,אין לי מושג מה קרה לאותו אתר עכשיו*
    "פוצ'יינה,פוקימון הנשיכה. הוא פוקימון עם אופי קבוע,הוא רודף אחרי הטרף הנבחר שלו עד שהוא [הטרף] הופך להיות מותש." והפוקדע נכבה.
    שלושת הפוצ'יינה מביטים בך ונובחים בקול "פוצ' פוצ' יינה!".
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר,והוא משתמש בגחלת לעבר הפוצ'יינה.
    הפוצ'יינה הראשון נפגע,ועף אחורה מהמתקפה.
    לעומת זאת,צ'ימצ'אר לא מצליח להתקיף את השניים האחרים והם רצים לעבר צ'ימצ'אר והודפים אותו (Tackle).

לי;
    אתה רואה שהילד מתרחק ממכם לפני שאתה מספיק לדבר איתו.
    "היי! תאמר לנו מי אתה!" צועקת בי,ואתה ובי מתקרבים לעבר הילד.
    לפתע אתה שומע צלצול מהטלפון שלך,אתה פותח אותו ורואה שפרופ' רוואן שלח לך הודעה ובה רשום "נו? מצאת את השותף שלך טום רידל?"

Spoiler ספוילר

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]גר צ'ימצ'אר והודפים אותו (Tackle).

לי;
    אתה רואה שהילד מתרחק ממכם לפני שאתה מספיק לדבר איתו.
    "היי! תאמר לנו מי אתה!" צועקת בי,ואתה ובי מתקרבים לעבר הילד.
    לפתע אתה שומע צלצול מהטלפון שלך,אתה פותח אותו ורואה שפרופ' רוואן שלח לך הודעה ובה רשום "נו? מצאת את השותף שלך טום רידל?"
    אני אומר לפראוסור רואן " כן פגשתי את השותף שלי טום רידל אבל הוא ברח לאחר כמה דקות מימני.אז תוכל להביא לי שותף אחר שהיה לי לא בא לי את השותף הזה?.או שבי יכולה להיות השותפה שלי ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. NYO HO HO
    ג'ייסון;
    אולי..אבל החלטתי לקרוא לו לוקאס..ואם לא הבנת,צ'אק זה גם שחקן מהמ"ת-הלא הוא עומר (דורדיגון מן)
    ~~~
    אתה שואל את ליזי וצ'רן אם הם באים איתך,וכולכם מסתכלים זה על זה,לא יודעים מה לעשות.
    הפרופסור מסינו,הלא הוא רוואן אומר "יש לי רעיון מעולה! ליזי וצ'רן,אתם שותפים לעכשיו,וג'ייסון יהיה שותף של צ'אק,שמחכה לו בדרך 101..בסדר?".
    שלושתכם מסתכלים זה על זה ואתה רואה שצ'רן ממלמל "אוקי..נתראה.." והוא יוצא החוצה,ליזי מסתכלת עלייך ואומרת "ניפגש עוד מעט ג'ייסון,אם תצטרך,תתקשר אליי" היא אומרת ומגישה לך את המספר שלה ויוצאת מהמעבדה.
    "תודה רבה ליזי, נתראה!תתקשרי גם את אליי!" אומר לליזי וצ'רן ואפרד מהם.לאחר מכן אהנהן אל עבר פרופסור רואן ובירץ' ואלך אל דרך 101, על מנת להיפגש עם שותפי החדש-צ'אק.בדרך אשנן את המספר של ליזי ואוסיף אותו לרשימת הטלפונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 28 מתוך 45 ראשוןראשון ... 18262728293038 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •