[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מה, נקבל התחלתיים של הוואן?ג'ייסון;
הפוקדע אומר:
"לטיאס,פוקימון הנצח. הגוף שלה מכסה לכל אורכו,כך שהוא יכול לשבור את האור באופן כזה שהיא הופכת לבלתי נראית."
ואז הוא נכבה.
אתה רואה שצ'רן קם ושואל "איפה אנחנו?" אתם מסתכלים סביבכם ואתה רואה שלט "העיר ליטלרוט".
ליד השלט עומד מישהו מוכר,פרופסור רוואן!.
"תודה לך לטיאס שהבאת אותם.." הוא אומר לו ופונה אליכם "ילדים,אני צריך שתבואו אחריי.." הוא אומר ומתקדם לעב בניין גדול שמזכיר לכם את המעבדה בסינו.
-------------------------------------------
"אוקיי פרופסור!" אומר לפרופסור רוואן ואתקדם לעבר המעבדה עם צ'רן וליזי.
NYO HO HO BITCH
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
'להציל את העולם?' אחשוב לעצמי, 'להציל את העולם?! רק עכשיו התחלתי את המסע שלי! מה איתי? מי יציל אותי?!" כל המחשבות הללו ועוד התבלגנו במוחי, לפתע הצאתי מכיסי שתי פוקדורים, אלו היו הפוקדורים של צ'ימצ'אר ובאדו. לא הסרתי את מבטי מהכדורים, בהיתי בהם כדקה, לאחר שהרמתי את ראשי אמרת בקול שקט "אני בפנים".
טום רידל;
סנוו שולח אבקת שלג לכיוון הפוקימון, "סני סניבי!" קורא הפוקימון והילדה ששמה בי אומרת "סניבי תתחמק!" והפוקימון בשם סניבי מתחמק מהמתקפה במהירות.
לפתע אתה רואה שהיא קוראת "סניבי הצלפת גפן!" והפוקימון שולח זוג גפנים שמצליפות בסנוו בחוזקה ומעיפות אותו אחורה, "סווי סווי" סנו קורא,אתה רואה שהוא נפגע חזק מאוד מהמתקפה.
"סוג עשב טוב על אדמה" אומרת הילדה ומחייכת.
לי;
"אמרתי לך מי אתה"?
~~~~~~
אתה רואה שהילד מחזיק את שני הפוקימונים שלו,ומשאיר את החום ,הפוקימון של הילד שולח אבקה לבנה לכיוון סניבי,"סניבי תתחמק!" קוראת בי וסניבי מתחמק ממנה.
"סניבי הצלפת גפן!" קוראת בי שוב,וסניבי שולח שתי גפנים שפוגעות בפוקימון של הילד בחוזקה.
ג'ייסון;
רק אם אתם תצליחו לגמור את המשימה שלכם..
~~~
שלושתכם צועדים לעבר המעבדה.
כשאתם נכנסים, אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.
הראשון שאת רואה הוא"שלום,אני פרופסור בירץ',הפרופסור של מחוז הואן,אני זה שמחלק למאמנים המתחילים את ההתחלתיים שלהם,עוד מעט אני ופרופסור רוואן נסביר לך למה נשלחת לפה".
השניים הנוספים,הם זוג מאמנים שיושבים להם ליד השולחן שלידו הפוכדורים"אני מיי-ואני לוקאס!" אומרים שניהם, "אנחנו מאמנים מתחילים ותאומים"-"הרגע בחרנו את ההתחלתיים שלנו,נלחמנו ואז באתם" אומרים מיי ולוקאס.
לידם אתה רואהשאומר "שלום,אני אביהם של לוקאס ומיי,שמי נורמן,ואני גם מנהיג המכון החמישי בעיר פטלבורג"
לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס,צ'אק שהוא גם מאמן מסינו ועוד כמה להציל את העולם!" הם אומרים ומחכים לתשובתך.
צ'אק;
"ברור!" אתה אומר להם והם נראים שמחים.
"אוקי,אם תגמור את המשימה שלך,אנחנו ניתן לך את אחד מההתלחתיים בהואן" אומר פרופסור בירץ' ומחייך.
"עוד מעט יצטרף אלייך מאמן שהוא גם כן מסינו,שמו ג'ייסון" אומר פרופסור רוואן.
"בינתיים לך תסתובב באזור,ביי צ'אק!" אומר פרופסור בירץ' ואתה יוצא החוצה.
אתה ממשיך ונכנס לדרך 101.
לפתע אתה רואה שעומד מולךקטן שמתחיל לנבוח עלייך.
מייקל;
אמרתי לך,תצוטט רק את ההמשך שלך!
~~~~
"אמרנו לך..אתה צריך להרוס את המשימות של צוות ספייס,אנחנו נודיע לך לאן צריך ללכת" אומר פרופסור רוואן.
"הפרס במשימה יהיה התחלתי מהואן,אבל תצטרך להביס את צוות ספייס עם השותף שלך,לשותף שלך קוראים דרייק,הוא יחכה לך בדרך 101.." אומר פרופסור בירץ'.
"בינתיים תלך לשם ותפגוש אותו,ואז תסתובבו במחוז" אומר פרופסור רוואן.
"ביי,להתראות,בהצלחה" אומרים לך כולם.
דרייק;
איזה תגובות מושקעות ומעניינות יש לך..כל הכבוד!
~~~~~
"אני בפנים" אתה אומר לאחר מספר הרהורים.
אתה רואה שפרופסור בירץ' מחייך ואומר "יופי,הפרס שלך יהיה התחלתי מהואן,אך קודם תגמור את המשימה להביס אותם".
אתה רואה שפרופסור רוואן ממשיך "עוד מעט תפגוש את השותף שלך למשימה,שמו הוא מייקל..בינתיים תלך לדרך 101..".
אתה אומר להם להתראות ויוצא מהעיר,תוך מספר דקות אתה מגיע לדרך 101,הרבה עצים נמצאים בה ודשא ירוק צומח בה.
לפתע אתה רואה שלושהקטנים שנובחים עלייך ברוגז.
ספוילר
לא קוראים למאמן מהואן ברנדון?ג'ייסון;
רק אם אתם תצליחו לגמור את המשימה שלכם..
~~~
שלושתכם צועדים לעבר המעבדה.
כשאתם נכנסים, אתה רואה מספר אנשים עומדים קרוב לשולחן שעליו 3 פוכדורים,ובפתח המעבדה,פרופסור רוואן שקורא לך.
הראשון שאת רואה הוא "שלום,אני פרופסור בירץ',הפרופסור של מחוז הואן,אני זה שמחלק למאמנים המתחילים את ההתחלתיים שלהם,עוד מעט אני ופרופסור רוואן נסביר לך למה נשלחת לפה".
השניים הנוספים,הם זוג מאמנים שיושבים להם ליד השולחן שלידו הפוכדורים "אני מיי-ואני לוקאס!" אומרים שניהם, "אנחנו מאמנים מתחילים ותאומים"-"הרגע בחרנו את ההתחלתיים שלנו,נלחמנו ואז באתם" אומרים מיי ולוקאס.
לידם אתה רואה שאומר "שלום,אני אביהם של לוקאס ומיי,שמי נורמן,ואני גם מנהיג המכון החמישי בעיר פטלבורג"
לפתע שני הפרופסור ניגשים אלייך ואומרים "תקשיב,פעם היו פה שני צוותים,מגמה ואקווה שנלחמו על מנת להשיג את האגדיים-גראודון וקיוגר" - "כיום,לאחר שהם הובסו,הם חטפו את הכדורים האדום והכחול שמעירים את קיוגר וגראודון,והם מאיימים להשיג את הכדור הירוק שיעיר את רייקואזה,לאחר מכן הם רוצים ליצור עולם חדש" - "אתה צריך לעזור לנו,ביחד עם מיי,לוקאס,צ'אק שהוא גם מאמן מסינו ועוד כמה להציל את העולם!" הם אומרים ומחכים לתשובתך.
-------------------------------------------
"אוקיי, אני אעזור לכם!" אומר לשני הפרופסורים "מה אתם אומרים?אתם גם באים איתי?" אשאל את צ'רן וליזי ואחכה לתשובתם.
NYO HO HO BITCH
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ג'ייסון;
אולי..אבל החלטתי לקרוא לו לוקאס..ואם לא הבנת,צ'אק זה גם שחקן מהמ"ת-הלא הוא עומר (דורדיגון מן)
~~~
אתה שואל את ליזי וצ'רן אם הם באים איתך,וכולכם מסתכלים זה על זה,לא יודעים מה לעשות.
הפרופסור מסינו,הלא הוא רוואן אומר "יש לי רעיון מעולה! ליזי וצ'רן,אתם שותפים לעכשיו,וג'ייסון יהיה שותף של צ'אק,שמחכה לו בדרך 101..בסדר?".
שלושתכם מסתכלים זה על זה ואתה רואה שצ'רן ממלמל "אוקי..נתראה.." והוא יוצא החוצה,ליזי מסתכלת עלייך ואומרת "ניפגש עוד מעט ג'ייסון,אם תצטרך,תתקשר אליי" היא אומרת ומגישה לך את המספר שלה ויוצאת מהמעבדה.
צ'אק;
לפני שאתה בודק את הפוקימון,אתה שומע צלצול מהפרופסור ובו הוא אומר "עוד מעט יצטרף אליך שותפך להואן,שמו הוא ג'ייסון,להתראות".
מיד אחרי זה אתה בודק את הפוקימון הקטן בפוקדע:
"זיגזגון,פוקימון הדביבון הקטן. הוא מתעניין בכל דבר,ולכן הוא "זיג" ו"זג".הוא טוב בלמצוא חפצים." והפוקדע נכבה.
גלמיאו יוצאת ומסתכלת עלייך,היא פורשת חיוך רחב על פניה ומלקקת את כפות ידיה.
אתה מורה עליה להשתמש בשריטה והיא רצה אל זיגזגון,אך הוא מצליח לברוח מהשריטה.
"זיג זג זיג זג!" הוא נובח על גלמיאו ומשתמש בנהימה שמבהילה את גלמיאו.
הוא משתמש בדחיפה ודוחף את גלמיאו אחורה.
טום רידל;
אתה מתחיל ללכת אבל לפתע אתה שומע צעקה "היי! תאמר לנו מי אתה!".
אתה מסתובב אחורה ואתה רואה את לי ובי מתקרבים אלייך.
לפתע אתה שומע צלצול מהטלפון שלך,אתה פותח אותו ורואה שפרופ' רוואן שלח לך הודעה ובה רשום "נו? מצאת את השותפים שלך בי ולי?".
מייקל;
אתה הולך בהתלהבות ברחובות העיירה,ואתה מגיע לשלט "דרך 101" ונכנס בתוכו.
לפני שאתה מספיק לדרוך בשלט אתה רואה שתי קבוצות פוקימונים שרבות בינהן,בכל אחת כ5 פוקימונים:
VS
.
"על מה הם רבים?" אתה שומע שאלה ורואה את סול מאחורייך.
דרייק;
הפוקדע אומר:
*מצטער שאין תמונה,אין לי מושג מה קרה לאותו אתר עכשיו*
"פוצ'יינה,פוקימון הנשיכה. הוא פוקימון עם אופי קבוע,הוא רודף אחרי הטרף הנבחר שלו עד שהוא [הטרף] הופך להיות מותש." והפוקדע נכבה.
שלושת הפוצ'יינה מביטים בך ונובחים בקול "פוצ' פוצ' יינה!".
אתה מוציא את צ'ימצ'אר,והוא משתמש בגחלת לעבר הפוצ'יינה.
הפוצ'יינה הראשון נפגע,ועף אחורה מהמתקפה.
לעומת זאת,צ'ימצ'אר לא מצליח להתקיף את השניים האחרים והם רצים לעבר צ'ימצ'אר והודפים אותו (Tackle).
לי;
אתה רואה שהילד מתרחק ממכם לפני שאתה מספיק לדבר איתו.
"היי! תאמר לנו מי אתה!" צועקת בי,ואתה ובי מתקרבים לעבר הילד.
לפתע אתה שומע צלצול מהטלפון שלך,אתה פותח אותו ורואה שפרופ' רוואן שלח לך הודעה ובה רשום "נו? מצאת את השותף שלך טום רידל?"
ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"תודה רבה ליזי, נתראה!תתקשרי גם את אליי!" אומר לליזי וצ'רן ואפרד מהם.לאחר מכן אהנהן אל עבר פרופסור רואן ובירץ' ואלך אל דרך 101, על מנת להיפגש עם שותפי החדש-צ'אק.בדרך אשנן את המספר של ליזי ואוסיף אותו לרשימת הטלפונים שלי.ג'ייסון;
אולי..אבל החלטתי לקרוא לו לוקאס..ואם לא הבנת,צ'אק זה גם שחקן מהמ"ת-הלא הוא עומר (דורדיגון מן)
~~~
אתה שואל את ליזי וצ'רן אם הם באים איתך,וכולכם מסתכלים זה על זה,לא יודעים מה לעשות.
הפרופסור מסינו,הלא הוא רוואן אומר "יש לי רעיון מעולה! ליזי וצ'רן,אתם שותפים לעכשיו,וג'ייסון יהיה שותף של צ'אק,שמחכה לו בדרך 101..בסדר?".
שלושתכם מסתכלים זה על זה ואתה רואה שצ'רן ממלמל "אוקי..נתראה.." והוא יוצא החוצה,ליזי מסתכלת עלייך ואומרת "ניפגש עוד מעט ג'ייסון,אם תצטרך,תתקשר אליי" היא אומרת ומגישה לך את המספר שלה ויוצאת מהמעבדה.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)