מותר להצטרף? אל תגידו שמצטרפים רק בהתחלה כי אז אפשר להגיד שנמצאתי בדרך כילד רחוב....
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
jiraia0;
אין מקום!
וגם בגלל תגובת הספאם הזאת בכלל לא!
לי;
"מצטער..אתם נבחרתם שלושתכם..טוב להתראות" הוא אומר ומנתק.
בי אומרת "אולי נלך אליו" ושניכם רצים לעברו.
אתה רואה שהוא נעצר במקומו,מכניס טלפון לכיס ואתם מתקרבים אליו והוא אליכם.
"אתה טום?" היא שואלת אותו,כשלפתע אתם שומעים צעדים,אתה רואים שאיש אחד מתקרב אליכם,לפני שאתם מספיקים להגיב הוא קושר אתכם ותוך מספר שניות אתם רואים שאתם קשורים לעץ.
הוא מחטט בתיק שלכם ולוקח לבי,לך ולילד המסתורי את הפוכדורים שלכם.
אתם רואים שאליו מתקרבים עוד שני אנשים.
"אתם יודעים משהו על איפה נמצאת האבן הירוקה!?" שואל אתכם האיש במדים האדומים.
"עזוב אותנו!" צווחת בי.
טום;
"אממ..כן,משהו כזה,ביאנקה לבושה ככה אני חושב.." הוא אומר,אתה מוסיף "כמו מבצע בחנות בגדים.." והפרופסור מתחיל לצחוק "טוב אתה..בכל מקרה,תיגש אליה" הוא אומר ומנתק.
אתה מתקרב אליהם ווראה שהם מתקרבים אלייך.
"אתה טום?" שואלת אותך ביאנקה (בי).
כשלפתע אתם שומעים צעדים,אתה רואים שאיש אחד מתקרב אליכם,לפני שאתם מספיקים להגיב הוא קושר אתכם ותוך מספר שניות אתם רואים שאתם קשורים לעץ.
הוא מחטט בתיק שלכם ולוקח לבי,לך ולילד המסתורי את הפוכדורים שלכם.
אתם רואים שאליו מתקרבים עוד שני אנשים.
"אתם יודעים משהו על איפה נמצאת האבן הירוקה!?" שואל אתכם האיש במדים האדומים.
"עזוב אותנו!" צווחת בי.
ג'ייסון;
אתה מתחיל ללכת לכיוון דרך 101.
אתה רואה שבתוך דרך 101 עומד לו נער בערך בגילך,ולידו שני פוקימונים נלחמים.
לפתע אתה רואהקטן מסתכל עלייך וקורא "וור וור!" והולך לצד שמאל,אתה מבין שהוא רוצה להראות לך משהו.
צ'אק;
גלמיאו משתמשת בנהמה וזיגזגון נבהל מעט מהנהמה.
היא מיד תוקפת את זיגזגון במכה מזוייפת והוא עף אחורה,הוא לא מצליח להתקיף בנהימה.
לאחר מכן הוא משתמש בשחיפה ומעיף את גלמיאוו אחורה.
אתה מסתכל אחורה ואתה רואה נער בגילך עומד הפתח הדרך,מולו עומדקטן.
דרייק;
באדו יוצא מהפוכדור,נרגש מקרבו הראשון,ושואל אותך בקול נעים "באדו דו?".
אתה מורה לו להשתמש בשאיבה,והוא עושה כרצונך,הוא שולח קרן אדומה לכיוון פוצ'יינה וסופג ממנו אנרגיה.
הפוצ'יינה עף אחורה,ובורח מהמקום במהירות.
נשארו שני הפוצ'יינה האחרים.
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על הפוצ'יינה הראשון בגחלת,ופוגע בו מכיוון שהוא קרוב אליו.
הוא משתמש בשריטה על הפו'ציינה השני,אך אתה רואה שהפוצ'יינה מתחמק במהירות מן ההתקפה.
מייקל;
פיפלאפ יוצא נרגש ומשתמש במערבולת קטנה,אך אתה רואה שהוא עדיין לא מיומן במתקפה,ולכן הוא לא מבצע אותה טוב, "תזדקק להתאמן איתו על זה..שמעתי מהפרופסור שכדאי בדרך 102,יש שם אגם קטנטן.." אומרת סול.
אתה רואה שזוג הפרפרים שולחים משב רוח לעבר פיפלאפ שעף אחורה ונתקע בעמוד.
"פיפלאפ.." הוא אומר וקם על רגליו.
מיד אחר כך שני הפוקימונים המזכירים גולם יורים עליו קוצי רעל סגולים שפוגעים בו.
לפתע אתה רואה שפיפלאפ זוהר בסגול,וכל צעד שהוא הולך הוא נפגע.
"אוי לא! פיפלאפ מורעל!" אומרת סול.
אתה רואה שהפוקימונים עוזבים את המקום ורבים במקום אחר.
ספוילר
"מה אתה רוצה להראות לי?" אשאל את הפוקימון ואלך איתו.בו בזמן אחפש עליו מידע בפוקידע.ג'ייסון;
אתה מתחיל ללכת לכיוון דרך 101.
אתה רואה שבתוך דרך 101 עומד לו נער בערך בגילך,ולידו שני פוקימונים נלחמים .
לפתע אתה רואה קטן מסתכל עלייך וקורא "וור וור!" והולך לצד שמאל,אתה מבין שהוא רוצה להראות לך משהו.
NYO HO HO BITCH
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ייסון;
הפוקדע מצפצף ואומר:
"וורמפל,פוקימון תולעת הוא ממוקד לעיתים קרובות ע"י פוקימוני ציפור,כאשר הוא נואש הוא מתנגד באמצעות שחרור הרעל מהדוקרנים בזנב שלו."לאחר מכן הפודע נכבה.
אתה ממשיך ללכת עם הוורמפל הקטן שלפתע הוא יורה חוט לעבר אחד הבתים הליטלרוט,אתה מסתכל על המקום שאליו הוא ירה את החוט,ואתה רואה מספרשתקועים על אחד הגגות בעיירה.
מייקל;
סולוסיס יוצא,אך אתם כבר לא רואים את חבורת החרקים.
"נו מייקל..אל תבזבז זמן..בוא נמשיך" אומרת סול.
לי & טום;
לי מיד צועק "קודם תגידו לנו מי אתם ואז נתחיל לדבר על איפה נמצאת האבן הירוקה.ואם האבן הירוקה שאתם מחפשים אצלי מה תעשו לי? תהרגו אותי או שלא תהרגו אותי? שחררו אותי ואת חבריי".
אתם רואים שהאיש שלבוש כמו מדען עונה "חח..מה אתם חושבים ילדים?! האבן הזאת חשובה לנו! ואם לא תתנו לנו אותה עכשיו אתם תתחרטו על זה!" אומר המדען.
"על מה נתחרט כבר? אתם סתם חבורה של אנשים שלבושים גרוע.." עונה בי ונראית מרוצה מצורת תגובתה.
האנשים מולכם כועסים וצועקים "צא קרוודאנט!-צא קמפורט!-צא קקטורן!" וזורקים פוכדורים באוויר.
משלושת הפוכדורים יוצאים:
.
לפתע טום קורא "אני אגלה לך איפה האבן הירוקה בתנאי אחד,תשחרר אותי ואת חבריי ואתה וכול צוות ספייס תעזבו אותנו בשקט,יש עסקה?".
בי מסתכלת על טום רידל במבט חושד,ומיד לי ובי מבחינים שהוא משקר.
שלושת האנשים מסתכלים על שלותשכם והאיש שלבוש בדים כחולים אומר "לא! תאמרו לנו עכשיו! אחרת תשלמו על כך!".
לפתע שלושתיכם רואים וומפרלקטן שמטפס לו על העץ שאתם קשורים אליו, טום מיד מזהה שזהו אותו הוורמפל שהוא נלחם בו ממקודם!
טום רידל מיד אומר "תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב,בלעדיי לא תמצאו בחיים את הכדור הירוק,ריקואזה גילה לי בעצמו את מיקומה של האבן יש לכם שתי ברירות או שתשחררו אותי ואת שני חבריי או שתשכחו מהאבן".
האנשים צוחקים בקול רם ואחד מהם אומר "חח..ריקואזה? תקשיב לי ילד! אל תספר לנו סיפורים! דרייק שעצמו גילה לנו שאתה מסינו ושרוואן צירף אותך ואת חברים שלך לצוות הצלה פלטינה ע"י כך שהם עשו אחרייכם מעקב..,אנחנו יודעים שאתם מסינו! ואנחנו גם יודעים שריקואזה צריך את אותה האבן הירוקה כדי להתעורר! אז עכשיו תגידו ביי ביי זה לזה!" לאחר מכן אתם רואים ששלושת הפוקימונים מייצרים לכיוונכם קרן על.
דרייק;
באדו נראה שמח ומיד שולח את אותה הקרן האדומה לכיוונו של פוצ'יינה שמתחמק.
שני הפוצ'יינות מסתכלים על צ'ימצ'אר ובאדו בזעם רב.
שניהם מיילילים בקול רם ומחזקים את ההתקפה שלהם,הם רצים לכיוון באדו וצ'ימצ'אר,פוגעים בהם ומעיפים אותם אחורה.
ספוילר
אתעלם מוורפל,אחייך ואתחיל לצחוק כמו מטורף אחרי שאני ארגע אגיד לצוות ספייס:"תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב,בלעדיי לא תמצאו בחיים את הכדור הירוק,ריקואזה גילה לי בעצמו את מיקומה של האבן" אחייך חיוך זדוני ואומר להם:"יש לכם שתי ברירות או שתשחררו אותי ואת שני חבריי או שתשכחו מהאבן".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)