Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 45 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 673
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה
    ברנדון
    דרך אגב,אתה הרשום הראשון! כך שכשתפגוש את צ'ילי שהוא מנהיג הקבוצה שלך,הוא ייתן לך ביצה.
    צ'ימצ'אר מסתכל טוב יותר על המספר,בהתחלה הוא מציע לשרוף את המספר בגחלת,אך אתה עוצר אותו.
    צ'ימצ'אר מסמן לך שהוא לא פוחד מהמסע,ושהוא יגן עליך,ואתה מסכים.
    אתה מתקשר למספר ולפתע עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם למבצע הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
    .
    "שלום, מדבר ברנדון, אני מעוניין להצטרף למבצע פלטינה, למרות שאני קצת חושש מהמסע הזה.." אני אומר ופרופ' רואן ומסביר לו למה אני פוחד

מתי אני יפגוש את צ'ילי?

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון
    "היי ג'ייסון,אתה קיבלת את צ'ימצ'אר הקופצני והנחמד נכון?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן.
    "כמה נחמד לדבר איתך שוב! הכל בסדר בבית? בכל מקרה..אנא אל תאמר חיילם אם כי אנחנו רק רוצים עזרה,דרייק לא יוכל להשתלט על מה שהוא רוצה! אז בכל מקרה,אנחנו נשמח לקבל אותך! אז תלבש בגדים ותלך לכיוון העיר הארטום,שם יחכה לך כבר צ'ילי,הוא יהיה שם עם עוד כמה נערים ונערות ואז תוכלו להתחיל באימון,בכל מקרה,באים לכאן עכשיו כמה מאמנים מתחילים,נדבר מאוחר יותר,אם יש על מה,חח,טוב ביי" הוא אומר ומנתק את הטלפון,צ'ימצ'אר פותח את עיניו ומסתכל לכיוון הפרצוף הנרגש שלך.
    "צ'ימצ'אר!" אומר לצ'ימצ'אר בהתלהבות "אנחנו יוצאים לעיר הארטום!" ואקח את צ'ימצ'אר בידיים.לאחר מכן אתארגן לקראת היציאה לעיר,ארד מחדרי לכיוון מטבח הבית, אוכל ארוחת בוקר במהירות ואצא עם צ'ימצ'אר לכיוון העיר הארטום.
    NYO HO HO BITCH

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מ
    לי
    "הו כן! לי,אתה קיבלת טרטוויג,פוקימון שובב וחזק גם כן" הוא אומר ואתה עונה לו שכן.
    "בנוגע למצבע ההצלה פלטינה,רק אמיצים צריכים ללכת,אז אני אתן לך את הפרטים,תלך לעיר פלוארומה,שם תפגוש בסילן ובעוד קבוצת מאמנים,סילן ידריך אותך בנוגע לכל מה שקשור לעולם הרוחות,מובן? אני צריך לנתק,יש לי מאמנים מתחילים שבאו לקחת את ההתחלתי שלהם,אז מצטער,ביי" הוא אומר ומנתק את השיחה.
    טרטוויג קופץ עליך וקורא לך לכיוון הדלת,אתה מבין שהוא רוצה כבר לצאת.

.
    אני אומר לטרטויג" אוקי אנחנו הולכים לעיר פלוארמה". אני פותח את הדלת של ביתי ואומר לטרטויג" בוא יאלה הולכים מפה לעיר פלוארמה.העיר די קרובה אלינו אז בוא נלך מהר לשם" . אני מתחיל ללכת עם טרטויג שלצידי לעבר העיר פלוארמה.ששם אוכל לפגוש את סילין שידריך אותי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    ג'ון
    "הוי ג'ון! ג'ון סינה כן?" הוא שואל ואתה עונה לו תשובה חיובית,"מה שלום פיפלאפ? בסדר? אני שמח לשמוע ששניכם בסדר..בנוגע לצוות ההצלה,אם התקשרת סימן שאתה רוצה להיות בצוות לא?" הוא שואל וממלמל "תן לי את אחותך,אני אבדוק מה איתה.." הוא אומר ואתה מגיש לרומי שיורדת את הטלפון "כן,כן,בסדר,תודה,שלומם בסדר,כן גם הוא,בסדר,נגיע,ביי" רומי אומרת ומנתקת את הטלפון.
    "מה הוא אמר?" אתה שואל ורומי עונה "הוא אמר שנוכל ללכת לניסיון לצוות פלטינה,אבל נצטרך למהר וללכת לעיר פלוארומה,שם נמצא קרייס והוא ידריך אותך,אותי ידריך צ'ילי שנמצא בקירבת מקום,אך אל תדאג אחרי זה נוכל ללכת ביחד,זה רק שיעור עם המנהיג" היא אומרת ומחייכת לכיוונך.
    "אוקיי נעשה תחרות עד פלאורמה?!" אשאל את רומי ואם היא תענה שכן אז אגיד: "יאללה יוצאים!" ואז ארוץ בשיא עם פיפלאפ לעיר פלאורמה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ברנדון
    "מדוע נערי? ואם אתה רוצה להצטרף,אלו הפרטים,תלך לכיוון העיר פלוארומה,שם תפגוש בצ'ילי ובקבוצה שלך,בכל מקרה,אל תדאג,יהיו לך שם חברים שתוכל לסמוך כליהם,וכמובן על צ'ימצ'אר..אני חייב ללכת,באים אליי מאמנים צעירים,להתראות" הוא אומר ומנתק.

ג'ייסון
    אתה יוצא עם צ'ימצ'אר,שיורד מהמיטה ועולה לך על הכתף,אתה מתחיל ללכת מהעיר ויילסטון לכיוון העיר הארטום.
    אתה הולך בדרכך ולפתע רואה מולך זוג נחים להם, צ'ימצ'אר מנסה לגרום להם לזוז אך הם ממשיכים לחסום את הדרך.

לי
    אתה מתחיל ללכת מכיוון ביתך שבאטרנה,לכיוון העיר פלוארומה,טרטוויג נראה נרגש לקראת המסע,ומנסה לעקוף אותך,אך אתה משיג אותו ושומר אותו קרוב לצידך.
    לפתע אתה רואה בניין,ובו מספר ילדים,ואישה,ליד האישה ישנו שצופה על שאר הילדים שמשחקים בגן.
    אתה גם רואה שני ילדים נלחמים בינהם קרב פוקימונים,לראשון ולשני .

ג'ון
    "בסדר..רק שנייה" אומרת רומי ומסדרת את שערה,מכניסה את הפוכדורים של צ'ימצ'אר ואייפום (יש לה גם אותו) ואומרת שהיא מוכנה,שניכם מתחילים לרוץ מהעיר אטרנה לעיר פלוארומה ולפתע רומי מחליקה ונופלת.
    אתה רואה שרומי כנראה החליקה על זנב של קטן שנרדם באמצע הדרך, הוא מתעורר ונבהל,לאחר מכן פצ'יריסו מתחיל לרוץ בבהלה לכיוון העיר אטרנה.

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ג'ון
    "בסדר..רק שנייה" אומרת רומי ומסדרת את שערה,מכניסה את הפוכדורים של צ'ימצ'אר ואייפום (יש לה גם אותו) ואומרת שהיא מוכנה,שניכם מתחילים לרוץ מהעיר אטרנה לעיר פלוארומה ולפתע רומי מחליקה ונופלת.
    אתה רואה שרומי כנראה החליקה על זנב של קטן שנרדם באמצע הדרך, הוא מתעורר ונבהל,לאחר מכן פצ'יריסו מתחיל לרוץ בבהלה לכיוון העיר אטרנה.
    "פיפלאפ תשתמש בצעקה לעבר פאצ'יריסו הזה!, ואז שהוא ישתתק תשתמש בחבטה עם בועות שיפגעו בו בחוזקה!" אגיד לפיאפלפ במהירות.

7. משתמש מנוסה
    ברנדון
    "מדוע נערי? ואם אתה רוצה להצטרף,אלו הפרטים,תלך לכיוון העיר פלוארומה,שם תפגוש בצ'ילי ובקבוצה שלך,בכל מקרה,אל תדאג,יהיו לך שם חברים שתוכל לסמוך כליהם,וכמובן על צ'ימצ'אר..אני חייב ללכת,באים אליי מאמנים צעירים,להתראות" הוא אומר ומנתק.
    .
    למרות כל הפחד שאני מרגיש אני יודע שזה יהיה מסע מהנה ואני יחפש מפה בייתי של מחוז סינו וכאשר אני ימצא אני יחפש בה את העיר פלוארומה וכאשר אני ימצא אני ילך לפי המפה לעיר זו.

8. NYO HO HO
    ג'ייסון
    אתה יוצא עם צ'ימצ'אר,שיורד מהמיטה ועולה לך על הכתף,אתה מתחיל ללכת מהעיר ויילסטון לכיוון העיר הארטום.
    אתה הולך בדרכך ולפתע רואה מולך זוג נחים להם, צ'ימצ'אר מנסה לגרום להם לזוז אך הם ממשיכים לחסום את הדרך.
    "צ'ימצ'אר-עצור." אומר לצ'ימצ'אר בשלווה "אני אמשיך מכאן" וארחיק את צ'ימצ'אר מהפוקימונים.לאחר מכן אוציא את הפוקידע שלי, אכוון אותו אל הפוקימונים ואבדוק מי אלה.לאחר הבדיקה אגיד להם:"שלום לכם,אנחנו ממהרים לפרופסור רואן,ואתם חוסמים לנו את הדרך,אתם יכולים בבקשה לזוז לרגע כדי שנוכל לעבור?"
    NYO HO HO BITCH

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ג'ון
    אתה רואה שרומי קמה ומתלוננת "נו? אני בסדר..אל תתעכב בגלל פצ'יריסו..קרייס מחכה לך!" ואז היא קמה,מחייכת ומתחילה לרוץ וצועקת לך "אני אשיג אותך!"
    פצ'יריסו שמתחיל ללכת לכיוון העיר אטרנה נבהל מהצעקה של פיפלאפ,הוא מסתובב לכיוונך ורואה את פיפלאפ,פיפלאפ משתש בחבטה ובבועות אך פצ'יריסו מתחמק ועולה על אחד העצים,"פאפא!" קורא פצ'יריסו ומשתמש במשיכה על פיפלאפ שמיד מתאהב בפצ'יריסו,פצ'יריסו משתמש בניצוץ ופוגע בפיפלאפ שנפגע קשה מאוד מהמתקפה,אתה רואה שרומי עצרה וחוזרת כמה צעדים לכיוונך,היא קוראת לך.

ברנדון
    כמה שאתה וצ'ימצ'אר מחפשים,אתם לא מוצאים מפה,אך אתה זוכר את הדרך לפלוארומה ויוצא מהבית כשצימצ'אר הקטן על כתפיך,שלפתע אתה יוצא מהבית ונתקל בך שמיד אומר "מצטער..חייב ללכת לצ'ילי! ביי!" והוא ממשיך לרוץ,אתה רואה שמכיסו נפל פתק ועליו נמצא המספר לצוות הצלה פלטינה.

ג'ייסון
    הפוקימונים מסתכלים עליך בדאגה ומיד עפים מהאזור.
    מיד הפוקדקס אומר:

סטארלי,פוקימון הזרזיר.הם עפים סביב הרים ושדות על מנת למצוא פוקימוני חרק,השירה שלהם רועשת ומעצבנת.
    צ'ימצ'אר שמח על כך שהם עזבו ואתם ממשיכים בדרככם,אתה חושב שאתה מתחיל לראות את העיר הארטום.
    אתה מתחיל לרוץ לכיוונה שלפתע אתה נופל לבור,אתה רואה שצ'ימצ'אר למזלך לא נפל,ואיתך בבור נמצאים:
    .

Spoiler ספוילר

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    כינוי:הרוח המתמטקאית
    שם פרטי:אלמוג
    שם במשחק:אלמוג
    תמונה:שיער חום חלק,עיינים ירוקות כזית,עור בהיר,מספר נקודותחן על גופו.
    אופי::חכם,מנסה להית נחמד אך בדרך אגואיסט,מתעצבן בקלות ומחזיר בשעת הצורך,אמיץ,קצת סגור,אוהב להיות לבד אך מתחבר לפעמים,צנוע,קצת אסטרטגי.
    רקע: שלום לכם,קוראים לי אלמוג ואני מתכונן להתחיל את מסעי כדי להיות מאמן. אני גר בבית כפרי וצנוע בסנופוינט,אמא שלי היא עוזרת בית ומזה היא מפרנסת אותי ולכן אבא שלי נשאר בבית שלי כדי לטפל ובי ולהשגיח עלי, האמת ממש כיף לי איתו.בבית הספר אני תלמיד לא רעה אבל התלמידים בדרך כלל לועגים עלי כי אני ממשפחה ענייה,בגלל זה אין לי חברים ואני עצוב אך המורות מנחמות אותי אבל זה לא ממש עוזר. בגלל זה הלכתי לקורס לפורימוני רוח כדי שיהיו לי חברים אחרים ואולי הצליח פעם אחת לעשות להם מתחיה קטנה בעזרת פוקימון רוח,האמת שהחוג מעניין ואני מאוד אוהב פוקימוני רוח אך הבעיה שכפי שהבנתם אין יל הרבה כסף לכן החוג היה רק לשנה ושהוא נגמר התאכזבתי נורא. פעם אחת פרופסור רוואן בא לעודד אותי ולכן נתן לי פוקימון שיעודד אותי,הוא נתן לי טרטוויג מאז אני וטרטוויג התחברנו,שיחקנו משחקים והתאמנו הרבה,נשענו ממש חברים טובים. אך הרגע החשוב ביותר בחיי היה שצפתי פעם אחת בחדשות וראיתי את פרופסור רוואן בחדשות,הוא סיפר על מסע מסוכן ולכן החלטתי ל\אתגר אותי בו,רמשתי מהר את המספר שאמר ושיננתי אותי בעל-פה יחד עם טרטוויג כך שאזכור אותו בעל-פה ויצאתי למסעי.
    עיר התחלתית: סנופוינט
    בנוסף למאמן אני רוצהלהיות גם: מתאם.
    שותף: כן.
    פוקימוןהתחלתי: טרטוויג
    פוקימונים: לא לגעת
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
    ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוףפוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
    פוקימון שארצה לתפוס:כל פוקימון התקבל בשמחה.
    הצלחות: לא לגעת.
    /הערות|הארות|מרשמלו:מרשמלו לבן בבקשה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    ג'ון
    אתה רואה שרומי קמה ומתלוננת "נו? אני בסדר..אל תתעכב בגלל פצ'יריסו..קרייס מחכה לך!" ואז היא קמה,מחייכת ומתחילה לרוץ וצועקת לך "אני אשיג אותך!"
    פצ'יריסו שמתחיל ללכת לכיוון העיר אטרנה נבהל מהצעקה של פיפלאפ,הוא מסתובב לכיוונך ורואה את פיפלאפ,פיפלאפ משתש בחבטה ובבועות אך פצ'יריסו מתחמק ועולה על אחד העצים,"פאפא!" קורא פצ'יריסו ומשתמש במשיכה על פיפלאפ שמיד מתאהב בפצ'יריסו,פצ'יריסו משתמש בניצוץ ופוגע בפיפלאפ שנפגע קשה מאוד מהמתקפה,אתה רואה שרומי עצרה וחוזרת כמה צעדים לכיוונך,היא קוראת לך.
    "תחזור פיפלאפ!" אגיד במהירות לפיפלאפ ואז אכוון לעברו את הפוקדור שלו כדי שהוא יהפוך להילה אדומה ויכנס לפוקדור שלו.
    "אני בא!" אוסיף לאחר מכן בצעקה לעבר רומי ואז ארוץ לעברה כדי להגיע במהירות לעיר פלאורמה כדי לקבל את המשימה הראשונה שלי עם רומי.

12. משתמש מנוסה
    ברנדון
    כמה שאתה וצ'ימצ'אר מחפשים,אתם לא מוצאים מפה,אך אתה זוכר את הדרך לפלוארומה ויוצא מהבית כשצימצ'אר הקטן על כתפיך,שלפתע אתה יוצא מהבית ונתקל בך שמיד אומר "מצטער..חייב ללכת לצ'ילי! ביי!" והוא ממשיך לרוץ,אתה רואה שמכיסו נפל פתק ועליו נמצא המספר לצוות הצלה פלטינה.
    .
    אני הולך ומרים את הפתק "הוא גם עומד להשתתף במבצע הזה" אני אומר לעצמי ומתחיל לרוץ אחריו

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי
    אתה מתחיל ללכת מכיוון ביתך שבאטרנה,לכיוון העיר פלוארומה,טרטוויג נראה נרגש לקראת המסע,ומנסה לעקוף אותך,אך אתה משיג אותו ושומר אותו קרוב לצידך.
    לפתע אתה רואה בניין,ובו מספר ילדים,ואישה,ליד האישה ישנו שצופה על שאר הילדים שמשחקים בגן.
    אתה גם רואה שני ילדים נלחמים בינהם קרב פוקימונים,לראשון ולשני .

[
    אני אומר לטרטויג"טוב בוא ננוח לכמה דקות ונצפה בקרב הפוקימונים הזה.לאחר שהקרב הז יגמר אנחנו נמשיך ללכת לעיר פלוארמה." פשוט נאגור כוחות בזמן הקרב הזה". אני יושב על האדמה וטרטויג יושב עלי ואנחנו צופים בקרב הפוקימונים הזה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. NYO HO HO
    ג'ייסון
    הפוקימונים מסתכלים עליך בדאגה ומיד עפים מהאזור.
    מיד הפוקדקס אומר:

סטארלי,פוקימון הזרזיר.הם עפים סביב הרים ושדות על מנת למצוא פוקימוני חרק,השירה שלהם רועשת ומעצבנת.
    צ'ימצ'אר שמח על כך שהם עזבו ואתם ממשיכים בדרככם,אתה חושב שאתה מתחיל לראות את העיר הארטום.
    אתה מתחיל לרוץ לכיוונה שלפתע אתה נופל לבור,אתה רואה שצ'ימצ'אר למזלך לא נפל,ואיתך בבור נמצאים:
    .
    "היי," אומר לבחורה בציניות "את באה לפה הרבה?".לאחר מכן אגיד לצ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר-תן לי יד ותנסה למשוך אותי!" ,אתן יד לצ'ימצ'אר ואחרי שצ'ימצ'אר ימשוך אותי ואני אתן יד לנערה ואמשוך גם אותה מן הבור.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    אתה יכול אבל אתה לא תקבע איזה שותפים..
    "היי מייקל,עכשיו נזכרתי,נתתי לך את ההתחלתי שלך מלפני כמה זמן,נו אז איך הולך איתו? זה היה פיפלאפ לא?" הוא אומר ונושם נשימה ארוכה,לאחר מכן ממשיך "הוי,מבצע פלאטינה..אתה צריך להיות אמיץ בשביל ללכת למסע הזה..אתה בטוח נערי? אם כן..אנא תלך בהקדם האפשרי לכיוון העיר הארטום,אני מקווה שזו לא בעיה בשבילך,שם תפגוש את קרייס שיאמן אתכם לעולם הרוחות,אוקיי,אני צריך לנתק,יש לי מאמנים מתחילים כאן,להתראות" הוא אומר ומנתק את הטלפון.

[/COLOR]
    "בסדר פרופסור," אני אומר ומנתק. אחרי זה אני לוקח את פיפלאפ, אומר שלום לפרוסלאס ודסקנואר, ויוצא אל הארטהום
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 3 מתוך 45 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •