"צ'ימצ'אר!" אומר לצ'ימצ'אר בהתלהבות "אנחנו יוצאים לעיר הארטום!" ואקח את צ'ימצ'אר בידיים.לאחר מכן אתארגן לקראת היציאה לעיר,ארד מחדרי לכיוון מטבח הבית, אוכל ארוחת בוקר במהירות ואצא עם צ'ימצ'אר לכיוון העיר הארטום.ג'ייסון
"היי ג'ייסון,אתה קיבלת את צ'ימצ'אר הקופצני והנחמד נכון?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן.
"כמה נחמד לדבר איתך שוב! הכל בסדר בבית? בכל מקרה..אנא אל תאמר חיילם אם כי אנחנו רק רוצים עזרה,דרייק לא יוכל להשתלט על מה שהוא רוצה! אז בכל מקרה,אנחנו נשמח לקבל אותך! אז תלבש בגדים ותלך לכיוון העיר הארטום,שם יחכה לך כבר צ'ילי,הוא יהיה שם עם עוד כמה נערים ונערות ואז תוכלו להתחיל באימון,בכל מקרה,באים לכאן עכשיו כמה מאמנים מתחילים,נדבר מאוחר יותר,אם יש על מה,חח,טוב ביי" הוא אומר ומנתק את הטלפון,צ'ימצ'אר פותח את עיניו ומסתכל לכיוון הפרצוף הנרגש שלך.
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ברנדון
"מדוע נערי? ואם אתה רוצה להצטרף,אלו הפרטים,תלך לכיוון העיר פלוארומה,שם תפגוש בצ'ילי ובקבוצה שלך,בכל מקרה,אל תדאג,יהיו לך שם חברים שתוכל לסמוך כליהם,וכמובן על צ'ימצ'אר..אני חייב ללכת,באים אליי מאמנים צעירים,להתראות" הוא אומר ומנתק.
ג'ייסון
אתה יוצא עם צ'ימצ'אר,שיורד מהמיטה ועולה לך על הכתף,אתה מתחיל ללכת מהעיר ויילסטון לכיוון העיר הארטום.
אתה הולך בדרכך ולפתע רואה מולך זוגנחים להם, צ'ימצ'אר מנסה לגרום להם לזוז אך הם ממשיכים לחסום את הדרך.
לי
אתה מתחיל ללכת מכיוון ביתך שבאטרנה,לכיוון העיר פלוארומה,טרטוויג נראה נרגש לקראת המסע,ומנסה לעקוף אותך,אך אתה משיג אותו ושומר אותו קרוב לצידך.
לפתע אתה רואה בניין,ובו מספר ילדים,ואישה,ליד האישה ישנו
שצופה על שאר הילדים שמשחקים בגן.
אתה גם רואה שני ילדים נלחמים בינהם קרב פוקימונים,לראשוןולשני
.
ג'ון
"בסדר..רק שנייה" אומרת רומי ומסדרת את שערה,מכניסה את הפוכדורים של צ'ימצ'אר ואייפום (יש לה גם אותו) ואומרת שהיא מוכנה,שניכם מתחילים לרוץ מהעיר אטרנה לעיר פלוארומה ולפתע רומי מחליקה ונופלת.
אתה רואה שרומי כנראה החליקה על זנב שלקטן שנרדם באמצע הדרך, הוא מתעורר ונבהל,לאחר מכן פצ'יריסו מתחיל לרוץ בבהלה לכיוון העיר אטרנה.
ספוילר
"צ'ימצ'אר-עצור." אומר לצ'ימצ'אר בשלווה "אני אמשיך מכאן" וארחיק את צ'ימצ'אר מהפוקימונים.לאחר מכן אוציא את הפוקידע שלי, אכוון אותו אל הפוקימונים ואבדוק מי אלה.לאחר הבדיקה אגיד להם:"שלום לכם,אנחנו ממהרים לפרופסור רואן,ואתם חוסמים לנו את הדרך,אתם יכולים בבקשה לזוז לרגע כדי שנוכל לעבור?"ג'ייסון
אתה יוצא עם צ'ימצ'אר,שיורד מהמיטה ועולה לך על הכתף,אתה מתחיל ללכת מהעיר ויילסטון לכיוון העיר הארטום.
אתה הולך בדרכך ולפתע רואה מולך זוג נחים להם, צ'ימצ'אר מנסה לגרום להם לזוז אך הם ממשיכים לחסום את הדרך.
NYO HO HO BITCH
ג'ון
אתה רואה שרומי קמה ומתלוננת "נו? אני בסדר..אל תתעכב בגלל פצ'יריסו..קרייס מחכה לך!" ואז היא קמה,מחייכת ומתחילה לרוץ וצועקת לך "אני אשיג אותך!"
פצ'יריסו שמתחיל ללכת לכיוון העיר אטרנה נבהל מהצעקה של פיפלאפ,הוא מסתובב לכיוונך ורואה את פיפלאפ,פיפלאפ משתש בחבטה ובבועות אך פצ'יריסו מתחמק ועולה על אחד העצים,"פאפא!" קורא פצ'יריסו ומשתמש במשיכה על פיפלאפ שמיד מתאהב בפצ'יריסו,פצ'יריסו משתמש בניצוץ ופוגע בפיפלאפ שנפגע קשה מאוד מהמתקפה,אתה רואה שרומי עצרה וחוזרת כמה צעדים לכיוונך,היא קוראת לך.
ברנדון
כמה שאתה וצ'ימצ'אר מחפשים,אתם לא מוצאים מפה,אך אתה זוכר את הדרך לפלוארומה ויוצא מהבית כשצימצ'אר הקטן על כתפיך,שלפתע אתה יוצא מהבית ונתקל בךשמיד אומר "מצטער..חייב ללכת לצ'ילי! ביי!" והוא ממשיך לרוץ,אתה רואה שמכיסו נפל פתק ועליו נמצא המספר לצוות הצלה פלטינה.
ג'ייסון
הפוקימונים מסתכלים עליך בדאגה ומיד עפים מהאזור.
מיד הפוקדקס אומר:
סטארלי,פוקימון הזרזיר.הם עפים סביב הרים ושדות על מנת למצוא פוקימוני חרק,השירה שלהם רועשת ומעצבנת.
צ'ימצ'אר שמח על כך שהם עזבו ואתם ממשיכים בדרככם,אתה חושב שאתה מתחיל לראות את העיר הארטום.
אתה מתחיל לרוץ לכיוונה שלפתע אתה נופל לבור,אתה רואה שצ'ימצ'אר למזלך לא נפל,ואיתך בבור נמצאים:
.
ספוילר
כינוי:הרוח המתמטקאית
שם פרטי:אלמוג
שם במשחק:אלמוג
תמונה:שיער חום חלק,עיינים ירוקות כזית,עור בהיר,מספר נקודותחן על גופו.
אופי::חכם,מנסה להית נחמד אך בדרך אגואיסט,מתעצבן בקלות ומחזיר בשעת הצורך,אמיץ,קצת סגור,אוהב להיות לבד אך מתחבר לפעמים,צנוע,קצת אסטרטגי.
רקע: שלום לכם,קוראים לי אלמוג ואני מתכונן להתחיל את מסעי כדי להיות מאמן. אני גר בבית כפרי וצנוע בסנופוינט,אמא שלי היא עוזרת בית ומזה היא מפרנסת אותי ולכן אבא שלי נשאר בבית שלי כדי לטפל ובי ולהשגיח עלי, האמת ממש כיף לי איתו.בבית הספר אני תלמיד לא רעה אבל התלמידים בדרך כלל לועגים עלי כי אני ממשפחה ענייה,בגלל זה אין לי חברים ואני עצוב אך המורות מנחמות אותי אבל זה לא ממש עוזר. בגלל זה הלכתי לקורס לפורימוני רוח כדי שיהיו לי חברים אחרים ואולי הצליח פעם אחת לעשות להם מתחיה קטנה בעזרת פוקימון רוח,האמת שהחוג מעניין ואני מאוד אוהב פוקימוני רוח אך הבעיה שכפי שהבנתם אין יל הרבה כסף לכן החוג היה רק לשנה ושהוא נגמר התאכזבתי נורא. פעם אחת פרופסור רוואן בא לעודד אותי ולכן נתן לי פוקימון שיעודד אותי,הוא נתן לי טרטוויג מאז אני וטרטוויג התחברנו,שיחקנו משחקים והתאמנו הרבה,נשענו ממש חברים טובים. אך הרגע החשוב ביותר בחיי היה שצפתי פעם אחת בחדשות וראיתי את פרופסור רוואן בחדשות,הוא סיפר על מסע מסוכן ולכן החלטתי ל\אתגר אותי בו,רמשתי מהר את המספר שאמר ושיננתי אותי בעל-פה יחד עם טרטוויג כך שאזכור אותו בעל-פה ויצאתי למסעי.
עיר התחלתית: סנופוינט
בנוסף למאמן אני רוצהלהיות גם: מתאם.
שותף: כן.
פוקימוןהתחלתי: טרטוויג
פוקימונים: לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוףפוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
פוקימון שארצה לתפוס:כל פוקימון התקבל בשמחה.
הצלחות: לא לגעת.
/הערות|הארות|מרשמלו:מרשמלו לבן בבקשה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"היי," אומר לבחורה בציניות "את באה לפה הרבה?".לאחר מכן אגיד לצ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר-תן לי יד ותנסה למשוך אותי!" ,אתן יד לצ'ימצ'אר ואחרי שצ'ימצ'אר ימשוך אותי ואני אתן יד לנערה ואמשוך גם אותה מן הבור.ג'ייסון
הפוקימונים מסתכלים עליך בדאגה ומיד עפים מהאזור.
מיד הפוקדקס אומר:
סטארלי,פוקימון הזרזיר.הם עפים סביב הרים ושדות על מנת למצוא פוקימוני חרק,השירה שלהם רועשת ומעצבנת.
צ'ימצ'אר שמח על כך שהם עזבו ואתם ממשיכים בדרככם,אתה חושב שאתה מתחיל לראות את העיר הארטום.
אתה מתחיל לרוץ לכיוונה שלפתע אתה נופל לבור,אתה רואה שצ'ימצ'אר למזלך לא נפל,ואיתך בבור נמצאים:
.
NYO HO HO BITCH
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)