Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 45 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 673
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מייקל;
    אתה ממשיך בדרכך ורואה נער בערך בגילך,מולו עומדים זוג שמתקיפים שני פוקימונים אחרים .
    אתה רואה שזוג הפוקימונים ממש פצועים קשה ושהם והמאמן צריכים עזרה.

טום;
    "חח..ריקואזה? תקשיב לי ילד! אל תספר לנו סיפורים! דרייק שעצמו גילה לנו שאתה מסינו ושרוואן צירף אותך לצוות הצלה פלטינה ע"י כך שהם עשו אחרייך מעקב..,אנחנו יודעים שאתה מסינו! ואנחנו גם יודעים שריקואזשה צריך את אותה האבן הירוקה כדי להתעורר! אז עכשיו תגידו ביי ביי זה לזה!" אומר האיש ואתה רואה שכל אחד משלושת הפוקימונים מייצר קרן על לכיוונכם.

דרייק;
    אתה מנסה להרחיק את הפוצ'יינה,אך לשווא.
    מרחוק אתה רואה נערה ונער ששניהם בערך בני גילך, וליד הנער עומד קטן.
    הפוצ'יינה כועסים מאוד ואתה רואה שהם נובחים עלייך בכעס.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Kodak:) צפה בהודעה
    [B][COLOR=sienna]
    דרייק;
    אתה מנסה להרחיק את הפוצ'יינה,אך לשווא.
    מרחוק אתה רואה נערה ונער ששניהם בערך בני גילך, וליד הנער עומד קטן.
    הפוצ'יינה כועסים מאוד ואתה רואה שהם נובחים עלייך בכעס.
    "אני לא אתן לכם לגעת בהם!" אצעק ואתחיל לרוץ לעבר הפוצ'יאנות עם מבט משוגע בעיניים, "הם החברים שלי!" אוסיף בצעקה.
    נערך לאחרונה על ידי lIan, 05-16-2011 בשעה 07:15 PM

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל;
    אתה ממשיך בדרכך ורואה נער בערך בגילך,מולו עומדים זוג שמתקיפים שני פוקימונים אחרים .
    אתה רואה שזוג הפוקימונים ממש פצועים קשה ושהם והמאמן צריכים עזרה.

דרייק וטום~ רק שנייה
    "וואו! מה הולך פה! זה לא יקרה בחיים! אני לא ארשה לסנובים מהואן להפחיד מישהו מסינו! סולוסיס, גל על חושי על 2 ההכלבים השחורים האלה!" אני אומר ברצינות ומסתכל על המאמן, במחשבה שהוא מוכר לי מאיזה מקום...

*סולוסיס כבר בחוץ אז אני לא צריך להוציא אותו ( לא הכנסתי אותו פעם קודמת )
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    טום;
    "חח..ריקואזה? תקשיב לי ילד! אל תספר לנו סיפורים! דרייק שעצמו גילה לנו שאתה מסינו ושרוואן צירף אותך לצוות הצלה פלטינה ע"י כך שהם עשו אחרייך מעקב..,אנחנו יודעים שאתה מסינו! ואנחנו גם יודעים שריקואזשה צריך את אותה האבן הירוקה כדי להתעורר! אז עכשיו תגידו ביי ביי זה לזה!" אומר האיש ואתה רואה שכל אחד משלושת הפוקימונים מייצר קרן על לכיוונכם.
    לא אבהל ואומר בקור רוח:"המפקד שלכם,דרייק,סיפר לכם על זה שבאתי מקנטו,ומי אמר שפגשתי את ריקאוזה פנים מול פנים,הוא נגלה עליי בחלום,לילה לפני שיצאתי להפלגה לסינו ריקואזה נגלה עליי בחלום,הוא אמר לי 'טום,בעוד זמן מה אתה תהיה יתום,ותצטרף אל צוות פלטינה,אך אחרי זמן קצר אחרי שתצטרף,תגיע למחוז הואן ושמה תצטרך לעמוד מול אויבים מסוכנים,אני אגלה לך איפה האבן שתחיה אותי...',נו עכשיו אתם מאמינים לי?".
    *זה נשמע די מצחיק 'טום היתום' XD

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון;
    הפוקדע מצפצף ואומר:

"וורמפל,פוקימון תולעת הוא ממוקד לעיתים קרובות ע"י פוקימוני ציפור,כאשר הוא נואש הוא מתנגד באמצעות שחרור הרעל מהדוקרנים בזנב שלו."לאחר מכן הפודע נכבה.
    אתה ממשיך ללכת עם הוורמפל הקטן שלפתע הוא יורה חוט לעבר אחד הבתים הליטלרוט,אתה מסתכל על המקום שאליו הוא ירה את החוט,ואתה רואה מספר שתקועים על אחד הגגות בעיירה.
    "אוקיי וורמפל, אני אעזור לחברים שלך!" אומר לוורמפל ואוציא את צ'ימצ'אר בליווי קריאה:"צא-צ'ימצ'אר!".לאחר מכן אומר לצ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר-עזור לוורמפלים שתקועים על הגג בכך שתטפס ותביא אותם אלינו!" ולאחר מכן אומר לוורמפל:"וורמפל, אל תדאג-אני וצ'ימצ'אר נעשה את העבודה."
    NYO HO HO BITCH

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]ג

לי & טום;
    לי מיד צועק "קודם תגידו לנו מי אתם ואז נתחיל לדבר על איפה נמצאת האבן הירוקה.ואם האבן הירוקה שאתם מחפשים אצלי מה תעשו לי? תהרגו אותי או שלא תהרגו אותי? שחררו אותי ואת חבריי".
    אתם רואים שהאיש שלבוש כמו מדען עונה "חח..מה אתם חושבים ילדים?! האבן הזאת חשובה לנו! ואם לא תתנו לנו אותה עכשיו אתם תתחרטו על זה!" אומר המדען.
    "על מה נתחרט כבר? אתם סתם חבורה של אנשים שלבושים גרוע.." עונה בי ונראית מרוצה מצורת תגובתה.
    האנשים מולכם כועסים וצועקים "צא קרוודאנט!-צא קמפורט!-צא קקטורן!" וזורקים פוכדורים באוויר.
    משלושת הפוכדורים יוצאים:
    .
    לפתע טום קורא "אני אגלה לך איפה האבן הירוקה בתנאי אחד,תשחרר אותי ואת חבריי ואתה וכול צוות ספייס תעזבו אותנו בשקט,יש עסקה?".
    בי מסתכלת על טום רידל במבט חושד,ומיד לי ובי מבחינים שהוא משקר.
    שלושת האנשים מסתכלים על שלותשכם והאיש שלבוש בדים כחולים אומר "לא! תאמרו לנו עכשיו! אחרת תשלמו על כך!".
    לפתע שלושתיכם רואים וומפרל קטן שמטפס לו על העץ שאתם קשורים אליו, טום מיד מזהה שזהו אותו הוורמפל שהוא נלחם בו ממקודם!
    טום רידל מיד אומר "תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב,בלעדיי לא תמצאו בחיים את הכדור הירוק,ריקואזה גילה לי בעצמו את מיקומה של האבן יש לכם שתי ברירות או שתשחררו אותי ואת שני חבריי או שתשכחו מהאבן".
    האנשים צוחקים בקול רם ואחד מהם אומר "חח..ריקואזה? תקשיב לי ילד! אל תספר לנו סיפורים! דרייק שעצמו גילה לנו שאתה מסינו ושרוואן צירף אותך ואת חברים שלך לצוות הצלה פלטינה ע"י כך שהם עשו אחרייכם מעקב..,אנחנו יודעים שאתם מסינו! ואנחנו גם יודעים שריקואזה צריך את אותה האבן הירוקה כדי להתעורר! אז עכשיו תגידו ביי ביי זה לזה!" לאחר מכן אתם רואים ששלושת הפוקימונים מייצרים לכיוונכם קרן על.

.
    אני אומר לחילים " יאי איה כיף אני הולך למות.כשפי שהבנתם אנחנו הולכים למות אז מותר לי לבקש משאלה אחת לפני שאני אמות ?. טוב המשאלה שלי היא : אולי תרצו שאני יעזור לכם למצוא את האבן הירוקה ואתם תיתנו לפרס קטן על זה שנאני יעזור לכם.כמו שאני אחיה וגם 2 אלו שלידי חיו מה אתם אומרים?". אני אומר לורמפל" תעשה טובה לשלושיתנו קפוץ לעבר קר ן העל ותספוג אותה "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [B]]
    לך משהו.

צ'אק;
    גלמיאו משתמשת בנהמה וזיגזגון נבהל מעט מהנהמה.
    היא מיד תוקפת את זיגזגון במכה מזוייפת והוא עף אחורה,הוא לא מצליח להתקיף בנהימה.
    לאחר מכן הוא משתמש בשחיפה ומעיף את גלמיאוו אחורה.
    אתה מסתכל אחורה ואתה רואה נער בגילך עומד הפתח הדרך,מולו עומד קטן.

.
    ""או היי,ג'ייסון,נכון?אשאל אותו ואחכה לתשובה "חכה רגע אני בדיוק באמצע קרב..."
    אז אפנה לגלמיאו ואגיד לה "קדימה,תגמרי את זה במתקפת שריטה! במידה וזה לא מצליח,תשתמשי עוד פעם במכה מזויפת!!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. לא ברור בכלל
    דרייק;
    לא הבנתי כל כך את התגובה...על מי אתה מגן?
    +
    השגת מתקפה חדשה לבאדו! המתקפה שבאדו מקבל היא:
    יום שמשי
    ~~~~~~~~~
    אתה רץ אל הפוצ'יינה.
    "וואו! מה הולך פה! זה לא יקרה בחיים! אני לא ארשה לסנובים מהואן להפחיד מישהו מסינו! סולוסיס, גל על חושי על 2 ההכלבים השחורים האלה!" אתה רואה שהילד אומר, והפוקימון הקטן שליד הילד יורה קרן קטנה בצבע בהיר לכיוון הפוצ'יינה.
    הפוצ'יינה לא רוצים לברוח,אלה נשארים במקום ושלושתכם רואים שהם סופגים את המתקפה ולא קורה להם כלום.
    "אוי לא! נזכרתי עכשיו! מתקפות על-חושיות לא משפיעות על אופל!" קוראת הילדה.

מייקל;
    הילד שמולכם רץ לכיוון הפוקימונים,שנראים עצבנים וכועסים עליכם.
    אתה אומר לסולוסיס להשתמש בגל על-חושי,והוא שולח קרן בהירה לכיוון הפוקימונים.
    הפוקימונים לא ממהרים לברוח,אלה נשארים במקום ושלושתכם רואים שהם סופגים את המתקפה ולא קורה להם כלום.
    "אוי לא! נזכרתי עכשיו! מתקפות על-חושיות לא משפיעות על אופל!" קוראת סול.

לי & טום;
    *בואו נעשה את זה יותר פשוט..אני עושה תגובה,הבא מגיב לי,וזה שאחריו קורא את התשובה שלי ומגיב לשותף שלו.
    *עומר..המפקד שלהם זה לא דרייק..הוא שונה,דרייק הוא מעולם הרוחות..
    ~~~~
    לפני ששניכם מספיקים להיפרד זה מזה,טום אומר "המפקד שלכם,דרייק,סיפר לכם על זה שבאתי מקנטו,ומי אמר שפגשתי את ריקאוזה פנים מול פנים,הוא נגלה עליי בחלום,לילה לפני שיצאתי להפלגה לסינו ריקואזה נגלה עליי בחלום,הוא אמר לי 'טום,בעוד זמן מה אתה תהיה יתום,ותצטרף אל צוות פלטינה,אך אחרי זמן קצר אחרי שתצטרף,תגיע למחוז הואן ושמה תצטרך לעמוד מול אויבים מסוכנים,אני אגלה לך איפה האבן שתחיה אותי...',נו עכשיו אתם מאמינים לי?",האנשים מסתכלים על טום ואומרים בפה אחד "לא!".
    לי מוסיף "יאי איה כיף אני הולך למות.כשפי שהבנתם אנחנו הולכים למות אז מותר לי לבקש משאלה אחת לפני שאני אמות ?. טוב המשאלה שלי היא: אולי תרצו שאני יעזור לכם למצוא את האבן הירוקה ואתם תיתנו לפרס קטן על זה שנאני יעזור לכם.כמו שאני אחיה וגם 2 אלו שלידי חיו מה אתם אומרים?".
    המדען מיד אומר "אמ..אני לא חושב ככה..אין מצב שאתה יודע היכן היא! תשתמשו מיד בקרן על!".
    לי מבקש מהפוקימון שיעזור לו אך הוא לא שומע אותו.
    לפתע,בי קוראת לוורמפל הקטן, ואתם רואים שהוא משתמש ביריית חוט וזורק את הפוכדור של בי לכיוון,ממנו יוצא סניבי .
    סניבי רואה שאתם קשורים ומשתמש בחבטה על החבל וקורע אותו,שלושתכם מיד מתחמקים מקרן העל שמפוצצת את העץ.
    אתה רואים שרוורמפל כמעט נופל מהעץ אלה שלפתע גפנים באות ותופסות אותו למעלה,סניבי מביא את וורמפל עם הגפנים לכיוון בי שמחזיקה בו ונותנת לו פוכדור,הוא נשאב לתוכו ותוך מספר נדננודים נתפס.
    "ארר..איזה מעצבנים!" קורא אחד האנשים.
    "קקטורן פעימת אופל! קרוודאנט פעימת מים! קמפורט כוח אדמה!" קוראים השלושה.
    מייצר כדור שחור שמיד הופך להמון טבעות שחורות שעפות לכיוון לי.
    מייצר כדור מים שגודל ושולח אותו לעבר בי וסניבי.
    נושף בנחיריו,ודורך עם רגליו על האדמה,מיד נוצרים באדמה סדקים שמתקדמים לכיוון טום.

ג'ייסון;
    אתה אומר לוורמפל שתעזור לו והוא מחייך,פתאום אתה שומע קריאות,אך לא כלכך מובנות,אך אתה ממשיך בעבודה.
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור שנרגש לצאת ממנו סופסוף,הוא מסתכל עלייך ולא מבין איפה אתם אך אתה מסביר לו מה קרה.
    צ'ימצ'אר מבין ומחייך ואתה אומר לו לטפס ולהביא את וורמפל,הוא קופץ באוויר ומטפש אל הגג של אותו הבית עד שהוא מגיע לוורמפל.
    "צ'ימ צ'ימצ'אר!" הוא קורא בהתלהבות,הוא רוצה לרדת ולהביא איתו את הוורמפל אך אתה רואה שהוא נתקף פחד.
    אתה מבין שיש לו פחד גבהים,"צ'ימ..צ'ימצ'..צ'ימצ'אר.." הוא ממלמל בפחד.
    אתה רואה שוורמפל מסתכל עלייך ואומר בשאלה "פל פל?" (מה נעשה?)

צ'אק;
    הילד לא שומע אותך וממשיך בדרכו,חזרה לכיוון העיר ליטלרוט.
    אתה מורה לגלמיאו להשתמש בשריטה,וזיגזגון משתמש בדחיפה.
    שניהם מתנגשים ונפגעים,אך גלמיאו יותר,זיגזגון משתמש בנהימה ומבהיל את גלמיאו.
    היא מנסה להשתמש במכה מזוייפת,אך היא לא מצליחה! (אתה ידע למה).
    זיגזגון רץ אליה,אך היא מיד שורטת אותו,הוא עף אחורה ומתעלף.
    אתה רואה שגלמיאו מרוצה מהניצחון,אך מיד מתעלפת גם היא במקום.

Spoiler ספוילר

9. Hail Hydra
    צ'אק;
    הילד לא שומע אותך וממשיך בדרכו,חזרה לכיוון העיר ליטלרוט.
    אתה מורה לגלמיאו להשתמש בשריטה,וזיגזגון משתמש בדחיפה.
    שניהם מתנגשים ונפגעים,אך גלמיאו יותר,זיגזגון משתמש בנהימה ומבהיל את גלמיאו.
    היא מנסה להשתמש במכה מזוייפת,אך היא לא מצליחה! (אתה ידע למה).
    זיגזגון רץ אליה,אך היא מיד שורטת אותו,הוא עף אחורה ומתעלף.
    אתה רואה שגלמיאו מרוצה מהניצחון,אך מיד מתעלפת גם היא במקום.
    אחזיר אותה לפוכדור ואומר לה בשמחה "יפה מאוד! ניצחת את זיגזגון,תודה לך!"
    אז אסתכל סביב "נו איפה ג'ייסון הזה עכשיו..?" אמלמל לעצמי ואצעד לעבר העיר לטלרוט בתקווה למצוא אותו...
    נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 05-17-2011 בשעה 04:03 PM
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B][COLOR=darkorchid]
    מייקל;
    הילד שמולכם רץ לכיוון הפוקימונים,שנראים עצבנים וכועסים עליכם.
    אתה אומר לסולוסיס להשתמש בגל על-חושי,והוא שולח קרן בהירה לכיוון הפוקימונים.
    הפוקימונים לא ממהרים לברוח,אלה נשארים במקום ושלושתכם רואים שהם סופגים את המתקפה ולא קורה להם כלום.
    "אוי לא! נזכרתי עכשיו! מתקפות על-חושיות לא משפיעות על אופל!" קוראת סול.
    "אוי! נכון! עכשיו סולוסיס, תשתמש בגלגול עם הימני וצאי בורמי! תשתמשי בכוח חבוי על השמאלי שם!" אני אומר לפוקימונים שלי בהתלהבות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון;
    אתה אומר לוורמפל שתעזור לו והוא מחייך,פתאום אתה שומע קריאות,אך לא כלכך מובנות,אך אתה ממשיך בעבודה.
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור שנרגש לצאת ממנו סופסוף,הוא מסתכל עלייך ולא מבין איפה אתם אך אתה מסביר לו מה קרה.
    צ'ימצ'אר מבין ומחייך ואתה אומר לו לטפס ולהביא את וורמפל,הוא קופץ באוויר ומטפש אל הגג של אותו הבית עד שהוא מגיע לוורמפל.
    "צ'ימ צ'ימצ'אר!" הוא קורא בהתלהבות,הוא רוצה לרדת ולהביא איתו את הוורמפל אך אתה רואה שהוא נתקף פחד.
    אתה מבין שיש לו פחד גבהים,"צ'ימ..צ'ימצ'..צ'ימצ'אר.." הוא ממלמל בפחד.
    אתה רואה שוורמפל מסתכל עלייך ואומר בשאלה "פל פל?" (מה נעשה?)
    "המפ..מה נעשה.." אומר ואחשוב לכמה רגעים על פתרון למצב.לאחר מכן אגיד לוורמפל שעומד לידי:"וורמפל-תירק קור לעבר צ'ימצ'אר כדי שיהיה לו לחבל!" ואחר כך אומר לצ'ימצ'אר:"צ'ימצ'אר-תקשור את הקור שוורמפל יביא לך והוא יהיה לך כתומך למקרה שתיפול!" ואקווה שזה יפתור את הבעיה.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    לי & טום;
    *בואו נעשה את זה יותר פשוט..אני עושה תגובה,הבא מגיב לי,וזה שאחריו קורא את התשובה שלי ומגיב לשותף שלו.
    *עומר..המפקד שלהם זה לא דרייק..הוא שונה,דרייק הוא מעולם הרוחות..
    ~~~~
    לפני ששניכם מספיקים להיפרד זה מזה,טום אומר "המפקד שלכם,דרייק,סיפר לכם על זה שבאתי מקנטו,ומי אמר שפגשתי את ריקאוזה פנים מול פנים,הוא נגלה עליי בחלום,לילה לפני שיצאתי להפלגה לסינו ריקואזה נגלה עליי בחלום,הוא אמר לי 'טום,בעוד זמן מה אתה תהיה יתום,ותצטרף אל צוות פלטינה,אך אחרי זמן קצר אחרי שתצטרף,תגיע למחוז הואן ושמה תצטרך לעמוד מול אויבים מסוכנים,אני אגלה לך איפה האבן שתחיה אותי...',נו עכשיו אתם מאמינים לי?",האנשים מסתכלים על טום ואומרים בפה אחד "לא!".
    לי מוסיף "יאי איה כיף אני הולך למות.כשפי שהבנתם אנחנו הולכים למות אז מותר לי לבקש משאלה אחת לפני שאני אמות ?. טוב המשאלה שלי היא: אולי תרצו שאני יעזור לכם למצוא את האבן הירוקה ואתם תיתנו לפרס קטן על זה שנאני יעזור לכם.כמו שאני אחיה וגם 2 אלו שלידי חיו מה אתם אומרים?".
    המדען מיד אומר "אמ..אני לא חושב ככה..אין מצב שאתה יודע היכן היא! תשתמשו מיד בקרן על!".
    לי מבקש מהפוקימון שיעזור לו אך הוא לא שומע אותו.
    לפתע,בי קוראת לוורמפל הקטן, ואתם רואים שהוא משתמש ביריית חוט וזורק את הפוכדור של בי לכיוון,ממנו יוצא סניבי .
    סניבי רואה שאתם קשורים ומשתמש בחבטה על החבל וקורע אותו,שלושתכם מיד מתחמקים מקרן העל שמפוצצת את העץ.
    אתה רואים שרוורמפל כמעט נופל מהעץ אלה שלפתע גפנים באות ותופסות אותו למעלה,סניבי מביא את וורמפל עם הגפנים לכיוון בי שמחזיקה בו ונותנת לו פוכדור,הוא נשאב לתוכו ותוך מספר נדננודים נתפס.
    "ארר..איזה מעצבנים!" קורא אחד האנשים.
    "קקטורן פעימת אופל! קרוודאנט פעימת מים! קמפורט כוח אדמה!" קוראים השלושה.
    מייצר כדור שחור שמיד הופך להמון טבעות שחורות שעפות לכיוון לי.
    מייצר כדור מים שגודל ושולח אותו לעבר בי וסניבי.
    נושף בנחיריו,ודורך עם רגליו על האדמה,מיד נוצרים באדמה סדקים שמתקדמים לכיוון טום.
    אני חושב לעצמי:'טוב הגיעה השעה האחרונה שלי,אמא ואבא אני מגיע,אני מצטער שלא קיימתי את השבועה שלי' אני מסתכל על הסדקים באומץ ואז אחשוב לעצמי:'לא,אסור שזה יקרה ככה,אני לא אמות!' אני קופץ מהר מאוד לכיוון העצים ואקרא ללי ובי:"נתראה בקרוב!" ואברח.

13. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    דרייק;
    לא הבנתי כל כך את התגובה...על מי אתה מגן?
    +
    השגת מתקפה חדשה לבאדו! המתקפה שבאדו מקבל היא:
    יום שמשי
    ~~~~~~~~~
    אתה רץ אל הפוצ'יינה.
    "וואו! מה הולך פה! זה לא יקרה בחיים! אני לא ארשה לסנובים מהואן להפחיד מישהו מסינו! סולוסיס, גל על חושי על 2 ההכלבים השחורים האלה!" אתה רואה שהילד אומר, והפוקימון הקטן שליד הילד יורה קרן קטנה בצבע בהיר לכיוון הפוצ'יינה.
    הפוצ'יינה לא רוצים לברוח,אלה נשארים במקום ושלושתכם רואים שהם סופגים את המתקפה ולא קורה להם כלום.
    "אוי לא! נזכרתי עכשיו! מתקפות על-חושיות לא משפיעות על אופל!" קוראת הילדה.
    אני מגן על באדו וצ'ימצ'אר ששוכבים עייפים בצד..
    --------
    הריצה שלי לעבר הפוצ'אנות בכדי להגן על חברי תופסק בעקבות שני ילדים שאחד מהם נראה לי קצר מוכר.
    סולוסיס תקף את הפוצ'יאנות בגל על חושי אך על חושי לא עובד על אופל ולכן המתקפה לא השפיעה.
    "אי אפשר לסמוך על אף אחד מלבד עצמך" אזמזם לעצמי ואביט הצידה.
    אבחין במקל "במבוק" העשוי מעץ ואאחוז בו בחוזקה, "עופו מפה!" אצעק אל הכלבים בעודי רץ לעברם עם המקל בידי.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

14. לא ברור בכלל
    ג'ייסון;
    אתה אומר לצ'ימצ'אר שוורמפל יעזור לו עם החוט,ו-וורמפל יורה חוט לעבר צ'ימצ'אר שתופס אותו וקושר אותו לבטנו "צ'ימ צ'ימצ'אר!" הוא קורא ומהנהן בראשו.
    הוא יורד ללמטה כששני הוורמפל בידיו ומניח אותם על הקרקע.
    "צ'ימצ'אר!" הוא קורא בגאווה והוורמפל הולכים,חוץ מזה שירה על צ'ימצ'אר את החוט.
    הוא מביט בך בעיניים מנצנצות ואומר "וורמ!" ,אתה מבין שהוא רוצה להצטרף אלייך.
    לפתע אתה רואה ילד בגילך שנכנס לתוך העיר ליטלרוט,והולך לכיוונך.

צ'אק;
    אתה נכנס לעיר,ולא מוצא כלום.
    אתה מתחיל להסתובב בתוכה,ולפתע אתה רואה בניין גדול ועליו ושני .
    מול הבניין עומד לו נער בגילך,אותו אחד שראית ממקודם וחשבת שהוא ג'ייסון ולידו עומד וורמפל נוסף שיורה חוט לעבר צ'ימצ'אר.
    צ'ימצ'אר אוחז בחוט ומוריד אותו ואת שאר הפוקימונים ללמטה.
    הפוקימונים הולכים ורק זה שירה את החוט נשאר ליד הנער.
    אתה הולך לכיוון הנער ואתה רואה שהוא שם לב אלייך.

דרייק & מייקל;
    "אוי! נכון! עכשיו סולוסיס, תשתמש בגלגול עם הימני וצאי בורמי! תשתמשי בכוח חבוי על השמאלי שם!" אומר מייקל ומוציא החוצה קטנה.
    הנער שהותקף ע"י הפוקימונים,דרייק,לוקח מקל ומנסה לגרש את הפוקימונים אך הם מתעלמים.
    סולוסיס משתמש בגלגול ומעלף את הפוקימון הימיני,בורמי משתמשת בכוח חבוי ומעלפת את השמאלי,כנראה בגלל שהפוקימונים חלשים מהקרב הקודם שלהם.
    אתם רואים ששני הפוקימונים שוכבים מעולפים על הקרקע.
    "אני סול..נעים להכיר,אתם תופסים אותם?" שואלת הנערה ששמה סול ומצחקקת.
    דרייק אומר שלא ומסתובב לעבר הפוצ'יינה,אחד מהם מצליח לקום ולברוח אך השני לא.
    "אתה דרייק?" שואלת סול את הנער והוא שואל כתשובה "אתה מייקל?" ומצביע על מייקל.

Spoiler ספוילר

15. Hail Hydra
    [B]צ'אק;
    אתה נכנס לעיר,ולא מוצא כלום.
    אתה מתחיל להסתובב בתוכה,ולפתע אתה רואה בניין גדול ועליו ושני .
    מול הבניין עומד לו נער בגילך,אותו אחד שראית ממקודם וחשבת שהוא ג'ייסון ולידו עומד וורמפל נוסף שיורה חוט לעבר צ'ימצ'אר.
    צ'ימצ'אר אוחז בחוט ומוריד אותו ואת שאר הפוקימונים ללמטה.
    הפוקימונים הולכים ורק זה שירה את החוט נשאר ליד הנער.
    אתה הולך לכיוון הנער ואתה רואה שהוא שם לב אלייך.

[.
    "שלום,אתה הוא ג'ייסון,השותף החדש שלי,נכון? איזה פוקימונים יש לך?" אשאל אותו ואוציא את פיפלאפ וגלמיאו "אלה הם הפוקימונים שלי,פיפלאפ וגלמיאו" אומר ואסתכל עליהם בהערצה..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 30 מתוך 45 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •