למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
צ'אק & ג'ייסון;
שניכם בודקים את שדינג'ה בפוקדע והוא אומר:
![]()
"שדינג'ה,פוקימון השֵד.הוא פוקימון מוזר מאוד,הוא עף בלי להזיז את כנפיו,יש לגופו קליפה חלולה והוא איננו נושם".
פיפלאפ יוצאת ומשתמשת בחבטה לכיוון אזוריל וחובטת בו בחוזקה,אזוריל קופץ וקם ומשתמש בבועות שבקושי מזיקות לו.
צ'ימצ'אר גם יוצא ומשתמש בגלגל להבה,אך שדינג'ה מתחמק מזה,פתע שניכם רואיםשאומרת לשדינג'ה "תשתמש בסופה כסופה".
שדינ'ה קם ומעיף רוח חזקה בצבע כסף בוהק לכיוונכם ולכיוון שלושת הפוקימונים,אזוריל פיפלאפ וצ'ימצ'אר עפים לכיוונכם,"זמזום חרק!" אומרת האישה.
מייקל & דרייק;
"רגע, אתה מייקל?" דרייק שואל ומייקל עונה ומיד מכין פוכדור "כן, אני מייקל. אתה בטח דריק." הוא עונה ודרייק משיב ""אז אני מניח שאנחנו שותפים למשימה".
"ואם תסלח לי אני רוצה לתפוס את הפוקימון הזה. צא פוקדור!"מייקל אומר וזורק את הפוכדור על הפוצ'יינה שנשאר באזור.
~נדנוד 1 נדנוד 2 נדנוד 3 והתשחרר!~
"לא נורא.." אומרת סול ומייקל זורק שוב פוכדור.
~נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי, והפוכדור עוצר ונחתם!~
"כל הכבוד.." אומרים דרייק וסול ומייקל מרים את הפוכדור מאושר.
"אז אחרי שכלונו הכרנו זה את זה..בואו נמשיך!" אומרת סול, "בואו נצא לדרך" ממלמל דרייק.
אתם ממשיכים ללכת,מייקל מכניס את כל הפוכדורים שלו,ודרייק וסול הולכים בקלילות רבה.
"נו?" אומרת סול למייקל,מייקל רץ לכיוונכם,ולפתע אתם רואים מרחוק א תהעיר אולידייל.
"בואו נרוץ לשם!" אומרת סול שלפתע מופיע מולכם.
"בכדי להיכנס לעיר..תצטרכו לנצח אותי בקרב פוקימונים!" הוא אומר.
ספוילר
"צ'ימצ'אר-תשתמש בצעקה כדי להדוף את המתקפה של שדינג'ה ולאחר מכן תשתמש בגחלת!" אומר לצ'ימצ'אר "תזהרו כולם!" אומר לצ'ימצ'אר ולצ'אק.צ'אק & ג'ייסון;
שניכם בודקים את שדינג'ה בפוקדע והוא אומר:
"שדינג'ה,פוקימון השֵד.הוא פוקימון מוזר מאוד,הוא עף בלי להזיז את כנפיו,יש לגופו קליפה חלולה והוא איננו נושם".
פיפלאפ יוצאת ומשתמשת בחבטה לכיוון אזוריל וחובטת בו בחוזקה,אזוריל קופץ וקם ומשתמש בבועות שבקושי מזיקות לו.
צ'ימצ'אר גם יוצא ומשתמש בגלגל להבה,אך שדינג'ה מתחמק מזה,פתע שניכם רואים שאומרת לשדינג'ה "תשתמש בסופה כסופה".
שדינ'ה קם ומעיף רוח חזקה בצבע כסף בוהק לכיוונכם ולכיוון שלושת הפוקימונים,אזוריל פיפלאפ וצ'ימצ'אר עפים לכיוונכם,"זמזום חרק!" אומרת האישה.
NYO HO HO BITCH
נוספה קטגוריה חדשה בדף הראשי!
משימות,
על כל משימה שתעשו תקבלו פרס,
במידה וכמובן תעשו אותה טוב!
~~~~~~~~~~~~~
מי שלא ראה,יש את קטגוריית "מתקפות אולטימבטיביות" בדף הראשי,
אז תוכלו להתעניין ולהסתכל שם,וכאשר תגיעו לעולם הרוחות כל פוקימון מהפוקימונים שלכם יקבל מתקפה אולטימבטיבית שפועלת רק בעולם החלום!
~~~~~~~~~
מי שרוצה,
לכל זוג יש שותף שכבר קיבל את גלאי הרוחות שלו,
מי שרוצה שישתמש בגלאי הרוחות ואולי תוכלו למצוא מקום עם כניסה לעולם הרוחות!
מייקל & דרייק;
מייקל מוציא את פוצ'יאנה הקטן,שקם ומתחיל לנבוח על הילד,אך מיד מתמוטט מבמקומו בגלל בעייפות וחוסר הכוח שלו.
"מייקל, אשמח לקרוע את האדם החוצפן הזה, מרשה לי להילחם במקומך?" שואל דרייק.
"מספיק עם הנסיונות הכושלים שלכם,אתם באמת חושבים שאני אפסיד לכם?! צאו!!" צועק הילד ומוציא שני פוקימונים דמויי חרקים מעופפים מהפוכדורים שלו.
צ'אק & ג'ייסון;
למה הגבתם שלוש פעמים? עמית הגיב לי,עומר לעמית ועמית לעומר,התגובה האחרונה של עמית לא צריכה להיות
~~~~~~~~~~~~~~~~
פיפלאפ וצ'ימצ'אר מסתכלים זה על זה,נחושים כפי שלא ראיתם אותם מעולם.
"פיפלאפ לאפ לאפ לאפ - צ'ימ..צ'אר צ'אר צ'אר!" שניהם צועקים,ונראה הצעקה גוברת על זמזום החרק.
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ופיפלאפ בבועות,אך הגחלת והבועות פוגעים זה בזה,ומתחילים להשתלב.
ללאט לאט נוצרת קרן לבנה,מוקפת בניצוצי אש ובבועות ועפה לכיוון שדינג'ה.
"שדה!" הוא צועק,אך לפני שהוא מספיק להיפגע מזה,האישה מחזירה אותו לפוכדור והיא נעלמת מהמקום כמו קסם.
אתם רואים שהקרן הלבנה עפה לכיוון אחד מהעצים ומפילה אותו לגמרי.
ספוילר
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
כינוי גאנחשנ''ד.
שם פרטי:ליאור
שם במשחק:לי
תמונה:
אופי: לי הוא ילד בעל לב טוב.אך הוא לפעמים הוא נהיה אגאויסט וחושב רק על עצמו ולא על הסביבה שלו.לי הוא ילד חכם אך גם ילד בישן מאוד.בנוסף לי הוא ילד פטי מאמין לדברי אנשים זרים שמדברים איתו.
רקע:
לי נולד בעיר וילסטון לזוג הורים מאושרים מאוד.אביו של לי היה מאמן פוקימוני רוח ואופל.כשהוא היה צעיר הוא השתף בליגת סינו אך הפסיד בשלב הראשון של הליגה.מאאז אביו של לי מפחד להירשם ללגיה מהסיבה ששוב יפסיד בסיבוב הראשון.אמו היתה סתם אישה רגילה שהיתה מזכירה.אביו של לי נתןללי לשחק עם הפוקימונים שלו.לי אהב לשחק עם הפוקימונים של אביו ובמיוחד עם גסטלי שלו.גסטלי היה הפוקימון רוח הכי אהוב על לי.הם שיחקו כול היום ונהנהו מזה.יום אחד שלי שיחק עם גסטלי בחצר.קרה משהו לגסטלי.גסטלי התעצבן על לי נחטיף לו סטירה בפרצוף.הפרצוף כאב ללי אך הכאב עבר לאחר כה שאות.מאז לי התחיל לפחד מפוקימוני רוח בגלל התקרית של גסטלי.לי כבר הפסיק לשחק עם הפוקימונים של אביו.כשלי היה בגיל 10 הוא שמע את התשדיר של צוות סינו על עולם הרוחות.הוא חשב שאם הוא ילך לעולם הרוחות אולי הוא יצליח להתגבר על הפחד שלו מפוקימוני רוחות.למחרת לי הלך למעבדה של הפרופסור של סינו כדי לקחת התחלתי למסע שלו.שם הוא התלבט בין שלושת התחלתים שהפרוסור הציע לו.לי לא הצליח להחליט מבין 3התחלתים במי לבחור.אז הפרופסור נתן לו אפשרות לבחור גם בגיבל התחלתי.אז לי החליט והוא בחר בגיבל בתור התחלתי שלו.
עיר התחלתית: /אטרנה/
בנוסף למאמן אני רוצה להיות גם: מגדל
שותף: כן
פוקימון התחלתי: גיבל
פוקימונים:
פוקימונים אצל הפרופסור:
ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוף פוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
פוקימון שארצה לתפוס:ליטוויק פוקימון אש הרוח
הצלחות:בהצלחה במשחק משחק טוב יש לך
/הערות|הארות|מרשמלו\ :תרשום אותי
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"צ'ימצ'אר! צא החוצה!" אצעק ואשליך את הכדור האדום של צ'ימצ'אר לאוויר.
"סול, במי את בוחרת?" אשאל ואחכה לתשובתה.
~לאחר התשובה~
"אוקי" אומר ואסבב את ראשי לצ'ימצ'אר.
"צ'ימצ'אר, אני יודע שאתה עייף אבל אנחנו לא הולכים לוותר נכון?" אומר בקול נחוש וצ'ימצ'אר יהנהן בהסכם.
"צ'ימצ'אר! תשתמש בגחלת על נינג'אסק!" אורה לפוקימון הקוף הקטן.
נוספה קטגוריה חדשה בדף הראשי!
משימות,
על כל משימה שתעשו תקבלו פרס,
במידה וכמובן תעשו אותה טוב!
~~~~~~~~~~~~~
מי שלא ראה,יש את קטגוריית "מתקפות אולטימבטיביות" בדף הראשי,
אז תוכלו להתעניין ולהסתכל שם,וכאשר תגיעו לעולם הרוחות כל פוקימון מהפוקימונים שלכם יקבל מתקפה אולטימבטיבית שפועלת רק בעולם החלום!
~~~~~~~~~
מי שרוצה,
לכל זוג יש שותף שכבר קיבל את גלאי הרוחות שלו,
מי שרוצה שישתמש בגלאי הרוחות ואולי תוכלו למצוא מקום עם כניסה לעולם הרוחות!
לי;
רשום..רק במקום העיר אטרנה,אתה גר בעיר טווינליף,בסדר?
תגיב לזה:
אתה קם בבוקר,מתארגן ומתלבש ויורד למטבח.
אתה יורד למטבח ורואה שגיבל זולל מקערת הפוקימונים שלו "גיב גיב!" הוא אומר תוך כדי אכילת האוכל לפוקימונים.
לבסוף הוא גומר לאכול.
אתה לפתע נזכר במה שקרב לך כמה ימים קודם לכן,שאתה נםגשת עם המדריכה ורונה והיא הסבירה לך על עולם הרוחות,אתה מחטט בתיקך ורואה שם את גלאי הרוחות שהיא נתנה לך.
לפתע אתה שומע דפיקה בדלת ואמא שלך הולכת לשם.
תוך כמה רגעים היא ניגשת אלייך ואומרת "היי לי,יש לי בשורות משמחות! פרופסור רוואן רוצה שתבוא למעבדה שלו,יש לו משימה במיוחד עבורך ובשביל גיבל הקטן!".
והיא מגישה לך מכתב בו כתוב:"ללי,
הרבה זמן לא נפגשנו,
בכל מקרה,אני צריך שתבוא אליי למעבדתי בסנדג'ם היום בשעה 16:00,
לא הרבה עבודה כי אתה גר בעיר טוונליף,
יש לי משימה עבורך,וגם פרס,
תודה,פרופסור רוואן"
אתה מסתכל על שעון הפוקטץ' שלך ורואה שהשעה היא 13:00.
דרייק & מייקל;
*יואב- פיפלאפ עכשיו יכול להילחם,ובורמי מההתחלה עוד לא ספגה נזק
*דרייק- לא יפה לקלל ולכנות את צ'ימצ'אר "קוף" Xd סתם
מייקל מחזיר את פוצ'יינה המעולף לפוכדור שלו, "מה?,אני?" שואלת סול בבלבול,"כן את.." שניכם אומרים לה.
"בסדר!,צאי מיסדריבוס!" אומרת סול ומוציאהקטנה.
"מיס מיסדריבוס!" היא קוראת בקול ומסתכלת על נינג'אסק ומסקריין.
"מיס קרן בלבול!" - "צ'ימצ'אר גחלת!" צועקים דרייק וסול,מיסדריבוס שולחת קרן בצבעים חיוורים ובהירים לכיוון מסקריין,הוא מסתכל על הקרן הבוהקת ומתבלבל תוך רגע.
צ'ימצ'אר שולח גחלת,אך נינג'אסק עף במהירות אדירה ויוצאת דופן ומתחמק מהמתקפה!
"חח..תקשיבו,נינג'אסק שלי הוא פוקימון מהיר במיוחד! הנינג'אסק הם הפוקימונים השניים הכי מהירים בכל היקום!" אומר הילד ומחייך.
"מסקריין תשתמש בבועות ואז ספורט מים,נינג'אסק נשיכת חרק ושיסוע לילה! תחליפו מטרות!" אומר הילד.
אתם רואים שמסקריין עדיין מבולבל,אך הוא שולח המון בועות לאוויר,לא מנסה לכוון לשום מקום.
הבועות צונחות מלמעלה על כל הפוקימונים פרט לנינג'אסק,מיסדריבוס בקושי נפגעת וצ'ימצ'אר נפגע לעומת זאת קשה,לאחר מכן מסקריין משתמש בספורט מים,הוא מתיז המון מים על הזירה,דבר שלא משמח את צ'ימצ'אר.
נינגאס' עף שוב לכיוון מיסדריבוס,שבמזל מצליחה להתחמק למרות שלא שמה לב להופעתו,הוא מסתובב שוב ומיד משתמש בשיסוע לילה,הוא שורט את מיסדרביוס בחוזקה,דבר שפוגע בה מאוד קשה.
לפתע מיסדריבוס נראית שונההיא שולחת גלים ורודים לכיוון מסקריין שנופל מיד,"אלו גלים על-חושיים! יש!" קוראת סול בשמחה,אך מסקריין מיד קם ויוצא מהשפעת הבלבול.
שני הפוקימונים שלכם מחכים לפקודות.
צ'אק;
אתה מתחיל ללכת ומוציא תוך כדי את גלאי הרוחות.
לפתע אתה רואה את ג'ייסון מסתכל לכיוונך ושואל "צ'אק, לאן אתה הולך?" ,לפתע אתה שם לב שגלאי הרוחות נופל לך ושג'ייסון רואה אותו.
ג'ייסון;
אתה מתקרב אל ג'ייסון ושואל אותו לאן הוא הולך,הוא עוצר במקומו ומתחיל לחשוב.
לפתע אתה רואה שנופל לו מהיד גלאי רוחותכמו שאתה קיבלת מצ'ילי.
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)