למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"קדימה צ'אק, בוא ניכנס למרכז הפוקימונים אנחנו צריכים קצת מנוחה למחר." אומר לצ'אק ואסמן לו בידי שיבוא איתי.צ'אק & ג'ייסון;
האישה באה להיכנס לתוך מרכז הפוקימונים,אך נעצרת במקומה "בסדר,אני אהיה פה,מחר בשעה עשר,בזירה של מרכז הפוקימונים" היא אומרת ונכנסת למרכז הפוקימונים.
ג'ייסון בודק בינתיים את הפוקימון בפוקדקס:
"וויסמאר,פוקימון הלחישה. אם הוא חש בסכנה,הוא מפחיד את האויב על ידי זעקה בעוצמת קול של מנוע מטוס סילון."
"נו? אתם נכנסים?" שואלת האחות ג'ואי,תוך כדי שצ'אנסי מנפנפת לכם בידיה.
NYO HO HO BITCH
"אתה בטוח? כי בדיוק בגלל זה כדאי שאני אלחם נגדה... אם יש לי פוקימונים חלשים יותר משלך,אז לך יהיה יותר קל להביס מישהו גם אם אתה לא יודע כלום על הפוקימונים שלו... אבל במקום שנריב יש לי רעיון,כשנלך לזירה,היא תחליט נגד מי היא תלחם,זה יהיה הכי הוגן.." אסביר לג'ייסון "טוב.. בוא נעלה.." אומר לו ואעלה לקומת החדר שלנו עם ג'ייסון...
לי;
אתה רץ מהר מאוד לכיוון האגם,ומגיע לשלט "אגם וריטי".
אתה עובר את השלט ורואה את האגם הגדול,תכול ונקי ובמרכזו מערה.
לפתע אתה רואהוגם
לידה.
"נו קדימה! מהר יותר! אנו תצריכים להשיג אותו במהרה!" אתה שומע את האישה צועקת.
ליד שני האנשים נמצאים מספרשמפעילים כל מיני מכונות.
לפתע אתה שם לב שהאיש מבחין בך ואומר "היי! אתה לא מצוות הצלה פלטינה!? נו באמת..צא קרנידוס,תשתמש בהפלה! (Take Down)" והאיש מוציאמהפוכדור שלו,שרץ לכיוונך ופוגע בך עם ראשו.
אתה מרגיש כאב חזק,ומתעלף במקום.
כעבור מספר דקות אתה מתעורר ורואה שאתה קשור לעץ.
אתה מסתכל סביבך ולפתע אתה רואה שאחש החיילים צועק "מצאנו אותו!" ומתוך האגם עולה לו.
"צא פוריגון זי! תששתמש עליו במכת ברק!" צועקת האישה ומוציאה מהפוכדור שלהשיורה חשמל לכיוון מספריט שמבוהל ומצליח להתחמק מן המתקפה.
לפתע אתה רואה את הילד שנלחמת בו ממקודם הולך הצד השני של האגם,לא שם לב למה שמתרחש.
דרייק & מייקל;
שניכם לבסוף משכנעים את סול והולכים לכיוון מרכזש הפוקימונים תוך כדי שכל אחד לוקח כרטיס ושם אותו בתיקו.
אתם מגיעים אל מרכז הפוקימונים ומגישים לאחות ג'ואי את הפוקימונים שלכם "סול,דרייק ומייקל הפוקימונים שלכם מרגישים טוב יותר" היא אומרת ומגישה לכם את הפוכדורים.
"פרופסור בירץ' אמר לי להכין לכם פה חדר,אז קחו את המפתח הזה ומחר תחזירו לי אותו" היא אומרת ומגישה לסול מפתחשעליו רשום המספר "64".
"למה אתם מחכים? בווא נלך לחדר!" אומרת סול ומתחילה לרוץ לכיוון המסדרון.
צ'אק & ג'ייסון;
לאחר המון דיבורים והתלבטויות,שניכם מחליטים ללכת לחדר שלכם.
ג'ייסון מחזיק את המפתח והולך במסדרון,עד שאתם מגיעים לחדר שלכם,חדר מספר 47.
אתם נכנסים אליו ואתם רואים שלוש מיטות,טלוויזיה,רדיו,שירותים ומקלחת.
מה תעשו?
ספוילר
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"אולי כדאי שנתפוס תנומה, כדי שיהיה לנו כוח למחר?" אשאל את צ'אק ואניח את תיקי בחדר.צ'אק & ג'ייסון;
לאחר המון דיבורים והתלבטויות,שניכם מחליטים ללכת לחדר שלכם.
ג'ייסון מחזיק את המפתח והולך במסדרון,עד שאתם מגיעים לחדר שלכם,חדר מספר 47.
אתם נכנסים אליו ואתם רואים שלוש מיטות,טלוויזיה,רדיו,שירותים ומקלחת.
מה תעשו?
NYO HO HO BITCH
אצפה בסול רצה בהתלהבות אל החדר ואעלה חיוך על פני, אני הרבה זמן לבד ואני לא רגיל להיות בחברת ילדים זמן רב כל כך.
ועכשיו כשאני רואה אותה רצה בשמחה לחדר בו אנחנו הולכים לישון ביחד, הרגשה מוזרה מדגדגת את ביטני.
אלך לצד מייקל אל חדרנו ואחשוב לעצמי 'אני חייב לאמן את באדו'.
ג'ייסון;
אני אגיב לשניכם לאחר שעומר יגיב (דורדיגון,השותף שלך)
מייקל & דרייק;
אתם הולכים לחדר בעקבות סול.
לאחר המון מדרגות,שדרך אגב גרמו למייקל להיות עייף (Dאתם מגיעים לחדר,מספר 64.
אתם נכנסים אליו ואתם רואים שלוש מיטות,טלוויזיה,רדיו,שירותים,מקלחת ואת סול יושבת על ספה מתבוננת בטלוויזיה.
"היי הגעתם" היא אומרת ומכבה את הטלוויזיה.
"מה דעתכם שמחר שניכם תלחמו זה נגד זה?, כך תוכלו לאמן את הפוקימונים שלכם,טוב בינתיים אני הולכת לעשות משהו" היא אומרת ומתיישבת על מיטתה,מוציאה שתי גלויותומתחילה לכתוב משהו בכל אחת בהן,לבסוף היא מכניסה אותם לשני מכתבים שונים
ושמה אותם בתיקה.
לאחר מכן היא שואלת "מה נעשה?, נלך לישון?".
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי;
ראיתי הרגע על ה-1 וה-2 ביולי,רק למה לא אמרת לי?
~~~~~~~
אתה צועק לילד,ורואה שלידו הולך לוקטן.
הילד שם לב אליך ואומר "היי! אחד,אל תקרא לי ילד אלא ברי! שתיים,מורקרוו חתך אווירי!".
מורקרוו קופץ באוויר ושולח כמה חתכים אוויריים לכיוונך,דבר שמשחרר אותך מהעץ.
"היי! מה זה לכל הרו.." אתה שומע את האישה צועקת.
"טוב! פוריגון זי תגמור אותו במכת ברק! - קרנידוס ראשיית זן!" שני האנשים אומרים אך אתה רואה שלפתע מגיע לכיוונך מספריט ומשתמש בהגנה,דבר שמעיף את המתקפות ואת קרנידוס אחורה.
אתה רואה שברי בא לכיוון שלך ולשל מספריט ושואל "מה קרה פה?, אלה שוב צוות דרייק וצוות גלאקטיק?" הוא שואל בבהלה.
ספוילר
"להילחם זה נגד זה?" אני רק מאמן מתחיל, רק הרגע התחלתי את המסע שלי, ההפסד שלי הוא וודאי" אומר ואחשוב על הרעיון שוב פעם, "במחשבה שנייה.." אומר ואוסיף "מה שחשוב בקרבות זה לא מי שמנצח אלא האימון, ולדעתי זה יהיה אימון מצויין לבאדו" אומר, אכניס ידי לכיסי ואמשש את כדורו של באדו.
אראה את סול כותבת משהו ומכניסה את המכתב לשתי מעטפון שונות, רציתי לשאות מה כתבה אך נסוגתי. חוכנתי לא לדחוף את אפי לעינייניהם של אחרים.
"מה נעשה?" לך לישון?" שאלה סול ואומר עם חיוך על פני, "אם את עייפה את מוזמנת לישון, אני רוצה לצפות קצת בטלוויזה, אני מבטיח לשמור על שקט".
תכנתי להגיד לכול מנהלי המשחקים שאני משחק בהם יום לפני
-----------------------------------------------------------------------------
אני אומר לברי " טוב שמי לי ומה קורה אין לי מושג.שמעתי צעקות אז באתי לפה לבדוק מה קורה פה.טוב כנראה שנצטרך להעיף אותם מפה " .אני מתחמק מהמתקפות ששולחים אלי ואז מוציא את גיבל ואומר לו " תשלח מכת חול על פוריגן זי ועל כרינדוס.ועל כרינדוס זעם דרקון "
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)