נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 05-29-2011 בשעה 05:17 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
דרייק & מיקל;
*יואב - זה היה בצחוק,ונתתי לך הרגע הזמדנות לנסות ללמד את פיפלאפ ניקור
~~~~~~~~~~
"זה שאני קטנה יותר לא אומר שאני צריכה לישון מוקדם יותר,אני יוצאת לרחוב!" אומרת סול ויוצאת מהחדר.
אתם מתכוונים לצאת אחריה אך לבסוף מתחרטים ומדליקים את הטלוויזיה.
בהתחלה אתם רואים תוכנית שבה פרופ' או מסביר על סלוופוק,אך דרייק טוען שזה משעמם ומחליף ערוץ.
אתם רואים קרב בין האלופה סינת'יה,לבין לוסיאן מרבייעת העילית.
לבסוף לאחר הקרב,אתם רואים שהפוקימון של לוסיאן הובס ע"י ה-של סינת'יה והשופט אומר "ניצחון לאלופה!" וכולם מוחאים כפיים.
לבסוף אתם מכבים את הטלוויזיה ורואים שהשעה היא 22:00.
לפתע אתם שמים לב שכבר עבר הרבה זמן מאז שסול יצאה והיא עוד לא חזרה.
לי;
"בסדר,נתקיף אותם! צא אלקיד!" ברי אומר ומוציא אותו.
מספריט ישר אומר לכם שהוא הולך להגן על פוקימוניי האגם ועוזב אתכם.
"כדור צל מורקרוו! אלקיד שבירת לבנים! גיבל מכת חול וזעם דרקון!" אתם קוראים ביחד.
פוריגון Z שולח גל חשמלי שנעצר ע"י מכת החול,אך קרינדוס משתמש בראשייה ומעיף את גיבל אחורה,אך מיד גיבל משתמש בזעם דרקון שמצליח להעיף ממנו את קריינדוס.
אלקיד רץ בשבירת לבנים ופוצע חזק את פוריגון Z וקריינדוס.
פוריגון שולח עוד גל חשמל לכיווון מורקרוו שמנסה להתחמק ולא מצליח וכמעט ומתעלף בקום.
"מורקרוו לא! תחזור,אלקיד שבירת לבנים שוב,קדימה קדימה קדימה!!" צועק ברי ואלקיד פוגע בקריינדוס חזק עם שבירת לבנים,אך קריינדוס מיד מעיף אותו משם עם ראשיית זן.
לפתע אתם רואיםששולח פיצוץ ממוקד לכיוון שני הפוקימונים ומעלף אותם במקום.
"לסגת!" קוראים האנשים ותוך שנייה עולים על מטוס עליו האותיות G-D ובורחים מהמקום.
ג'ייסון & צ'אק;
אתם מניחים את התיקים,וכל אחד מוציא את הפוקימונים שלו בכדי לפנק אותם.
מתיישבת לה על הספה,ומלקקת את כפות ידיה.
קופץ על הכיסאות,תוך כדי ש-
רודפת אחריו.
הולכת מיד למקלחת ואתם ממלאים לה מים והיא מתחילה לצוף שם,וכעבור מספר דקות פיפלאפ משתעממת מלרדוף אחרי צ'ימצ'אר ונכנסת גם היא למים.
קופץ מהר על השולחן ואוכל לו כמה גרגירים,לאחר מכן וורמפל קופץ על ג'ייסון ואומר "וור וורמפל!".
פתאום,אתם רואים שאחת מהביצים של ג'ייסון זוהרת באור לבן ותוך מספר שניות היא הופכת ל-קטן במיוחד.
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אז זה ריולו!" אומר ואוציא את הפוקידע כדי לחפש מידע בפוקידע על הריולו החדש שבקע מהביצה ולאחר שאחפש מידע בפוקידע אגיד לריולו:"שלום ריולו, אני המאמן החדש שלך ג'ייסון!"ג'ייסון & צ'אק;
אתם מניחים את התיקים,וכל אחד מוציא את הפוקימונים שלו בכדי לפנק אותם.
מתיישבת לה על הספה,ומלקקת את כפות ידיה.
קופץ על הכיסאות,תוך כדי ש- רודפת אחריו.
הולכת מיד למקלחת ואתם ממלאים לה מים והיא מתחילה לצוף שם,וכעבור מספר דקות פיפלאפ משתעממת מלרדוף אחרי צ'ימצ'אר ונכנסת גם היא למים.
קופץ מהר על השולחן ואוכל לו כמה גרגירים,לאחר מכן וורמפל קופץ על ג'ייסון ואומר "וור וורמפל!".
פתאום,אתם רואים שאחת מהביצים של ג'ייסון זוהרת באור לבן ותוך מספר שניות היא הופכת ל- קטן במיוחד.
NYO HO HO BITCH
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
אשמע את דבריו של מייקל ואחשוב לעצמי, 'למה היא הייתה צריכה ללכת לעזאזל? להוכיח שהיא לא ילדה קטנה? לא אמרנו דבר שכזה'. לפתע אענה למייקל ואומר "אם אתה אומר.. לא יזיק קצת לחפש". אני ומייקל הגענו אל האחות ג'וי והוא שאל אותה על סול, 'התחנה הבאה תהיה אצל השוטרת ג'יני' חשבתי לעצמי מי עוד יכול לעזור לנו לחפש.
לי;
המאמן אומר "היי,אני לארי אח של בארי,טוב אני חייב ללכת!" הוא אומר ובולך משם עם אלקטיוויר.
"זה היה אח שלי,ממנו קיבלתי את אלקיד" הוא אומר ומחייך "G-D זה ראשי תיבות של דרייק-גלאקטיק,לא שמעת? הם איחדו כוחות רק לכמה פעמים יחידות,בהם הם מנסים להשתלט על שלושת שומרי האגמים,בכל מקרה הלכתי" הוא אומר והולך משם מהר עם אלקיד.
אתה רואה שאתה נשארת לבד באגם,ופתאום אתה רואהפצוע,שכנראה נפגע מהקרב שלכם, הולך לכיוונך בכאבים.
ג'ייסון & צ'אק;
ג'ייסון בודק את השותף חדש לצוות בפוקדקס:
"ריולו,פוקימון האצולה. הם מסוגלים לתקשר באצמעות ההילות שלהם,הוא יכול לרוץ במשך כל הלילה."
צ'אק לוקח גם את הפוקדקס ובודק:
"ריולו,פוקימון האצולה. יש לו כוח מיוחד כדי להראות רגשות של שמחה,עצב וכעס בצורה של גלים".
"שלום ריולו, אני המאמן החדש שלך ג'ייסון!" אומר ג'ייסון,
שניכם שמחים מאוד וצ'אק שואל "נו,איך אתה מרגיש? מתרגש,אה?" וג'ייסון כמובן אומר שכן.
אתם רואים שריולו מסתכל על שניכם ואומר "ריו.." הוא מרכין את ראשו בין שתי ידיו ושוכב על הרצפה כשפניו מופנות אל הרצפה.
דרייק & מייקל;
לאחר כמה הרהורים את יורדים ללמטה לחפש את סול,ומייקל שואל את האחות ג'ואי " תגידי, ראית אולי ילדה די נמוכה עם שיער חום יוצאת מפה?", האחות ג'ואי אומרת "רק רגע..".
לאחר כמה רגעים היא אומרת "כן! היא הלכה לבחוץ עם שני פוקימוניי רוח,מיסמגיוס ודריפבלים אני חושבת,זאת היא? רק תחזרו מהר! כבר מאוחר!" היא אומרת ומחייכת לעברכם.
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
צ'אק;
אגיב לך לאחר שעמית יגיב
דרייק & מייקל;
שניכם יוצאים החוצה,לא ממש בטוחים למה היא יצאה.
אתה יוצאים ממרכז הפוקימונים,אך אתם רואים רק חשיכה.
לפתע אתם רואים ניצוץ לבן שמדרום למרכז הפוקימונים,ולפתע אתם רואים ניצוץ כחול לידו.
אתם רצים לשם,ורואים שאתם נכנסים לדרך חדשה,לפתע אתם רואים המון עיניים של פוקימונים מציצות בכם.
לי;
אתה שם לב שבידוף אפילו לא התכוון להיות פוקימון שלך,אלה להחזיר לך על זה שפצעתם אותו ממקודם,אתה מבין זאת מיד לאחר שהוא משתמש עליך בבלימה ומעיף אותך כמה מטרים אחורה,דבר שבידוף רגילים לא מסוגלים לעשות.
אתה ראה שהוא צועק בחוזקה "ביד בידוף!!!" ותוך מספר שניות עולים מהמים כל מיני פוקימונים,כולם דומים לבונים - חלקם יותר גדולים מהאחרים.
אתה רואה שבקבוצתם יש לפחות כ-50 פוקימונים,והם מקיפים אותך.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)