Pokemon GO
עמוד 39 מתוך 45 ראשוןראשון ... 293738394041 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 571 עד 585 מתוך 673
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Kodak:) צפה בהודעה
    ג'ייסון & צ'אק;
    אתם מוציאים את הפוקימונים שלכם,ומבחינים שוב בוויסמאר הקטן.
    "וויס" הוא לוחש לה והיא מתכופפת לעברו.
    "טוב..לדעתי וויסמאר רוצה שאני אלחם נגד ריולו ופיפלאפ,זה בסדר מצידכם?" היא שואלת אתכם ומראה שבידה נמצאים ארבעה פוכדורים,היא זורקת שניים מהם ומהם יוצאים שני פוקימונים גדולים וסגולים,אתם רואים שהם הולכים לכיוונו של וויסמאר ו-ווימסאר שמח מאוד לראות אותם.
    לאחר מכן היא זורקת את השניים האחרים,מהם יוצאים פוקימון חתלתולי בצבע ורדרד,ופוקימון דמוי פיטריה, "נגד אלה תילחמו" היא אומרת, "תתחילו בקרב" היא מוסיפה.
    Spoiler ספוילר

]
    [/SPOILER]
    "כן אני מניח שזה בסדר,אתה בסדר עם זה ג'ייסון?" אפנה אליו
    לאחר מכן אשאל אותה "טוב מי הפוקימונים שאיתם נלחמים פיפלאפ וריולו?" אומר בזמן שאעבור בפוקדע על הפוקימונים שלה...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Druddigon man צפה בהודעה
    "כן אני מניח שזה בסדר,אתה בסדר עם זה ג'ייסון?" אפנה אליו
    לאחר מכן אשאל אותה "טוב מי הפוקימונים שאיתם נלחמים פיפלאפ וריולו?" אומר בזמן שאעבור בפוקדע על הפוקימונים שלה...
    "בסדר מבחינתי.ואני מצטרף לשאלה של צ'אק." אומר לצ'אק ולבחורה בזמן שאחפש מידע על הפוקימונים שלה בפוקידע.
    NYO HO HO BITCH

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ג'ייסון & צ'אק;
    "כפי שאמרתי כבר מקודם,הפוקימונים שלי הם אלו" היא אומרת ומצביעה על פוקימון החתול ופוקימון הפטרייה.
    אתם מוציאים את הפוקדע שלכם,צ'אק בודק את השניים הראשונים והפוקדע אומר:

"לואוודור,פוקימון הקול הגדול והצורה המפותחת של וויסמאר. וא צועק בקול רם ע"י שאיפת אוויר,לאחר מכן הוא משתמש בשרירים המפותחים בבטנו בכדי לשאוף אוויר".

"אקספולווד,פוקימון הרעש החזק והצורה המפותחת של לואוודרוד. השאגה שלו בקרב יכולה להרעיד את האדמה ברעד-או כמו רעידת אדמה".

לאחר מכן ג'ייסון לוקח ובודק את שני הפוקימונים האחרונים.

"סקיטי,הפוקימון החתלתולי. הוא לא יכול לעצור את עצמו מלרדוף אחרי דברים נעים,הוא פועל במעגל,הוא רודף אחרי הזנב של עצמו.

"שרומיש,פוקימון הפטרייה. אם הוא חש בסכנה,הוא מפזר נבגים מהחלק העליון של הראש שלו במטרה להגן על עצמו."

"אני מבינה שאתם לא מכאן אם אתם לא מכירים אותם.." אומרת ג'ס.
    "טוב,אתם מתחילים בקרב?" היא שואלת ואתם רואים שסקיטי ושרומיש עומדות מוכנות לקרב.

Spoiler ספוילר

4. Hail Hydra
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarKodak צפה בהודעה
    ג'ייסון & צ'אק;
    "כפי שאמרתי כבר מקודם,הפוקימונים שלי הם אלו" היא אומרת ומצביעה על פוקימון החתול ופוקימון הפטרייה.
    אתם מוציאים את הפוקדע שלכם,צ'אק בודק את השניים הראשונים והפוקדע אומר:

"לואוודור,פוקימון הקול הגדול והצורה המפותחת של וויסמאר. וא צועק בקול רם ע"י שאיפת אוויר,לאחר מכן הוא משתמש בשרירים המפותחים בבטנו בכדי לשאוף אוויר".

"אקספולווד,פוקימון הרעש החזק והצורה המפותחת של לואוודרוד. השאגה שלו בקרב יכולה להרעיד את האדמה ברעד-או כמו רעידת אדמה".

לאחר מכן ג'ייסון לוקח ובודק את שני הפוקימונים האחרונים.

"סקיטי,הפוקימון החתלתולי. הוא לא יכול לעצור את עצמו מלרדוף אחרי דברים נעים,הוא פועל במעגל,הוא רודף אחרי הזנב של עצמו.

"שרומיש,פוקימון הפטרייה. אם הוא חש בסכנה,הוא מפזר נבגים מהחלק העליון של הראש שלו במטרה להגן על עצמו."

"אני מבינה שאתם לא מכאן אם אתם לא מכירים אותם.." אומרת ג'ס.
    "טוב,אתם מתחילים בקרב?" היא שואלת ואתם רואים שסקיטי ושרומיש עומדות מוכנות לקרב.
    "יאללה! פיפלאפ,תשתמש בדחיפה ואז בבועות על סקיטי!" אורה לו בזמן שאשאל את ג'ייסון "אתה יכול גם להתקיף את סקיטי,היא לא תוכל להתחמק מהמתקפות של שתינו" אסיק לעצמי ואחכה לתשובתו...
    נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 06-02-2011 בשעה 04:04 PM
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B]
    דרייק & מייקל;
    שניכם מסתכלים לכיוון שממנו נשלחו כדורי הצל,ומבחינים בשלושה פוקימונים.
    הראשון דריפבלים,השני מיסדריווס והשלישי לא כלכך מוכר לכם.
    אתם שמים לב שמאחורי שלושת הפוקימונים עומדת לה סול,היא מסתכלת עליכם ושואלת "היי,מה קורה? למה באתם לפה?".
    Spoiler ספוילר
    "סול! דאגנו לך נורא, חשבנו שנעלמת. איפה היית? מי זה הפוקימון הזה?" אני שואל בתמיהה ומסתכל עליו, כי הוא נראה לי מוכר
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Druddigon man צפה בהודעה
    "יאללה! פיפלאפ,תשתמש בדחיפה ואז בבועות על סקיטי!" אורה לו בזמן שאשאל את ג'ייסון "אתה יכול גם להתקיף את סקיטי,היא לא תוכל להתחמק מהמתקפות של שתינו" אסיק לעצמי ואחכה לתשובתו...
    "טוב!" אומר לצ'אק ולאחר מכן אגיד לריולו:"ריולו-השתמש באגרוף קליע על סקיטי!" ובינתיים אחזיר את שאר הפוקימונים שלי שלא משתתפים בקרב.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    [B]
    דרייק & מייקל;
    שניכם מסתכלים לכיוון שממנו נשלחו כדורי הצל,ומבחינים בשלושה פוקימונים.
    הראשון דריפבלים,השני מיסדריווס והשלישי לא כלכך מוכר לכם.
    אתם שמים לב שמאחורי שלושת הפוקימונים עומדת לה סול,היא מסתכלת עליכם ושואלת "היי,מה קורה? למה באתם לפה?".
    Spoiler ספוילר
    ציטוט פורסם במקור על ידי cladino צפה בהודעה
    "סול! דאגנו לך נורא, חשבנו שנעלמת. איפה היית? מי זה הפוקימון הזה?" אני שואל בתמיהה ומסתכל עליו, כי הוא נראה לי מוכר
    אביט לאחור לעבר שלוח כדורי הצל ואבחין בסול עומדת מאחורי שלושה פוקימונים.
    ]"סול! דאגנו לך נורא, חשבנו שנעלמת. איפה היית? מי זה הפוקימון הזה?" שאל מייקל בתמיהה ואני מחכה לתשובתה של סול. 'האם היא לכדה אותו? אם לא, למה הוא מציית לה?' אחשוב לעצמי.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    לי;
    טוב..אז אני די מקצר לך את הדרך,אתה גלאי הרוחות כבר קיבלת ואתה יודע איך להשתמש בו (כלומר עשית את השיעור של סילן/צ'ילי/קרייס)
    ~~~~~~~~~~~~;
    אתה הולך אל האחות ג'ואי ומבקש ממנה לרפא לך את הפוקימונים.
    "בשמחה" היא אומרת ומגישה את הפוכדור של גיבל לצ'אנסי שמנמנה מעט .
    צ'אנסי לוקחת את הפוכדור ומכניסה אותו למכונה ולאחר מכן מוציאה אותו משם.
    "בבקשה" אומרת האחות ג'אי ומגישה לך את הפוכדור של גיבל,אתה מודה ויוצא החוצה למעבדה.
    אתה רואה מיד את פרופ' רוואן (לא אוק) יוצא מהמעבדה וקורא לעברך "היי לי! אני צריך שתעשה משהו בשבילי,תקשיב,אני צריך שתלך לכיוון העיר אורברג,ותסרוק אותה מחיילי צוות D..אנו פוחדים שהם יששתלטו על המכרה,נו? בסדר?" הוא שואל אותך.
    אני אמר לפרופסור רואן " אוקי אני אלך למכרה שבעיר אורבוג ואאם יש שם חיילים מצוות D אז אני יסלק האותם מהמקום.יש לי פוקימון חזק מאוד שיעזור לי בזה ". אני יוצא מהמעבדה של פרופסור רואן וממשיך ללכת לעבר העיר אורבוג ולמכרה שלו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. לא ברור בכלל
    ג'ייסון & צ'אק;
    http://www.youtube.com/user/yuvalbinder?blend=2&ob=5#p/u/12/fgRoKJuXv54 חח..XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם מבקשים מפיפלאפ ומריולו להשתמש בדחיפה ובאגרוף קליע.
    פיפלאפ מהנהן בראשו אך ריולו יושב כשראשו בין רגליו וידיו על ראשו.
    "קדימה,אל תדאג חמוד,אני אתן לך פאפין" אומרת ג'ס ומראה לריולו פאפין,הוא אוכל אותו בתאבון ומהנהן בראשו.
    "חח..ידעתי שתאהב את הסוג הזה,הוא מתאים לטבע שלך" אומרת ג'ס וקורצת לכיוונו.
    פיפלאפ רץ לכיוון סקיטי וריולו מכין את אגרופו ומתחיל לרוץ גם כן.
    אתם רואים שסקיטי לא מנסה אפילו להתחמק,ושרומיש עומדת לידה,כאילו מחכה להתקפה.
    פיפלאפ וריולו מגיעים אליהם אך מיד כשהם באים להתקיף ג'ס אומרת "אבקת שיתוק!".
    שרומיש מפזרת אבקה כתומה על שני הפוקימונים והם מיד מתעטשים ונופלים במקומם.
    הפורטץ' שלכם אומר "ריולו/פיפלאפ משותק".
    "סיוע ודחיפה!" אומרת ג'ס ושרומיש שוחפת את פיפלאפ בעוד סקיטי רצה אל ריולו ונושכת אותו בחוזקה תוך כדי שניצוצות צהבהבים בפה שלה (Tunder Fang).
    הפוקימונים לא מצלחיים להתחמק ועפים אחורה מהמתקפות,הם נעמדים שוב במקומם תוך כדי שהם מנסים להתמודד עם השיתוק.
    אתם רואים שלפתע ריולו מצליח להתמודד עם השיתוק ומצליח לעמוד ביציבות,לעומת זאת פיפלאפ לא מצליח לצאת מזה.
    "בקיטי סופת שלג שרומיש שאיבה" קוראת ג'ס.

מייקל & דרייק;
    http://www.youtube.com/user/yuvalbinder?blend=2&ob=5#p/u/12/fgRoKJuXv54 חחח..XD
    ~~~~~~~~~~~~~
    "הא, אהה תודה שדאגתם לי,אבל אין צורך אני רק יצאתי לבחוץ להרגע מעט, וזה? זה רלטס,מצאתי אותו ברחוב כנראה שנטשו אותו,ואני לא מוכנה שהוא יסבול כך אז אימצתי אותו,אנחנו חברים טובים,תראו" היא אומרת וניגשת אל רלטס, "עלי-קסם" היא לוחשת לו והוא שולח המון עלים לכיוון הליינון והזיגזגון ומבריח אותם.
    "נו? אתם רוצים לחזור למרכז הפוקימונים?" היא שואלת תוך כדי שהיא מושיבה את רלטס על דריפבלים ומיסדריווס עולה על ראשה.

לי;
    ~~~~~~~~~~~~
    אתם אומר לפרופ' שתוכל לעבור את זה אך הוא אומר "אבל תקשיב-זה לא משחק לקטנים,אני רוצה שתחשוב בחוכמה וכשאתה בקרב תחשוב על אסטרטגייה טובה,והם יהיו שם מחר,אחד האנשים שעקב אחריהם אמר לי,אז יש לך זמן,דרך אגב לפני העיר אורברג יש את העיר ג'ובילייף,בכל מקרה בהצלחה" אומר הפרופ',מחייך ומנופף לך לשלום.
    אתה יוצא החוצה ומתחיל להתקדם.
    אתה רואה מספר סטארלי מלקטים גרגירים מן הקרקע ובצד השני מספר שינקס שמשחקים ע"י שליחת זרמי חשמל זה אל זה.

Spoiler ספוילר

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]ג
    לי;
    ~~~~~~~~~~~~
    אתם אומר לפרופ' שתוכל לעבור את זה אך הוא אומר "אבל תקשיב-זה לא משחק לקטנים,אני רוצה שתחשוב בחוכמה וכשאתה בקרב תחשוב על אסטרטגייה טובה,והם יהיו שם מחר,אחד האנשים שעקב אחריהם אמר לי,אז יש לך זמן,דרך אגב לפני העיר אורברג יש את העיר ג'ובילייף,בכל מקרה בהצלחה" אומר הפרופ',מחייך ומנופף לך לשלום.
    אתה יוצא החוצה ומתחיל להתקדם.
    אתה רואה מספר סטארלי מלקטים גרגירים מן הקרקע ובצד השני מספר שינקס שמשחקים ע"י שליחת זרמי חשמל זה אל זה.
    אני אומר לעצמי" הגיע הזמן שאתפוס לי פוקימון לצוות שלי.אני אתפוס שינקס הוא יעזור לי נגד צוות הרשעים". אני מוציא את גיבל ואומר לו " אני רוצה שתעזור לי לתפוס שינקס לצוות.טוב תשלח זעם דרקון לעבר אחד השינקס "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. Hail Hydra
    ג'ייסון & צ'אק;
    http://www.youtube.com/user/yuvalbin...12/fgRoKJuXv54 חח..XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתם מבקשים מפיפלאפ ומריולו להשתמש בדחיפה ובאגרוף קליע.
    פיפלאפ מהנהן בראשו אך ריולו יושב כשראשו בין רגליו וידיו על ראשו.
    "קדימה,אל תדאג חמוד,אני אתן לך פאפין" אומרת ג'ס ומראה לריולו פאפין,הוא אוכל אותו בתאבון ומהנהן בראשו.
    "חח..ידעתי שתאהב את הסוג הזה,הוא מתאים לטבע שלך" אומרת ג'ס וקורצת לכיוונו.
    פיפלאפ רץ לכיוון סקיטי וריולו מכין את אגרופו ומתחיל לרוץ גם כן.
    אתם רואים שסקיטי לא מנסה אפילו להתחמק,ושרומיש עומדת לידה,כאילו מחכה להתקפה.
    פיפלאפ וריולו מגיעים אליהם אך מיד כשהם באים להתקיף ג'ס אומרת "אבקת שיתוק!".
    שרומיש מפזרת אבקה כתומה על שני הפוקימונים והם מיד מתעטשים ונופלים במקומם.
    הפורטץ' שלכם אומר "ריולו/פיפלאפ משותק".
    "סיוע ודחיפה!" אומרת ג'ס ושרומיש שוחפת את פיפלאפ בעוד סקיטי רצה אל ריולו ונושכת אותו בחוזקה תוך כדי שניצוצות צהבהבים בפה שלה (Tunder Fang).
    הפוקימונים לא מצלחיים להתחמק ועפים אחורה מהמתקפות,הם נעמדים שוב במקומם תוך כדי שהם מנסים להתמודד עם השיתוק.
    אתם רואים שלפתע ריולו מצליח להתמודד עם השיתוק ומצליח לעמוד ביציבות,לעומת זאת פיפלאפ לא מצליח לצאת מזה.
    "בקיטי סופת שלג שרומיש שאיבה" קוראת ג'ס.
    חח... אהבתי.. XD
    ~~~
    "קדימה פיפלאפ צאי מזה!" אצעק לה בדאגה "את יכולה לנצח את זה!"
    "תנסה להגן על פיפלאפ כי עכשיו היא תנסה להתקיף אותה כנראה.." אומר לג'ייסון בדאגה
    אז אסתכל אל הפוקימונים באכזריות ואומר להם "אני ינצח! פיפלאפ תנצח! אתם עוד תראו.." ואז אחזור למקרה של פיפלאפ
    "פיפלאפ,תנסי להשתמש בבועות!" אפקוד עליה בתקווה
    נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 06-03-2011 בשעה 07:18 PM
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B]ג

מייקל & דרייק;
    http://www.youtube.com/user/yuvalbinder?blend=2&ob=5#p/u/12/fgRoKJuXv54 חחח..XD
    ~~~~~~~~~~~~~
    "הא, אהה תודה שדאגתם לי,אבל אין צורך אני רק יצאתי לבחוץ להרגע מעט, וזה? זה רלטס,מצאתי אותו ברחוב כנראה שנטשו אותו,ואני לא מוכנה שהוא יסבול כך אז אימצתי אותו,אנחנו חברים טובים,תראו" היא אומרת וניגשת אל רלטס, "עלי-קסם" היא לוחשת לו והוא שולח המון עלים לכיוון הליינון והזיגזגון ומבריח אותם.
    "נו? אתם רוצים לחזור למרכז הפוקימונים?" היא שואלת תוך כדי שהיא מושיבה את רלטס על דריפבלים ומיסדריווס עולה על ראשה.
    "כן, בואו נחזור למרכז." אני אומר בחיוך והולך עם סול ודרייק למרכז כשפתאום אני שואל את דרייק:" דרייק, אתה רוצה להצטרף אלינו? כאילו, לכל המסע?" אשאל בחיוך ואחכה לתשובתו
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

13. לא ברור בכלל
    צ'אק & מייקל;
    אני אגיב לכם כשהשותפים שלכם יגיבו...

לי;
    אתה מוציא את גיבל ומורה עליו להשתמש בזעם דרקון.
    הוא שולח זעם דרקון על אחד מהשינקס שנפגע ומתגלגל אחורה "שינ!!" הוא צועק במהרה.
    אתה רואה שכל שאר השינקס מסתכלים עליו בתדהמה ואז מתחילים לאיים על גיבל שלך,אתה רואה שהסטארלי גם עפים אל אחד העצים.
    כל השינקס נעמדים מול הגיבל שלך,אך אתה רואה שהשינקס שהותקף אומר להם לא להתקיף ומבקש שהוא ישתתף לבד בקרב,הוא שולח ניצוץ אל גיבל אך זה לא משפיע על גיבל.
    "שינ?" הוא שואל בבלבול וגיבל שולח זעם דרקון אך שינקס מתחמק ותוקף בזנב ברזל שפוגע חזק בגיבל.

Spoiler ספוילר

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]

לי;
    אתה מוציא את גיבל ומורה עליו להשתמש בזעם דרקון.
    הוא שולח זעם דרקון על אחד מהשינקס שנפגע ומתגלגל אחורה "שינ!!" הוא צועק במהרה.
    אתה רואה שכל שאר השינקס מסתכלים עליו בתדהמה ואז מתחילים לאיים על גיבל שלך,אתה רואה שהסטארלי גם עפים אל אחד העצים.
    כל השינקס נעמדים מול הגיבל שלך,אך אתה רואה שהשינקס שהותקף אומר להם לא להתקיף ומבקש שהוא ישתתף לבד בקרב,הוא שולח ניצוץ אל גיבל אך זה לא משפיע על גיבל.
    "שינ?" הוא שואל בבלבול וגיבל שולח זעם דרקון אך שינקס מתחמק ותוקף בזנב ברזל שפוגע חזק בגיבל.
    אני אומר לגיבל " תתגבר על הכאב.יש לך יתרו סוגי על שינקס מתקפות החשמל שלו לא משפיעות עליך וזה יעזור לנו בקרב אך כנראה הוא יודע גם מתקפות אחרות חוץ מסוג חשמל.טוב תשתמש שוב בזעם דרקון על שינקס הזה.הפעם נסה לפגוע בו ולהבהיס אותו "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. לא ברור בכלל
    לי;
    גיבל שולח זעם דרקון ושינקס מתגונן עם ניצוץ,נוצר פיצוץ ושינקס מנצל אותו ותוקף בהתקלה את גיבל שעף אחורה.
    גיבל מתייצב ושולח זעם דרקון שפוגע בשינקס שמתגלגל לאחור.
    אתה רואה ששינקס משתמש בזנב ברזל.

Spoiler ספוילר

עמוד 39 מתוך 45 ראשוןראשון ... 293738394041 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •