Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 45 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 673
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי הרוח המתמטקאית צפה בהודעה
    כינוי:הרוח המתמטקאית
    שם פרטי:אלמוג
    שם במשחק:אלמוג
    תמונה:שיער חום חלק,עיינים ירוקות כזית,עור בהיר,מספר נקודותחן על גופו.
    אופי::חכם,מנסה להית נחמד אך בדרך אגואיסט,מתעצבן בקלות ומחזיר בשעת הצורך,אמיץ,קצת סגור,אוהב להיות לבד אך מתחבר לפעמים,צנוע,קצת אסטרטגי.
    רקע: שלום לכם,קוראים לי אלמוג ואני מתכונן להתחיל את מסעי כדי להיות מאמן. אני גר בבית כפרי וצנוע בסנופוינט,אמא שלי היא עוזרת בית ומזה היא מפרנסת אותי ולכן אבא שלי נשאר בבית שלי כדי לטפל ובי ולהשגיח עלי, האמת ממש כיף לי איתו.בבית הספר אני תלמיד לא רעה אבל התלמידים בדרך כלל לועגים עלי כי אני ממשפחה ענייה,בגלל זה אין לי חברים ואני עצוב אך המורות מנחמות אותי אבל זה לא ממש עוזר. בגלל זה הלכתי לקורס לפורימוני רוח כדי שיהיו לי חברים אחרים ואולי הצליח פעם אחת לעשות להם מתחיה קטנה בעזרת פוקימון רוח,האמת שהחוג מעניין ואני מאוד אוהב פוקימוני רוח אך הבעיה שכפי שהבנתם אין יל הרבה כסף לכן החוג היה רק לשנה ושהוא נגמר התאכזבתי נורא. פעם אחת פרופסור רוואן בא לעודד אותי ולכן נתן לי פוקימון שיעודד אותי,הוא נתן לי טרטוויג מאז אני וטרטוויג התחברנו,שיחקנו משחקים והתאמנו הרבה,נשענו ממש חברים טובים. אך הרגע החשוב ביותר בחיי היה שצפתי פעם אחת בחדשות וראיתי את פרופסור רוואן בחדשות,הוא סיפר על מסע מסוכן ולכן החלטתי ל\אתגר אותי בו,רמשתי מהר את המספר שאמר ושיננתי אותי בעל-פה יחד עם טרטוויג כך שאזכור אותו בעל-פה ויצאתי למסעי.
    עיר התחלתית: סנופוינט
    בנוסף למאמן אני רוצהלהיות גם: מתאם.
    שותף: כן.
    פוקימוןהתחלתי: טרטוויג
    פוקימונים: לא לגעת
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
    ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוףפוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
    פוקימון שארצה לתפוס:כל פוקימון התקבל בשמחה.
    הצלחות: לא לגעת.
    /הערות|הארות|מרשמלו:מרשמלו לבן בבקשה.
    בסדר אתה רשום..תגיב להתחלה..ואתה בצוות סילן

ג'ון
    פיפלאפ עולה באור אדום וחוזר לפוכדור שלו.
    אתה מתחיל לרוץ עם רומי לכיוון העיר פלוארומה שלפתע אתה רואה יער גדול שמפריד בין העיר פלוארומה לבין העיר אטרנה,"נו באמת.." ממלמלת רומי ומתחילה להיכנס ליער.

ברנדון
    אתה מסתכל על הפתק ואומר לעצמך שהוא גם עומד להשתתף במצע,לאחר מכן אתה מתחיל לרוץ לעבר הילד.
    אתה מצליח להגיע לכמעט מטר אחריו שלפתע הוא עוצר ואתה מתנגש בו,"מה חשבת לעצמך?! ולמה אתה עוקב אחריי?!" שואל הילד המופתע.

לי
    אתה וטרטוויג מתיישבים וצופים בקרב,החרק עולה באור לבן ומתיישב על הקרקע,לעומת השועל הקטן שמייצר חשמל בזנבו ואז יורה ניצוצות לכיוון הפוקימון,החרק נפגע וממשיך להיות לבן,ילד אחד צועק "שינקס בלימה!" לכיוון השועל שמיד פוגע חזיתית בחרק,פתאום החרק יורה קרן לבנה עצומה שמעלפת את הפוקימון שינקס.
    אתה רואה שטרטוויג משתעמם מהקרב ומראה לך שיש יער שמפריד בין העיר פלוארומה לאטרנה.

ג'ייסון
    הנערה אומרת "כן,בטח..עכשיו תגיד לצ'ימצ'אר השובב שלך למשוך אותנו! אני מאחרת!" צ'ימצ'אר מחזיק את ידייך ומרים אותך,לאחר מכן שניכם מרימים את הנערה והנערה את הפוקימון שלה.
    "קורסול!" מודה לכם הפוקימון והנערה והפוקימון שלה רצים לכיוון הדרך שמפרידה בין ויילסטון להארטום.
    אתה רואה לפתע שנפל לילדה פתק ועליו המספר של צוות הצלה פלטינה!

מייקל
    דסקנואר ופרוסלאס אומרים לך שלום בחזרה ואתה יוצא עם פיפלאפ.
    אתם מתחילים לצעוד לכיוון העיר הרטאום שלפתע אתה רואה קטנטן באמצע הדרך שבוכה.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה

ג'ון
    אתה מתחיל לרוץ עם רומי לכיוון העיר פלוארומה שלפתע אתה רואה יער גדול שמפריד בין העיר פלוארומה לבין העיר אטרנה,"נו באמת.." ממלמלת רומי ומתחילה להיכנס ליער.
    "רומי אני לא נכנס ליער הזה... הוא מפחיד אותי..." אגיד לרומי במילמול תוך כדי שאני רץ אליה,
    תופס אותה ואז אומר לה: "בואי נמצא דרך אחרת ללכת לעיר פלאורמה, אוקיי?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי
    אתה וטרטוויג מתיישבים וצופים בקרב,החרק עולה באור לבן ומתיישב על הקרקע,לעומת השועל הקטן שמייצר חשמל בזנבו ואז יורה ניצוצות לכיוון הפוקימון,החרק נפגע וממשיך להיות לבן,ילד אחד צועק "שינקס בלימה!" לכיוון השועל שמיד פוגע חזיתית בחרק,פתאום החרק יורה קרן לבנה עצומה שמעלפת את הפוקימון שינקס.
    אתה רואה שטרטוויג משתעמם מהקרב ומראה לך שיש יער שמפריד בין העיר פלוארומה לאטרנה.
    ]
    אני אומר לטרטויג"טוב אני רואה שאתה משתעמם עד מוות, אז בוא נלך ליער הזה. אחרי שנעבור את היער נגיע סוף סוף לעיר פלוארמה. אולי גם ביער נמצא לך כמה קרבות טובים להלחם בהם. כנראה עד שנגיע לעיר פלוארמה אתה תהיה ממש חזק.אז יאללה בוא ליער הזה". אני מרים את טרטויג ומתחיל ללכת איתו לעבר היער שמוביל לעיר פלואורמה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. לא ברור בכלל
    ג'ון
    רומי מסתכלת עליך ולבסוף משתכנעת,היא מוציאה מפה אך לא מוצאת דרך אחרת "מצטערת..זו הדרך היחידה..אני יודעת שאתה די פוחד אבל אל תדאג אני איתך" והיא מחייכת.
    לפתע אתה רואה שנכנסי לתוך היער,רומי אומרת "אני יודעת! הם הולכים לכיוון בית הספר של שרי..רוצה נלך איתם? בית הספר שלהם הוא בעיר ג'ובילייף וזה בכיוון של פלוארומה.." אתה רואה שרומי מוציאה את אייפום וצ'ימצ'אר וקוראת לך להיכנס ליער.

לי
    הוספת " עד הסוף...
    טרטוויג נרגש מאוד ומתחיל להתקדם לכיוון היער,אתם נכנסים ליער ואתם רואים הרבה שאומרות "וורמ" בקול נעים,אתה רואה שלידן יש גם הרבה שמסתכלים עליכם בחשש,לפתע אתה רואה קטן על הרצפה שלא מצליח לקום.
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-18-2011 בשעה 02:46 PM

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ג'ון
    רומי מסתכלת עליך ולבסוף משתכנעת,היא מוציאה מפה אך לא מוצאת דרך אחרת "מצטערת..זו הדרך היחידה..אני יודעת שאתה די פוחד אבל אל תדאג אני איתך" והיא מחייכת.
    לפתע אתה רואה שנכנסי לתוך היער,רומי אומרת "אני יודעת! הם הולכים לכיוון בית הספר של שרי..רוצה נלך איתם? בית הספר שלהם הוא בעיר ג'ובילייף וזה בכיוון של פלוארומה.." אתה רואה שרומי מוציאה את אייפום וצ'ימצ'אר וקוראת לך להיכנס ליער.
    "אוקיי רומי..." אגיד בחשש תוך כדי הוצאת פיפלאפ מהפוקדור שלו וריצה עם פיפלאפ לעבר הילדים ולעבר רומי.

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון
    הנערה אומרת "כן,בטח..עכשיו תגיד לצ'ימצ'אר השובב שלך למשוך אותנו! אני מאחרת!" צ'ימצ'אר מחזיק את ידייך ומרים אותך,לאחר מכן שניכם מרימים את הנערה והנערה את הפוקימון שלה.
    "קורסול!" מודה לכם הפוקימון והנערה והפוקימון שלה רצים לכיוון הדרך שמפרידה בין ויילסטון להארטום.
    "חכי לי רגע!" אצעק אל עבר הילדה ואביא לה את הפתק.כשאגיע אליה אומר לה:"גם את הולכת לצוות הצלה פלטינה?אני גם הולך לשם פשוט וחשבתי שנלך ביחד.."
    NYO HO HO BITCH

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=blue]ג
    לי
    הוספת " עד הסוף...
    טרטוויג נרגש מאוד ומתחיל להתקדם לכיוון היער,אתם נכנסים ליער ואתם רואים הרבה שאומרות "וורמ" בקול נעים,אתה רואה שלידן יש גם הרבה שמסתכלים עליכם בחשש,לפתע אתה רואה קטן על הרצפה שלא מצליח לקום.
    אני אומר לטרטויג " איזה פוקימון חמוד הבורמי הזה. מה אתה אומר כדי לי לעזור לו לקום?. אני חושב שלא. לא בא לי לעזור לפוקימוני חרק אך אם לא זור לו הוא בטח ינקום בי ואז תוכל להילחם בו. יאלה טרטויג משיכים ללכת ביער לעבר העיר פלוארומה" .אני מתלעם מן הבורמי ששוכב על האדמה וממשיך ללכת לעבר העיר פלואורמה עם טרטויג

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה

ברנדון
    אתה מסתכל על הפתק ואומר לעצמך שהוא גם עומד להשתתף במצע,לאחר מכן אתה מתחיל לרוץ לעבר הילד.
    אתה מצליח להגיע לכמעט מטר אחריו שלפתע הוא עוצר ואתה מתנגש בו,"מה חשבת לעצמך?! ולמה אתה עוקב אחריי?!" שואל הילד המופתע.
    "אני מצטער" אני אומר לילד "אני לא עוקב אחריך אני רק רציתי להגיד לך שגם אני מצטרף למצבע פלטינה ואני חושב שאנחנו ניהיה באותו הצוות" אני אומר לו

9. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

ג'ון

ברנדון

לי

ג'ייסון

מייקל
    דסקנואר ופרוסלאס אומרים לך שלום בחזרה ואתה יוצא עם פיפלאפ.
    אתם מתחילים לצעוד לכיוון העיר הרטאום שלפתע אתה רואה קטנטן באמצע הדרך שבוכה.

"היי קטן, מה קרה?"אני שואל בחביבות ומתקרב אליו
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

10. לא ברור בכלל
    ג'ייסון
    כשהילדה שומעת שאתה הולך לצוות פלטינה היא מיד מסובבת את ראשה לכיוונך ואומרת "הוי! כמה נחמד! ואני חשבתי שאתה עוד ילד שאיבד את הדרך..טוב אז..איך קוראים לך? נעים מאוד,שמי אליזבת,אבל אתה יכול לקרוא לי ליזי,וזה קורסולה שלי" היא אומרת ולאחר מכן מצביע על הפוקימון הורדרד שלה.

ג'ון
    אתה הולך ליכוון רומי ופיפלאפ מאחורייך,והילדים מסכימים ואתם מתחילים ללכת,אתה ,די בטוח שהיער יהיה אפל,חשוך ומפחיד אך להפתעתך הוא ממש לא.
    אתה מסתכל סביבך ואתה רואה הרבה שאומרות "וורמ" בקול נעים,אתה רואה שלידן יש גם הרבה שמסתכלים עליכם בחשש,לפתע אתה רואה קטן על הרצפה שלא מצליח לקום.

לי
    אתה קורא לטרטוויג שימשיך ללכת,אך טרטוויג נשאר במקום,נראה לו שהפוקימון פצוע ותפקידו לעזור לו,אתה ממשיך לקרוא לטרטוויג אך הוא מסרב ומרים את הפוקימון על שריונו,"בור בורמי" לוחש הפוקימון וטרטוויג לוקח אותו עד לכיוון אחת גדולה שהלכה לכיוונכם,הוורמאדם הודתה לטרטוויג ולקחה את בורמי אליה,טרטוויג חוזר אלייך ומסמן שהכל בסדר.
    ברנדון
    "ואיך אני אדע שאתה לא משקר?!" קורא הילד בדאגה,"בכל מקרה! רק אמיצים וחזקים באים לשם! ואני כזה! אז אם תנצח אותי בקרב פוקימנוים אשתכנע שאתה חזק,ואז אני אאמין לך שאתה הולך לשם! אוקיי,צא ונילייט!" הוא אומר ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי קרחון בצבעי סגול .
    מייקל
    "בור בורמי!" צועק עלייך הפוקימון וכנראה שהוא חושש ממך,הוא לא רוצה שתתקרב אליו,הפוקימון מנסה ללכת כמה צעדים לכיוון עץ קרוב אך מתקשה בדרך ומתעלף,פיפלאפ מופתע ומסמן לך שאתה חייב לטפל בפוקימון הפצוע.
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-18-2011 בשעה 06:36 PM

Spoiler ספוילר

11. NYO HO HO
    ג'ייסון
    כשהילדה שומעת שאתה הולך לצוות פלטינה היא מיד מסובבת את ראשה לכיוונך ואומרת "הוי! כמה נחמד! ואני חשבתי שאתה עוד ילד שאיבד את הדרך..טוב אז..איך קוראים לך? נעים מאוד,שמי אליזבת,אבל אתה יכול לקרוא לי ליזי,וזה קורסולה שלי" היא אומרת ולאחר מכן מצביע על הפוקימון הורדרד שלה.
    "טוב ליזי, שמי ג'ייסון!" אומר לליזי "וזה צ'ימצ'אר!" ואצביע על צ'ימצ'אר.לאחר מכן אומר לליזי:"קדימה,בואי נלך ביחד לעיר הארטום ולפרופסור רואן, כדי שיוכל לגייס אותנו לצוות.." ואסמן לליזי לבוא איתי.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    ג'ון
    אתה הולך ליכוון רומי ופיפלאפ מאחורייך,והילדים מסכימים ואתם מתחילים ללכת,אתה ,די בטוח שהיער יהיה אפל,חשוך ומפחיד אך להפתעתך הוא ממש לא.
    אתה מסתכל סביבך ואתה רואה הרבה שאומרות "וורמ" בקול נעים,אתה רואה שלידן יש גם הרבה שמסתכלים עליכם בחשש,לפתע אתה רואה קטן על הרצפה שלא מצליח לקום.
    "אני רגע רוצה לתפוס את המפותח שלו..." אגיד לרומי ואז אלך למי שאמר וורמ, אבדוק אותו בפוקדקס ואז אוציא את פיפלאפ ואגיד לו: "פיפלאפ תשתמש בבועות לעבר הפוקימון הזה!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי
    אתה קורא לטרטוויג שימשיך ללכת,אך טרטוויג נשאר במקום,נראה לו שהפוקימון פצוע ותפקידו לעזור לו,אתה ממשיך לקרוא לטרטוויג אך הוא מסרב ומרים את הפוקימון על שריונו,"בור בורמי" לוחש הפוקימון וטרטוויג לוקח אותו עד לכיוון אחת גדולה שהלכה לכיוונכם,הוורמאדם הודתה לטרטוויג ולקחה את בורמי אליה,טרטוויג חוזר אלייך ומסמן שהכל בסדר.
    [INDENT]ברנדון
    "ואיך אני אדע שאתה לא משקר?!" קורא הילד בדאגה,"בכל מקרה! רק אמיצים וחזקים באים לשם! ואני כזה! אז אם תנצח אותי בקרב פוקימנוים אשתכנע שאתה חזק,ואז אני אאמין לך שאתה הולך לשם! אוקיי,צא ונילייט!" הוא אומר ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי קרחון בצבעי סגול .
    אני אומר לטרטויג"יופי שאתה פוקימון בעל לב זהב.כול הכבוד לך זה מוכיח שאתה פוקימון מצוין.טוב אבל אני שם אותך בפוכדור שלך לזמן מה". אני מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ומשיך ללכת ליער לכיון העיר פלורואומה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. לא ברור בכלל
    ג'ייסון
    "בסדר,נעים מאוד צ'ימצ'אר" היא פונה אליו אך הוא מסובב את גבו בבושה,"מוזר.." ממלמת ליזי וקורוסלה מתקרב אליך "שלום קורוסולה קטן" אתה אומר לו והוא מחייך אליך שלפתע צ'ימצ'אר מרחיק אותו ממך וקורסולה עף אחורה.
    "מה יש לו?" שואלת ליזי שדואגת לקורסולה שלה,"יודע מה,יש לי רעיון,כנראה שצ'ימצ'אר אוהב קרבות,לא?אז בוא נלחם! אני עם הקורסולה שלי ואתה עם צ'ימצ'אר! מה דעתך?" היא שואלת וצ'ימצ'אר שומע את זה ומתלהב מהרעיון.

ג'ון
    פיפלאפ שמעט מותש מהקרב הקודם שלו,משתמש בבועות שמפילות את אחת מהוורמאדם לרצפה.
    "וורמ?" הוורמאדם שואלת ואז מבחינה בך,לאחר שהיא מבחינה בך היא משתמשת בעלי תער לכיוון פיפלאפ שמצליח מעט להתחמק אבל לאחר מכן נפגע.
    אתה מתחיל לשמוע זימזומים ואתה רואה קבוצת שבאו לכיוון הוורמאדם,כנראה כדי להגן עליהן,אותם ה משתמשים בסופה שמעיפה אותך,פיפלאפ,רומי והילדים אחורה.
    "מה עשיתם?!" ילד אחד שואל.
    מה תעשה?

לי
    טרטוויג גאה בעצמו ונכנס בגאווה לפוכדור שלו.
    אתם ממשיכים ללכת שלפתע אתם רואים שלידה יש .
    היא ניגשת אליך ושואלת "שלום,קוראים לי צ'ריל,הלכתי לאיבוד ביער הזה ביחד עם הצ'אנסי שלי,אני והיא ניסינו למצוא בורמי זכר שיתפתח למותימ' אך לדעתי נסחפנו יותר מדי והלכנו לאיבוד,ניסינו למצוא מותימ' כדי שיוביל אותנו לטירת הדבש המסתורית שבאזור,מספרים שיש שם דבש קסום,בכל מקרה,תוכלו לעזור לנו לצאת מהיער?" היא שואלת אתכם ומחייכת.
    צ'ריל נכנסה לדף הדמויות החשובות!

Spoiler ספוילר

15. NYO HO HO
    ג'ייסון
    "בסדר,נעים מאוד צ'ימצ'אר" היא פונה אליו אך הוא מסובב את גבו בבושה,"מוזר.." ממלמת ליזי וקורוסלה מתקרב אליך "שלום קורוסולה קטן" אתה אומר לו והוא מחייך אליך שלפתע צ'ימצ'אר מרחיק אותו ממך וקורסולה עף אחורה.
    "מה יש לו?" שואלת ליזי שדואגת לקורסולה שלה,"יודע מה,יש לי רעיון,כנראה שצ'ימצ'אר אוהב קרבות,לא?אז בוא נלחם! אני עם הקורסולה שלי ואתה עם צ'ימצ'אר! מה דעתך?" היא שואלת וצ'ימצ'אר שומע את זה ומתלהב מהרעיון.
    "אולי ככה הוא יקשר עם קורסולה.." אומר ואחשוב על הרעיון "טוב, כנראה שזה רעיון טוב!" לאחר מכן אגיד לצ'ימצ'אר:"קדימה צ'ימצ'אר-השתמש בשריטה על קורסולה!"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 4 מתוך 45 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •