פורסם במקור על ידי
הרוח המתמטקאית
כינוי:הרוח המתמטקאית
שם פרטי:אלמוג
שם במשחק:אלמוג
תמונה:שיער חום חלק,עיינים ירוקות כזית,עור בהיר,מספר נקודותחן על גופו.
אופי::חכם,מנסה להית נחמד אך בדרך אגואיסט,מתעצבן בקלות ומחזיר בשעת הצורך,אמיץ,קצת סגור,אוהב להיות לבד אך מתחבר לפעמים,צנוע,קצת אסטרטגי.
רקע: שלום לכם,קוראים לי אלמוג ואני מתכונן להתחיל את מסעי כדי להיות מאמן. אני גר בבית כפרי וצנוע בסנופוינט,אמא שלי היא עוזרת בית ומזה היא מפרנסת אותי ולכן אבא שלי נשאר בבית שלי כדי לטפל ובי ולהשגיח עלי, האמת ממש כיף לי איתו.בבית הספר אני תלמיד לא רעה אבל התלמידים בדרך כלל לועגים עלי כי אני ממשפחה ענייה,בגלל זה אין לי חברים ואני עצוב אך המורות מנחמות אותי אבל זה לא ממש עוזר. בגלל זה הלכתי לקורס לפורימוני רוח כדי שיהיו לי חברים אחרים ואולי הצליח פעם אחת לעשות להם מתחיה קטנה בעזרת פוקימון רוח,האמת שהחוג מעניין ואני מאוד אוהב פוקימוני רוח אך הבעיה שכפי שהבנתם אין יל הרבה כסף לכן החוג היה רק לשנה ושהוא נגמר התאכזבתי נורא. פעם אחת פרופסור רוואן בא לעודד אותי ולכן נתן לי פוקימון שיעודד אותי,הוא נתן לי טרטוויג מאז אני וטרטוויג התחברנו,שיחקנו משחקים והתאמנו הרבה,נשענו ממש חברים טובים. אך הרגע החשוב ביותר בחיי היה שצפתי פעם אחת בחדשות וראיתי את פרופסור רוואן בחדשות,הוא סיפר על מסע מסוכן ולכן החלטתי ל\אתגר אותי בו,רמשתי מהר את המספר שאמר ושיננתי אותי בעל-פה יחד עם טרטוויג כך שאזכור אותו בעל-פה ויצאתי למסעי.
עיר התחלתית: סנופוינט
בנוסף למאמן אני רוצהלהיות גם: מתאם.
שותף: כן.
פוקימוןהתחלתי: טרטוויג
פוקימונים: לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוףפוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
פוקימון שארצה לתפוס:כל פוקימון התקבל בשמחה.
הצלחות: לא לגעת.
/הערות|הארות|מרשמלו:מרשמלו לבן בבקשה.