Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 45 ראשוןראשון ... 324041424344 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 673
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kakashi צפה בהודעה
    "היא מאמנת מאוד טובה." אומר לצ'אק "בכל מקרה, גם אני רוצה לתפוס פוקימון נוסף לצוות שלי." ואלך עם צ'אק אל היער.
    "יופי! ככה אף אחד לא ישתעמם בזמן שרק השני יתפוס פוקימון!" אומר לו בשמחה
    "נו,אז על איזה סוג פוקימון חשבת..? אתה אוהב פוקימוני רוח..? אני שונא אותם!!!" אגלה לו.
    "אתה מבין,תמיד היה גנגר מעצבן אחד שהפריע לי לישון כשהייתי קטן,מאז אני שונא פוקימוני רוח,וחוץ מזה,פעם פגשתי אותו בשדה אחד,ניסיתי להתפייס אבל הוא התקיף אותי!" אסביר לו ואז אבין ואומר לו "לא הקשבת נכון..?" אחגך קצת.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לי;
    "תודה רבה לך..ונתחיל אחרי זה,הגיבל שלך נראה לי עייף,הוא נלחם ממקודם?" היא שואלת ואתה מהנהן.
    "טוב..אז תחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח,נלך לעיר ג'ובילייף ושם ננוח במרכז הפוקיימונים במשך הלילה" הא אומרת ואתה שוב מהנהן.
    אתם מתחילים ללכת,ותוך כמה דקות אתה רואה עיר ענקית ובפתיחתה כתוב "העיר ג'ובילייף".

צ'אק & ג'ייסון;
    איזה יער O_o? אני אתייחס אל זה כ"דרך הבאה"..
    ~~~~
    אתם עולים לקומת הקרקע של המרכז,ומבקשים מהאחות ג'ואי לרפא לכם את הפוקימונים,לאחר מכן אתם נותנים לה את המפתח ויוצאים מהמרכז.
    "בוא נלך לדרך 103" אומר ג'ייסון ומתחיל ללכת כשצ'אק אחריו.
    אתם מיד מגיעים לדרך עם די הרבה עצים,מימין לכם נמצא נהר שזורם ע"י נפילת מפל מים קטן.
    מספר מעופפים ליד הנהר.

Spoiler ספוילר

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarKodak צפה בהודעה
    לי;
    "תודה רבה לך..ונתחיל אחרי זה,הגיבל שלך נראה לי עייף,הוא נלחם ממקודם?" היא שואלת ואתה מהנהן.
    "טוב..אז תחזיר אותו לפוכדור שלו שינוח,נלך לעיר ג'ובילייף ושם ננוח במרכז הפוקיימונים במשך הלילה" הא אומרת ואתה שוב מהנהן.
    אתם מתחילים ללכת,ותוך כמה דקות אתה רואה עיר ענקית ובפתיחתה כתוב "העיר ג'ובילייף".

צ'אק & ג'ייסון;
    איזה יער O_o? אני אתייחס אל זה כ"דרך הבאה"..
    ~~~~
    אתם עולים לקומת הקרקע של המרכז,ומבקשים מהאחות ג'ואי לרפא לכם את הפוקימונים,לאחר מכן אתם נותנים לה את המפתח ויוצאים מהמרכז.
    "בוא נלך לדרך 103" אומר ג'ייסון ומתחיל ללכת כשצ'אק אחריו.
    אתם מיד מגיעים לדרך עם די הרבה עצים,מימין לכם נמצא נהר שזורם ע"י נפילת מפל מים קטן.
    מספר מעופפים ליד הנהר.
    "אממ.... זה פוקימון די נחמד.." אמלמל ואוציא על אחד מהם את הפוקדקס כדי למצוא עליו משהו מעניין...
    "אתה רוצה לתפוס אותו או אני..?" אשאל אותו "יודע מה,אולי נסתובב ליד הנהר קצת,במקרה שלא נמצא משהו אחר.. ננסה להתקיף אחד מאלה,אוקיי?" אשאל אותו ואסכם.
    אחרי ה"פקודות" שנתתי אחשוב בליבי 'אממ... בפוקימון הבא שאלחם נגדו אוציא את גלמיאו,בוא נראה אותה עוד פעם בפעולה..'
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי;
    אני אומר לשרון"יופי הכענו לעיר ג'ובייליף סוף סוף.טוב בוא נלך למרכז הפוקימונים " אנ רץ מהר עם שרון למרכז ומבקש במרכז שירפאו לי את הפוקימונים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    דרייק & סול;
    אתם מוציאים את הפוקדע,אך מיד כל הפוקימונים עפים להם משם "אוף..רציתי לתפוס אותו" אומר דרייק.
    "אלו צ'יימייקו,הם ידועים בשירה הנפלאה שלהם,אתם לא שמים לב שהם מוכרים לכם? מסינו! הם ההתפתחות של צ'ינגלינג!" אומרת סול ומחייכת לכיוונכם.
    אתם יוצאים מחוץ לדירה ונועלים את החדר כשהתיקים עליכם.
    אתם מתכוונים לצאת מהמקום כשלפתע אתם רואים מכתב על הרצפה,אחוק ממכם בערך כמטר.
    אתם ניגשים אליו ורואים שכתוב עליו בגדול:
    "אנו צריכים את עזרתך-דחוף!".

[
    אני מייקל למקרה ששכחת...

"וואו, מה זה אומרת 'צריכים את עזרתך'? מי זה 'אנחנו'?" אני שואל בתמיהה ומרים את המכתב אל מול השמש, לראות אולי מוצפן שם משהו.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 06-06-2011 בשעה 04:09 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Druddigon man צפה בהודעה
    "אממ.... זה פוקימון די נחמד.." אמלמל ואוציא על אחד מהם את הפוקדקס כדי למצוא עליו משהו מעניין...
    "אתה רוצה לתפוס אותו או אני..?" אשאל אותו "יודע מה,אולי נסתובב ליד הנהר קצת,במקרה שלא נמצא משהו אחר.. ננסה להתקיף אחד מאלה,אוקיי?" אשאל אותו ואסכם.
    אחרי ה"פקודות" שנתתי אחשוב בליבי 'אממ... בפוקימון הבא שאלחם נגדו אוציא את גלמיאו,בוא נראה אותה עוד פעם בפעולה..'
    "תתפוס אותו אתה, אני מכיר את הפוקימון הזה, וקוראים לו ווינגאל.הוא מסוג מים מעופף, ויש לי כבר פוקימון מים כך שכדאי לך לתפוס אותו." אומר לצ'אק.לאחר מכן אלך אחרי צ'אק להסתובב ליד הנהר.
    NYO HO HO BITCH

7. לא ברור בכלל
    יואב;
    כן שכחתי ,ותגיד לדור להגיב

צ'אק & דרייק;
    "תתפוס אותו אתה, אני מכיר את הפוקימון הזה, וקוראים לו ווינגאל.הוא מסוג מים מעופף, ויש לי כבר פוקימון מים כך שכדאי לך לתפוס אותו" אומר דרייק לצ'אק.
    "בסדר" עונה צ'אק ומוציא את גלמיאו, "גלמי...אוו!" היא אומרת ומחייכת לעברכם.
    בינתיים ג'ייסון הולך לעבר הנהר ומסתכל על המים,לפתע פסידאק יוצאת מהפוכדור שלה ומסתכלת על ג'ייסון.
    "פסי פסי!" היא אומרת ובאה לקפוץ אל המים כשלפתע מהמים מגיחה קטנה.
    אתם רואים שפסידאק רוצה להילחם בגולדין.
    בינתיים אצל צ'אק,גלמיאוו מסתכלת על הווינגאל שלמעלה ומחכה להורואתיו של צ'אק.

לי;
    אתם נכנסים ורואים את האחות ג'ואי ונותנים לה את הפוכדורים תוך כדאי שאתם שואלים אם היא יכולה לרפא אותם
    "בשמחה" היא אומרת ולאחר כמה דקות מחזירה לכם.
    בוא ללמעלה" אומרת שרון ועולה לקומה השנייה של מרכז הבפוקימונים כשאתה בעקבותיה,אתה רואה שהיא פותחת חדר ואתם נכנסים אליו ואתם רואים שלוש מיטות,טלוויזיה,רדיו,שירותים ומקלחת.

Spoiler ספוילר

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]
    לי;
    אתם נכנסים ורואים את האחות ג'ואי ונותנים לה את הפוכדורים תוך כדאי שאתם שואלים אם היא יכולה לרפא אותם
    "בשמחה" היא אומרת ולאחר כמה דקות מחזירה לכם.
    בוא ללמעלה" אומרת שרון ועולה לקומה השנייה של מרכז הבפוקימונים כשאתה בעקבותיה,אתה רואה שהיא פותחת חדר ואתם נכנסים אליו ואתם רואים שלוש מיטות,טלוויזיה,רדיו,שירותים ומקלחת.
    אני אונר לאחות ג'וי " תודה על החדר ". אני אומר לשרון" טוב אני הולך להתקלח אז בי ". לאחר שאגמור להתקלח אומר לשרון " לילה טוב ". אני הולך לישון אל האחת המיטות של החדר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. NYO HO HO
    צ'אק & דרייק;
    "תתפוס אותו אתה, אני מכיר את הפוקימון הזה, וקוראים לו ווינגאל.הוא מסוג מים מעופף, ויש לי כבר פוקימון מים כך שכדאי לך לתפוס אותו" אומר דרייק לצ'אק.
    "בסדר" עונה צ'אק ומוציא את גלמיאו, "גלמי...אוו!" היא אומרת ומחייכת לעברכם.
    בינתיים ג'ייסון הולך לעבר הנהר ומסתכל על המים,לפתע פסידאק יוצאת מהפוכדור שלה ומסתכלת על ג'ייסון.
    "פסי פסי!" היא אומרת ובאה לקפוץ אל המים כשלפתע מהמים מגיחה קטנה.
    אתם רואים שפסידאק רוצה להילחם בגולדין.
    בינתיים אצל צ'אק,גלמיאוו מסתכלת על הווינגאל שלמעלה ומחכה להורואתיו של צ'אק.
    זה ג'ייסון!
    ------------
    "אוקיי פסידאק, תשתמשי באקדח מים על הפוקימון!" אומר לפסידאק בזמן שאחפש מידע על הפוקימון בפוקידע.לאחר מכן אסתכל על צ'אק ואראה מה קורה בקרב שלו.
    NYO HO HO BITCH

10. לא ברור בכלל
    ג'ייסון;
    כן התבלבלתי..ומכיוון שאתה עסוק בקרב שונה משל עומר,אני אגיב לך עכשיו בנפרד עד שהוא יגיב,אבל רק בגלל שזה קרב שנפרד
    ~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפטוקדע ומכוון אותו על הפוקימון:

"גולדין,פוקימון דג הזהב.למרות שהוא נראה מאוד אלגנטי,כאשר בשחייה הוא פורש את הסנפירים שלו הוא יכול לתקוע את קרנו בחוזקה רבה" והפוקדע נכבה.
    אתה מורה לפסידאק להשתמש באקדח מים על גולדין,והיא פותחת את מקורה ושולחת קרן מים לכיוון גולדין שנפגעת לא כלכל קשה,ועפה אחורה מעט.
    "גולד...אין!" היא צועקת ואתה רואה שהיא מתמקדת ושולחת גלים על-קוליים אל פסידאק-שעשויים לבלבל אותה,אך אתה רואה שפסידק מתחמקת מהם במהירות.

לי;
    מיד לאחר שאתם נכנסים לחדר אתה נכנס להתקלח ושרון עונה לך "בסדר,אני בינתיים אצפה בטלוויזיה".
    אתה מתקלח ויוצא החוצה מאורגן,אומר לשרון "לילה טוב" ונכנס לאחת המיטות,אתה רואה ששרון לא הולכת לישון עדיין.
    "למה את לא הולכת לישון?" אתה שואל אותה כשאתה שומע את קול הטלוויזיה מצפצף באוזנייך.
    "אהה..סתם,אני רוצה ללמוד על פוקימונים חדשים-בכל זאת,אני רוצה להיות מגדלת,אבל לא נורא,נמשיך מחר,לילה טוב" היא אומרת ונכנסת למיטה השנייה.
    ~בוקר~
    אתה שומע שירה בקול פעמון של קטנטנים שמעירים אותך ואת שרון.
    "בוקר הא?" היא שואלת ומצחקקת לה,אני אתן מעט אוכל לדרייג' היא אומרת ומוציאה אותה,מיד לאחד מכן היא נותנת לה מעט אוכל לפוקימונים מהתיק שלה.
    גם אתה מוציא את גיבל ונותן לו מעט אוכל "גיב!" הוא קורא בשמחה.
    "טוב..כדאי שנצא לעיר אורברג,אני רוצה לפגוש שם את רוארק" שרון אומרת לך ומתחילה להתארגן.

Spoiler ספוילר

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]
    לי;
    מיד לאחר שאתם נכנסים לחדר אתה נכנס להתקלח ושרון עונה לך "בסדר,אני בינתיים אצפה בטלוויזיה".
    אתה מתקלח ויוצא החוצה מאורגן,אומר לשרון "לילה טוב" ונכנס לאחת המיטות,אתה רואה ששרון לא הולכת לישון עדיין.
    "למה את לא הולכת לישון?" אתה שואל אותה כשאתה שומע את קול הטלוויזיה מצפצף באוזנייך.
    "אהה..סתם,אני רוצה ללמוד על פוקימונים חדשים-בכל זאת,אני רוצה להיות מגדלת,אבל לא נורא,נמשיך מחר,לילה טוב" היא אומרת ונכנסת למיטה השנייה.
    ~בוקר~
    אתה שומע שירה בקול פעמון של קטנטנים שמעירים אותך ואת שרון.
    "בוקר הא?" היא שואלת ומצחקקת לה,אני אתן מעט אוכל לדרייג' היא אומרת ומוציאה אותה,מיד לאחד מכן היא נותנת לה מעט אוכל לפוקימונים מהתיק שלה.
    גם אתה מוציא את גיבל ונותן לו מעט אוכל "גיב!" הוא קורא בשמחה.
    "טוב..כדאי שנצא לעיר אורברג,אני רוצה לפגוש שם את רוארק" שרון אומרת לך ומתחילה להתארגן.
    אני מתארן במהירות ויוצא מהחדר עם שרו וגיבל.מחזיר לאחות ג'וי את המפתח ואז ביחד עם שרון וגיבל ממשיך לכת לעבר העיר אורבוג

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. לא ברור בכלל
    לי;
    אתה ושרון מתארגנים ויוצאים מהחדר,יורדים במעלית לקומת הקרקע ומגישים לאחות ג'ואי את המפתח.
    "תודה לכם" היא אומרת ושרון עונה לה "לא,תודה לך" ושתיהן מחייכות.
    אתם יוצאים לכיוון העיר אורברג ונכנסים לכיוון דרך 203.
    אתם רואים שישן לו על אחד הספספלים.
    מהצד השני אתם רואים קטן שמתהלך לו על הדשא.

Spoiler ספוילר

13. NYO HO HO
    ג'ייסון;
    כן התבלבלתי..ומכיוון שאתה עסוק בקרב שונה משל עומר,אני אגיב לך עכשיו בנפרד עד שהוא יגיב,אבל רק בגלל שזה קרב שנפרד
    ~~~~~~~~
    אתה מוציא את הפטוקדע ומכוון אותו על הפוקימון:

"גולדין,פוקימון דג הזהב.למרות שהוא נראה מאוד אלגנטי,כאשר בשחייה הוא פורש את הסנפירים שלו הוא יכול לתקוע את קרנו בחוזקה רבה" והפוקדע נכבה.
    אתה מורה לפסידאק להשתמש באקדח מים על גולדין,והיא פותחת את מקורה ושולחת קרן מים לכיוון גולדין שנפגעת לא כלכל קשה,ועפה אחורה מעט.
    "גולד...אין!" היא צועקת ואתה רואה שהיא מתמקדת ושולחת גלים על-קוליים אל פסידאק-שעשויים לבלבל אותה,אך אתה רואה שפסידק מתחמקת מהם במהירות.
    "תתקרבי אליה ותשתמשי בשריטה!" אומר לפסידאק "ולאחר מכן שוב באקדח מים!"
    NYO HO HO BITCH

14. לא ברור בכלל
    ג'ייסון;
    פסידאק עומדת עליך,וקופצת למים.
    היא שוחה לעבר גולדין כדי להשתמש בשריטה,אך גולדין מהר צוללת ומתחמקת מהמתקפה.
    היא מנסה לשרוט אותה שוב אך גולדין משתמשת בפעימת מים ומעיפה את פסידאק אחורה.
    "אקדח מים!" אתה מורה עליה ופסידאק מתיזה על גולדין אקדח מים,אך אתה רואה שגולדין שוב פעם מתחמקת.
    אתה שם לב שגולדין יוצרת גל גדול,ועולה עליו - אתה מבין שהיא משתמשת בגלישה! (Surf)
    לפתע אתה רואה שצ'אק קורא לך "ג'ייסון! תקשיב,תרחיק את גולדין מהמים,כי המים זה מקום המחייה שלה,אין מצב שתנצח אותה במגרש שלה".

Spoiler ספוילר

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי;
    אתה ושרון מתארגנים ויוצאים מהחדר,יורדים במעלית לקומת הקרקע ומגישים לאחות ג'ואי את המפתח.
    "תודה לכם" היא אומרת ושרון עונה לה "לא,תודה לך" ושתיהן מחייכות.
    אתם יוצאים לכיוון העיר אורברג ונכנסים לכיוון דרך 203.
    אתם רואים שישן לו על אחד הספספלים.
    מהצד השני אתם רואים קטן שמתהלך לו על הדשא.
    אני מתעלם מהם ואומר לשרון" את רוצה לתפוס את אח הפוקימונים ?.אם את רוצה אני יחכה לך פה עד שתפסי את הפוקימונים.אני לא רוצה לתפוס אותם אפילו שאחד מהם זוהר ואני יצאפריאר" .אני יחכה לתשובה של שרון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 42 מתוך 45 ראשוןראשון ... 324041424344 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •