Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 45 ראשוןראשון ... 3442434445 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 673
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    מייקל & דרייק;
    מישהו ממכם ורצה הצצה למ"ת הבא שאני פותח?
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "כמה זמן יקח עד שנגיע לעיר פטלבורג?" שואל דרייק וסול עונה "אממ..לא הרבה,רק דרך אחת,העיר ממש צמודה לאולידייל".
    "למה לרוץ? אפשר להגיע לשם תוך כמה דקות.יש לי רעיון להגיע לשם מהר.סול, תגידי לרלטס ודריפבלים להתשמש בעל חושי על שלושתינו. אם מיסדריבוס יודע גם תגידי לו" אומר מייקל ומחכה לתשובתה של סול.
    "אממ.. לא יודעת,למה שלא נלך לשם במהירות? לא חייב להגיע כלכך מהר אתם יודעים,ומי יודע,אולי מי שהמכתב מיועד לו כבר בדרך לשם ובדרך נפגוש אותו..בכל מקרה,אני הולכת ברגל,אם אתם רוצים תבואו איתי" היא אומרת ויוצאת מהמרכז,דרייק אחריה,לבסוף גם מייקל בא.
    כולכם מתחילים ללכת ולפתע אתם רואים שתי קבוצות פוקימונים נלחמת אחת בשנייה.
    VS

צ'אק;
    אם אתה רוצה שאני אגיב לך עכשיו מהר..אז אל תצרף את ג'ייסון בתגובות בינתיים,כי אז אני אצטרך לחכות לעמית..מבין? אתה יכול לכתוב "אני אומר לו שאני הולך למרכז לכמה שניות" אבל לא "אתה יכול לבוא איתי למרכז?".
    אתה ורצה הצצה למ"ת החדש שאני אעשה?
    ושתדע,אתה יכול להמציא לפוקימונים שלך כינויים..
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מהר מאוד רץ לשם עם גלמיאו ומרים את הפוכדור,מיד לאחר מכן אתה מוציא את ווינגאל החוצה.
    "שלום! אני צ'אק,המאמן החדש שלך! נעים להכיר!" אתה אומר לו,ו-ווינגאל מסתכל עלייך תוך כדי שעיניו כמעט נעצמות,הוא מהנהן בראשו ואומר "ווינ..גאל.." ומיד עינוי נעצמות והוא נרדם במקום,אתה מבין שהוא עייף ותשוש מאוד מהקרב.
    גם גלמיאו די תשושה.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי DarKodak צפה בהודעה
    מייקל & דרייק;
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    "כמה זמן יקח עד שנגיע לעיר פטלבורג?" שואל דרייק וסול עונה "אממ..לא הרבה,רק דרך אחת,העיר ממש צמודה לאולידייל".
    "למה לרוץ? אפשר להגיע לשם תוך כמה דקות.יש לי רעיון להגיע לשם מהר.סול, תגידי לרלטס ודריפבלים להתשמש בעל חושי על שלושתינו. אם מיסדריבוס יודע גם תגידי לו" אומר מייקל ומחכה לתשובתה של סול.
    "אממ.. לא יודעת,למה שלא נלך לשם במהירות? לא חייב להגיע כלכך מהר אתם יודעים,ומי יודע,אולי מי שהמכתב מיועד לו כבר בדרך לשם ובדרך נפגוש אותו..בכל מקרה,אני הולכת ברגל,אם אתם רוצים תבואו איתי" היא אומרת ויוצאת מהמרכז,דרייק אחריה,לבסוף גם מייקל בא.
    VS
    כן, אני מאוד רוצה

"ואוא! הם ממש יפים! האלה הבלוטים נראה לי קוראים להם בילוט או משהו בגסנון, ראיתי אותם פעם בטלוויזיה." אני אומר וחושב:' אולי אני אנסה לתפוס אחד. הם נראים לי סבבה.' אני חושב בחיוך ומוציא את פוצ'יאנה, ואומר לו:" אוקיי פוצ'יאנה, נשיכה על הזה הכי השמאלי!"
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [B]צ'אק;
    אם אתה רוצה שאני אגיב לך עכשיו מהר..אז אל תצרף את ג'ייסון בתגובות בינתיים,כי אז אני אצטרך לחכות לעמית..מבין? אתה יכול לכתוב "אני אומר לו שאני הולך למרכז לכמה שניות" אבל לא "אתה יכול לבוא איתי למרכז?".
    אתה ורצה הצצה למ"ת החדש שאני אעשה?
    ושתדע,אתה יכול להמציא לפוקימונים שלך כינויים..
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מהר מאוד רץ לשם עם גלמיאו ומרים את הפוכדור,מיד לאחר מכן אתה מוציא את ווינגאל החוצה.
    "שלום! אני צ'אק,המאמן החדש שלך! נעים להכיר!" אתה אומר לו,ו-ווינגאל מסתכל עלייך תוך כדי שעיניו כמעט נעצמות,הוא מהנהן בראשו ואומר "ווינ..גאל.." ומיד עינוי נעצמות והוא נרדם במקום,אתה מבין שהוא עייף ותשוש מאוד מהקרב.
    גם גלמיאו די תשושה.
    ברור שאני רוצה,תן הצצה!
    ~~~
    "וואו אתם ממש עייפים,אה..? טוב אני ירוץ למרכז פוקימונים!" אומר להם ואחזיר אותם לפוכדורים
    "ג'ייסון הלכתי לכמה דקות.." אמסור לו ואתחיל לרוץ
    'וואי אני לא זוכר את השם של הפוקימון שלכדתי כמעט,וינטרל? וייגרל? אה,כן,ויינגאל... זה ארוך מדיי... מעכשיו אני אקרא לו ווינג! ולגלמיאו-גלמי!! ולפיפלאפ.... אני יודע! פיפ זה מתאים!' אחליט בזמן הריצה..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    מייקל & דרייק;
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    VS
    תן הצצה+ שמור לי מקום. אבל אל תסגור את זהה
    ציטוט פורסם במקור על ידי cladino צפה בהודעה
    כן, אני מאוד רוצה
    "ואוא! הם ממש יפים! האלה הבלוטים נראה לי קוראים להם בילוט או משהו בגסנון, ראיתי אותם פעם בטלוויזיה." אני אומר וחושב:' אולי אני אנסה לתפוס אחד. הם נראים לי סבבה.' אני חושב בחיוך ומוציא את פוצ'יאנה, ואומר לו:" אוקיי פוצ'יאנה, נשיכה על הזה הכי השמאלי!"
    איך שהוא, ידעתי שכמו תמיד, משהו ישתבש. לא חשבתי שהמשהו הזה יהיה שתי קבוצות של פוקימונים נלחמים אחת בשנייה. אבדוק את שני הפוקימונים בפוקדע.
    ~לאחר הבדיקה~
    'הם נראים לי פוקימונים מעניינים למדי, הם שווים תפיסה' אחשוב ואשליך 2 פוקדורים לשמיים. "צ'יצ'אר! גחלת על אחד הסידוטים! באדו! תשתמש בשאיבה על אחד הלוטדים!" אצעק בקולי קולות ואצביע לכיוון הקרב של שני הקבוצות.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי;
    אתה אומר שאתה חושב שהוא שמח,והיא עונה "טוב..בוא ננסה עוד שלוש פעמים,קדימה גיבל,תנסה שוב!".
    גיבל מנסה שוב בערך כ-4 פעמים ולא מצליח.
    "טוב,לצערי הוא לא הצליח,הפוקימון צריך להיות עם שמחה מלאה" היא אומרת ומחייכת אל גיבל הקטן.
    "אולי כדאי שתעברו מכונים ביחד,ותנצחו בקרבות ביחד,זה ישמח אותו,אבל בשביל שמחה מלאה צריך לחכות" היא אומרת.
    אני אומר לשרון "טוב, אז בוא נתקדם לעבר העיר אורבוג .שמעתי שיש שם בעיר מכון קרב אז אני וגיבל נשתף במכון וננצח שם וכך השמחה של גיבל אולי תעלה למסימום ". אני פונה אל גיבל " מה אתה לא מאושר כשאתה איתי ?" . אני הולך עם שרון וגיבל לאורבוג
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון;
    פסידאק משתמשת באקדח מים וגולדין בפעימת מים,שתי המתקפות מתנגשות ומתיזות מים לכל הכיוונים.
    אתה לא מצליח לראות כלום,ולפתע אתה רואה גל הלם שמגיע לכיוונך מכיוון הקרב של ג'ייסון,החשמל פוגע במים ואתה רואה שגולדין מעט פגעת מחלקייק החשמל וגם פסידאק.
    פסידאק מנצלת את אי היכולת של גולדין לזוז בינתייים,ותוקפת אותה בשריטה,גולדין נפגעת ועפה אחורה מעולפת.
    אתה רואה שגולדין מסתכלת עליכם בבהלה וצוללת במים תוך כדי שחייה למפל.
    "כל הכבוד פסידאק!" אומר לפסידאק ואחזיר אותה לפוכדור.לאחר מכן אמשיך לחפש פוקימונים להילחם נגדם בסביבות המפל.
    NYO HO HO BITCH

7. לא ברור בכלל
    דרייק & מייקל;
    מייקל מוציא את פוצ'יאנה ומורה לו להשתמש בנשיכה על פוקימון הבלוט.
    פוצ'יאנה יוצא מהפוכדור ומגרגר בקול רם "פוצ'..פוצ'יאנה!!" ורץ אל הבלוט.
    דרייק בינתיים עושה צעד חכם ובודק על הפוקימונים:

"לוטד,פוקימון צמח המים. לוטד שכנים במקומות עם קווי מים שקטים,כמו אגמים או בריכות.
    סידוט,פוקימון הצנובר. הוא דומה לבלוט כאשר ראשו תלוי על הענפים,הוא קופץ למטה פתאום להפתעתם של העוברים והשבים".
    דרייק מוציא את צ'ימצ'אר ואת באדו.
    פוצ'יאנה מנסה להתקרב לאחד הסידוט,אך הרבה כדורי אנרגיה עפים לכל כיוון ופוצ'יאנה נפגע.
    צ'ימצ'אר שולח גחלת ובאדו שאיבה והם מצליחים לפגוע במטרות.
    שתי קבוצות הפוקיונים מסתכלות עליכם,ומחליטות להתאחד לקרב אחד.
    "אוי לו..למה הייתם מריכים להתערב באמצע קרב?! בטח יש כאן עוד המון כאלה!" אומרת סול ברוגז רב ומוציאה את דריפבלים תוך כדי שהיא תופסת לו בידיים.
    "תעלה למעלה!" היא צועקת והוא מושך אותה לעץ והיא יושבת עליו.
    "תגמרו ת'קרב! אני בינתיים אלך לעזור שם!" היא אומרת ורצה לכיוון העיר פטלברוג עם דריפבלים.
    אתם נשארים מול הלוטד והסידוט.
    כל הפוקימונים משתמשים בכדורי אנרגיה,שפוגעים בכל הפוקימונים קל חוץ מבפוצ'יאנה שספג נזק בינוני.
    תוך שנייה אתם רואים שאתם מוקפים ב-5 לוטד וב-5 סידוט.

צ'אק;
    אתה רץ למרכז הפוקימונים ופוגש לפתע בג'ס.
    "היי,מה קורה?" היא שואלת ואתה אומר שבסדר ושאתה ממהר.
    "טוב ביי!" היא קוראת והולכת מן המקום.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומגיש לאחות ג'ואי את הפוכדורים שלך,אחרי זה אתה מחכה בצד.
    "צ'אק הפוכדורים שלך" היא קוראת לך ואתה לוקח אותם בחולמנות.
    לפתע ווינג יוצא מהפוכדור ואומר שהוא רעב.

לי;
    גיבל מסתכל עלייך ומהנהן בראשו, "אני בטוחה שהוא מאושר איתך..הוא פשוט צריך להילחם,וממש להכיר אותך הכי טוב שאפשר,תשחקו ביחד תלחמו ביחד ותנצחו ביחד..תאכיל אותו מדי פעם ועוד" היא ואמרת ומחייכת.
    "בואו נמשיך" אומרת שרון ומחזירה את דרייג' לפוכדור ומשאירה את מיני בחוץ.
    לפתע באים מולכם שני מאמנים והם אומרים.
    הבת: "אני רונה!"
    הבן: "אני רון!"
    רון ורונה: "אנחנו מאתגרים אתכם לקרב פוקימונים!" שניהם צועקים.
    אתם רואים שרון ורונה זורקים פוכדורים מהם יוצאים שני פוקימונים.
    "קדימה! זה יכול להיות אימון מעולה לגיבל ולמיני! ואם אתה רוצה גם לפוקימון השני שלך אם יש לך!" אומרת שרון.

ג'ייסון;
    אתה מחזיר את פסידאק השמחה לפוכדור וממשיך במפל,לפתע אתה מחליק ונופל לתוך המפל,אתה מרגיש שכל הבגדים שלך רטובים: חולצה,מכנסיים הכל.
    לפתע אתה רואה שמתחת למפל יש שצוחק עלייך.

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    דרייק & מייקל;

"לוטד,פוקימון צמח המים. לוטד שכנים במקומות עם קווי מים שקטים,כמו אגמים או בריכות.
    סידוט,פוקימון הצנובר. הוא דומה לבלוט כאשר ראשו תלוי על הענפים,הוא קופץ למטה פתאום להפתעתם של העוברים והשבים".
    פוצ'יאנה מנסה להתקרב לאחד הסידוט,אך הרבה כדורי אנרגיה עפים לכל כיוון ופוצ'יאנה נפגע.
    "אוי לו..למה הייתם מריכים להתערב באמצע קרב?! בטח יש כאן עוד המון כאלה!" אומרת סול ברוגז רב ומוציאה את דריפבלים תוך כדי שהיא תופסת לו בידיים.
    "תגמרו ת'קרב! אני בינתיים אלך לעזור שם!" היא אומרת ורצה לכיוון העיר פטלברוג עם דריפבלים.
    כל הפוקימונים משתמשים בכדורי אנרגיה,שפוגעים בכל הפוקימונים קל חוץ מבפוצ'יאנה שספג נזק בינוני.
    "מייקל!" אקרא. "תוציא את כל הפוקימונים שלך! נצטרך עזרה!" אקרא בשנית ואצעק בכל כוחי "צ'יצ'אר, גחלת על סידוט1! באדו, יום חמים! לאחר מכן שאיבה על לוטד1!".

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

9. NYO HO HO
    ג'ייסון;
    אתה מחזיר את פסידאק השמחה לפוכדור וממשיך במפל,לפתע אתה מחליק ונופל לתוך המפל,אתה מרגיש שכל הבגדים שלך רטובים: חולצה,מכנסיים הכל.
    לפתע אתה רואה שמתחת למפל יש שצוחק עלייך
    "מי זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי ואבדוק עליו מידע בפוקידע.לאחר שאבדוק עליו מידע בפוקידע, אלך לי לדרכי לחפש פוקימונים אחרים.
    NYO HO HO BITCH

10. לא ברור בכלל
    דרייק;
    אני אגיב לך כשיואב יגיב

ג'ייסון;
    אתה בודק את הפוקימון בפוקדע:

"לומברה הפוקימון העליז,לומברה הוא הצורה המפותחת של לוטד.הוא הופך לפעיל ברדת הלילה,הוא ניזון מטחבים ימיים הגדלים בנחל."
    אתה מתעלם מהפוקימון וממשיך בדרכך,אך לא מוצא שום דבר מעניין בנחל חוץ ממספר קטנים,מספר גולדינים ומספר שמשתכשכים במים.
    אתה יוצא מהאגם,ואתה רואה קטן יושב על אחד העצים.

Spoiler ספוילר

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

לי;
    גיבל מסתכל עלייך ומהנהן בראשו, "אני בטוחה שהוא מאושר איתך..הוא פשוט צריך להילחם,וממש להכיר אותך הכי טוב שאפשר,תשחקו ביחד תלחמו ביחד ותנצחו ביחד..תאכיל אותו מדי פעם ועוד" היא ואמרת ומחייכת.
    "בואו נמשיך" אומרת שרון ומחזירה את דרייג' לפוכדור ומשאירה את מיני בחוץ.
    לפתע באים מולכם שני מאמנים והם אומרים.
    הבת: "אני רונה!"
    הבן: "אני רון!"
    רון ורונה: "אנחנו מאתגרים אתכם לקרב פוקימונים!" שניהם צועקים.
    אתם רואים שרון ורונה זורקים פוכדורים מהם יוצאים שני פוקימונים.
    "קדימה! זה יכול להיות אימון מעולה לגיבל ולמיני! ואם אתה רוצה גם לפוקימון השני שלך אם יש לך!" אומרת שרון.

.
    אני אומר לשרון" יש לי פוקימון שני אך אני מעדיף להשתמש בקרב הזה בגיבל שלי.הפוקימון השני שלי זה שינקס והוא לא יעל נגד פאצ'יריסו לעומתו גיבל חזק על פאצ'יריסו וזה יעזור לנו בקרב " .אני מוציא את גיבל החוצה ואואומר לו" טוב עכשיו היה קרב זוגות.שרון ואני נגד רונה ורון.טוב לאחר שהקרב יתחיל תקוף בזעם דרקון את פאצ'יריסו "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. NYO HO HO
    ג'ייסון;
    אתה בודק את הפוקימון בפוקדע:

"לומברה הפוקימון העליז,לומברה הוא הצורה המפותחת של לוטד.הוא הופך לפעיל ברדת הלילה,הוא ניזון מטחבים ימיים הגדלים בנחל."
    אתה מתעלם מהפוקימון וממשיך בדרכך,אך לא מוצא שום דבר מעניין בנחל חוץ ממספר קטנים,מספר גולדינים ומספר שמשתכשכים במים.
    אתה יוצא מהאגם,ואתה רואה קטן יושב על אחד העצים.
    "מי אלה הפוקימונים האלה?" אשאל את עצמי ואבדוק עליהם מידע בפוקידע.לאחר מכן, אלך אל הפוקימון שיושב על העץ ואשאל אותו:"אתה רוצה קרב נגדי?" ואחכה לתגובתו.
    NYO HO HO BITCH

13. לא ברור בכלל
    לי;
    גיבל שולח זעם דרקון לעבר פצ'יריסו, "תתחמק!" צועקת רונה והוא אכן מתחמק.
    "תשתמש ברעל!" (Toxic) צועק רון וסטאנקי יורה פצצות רעל אל מיני וגיבל,שנפגעים ומורעלים.
    "אוי לא,מיני! תשתמש בדגדוג!" צועקת שרון ומיני קופץ ומתחיל לדגדג את סטאנקי,לפתע גם פצ'יריסו קופץ ומדגדג את מיני ולכן שניהם חוזרים למקומם.
    פתאום גיבל ומיני נפגעים מהרעל.

ג'ייסון;
    הפוקדע אומר:

"טיילו,פוקימון הסנונית הקטנה. כשנהיה קר הם נודדים את האזור,הוא טס בכל יום מעל ל180 ק"מ".
    אתה ניגש אל טיילו וושאל אותו לקרב,אך הוא לא עונה.
    הוא מסתכל עלייך שוב ואז מהנהן בראשו,אתה רואה שהוא קופץ לכיוונך וצועק "טיי טיילו!".

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    דרייק & מייקל;

ציטוט פורסם במקור על ידי ~JustDor~ צפה בהודעה
    "מייקל!" אקרא. "תוציא את כל הפוקימונים שלך! נצטרך עזרה!" אקרא בשנית ואצעק בכל כוחי "צ'יצ'אר, גחלת על סידוט1! באדו, יום חמים! לאחר מכן שאיבה על לוטד1!".
    "אין בעיה! צאו סולוסיס, בורמי, פיפלאפ! בורמי, כוח חבוי על לוטד 2! פוצ'יאנה, נשיכה שוב על סידוט 2! פיפלאפ, תשתמש במערבולת על לוטד 3! סולוסיס, גל על חושי על סידוט 3!" אני צעוק בתקווה שנצליח לנצח בקרב למרות שהם עולים עלינו במספרם.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 06-11-2011 בשעה 06:18 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [B]צ'אק;
    אתה רץ למרכז הפוקימונים ופוגש לפתע בג'ס.
    "היי,מה קורה?" היא שואלת ואתה אומר שבסדר ושאתה ממהר.
    "טוב ביי!" היא קוראת והולכת מן המקום.
    אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומגיש לאחות ג'ואי את הפוכדורים שלך,אחרי זה אתה מחכה בצד.
    "צ'אק הפוכדורים שלך" היא קוראת לך ואתה לוקח אותם בחולמנות.
    לפתע ווינג יוצא מהפוכדור ואומר שהוא רעב.
    .
    "רעב אה.." אמלמל ואפתח את התיק.
    "הנה,קח!" אוציא לו אוכל של פוקימונים
    'מעניין עם גם גלמי ופיפ רעבים...' אחשוב לעצמי
    "גלמי,פיפ,צאו!" אוציא אותם "קחו! אוכל פוקימונים! אגיש להם את האוכל..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 44 מתוך 45 ראשוןראשון ... 3442434445 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •