[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ייסון
"קדימה צ'ימצ'אר-השתמש בשריטה על קורסולה!" אתה אומר לו וצ'ימצ'אר מתחיל לרוץ לכיוון קורסולה,"קורסולה מוכן?-בועות!" צועקת ליזי וקורסולה יורה מפיו בועות,צ'ימצ'אר בהתחלה מעט נבהל ומגן על הלהבה שלו אך מיד שורט את הבועות ומפוצץ אותן,לאחר מכן שורט את קורסולה ומעיף אותו אחורה,"קורסולה-התקשות ואז בלימה!" ליזי אומרת וקורסולה מייצר על עצמו שכבת ברזל קטנה שנספגת בתוכו ואז הוא רץ לכיוון צ'ימצ'אר.
לי
"לא משנה..אני עוד מעט אנסה..צ'אנסי שלי צריכה להתרפות וכך גם שאר הפוקימונים שלי,וורמאדם,ווראדם ו-וורמאדם..חח,זה נשמע מצחיק אך יש לי 3 וורמאדם" היא אומרת בגיחגוך ואתם ממשיכים בדרכם.
אתה מגיע לדרך מפוצלת,באחת מהדרכים רשום "שביל הבית הרדוף" ובקטן "בבית הרדוף נמצא בלילה רוטום! הזהרו!" ובשני רשום "הדרך לפלוארומה" ולא רשום שום דבר בקטן,לבסוף יש שם עוד שביל ללא שלט.
ג'ון
אחת מהילדות אומרת "בואו נמשיך..שישאר לבד" והקבוצה הולכת,חוץ מילד אחד שניגש אליך ומוסיף "שתדע,אם הפרעת לאמא,שזוהי וורמאדם,כל האבות יצאו על הפוקימון שלך,לא למדת את זה?" והוא ממשיך עם חבריו.
פיפלאפ משתמש בבועות אך הוורמאדם הודפת את זה בעלי תער,ופיפלאפ מתחמק מעלי התער.
אתה רואה שהמותימ' (האבות-הפרפרים האלה) משתמשים בסופה לכיוונכם ופיפלאפ לא מחזיק מעמד ועף על אחד העצים,גם אתה ורומי לא מחזיקים מעמד ועפים אחורה,הקבוצה של החרקים מחליטה לעזוב אתכם למנוחה,כולם הולכים למבד הבורמי הקטן שנשאר על הרצפה בוכה כי הוא לא יכול לקום.
נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-18-2011 בשעה 07:24 PM
ספוילר
"צ'ימצ'אר-השתמש בגחלת על קורסולה!" אומר לצ'ימצ'אר "ולאחר מכן תשתמש בשריטה!"ג'ייסון
"קדימה צ'ימצ'אר-השתמש בשריטה על קורסולה!" אתה אומר לו וצ'ימצ'אר מתחיל לרוץ לכיוון קורסולה,"קורסולה מוכן?-בועות!" צועקת ליזי וקורסולה יורה מפיו בועות,צ'ימצ'אר בהתחלה מעט נבהל ומגן על הלהבה שלו אך מיד שורט את הבועות ומפוצץ אותן,לאחר מכן שורט את קורסולה ומעיף אותו אחורה,"קורסולה-התקשות ואז בלימה!" ליזי אומרת וקורסולה מייצר על עצמו שכבת ברזל קטנה שנספגת בתוכו ואז הוא רץ לכיוון צ'ימצ'אר.
NYO HO HO BITCH
ג'ייסון
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת אך קורסולה ממשיך ולא שם לב לגחלת ומעיף את צ'ימצ'אר לאחור.
"תקשיב-קורסולה הוא משני סוגים-מים ואבן,שני הסוגים האלו מחזיקים מעמד נגד אש,כך שלא תעצור את קורסולה שלי עם מתקפת האש הזאת.." אומרת ליזי ומחייכת לכיוון קורסולה.
צ'ימצ'אר משתמש בשריטה וקורסולה בבלימה,שניהם מתנגשים ועפים אחורה.
צ'ימצ'אר מנסה לעמוד על רגליו אך לא מצליח וכך גם קורסולה,לבסוף שניהם מתעלפים.
מה תעשה?
ג'ון
"אותך אני אתפוס..." אתה ממלמל וזורק על הבורמי פוכדור,הוא זז ימינה,שמאלה,ושוב ימינה ונעצר.
"מזל טוב,לכדת בורמי" מברכת אותך רומי.
אתה ניגש ולוקח את הפוכדור של בורמי בחיוך,"אולי עכשיו נמשיך לכיוון קרייס?" אומרת לך רומי ברוגז.
אני אעדכן את בורמי עוד מעט...
ספוילר
ג'ון
"בסדר..עכשיו בוא" אומרת רומי ואתה בא איתה.
לפתע אתם נתקלים בדרך מפוצלת,באחת מהדרכים רשום "שביל הבית הרדוף" ובקטן "בבית הרדוף נמצא בלילה רוטום! הזהרו!" ובשני רשום "הדרך לפלוארומה" ולא רשום שום דבר בקטן,לבסוף יש שם עוד שביל ללא שלט.
ספוילר
"קרב טוב היה איתך!" אומר לאמה "אני מצפה לקרבות טובים אחרים איתך." ואלחץ עם אמה ידיים.לאחר מכן אגיד:"צ'ימצ'אר-חזור!" ואחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור ואלך עם אמה לכיוון העיר הארטום.ג'ייסון
צ'ימצ'אר משתמש בגחלת אך קורסולה ממשיך ולא שם לב לגחלת ומעיף את צ'ימצ'אר לאחור.
"תקשיב-קורסולה הוא משני סוגים-מים ואבן,שני הסוגים האלו מחזיקים מעמד נגד אש,כך שלא תעצור את קורסולה שלי עם מתקפת האש הזאת.." אומרת ליזי ומחייכת לכיוון קורסולה.
צ'ימצ'אר משתמש בשריטה וקורסולה בבלימה,שניהם מתנגשים ועפים אחורה.
צ'ימצ'אר מנסה לעמוד על רגליו אך לא מצליח וכך גם קורסולה,לבסוף שניהם מתעלפים.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ון
"כן כן,החלטתי אז די" רוצי מתעצבנת ומתחילה ללכת לכיוון השלט השני,לעיר פלוארומה,אתה הולך אחריה שלפתע אמה עוצרת שנייה בצד,"בוא תראה!" היא קוראת לך,אתה מתחיל ללכת לכיוונה ושומע קולות "בונ-בונירי"
ג'ייסון
אני רואה שלא שכחת את המ"ת שלי..חח..קראת לליזי אמה..טוב גם אני לא שכחתי..באתי לכתוב יוגי במקום ג'ייסון..חח..
אתה לוחץ עם ליזי את הידיים ואתם מתחילים לצעוד לכיוון העיר הרטאום,אתם הולכים והולכים שלפתע אתם רואים שהדרך חסומה ע"י שלושהקטנים שחוסמים את הדרך.
לי
צ'ריל לא צ'רלי חח..
"בסדר מצדי אך לא ראית מה כתוב? הוא נמצא שם רק בלילות..בשעה מאוחרת מאוד..תנסה ללכת לשם אחר כך..לא?" צ'ריל שואלת אותך ומחייכת,לפתע טרטוויג יוצא מהפוכדור ואומר שהוא רוצה להילחם,"היי,אם הטרטוויג שלך רוצה להילחם זה יהיה נחמד שתילחם מולי ומול הצ'אנסי שלי..רוצה?" צ'ריל שואלת אותך בחינניות.
נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-19-2011 בשעה 02:43 AM
ספוילר
כינוי: ~BarMaster~
שם פרטי: בר
שם במשחק: בר
תמונה: ילד נמוך עם חליפה ירוקה
אופי: ילד נמוך וחרוץ בד"כ אוהב לעזור בעבודות הבית עוזר בכללי והכי אוהב לטפל עם אבא בפוקימונים שלו, והכי אוהב פוקימוני רוח ומעופף, בלימודים לא טוב כולכך
רקע: בר נולד בעיר הארטום, לאבא מקס ולאמא בלה, לבר היו שני אחים גדולים ממנו שהם שכבר התחילו את מסעם.
לאבא של בר מקס יש מיסדריבוס קטן , שבר אוהב לשחק איתו ולטפל בו כשאבא נוסע לעבודה שלו.
הסיפור של מיסדריבוס מתחיל כשבר נולד המיס (קיצור של מיסדריבוס) הופיע למול העניים של בר ובר התחיל לבכות כי המיס הבהיל אותו, מיס נעלב והלך ליער הקרוב לעיר ונשאר שם הרבה מאוד זמן מקס היה מאוד מודאג כי הוא ידע שמיס לא רצה להבהיל את בר והוא נעלב, לאחר כמה שנים כשבר גדל כבר מקס לקח את בר לעבודה שלו ובדרך פתאום בר ראה מהחלון של המכונית מיס שמוכר לו ואמר לאבא הם עצרו וראו שזהו המיס של מקס הם שמחו מאוד ובר אמר לו שהוא היה קטן והא מאוד נבהל אבל הוא לא כועס עליו ואפשר להתחיל דרך חדשה. מיס ישר ניהיה שמח וע לה לאותו ומאותו יום הוא עם המשפחה.
יום אחד בר יצא איתו לטייל ונפל ארצה מאבן משונה, אבן סגולה שלא ידע מהיא מיס שידע מהיא (אבן אופל) ישר קפץ עליה ונהפך לזוהר, בר מאוד נבהל אבל לאחר כמה שניות האור נעלם וראה פוקימון אחר הוא הבין שמיס התפתח אבל לא ידע למה, הם חזרו הביתה ואבא הסביר לו, ועכשיו יש להם מיסדריבוס.
מכיוון שבר גדל עם מיס הוא מאוד אוהב פוקימוני רוח ור וצה שיתחיל את המסע מיס כמו שגדל איתו.
עיר התחלתית: סנופוינט/אטרנה/ויילסטון/הארטום
בנוסף למאמן אני רוצה להיות גם: רק מאמן
שותף: כן
פוקימון התחלתי: טרטוייג
פוקימונים: לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוף פוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
פוקימון שארצה לתפוס: מיס
הצלחות: לא לגעת
/הערות|הארות|מרשמלו\ : מרשמלו על האש
רקע נחמד ..
הערות:
- אם בהתחלה היה מיסדריבוס,איף הוא התפתח למיסדריבוס? למיסמגיוס!
- לא כתבת איזו עיר היא ההתחלתית שלך..אתה צריך למחוק ולהשאיר את העיר שלך
- לא רשמת ברקע שום דבר שקשור להתחלתי שלך,כבר לקחת אותו מהפרופסור
- בנוגע לתמונה,תיתן תאור יותר טוב,עיניים,שיער,חולצה,מכנסיים..או שתשים תמונה..
- תתקן את הכל ותגיש שוב!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)