Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 45 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 673
  1. אני בכלל לא אלון
    כינוי:zapdos
    שם פרטי:תומר
    שם במשחק:רז
    תמונה:
    אופי: תמיד בא בכוונות טובות,שחצן,יהיר,אוהב לנצח ואוהב פוקימונים
    רקע: רז גדל במחוז אונבה עם שני הוריו האוהבים אבל כשהוא היה בן 4 ושיחק לו בחדרו פתאום הוא שמע צרחה מקפיאת דם מכיוון המטבח איפה שאימו ואביו היו ולרגע הוא חשב שהקול מוכר לו ברגע שהוא נכנס הוא ראה שתי שלוליות דם חלונות שבורים וסימני שריטות בכל המטבח הוא ניסה להתקשר להוריו אבל הם לא ענו אחרי שהמשטרה הגיעה הם זיהו שאלה היו סבליאיי רז היה באבל כבד וכשנגמרה השבעה דודו בא לקחת אותו לסינו לביתו שבעיר אטרנה לצערו של רז דודו היה עני והתנאים בביתו היו רעים יחסית למה שגדל עליו ובגלל שהוא היה חדש בגן הוא לא היה מקובל בגלל זה הוא הרבה לבקר ביער הוא למד על סוגי הגרגירים והפטריות השונים אבל ביום אחד כשהוא היה בן 5 קבוצה של קנדלורים התחילה שרפת יער הוא שמע שמועות על קבוצה של בלסטיוזים שיודעים ריקוד גשם ויכולים לעצור את השרפה הוא חיפש אותם וצעק להם כשלפתע הוא שמע קריאה "היי ילד" רז הופתע וחיפש מי אמר את זה ואז הוא שמע את אותו קול אומר "כאן למעלה" הוא הסתכל למעלה ולא ראה שום דבר חוץ מצ'אטוט ועשן ואז הצ'אטוט אמר "רוצה למצוא את הבלסטיוזים עקוב אחרי" רז הופתע מאוד אבל הוא התעשת ועקב אחרי הצ'אטוט עד שהם הגיעו לחלק ביער שהוא אף פעם לא ראה זה ממש נראה כמו אזור נפרד לגמרי מהיער שבו לא הרגישו שיש שרפה ושם היו הבלסטיוזים אבל הם היו משותקים רז ידע איזה גרגירים למצוא והוא הכין את הנוגדן הכי מהר שיכל ובעזרת צ'אטוט כמתרגם שלו הוא שיכנע את הבלסטיוזים לעזור כשהוא חזר הביתה הוא ראה את התשדיר של סינו עכשיו ורצה להצטרף ביום שהוא קיבל את צ'ימצ'אר הוא שמח מאוד כי עכשיו סוף סוף תהיה לו הזדמנות לנקום בסבליאיי על שהרגו את הוריו ובקנדלורים על ששרפו את היער עד שהגיע תאריך המסע רז וצ'ימצ'אר התאמנו הרבה ביער וניסו למצוא את הצ'אטוט שרז ראה ביום ההוא
    עיר התחלתית: אטרנה
    בנוסף למאמן אני רוצה להיות גם: רק מאמן
    שותף: לא
    פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר
    פוקימונים:
    פוקימונים אצל הפרופסור:
    ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוף פוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
    פוקימון שארצה לתפוס:דיטו והצ'אטוט שדיברתי עליו ברקע
    הצלחות:
    /הערות|הארות|מרשמלו\ :צ'אטוט יודע לדבר בגלל שהוא חי בדרך שעוברים בה הרבה מאמנים והוא למד משמיעה
    נערך לאחרונה על ידי Tאלון, 04-19-2011 בשעה 06:55 PM

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה
    [COLOR=blue]ג
    לי
    צ'ריל לא צ'רלי חח..
    "בסדר מצדי אך לא ראית מה כתוב? הוא נמצא שם רק בלילות..בשעה מאוחרת מאוד..תנסה ללכת לשם אחר כך..לא?" צ'ריל שואלת אותך ומחייכת,לפתע טרטוויג יוצא מהפוכדור ואומר שהוא רוצה להילחם,"היי,אם הטרטוויג שלך רוצה להילחם זה יהיה נחמד שתילחם מולי ומול הצ'אנסי שלי..רוצה?" צ'ריל שואלת אותך בחינניות.
    אני אומר לצ'ריל"אוקי אני וטרטויג נלחם מול הצ'אנסי שלך בקרב פוקימונים.אני אתן לך את הרשות לתקוף ראשונה בקרב הזה". אני אומר לטרטויג " אני רוצה שתיתן את כול כולך בקרב הזה נגד צ'אנסי". אני מחכה שצ'ריל תוציא את צ'אנסי ותקוף את טרטויג שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ג'ייסון
    כשהילדה שומעת שאתה הולך לצוות פלטינה היא מיד מסובבת את ראשה לכיוונך ואומרת "הוי! כמה נחמד! ואני חשבתי שאתה עוד ילד שאיבד את הדרך..טוב אז..איך קוראים לך? נעים מאוד,שמי אליזבת,אבל אתה יכול לקרוא לי ליזי,וזה קורסולה שלי" היא אומרת ולאחר מכן מצביע על הפוקימון הורדרד שלה.

ג'ון
    אתה הולך ליכוון רומי ופיפלאפ מאחורייך,והילדים מסכימים ואתם מתחילים ללכת,אתה ,די בטוח שהיער יהיה אפל,חשוך ומפחיד אך להפתעתך הוא ממש לא.
    אתה מסתכל סביבך ואתה רואה הרבה שאומרות "וורמ" בקול נעים,אתה רואה שלידן יש גם הרבה שמסתכלים עליכם בחשש,לפתע אתה רואה קטן על הרצפה שלא מצליח לקום.

לי
    אתה קורא לטרטוויג שימשיך ללכת,אך טרטוויג נשאר במקום,נראה לו שהפוקימון פצוע ותפקידו לעזור לו,אתה ממשיך לקרוא לטרטוויג אך הוא מסרב ומרים את הפוקימון על שריונו,"בור בורמי" לוחש הפוקימון וטרטוויג לוקח אותו עד לכיוון אחת גדולה שהלכה לכיוונכם,הוורמאדם הודתה לטרטוויג ולקחה את בורמי אליה,טרטוויג חוזר אלייך ומסמן שהכל בסדר.
    ברנדון
    "ואיך אני אדע שאתה לא משקר?!" קורא הילד בדאגה,"בכל מקרה! רק אמיצים וחזקים באים לשם! ואני כזה! אז אם תנצח אותי בקרב פוקימנוים אשתכנע שאתה חזק,ואז אני אאמין לך שאתה הולך לשם! אוקיי,צא ונילייט!" הוא אומר ומהפוכדור שלו יוצא פוקימון דמוי קרחון בצבעי סגול .
    מייקל
    "בור בורמי!" צועק עלייך הפוקימון וכנראה שהוא חושש ממך,הוא לא רוצה שתתקרב אליו,הפוקימון מנסה ללכת כמה צעדים לכיוון עץ קרוב אך מתקשה בדרך ומתעלף,פיפלאפ מופתע ומסמן לך שאתה חייב לטפל בפוקימון הפצוע.
    "אוקיי פיפלאפ, אני אעזור לו." אני אומר ולוקח אותו על הידיים לכיוון המעבדה
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    כינוי: ~BarMaster~
    שם פרטי: בר
    שם במשחק: בר
    תמונה:
    אופי: ילד נמוך וחרוץ בד"כ אוהב לעזור בעבודות הבית עוזר בכללי והכי אוהב לטפל עם אבא בפוקימונים שלו, והכי אוהב פוקימוני רוח ומעופף, בלימודים לא טוב כולכך
    רקע: בר נולד בעיר הארטום, לאבא מקס ולאמא בלה, לבר היו שני אחים גדולים ממנו שהם שכבר התחילו את מסעם.
    לאבא של בר מקס יש מיסדריבוס קטן , שבר אוהב לשחק איתו ולטפל בו כשאבא נוסע לעבודה שלו.
    הסיפור של מיסדריבוס מתחיל כשבר נולד המיס (קיצור של מיסדריבוס) הופיע למול העניים של בר ובר התחיל לבכות כי המיס הבהיל אותו, מיס נעלב והלך ליער הקרוב לעיר ונשאר שם הרבה מאוד זמן מקס היה מאוד מודאג כי הוא ידע שמיס לא רצה להבהיל את בר והוא נעלב, לאחר כמה שנים כשבר גדל כבר מקס לקח את בר לעבודה שלו ובדרך פתאום בר ראה מהחלון של המכונית מיס שמוכר לו ואמר לאבא הם עצרו וראו שזהו המיס של מקס הם שמחו מאוד ובר אמר לו שהוא היה קטן והא מאוד נבהל אבל הוא לא כועס עליו ואפשר להתחיל דרך חדשה. מיס ישר ניהיה שמח וע לה לאותו ומאותו יום הוא עם המשפחה.
    יום אחד בר יצא איתו לטייל ונפל ארצה מאבן משונה, אבן סגולה שלא ידע מהיא מיס שידע מהיא (אבן אופל) ישר קפץ עליה ונהפך לזוהר, בר מאוד נבהל אבל לאחר כמה שניות האור נעלם וראה פוקימון אחר הוא הבין שמיס התפתח אבל לא ידע למה, הם חזרו הביתה ואבא הסביר לו, ועכשיו יש להם מיסמגיוס.
    מכיוון שבר גדל עם מיס הוא מאוד אוהב פוקימוני רוח ור וצה שיתחיל את המסע מיס כמו שגדל איתו. לאמא של בר היה טרטוייג. טרטוייג היה מאוד אהוב על בר רק הבעיה שהוא היה יושן המון ביום ורק בלילה מתעורר כדי לשמור מפני גנבים שהיו באים, בעיר באו המון גנבים, והוא שמר על ביתם, לילה אחד בר קם באמצע הלילה לשתות כוס מים ושמע רעשים מבחוץ, וראה שגנבים עם שני סקארמורים מאיימים לגנוב דברים מהבית, בר לא ידע מה לעשות עוד לא תפקד כמאמן ולא ידע מה להגיד לטרטוייג, בר זרק : "עלי תער" כי שמע את המתקפה הזו בעבר באיזה קרב שהיה בעיר שלו וראה שטרטוייג התחיל להוציא לעבר שני הסקארמורים האלו עלים מאוד חדים שעלפו את שניהם הגנבים נבהלו החזירו את שני הפוקימונים שלהם וברחו בר מאוד התלהב מטרטוייג שיתגלה בבוקר שעלי תער זו מתקפה חדשה שהוא למד, בלה היתה מאוד גאה בבר ששמר ביחד עם טרטוייג על הבית, מהסיפור הזה שבר יתחיל את מסעו כפוקימון התחלתי יבחר בטרטוייג
    עיר התחלתית: הארטום
    בנוסף למאמן אני רוצה להיות גם: רק מאמן
    שותף: כן
    פוקימון התחלתי: טרטוייג
    פוקימונים: לא לגעת
    פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
    ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוף פוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
    פוקימון שארצה לתפוס: מיס
    הצלחות: לא לגעת
    /הערות|הארות|מרשמלו\ : מרשמלו על האש

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    בר-
    אתה רשום
    תגיב להתחלה + אתה מקבל ביצת מורקרוו בגלל שהיית במ"ת הקודם שלי אך בינתיים אין לך אותה..

רז-

הערות:
    • כבר קיבלת את ההתחלתי שלך,תספר קצת עליך ואליו ביחד,מה עשיתם..
    • צ'אטוט לא מדבר אלה חוזר אחרי מה שאנשים אומרים..אך אני מקבל את זה
    ג'ון
    אתה רוצה ביצת מדקיפ? אם לא אז אתה מקבל ביצת רלטס.. בגלל שהיית במ"ת הקודם,ואני לא בטוח אם תרצה את ההתחלתי שלך (מדקיפ) כי זה ייצור כפל סוגים..את הביצה תשיג אצל קרייס

"תראה איזו חמודה היא! אני רוצה לתפוס אותה! מה אתה אומר..כן או לא?" רומי שואלת עוד לפני שאתה מגיע,אתה הולך כמה צעדים ורואה קטנה ומלאת אנרגיה שצועקת צעקה כמו ששמעת מקודם, "בונ בונירי!"

לי

שכחתי אתה מקבל ביצת טפיג...בגלל שהיית במ"ת הקודם שלי אך בינתיים אין לך אותה..
    צ'ריל אומרת "אוקיי,תודה לך! צ'אנסי תשתמשי בפצצת ביצה!" (egg bomb)
    ואתה רואה ש'אנסי לוקחת מהכיס שלה ביצה קטנה שבהתחלה לא נראית כלכך מזיקה,אך אחרי זה זורקת אותה לכיוון טרטוויג.

מייקל
    המעבדה? אתה אפילו לא קרוב למעבדה! אולי התכוונת שתביא אותו אל קרייס..מנהיג האימונים של הקבוצה שלך..
    הפוקימון מסתכל עלייך ואומר בקול לחוץ "בור מי",אתה רואה שהוא די מפחד,אתה מנסה להרים אותו והוא לאט לאט קם על רגליו ועולה עלייך,אתם ממשיכים אל קרייס,"פיפ פיפלאפ!" אתה שומע את פיפלאפ צורח ומתחבא מאחורי רגלייך,אתה רואה שההוא ראה קרה בין לבין .
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-19-2011 בשעה 01:26 PM

Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U]

ה[/LIST]לי
    ואתה רואה ש'אנסי לוקחת מהכיס שלה ביצה קטנה שבהתחלה לא נראית כלכך מזיקה,אך אחרי זה זורקת אותה לכיוון טרטוויג.
    ]
    יש
    -------------
    אני אומר לטרטויג" תרוץ קצצת לאחור כדי שתחמק מן פצצת הביצה של צ'אנסי הזאת. לאחר שתעשה זאת רוץ אל צ'אנסי ותבלום בה בחוזקה רבה.ואז תשתמש בשאיבה על צ'אנסי שתשאב לה אנרגיה שתעבור אליך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. לא ברור בכלל
    לי
    בעיקרון כל אחד מקבל את ההתחלתי שלו..בר לא יקבל כי זה אותו האחד (טרטוויג גם שם וגם פה) ולתומר זה ייצור כפל סוגים אז אני לא יודע אם הוא ירצה..

טרטוויג הולך אחורה והביצה פוגעת באדמה היכן שטרטוויג היה מקודם,כשהביצה פוגעת באדמה היא מתפוצצת.
    טרטוויג רץ בתוך עשן הפיצוץ,מעט נחנק אך ממשיך ובולם את צ'אנסי שעפה אחורה,צ'אנסי לא מבזבזת זמן וחובטת בשריונו של טרטוויג (pound) ומעיפה אותו לאחור,טרטטוויג מנסה להשתמש בשאיבה אך צ'אנסי משתמשת בהגנה ומגנה על עצמה.

Spoiler ספוילר

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי
    בעיקרון כל אחד מקבל את ההתחלתי שלו..בר לא יקבל כי זה אותו האחד (טרטוויג גם שם וגם פה) ולתומר זה ייצור כפל סוגים אז אני לא יודע אם הוא ירצה..

טרטוויג הולך אחורה והביצה פוגעת באדמה היכן שטרטוויג היה מקודם,כשהביצה פוגעת באדמה היא מתפוצצת.
    טרטוויג רץ בתוך עשן הפיצוץ,מעט נחנק אך ממשיך ובולם את צ'אנסי שעפה אחורה,צ'אנסי לא מבזבזת זמן וחובטת בשריונו של טרטוויג (pound) ומעיפה אותו לאחור,טרטטוויג מנסה להשתמש בשאיבה אך צ'אנסי משתמשת בהגנה ומגנה על עצמה.
    בהתחלה רציתי לקחת צ'ימצ'אר אבל בסוף בחרתי בטרטויג. מזל שבחתרתי בטרטויג
    ---------------------------------------
    אני אומר לטרטויג" תנסה שוב להשתמש בשאיבה על צ'אנסי ואז אחרי שתמש בשאיבה. רוץ אל צ'אנסי ושוב תבלום אותה בכול כוחתיך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~;1070125[SIZE=4
    התחלה - רק למי שאמרתי לו שהוא רשום![/SIZE]
    יום בהיר אחד,אתם קמים לקולי הצ'ינגלינג באזור,הפוקימון שלכם מנער אתכם וקורא לכם להתחיל יום חדש.
    אתם קמים ומתארגנים,אתם יורדים ללמטה והפוקימון שלכם אוכל אוכל לפוקימונים ואתם אוכל רגיל,אתם והפוקימון שלכם הולכים לראות טלוויזיה,שלפתע אתם רואים מספר טלפון על דף נייר,עליו רשום:

אתם בהתחלה לא ממש מבינים מה זה הפתק הזה,שלפתע אתם נזכרים באותו תשדיר של "סינו עכשיו" שראיתם בצעירותכם.
    מה תעשו?

לא להגיב!
    אני מבין שזה שידור חוזר אחרת איך התכן שזה אותם מילים בדיוק. ואני אומר לטרטוויג: בחיוך"אתה זוכר את אותו מספר שתירגלנו מדי יום,עכשיו זאת ההזדמנות לשנו להשתמש בו,מה דעתך?"לאחר מכן אני מחייג את את המספר הזה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. לא ברור בכלל
    לי
    אתה נהנה מהמשחק?

העלה של טרטוויג זוהר באור צהבהב ומיד קרן אדומה נשלחת לכיוון צ'אנסי שנפגעת מהקרן,אתה רואה שטרטוויג מקבל אנרגיה בעזרת אותה השאיבה,טרטוויג רץ לכיוון צ'אנסי שמתחמקת בכל כוחותיה ומשתמשת בפצצת ביצה שפוגעת בטרטוויג שעף אחורה מותש.

אלמוג
    לאחר מספר הרהורים אתה מחליט שאתה רוצה להתקשר,אתה לוקח את הטלפון ומתקשר,תוך מספר שניות עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"

Spoiler ספוילר

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי
    אתה נהנה מהמשחק?

העלה של טרטוויג זוהר באור צהבהב ומיד קרן אדומה נשלחת לכיוון צ'אנסי שנפגעת מהקרן,אתה רואה שטרטוויג מקבל אנרגיה בעזרת אותה השאיבה,טרטוויג רץ לכיוון צ'אנסי שמתחמקת בכל כוחותיה ומשתמשת בפצצת ביצה שפוגעת בטרטוויג שעף אחורה מותש.

[/COLOR]
    כן
    ---------------
    אני אומר לצ'אריל " יש לצ'אנסי שלך מהלכים יפים מאוד והיא חזקה מאוד ". אני אומר לטרטויג " קדימה תאוש מהפגיעה הזאת שחטפת. אני יודע שאתה תשוש אבל תנסה לאגור אנרגיה. תשתמש שוב בשאיבה כדי לקבל אנרגיה ולחזק אותך עוד יותר.לאחר מכן רוצה אליה ותבלום אותה בחוזקה רבה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    לאחר מספר הרהורים אתה מחליט שאתה רוצה להתקשר,אתה לוקח את הטלפון ומתקשר,תוך מספר שניות עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
    "שלום קוראים לי אלמוג ובתנדבתי לעזור לך במשימה ששמתי בחדשות. דרך אגב פעם נתנת לי טרטוויג אז אולי אתה זוכר אותי,בכל מקרה רציתי לדעת אם אתה מסכים לקבל אותו כעוזר למשימה שלך."אני אומר לפרפסור רוואן ומחכה לתשובה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה
    התחלה - רק למי שאמרתי לו שהוא רשום!
    יום בהיר אחד,אתם קמים לקולי הצ'ינגלינג באזור,הפוקימון שלכם מנער אתכם וקורא לכם להתחיל יום חדש.
    אתם קמים ומתארגנים,אתם יורדים ללמטה והפוקימון שלכם אוכל אוכל לפוקימונים ואתם אוכל רגיל,אתם והפוקימון שלכם הולכים לראות טלוויזיה,שלפתע אתם רואים מספר טלפון על דף נייר,עליו רשום:
    ציטוט:
    צוות הצלה-פלטינה_000-157-568
    אתם בהתחלה לא ממש מבינים מה זה הפתק הזה,שלפתע אתם נזכרים באותו תשדיר של "סינו עכשיו" שראיתם בצעירותכם.
    מה תעשו?
    "אני צריך להתקשר אני ממש רוצה לעזור להציל את העולם מפני דרייק" אחשוב לעצמי אקח את הטלפון ואתקשר למספר

14. אני בכלל לא אלון
    שיניתי

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    בר-
    אתה רשום
    תגיב להתחלה + אתה מקבל ביצת מורקרוו בגלל שהיית במ"ת הקודם שלי אך בינתיים אין לך אותה..

רז-

הערות:
    • כבר קיבלת את ההתחלתי שלך,תספר קצת עליך ואליו ביחד,מה עשיתם..
    • צ'אטוט לא מדבר אלה חוזר אחרי מה שאנשים אומרים..אך אני מקבל את זה
    ג'ון
    אתה רוצה ביצת מדקיפ? אם לא אז אתה מקבל ביצת רלטס.. בגלל שהיית במ"ת הקודם,ואני לא בטוח אם תרצה את ההתחלתי שלך (מדקיפ) כי זה ייצור כפל סוגים..את הביצה תשיג אצל קרייס

"תראה איזו חמודה היא! אני רוצה לתפוס אותה! מה אתה אומר..כן או לא?" רומי שואלת עוד לפני שאתה מגיע,אתה הולך כמה צעדים ורואה קטנה ומלאת אנרגיה שצועקת צעקה כמו ששמעת מקודם, "בונ בונירי!"

לי

מייקל
    המעבדה? אתה אפילו לא קרוב למעבדה! אולי התכוונת שתביא אותו אל קרייס..מנהיג האימונים של הקבוצה שלך..
    הפוקימון מסתכל עלייך ואומר בקול לחוץ "בור מי",אתה רואה שהוא די מפחד,אתה מנסה להרים אותו והוא לאט לאט קם על רגליו ועולה עלייך,אתם ממשיכים אל קרייס,"פיפ פיפלאפ!" אתה שומע את פיפלאפ צורח ומתחבא מאחורי רגלייך,אתה רואה שההוא ראה קרה בין לבין .
    "אוקיי, בוא נחכה שאחד יתעלף ואש אני אלכוד אותו. זה בטח לא ייקח הרבה זמן." אני אומר ומחכה בצד
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 6 מתוך 45 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •