Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 45 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 673
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון
    אני רואה שלא שכחת את המ"ת שלי..חח..קראת לליזי אמה..טוב גם אני לא שכחתי..באתי לכתוב יוגי במקום ג'ייסון..חח..
    אתה לוחץ עם ליזי את הידיים ואתם מתחילים לצעוד לכיוון העיר הרטאום,אתם הולכים והולכים שלפתע אתם רואים שהדרך חסומה ע"י שלושה קטנים שחוסמים את הדרך.
    *אופסי..
    "הממ.." אומר ואהרהר במוחי על רעיון כלשהו.לאחר שאחשוב אשאל את ליזי:"מה את אומרת שאולי ננסה לדבר איתם?נשאל אותם אם הם מרשים לנו לעבור..." ואצביע על הפוקימונים.לאחר מכן אקח את הפוקידע מהתיק כדי לבדוק מי אלה הפוקימונים האלה.*
    NYO HO HO BITCH

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    רז- רשום..תגיב להתחלה..

לי
    "תודה גם לשלך" אומרת צ'ריל ומביטה בקרב,טרטוויג שואב מצ'אנסי עוד אנרגיה אך צ'אנסי חובטת בו בחוזקה,טרטוויג עף אחורה ומשתמש בבלימה וצ'אנסי בחבטה,הם פוגעים זה בזה ועפים אחורה מותשים,נוצר אבק בזירה ואתה רואה את שניהם שוכבים,אך לא מעולפים,מותשים,"צ'אנסי החלמה ואז פצצת ביצה!" אומרת צ'ריל וצ'אנסי מתרכזת ותוך מספר שניות היא נראית כמו חדשה,לאחר מכן זורקת על טרטוויג ביצה,טרטוויג עף אחורה, ומתעלף.

אלמוג
    "הו כן! אלמוג..נזכרתי,קיבלת את הטרטוויג הקטן והשובב..אוי,איך אתם מרגישים?" ואתה אומר לו שבסדר.
    "איזה?צוות הצלה פלטינה? הו כמובן! אבל תצטרך להיות אמיץ..בכל מקרה..אני אדבר בקצרה כי מחכים לי,תלך לכיוון העיר סלסטיק,שם יחכה לך סילן,הוא ידריך אותך..שם תוכלו ל.." והוא מנתק את השיחה.
    אתה רואה שטרטוויג נרגש ויוצא החוצה במהירות.

בר
    כשאתה חושב שים את הסימן ' ;מבין?

תוך מספר הרהורים אתה מתקשר למספר,כעבור מספר שניות עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"

מייקל
    תצוטט רק את ההודעה שלך..

אתה מחכה שם,ותוך מספר שניות אתה רואה ש- התעלף במקום.
    "טא טא!" מצחקק לו השני,אתה זורק על הפוקימון שהתעלף פוכדור,אך הפוכדור זוהר בכחול ומתפרק.
    "מה חשבת לעצמך?" אתה שומע קול ואתה רואה יוצא מבין העצים,הוא מחזיק שני פוכדורים ומחזיר את שני הפוקימונים הגדולים לפוכדורים שלו.

ג'ייסון
    "בסדר" אומרת ליזי ומתקדמת לכיוונם.
    בינתיים אתה בודק אותם:

ג'יודוד,פוקימון הסלע.כשהוא נח הוא נראה בדיוק כמו סלע,אם אתה דורך עליו בחוסר זהירות,זה יגרום לו להניף את אגרופיו בזעם.
    "אוקי.." ממלמלת ליזי תוך כדי שהיא מתקדת לעבר הג'יודוד,"תתנו לנו לעבור.." מבקשת ליזי אך אתה רואה שהג'יודוד לא זזים,הם אפילו לא מזיזים חלק אחד בגופם,כאילו שהם משותקים.
    האלה.*

Spoiler ספוילר

3. NYO HO HO
    ג'ייסון
    "בסדר" אומרת ליזי ומתקדמת לכיוונם.
    בינתיים אתה בודק אותם:

ג'יודוד,פוקימון הסלע.כשהוא נח הוא נראה בדיוק כמו סלע,אם אתה דורך עליו בחוסר זהירות,זה יגרום לו להניף את אגרופיו בזעם.
    "אוקי.." ממלמלת ליזי תוך כדי שהיא מתקדת לעבר הג'יודוד,"תתנו לנו לעבור.." מבקשת ליזי אך אתה רואה שהג'יודוד לא זזים,הם אפילו לא מזיזים חלק אחד בגופם,כאילו שהם משותקים.
    "הם נראים כאילו הם משותקים, מעניין מה קרה להם.." אומר בדאגה וארים את הגיודודים ואפנה אותם מהדרך.לאחר מכן אגיד לגי'יודודים:"חכו כאן, אני אביא עזרה!" ואלך עם ליזי במהירות אל מרכז הפוקימונים הקרוב.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה

אתה מחכה שם,ותוך מספר שניות אתה רואה ש- התעלף במקום.
    "טא טא!" מצחקק לו השני,אתה זורק על הפוקימון שהתעלף פוכדור,אך הפוכדור זוהר בכחול ומתפרק.
    "מה חשבת לעצמך?" אתה שומע קול ואתה רואה יוצא מבין העצים,הוא מחזיק שני פוכדורים ומחזיר את שני הפוקימונים הגדולים לפוכדורים שלו.
    "מצטער," אני אומר קצת בבושה:" לא ידעתי שהפוקימונים האלו של מישהו. חשבתי שהם נלחמים על מזון או משהו כזה."
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    לי
    "תודה גם לשלך" אומרת צ'ריל ומביטה בקרב,טרטוויג שואב מצ'אנסי עוד אנרגיה אך צ'אנסי חובטת בו בחוזקה,טרטוויג עף אחורה ומשתמש בבלימה וצ'אנסי בחבטה,הם פוגעים זה בזה ועפים אחורה מותשים,נוצר אבק בזירה ואתה רואה את שניהם שוכבים,אך לא מעולפים,מותשים,"צ'אנסי החלמה ואז פצצת ביצה!" אומרת צ'ריל וצ'אנסי מתרכזת ותוך מספר שניות היא נראית כמו חדשה,לאחר מכן זורקת על טרטוויג ביצה,טרטוויג עף אחורה, ומתעלף.
    *
    אני אומר לצ'ריל" אוף באסה טרטויג שלי הפסיד לצ'נסי שלך.נראה שהצ'נסי שלך חזקה מאוד". אני מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ואז אומר לצ'ריל " טוב בי אני הולך לבית הרדוף לנסות להשיג את רוטום שאני כול כך רצה. אז להתראות אולי ניפגש מתישהו ". אני נפרד מצ'ריל והולך לבית הרדוף
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    אלמוג
    "הו כן! אלמוג..נזכרתי,קיבלת את הטרטוויג הקטן והשובב..אוי,איך אתם מרגישים?" ואתה אומר לו שבסדר.
    "איזה?צוות הצלה פלטינה? הו כמובן! אבל תצטרך להיות אמיץ..בכל מקרה..אני אדבר בקצרה כי מחכים לי,תלך לכיוון העיר סלסטיק,שם יחכה לך סילן,הוא ידריך אותך..שם תוכלו ל.." והוא מנתק את השיחה.
    אתה רואה שטרטוויג נרגש ויוצא החוצה במהירות.
    *אתה זוכר שהייתי במשחק הקודם שלך,כן?
    ---
    "אני רואה שאתה נרגש כמוני מהתחלת המסע,קדימה זה עומד להיות כיף!"אני אומר לטרטוויג בחיוך ומתחיל לצאת החוצה אל כיוון העיר סלסטיק במהיורות לאחר מכן אני מחפש שם את סילן.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. אני בכלל לא אלון
    יום בהיר אחד,אתם קמים לקולי הצ'ינגלינג באזור,הפוקימון שלכם מנער אתכם וקורא לכם להתחיל יום חדש.
    אתם קמים ומתארגנים,אתם יורדים ללמטה והפוקימון שלכם אוכל אוכל לפוקימונים ואתם אוכל רגיל,אתם והפוקימון שלכם הולכים לראות טלוויזיה,שלפתע אתם רואים מספר טלפון על דף נייר,עליו רשום:
    ציטוט:
    צוות הצלה-פלטינה_000-157-568
    אתם בהתחלה לא ממש מבינים מה זה הפתק הזה,שלפתע אתם נזכרים באותו תשדיר של "סינו עכשיו" שראיתם בצעירותכם.
    מה תעשו?
    אני מיד אתקשר למספר במחשבה של זה הזמן לנקמה

8. לא ברור בכלל
    ג'ייסון
    אתה מנסה להזיז את הג'יודוד אך הם תקועים,לבסוף ליזי אומרת "תראה! יש פה מעבר!" והיא מצביעה על סלע גדול שדרכו אפשר לעבור.
    אתם מטפסים על הסלע ומתחילים לרוץ,אתה מתחיל ללכת ואתה רוה את העיר הרטאום לידך שלפתע עוצר אתכם שאומר בקול רשע "לוק לוקסיו" ושולח לכיוון ליזי גל חשמלי קטן,והיא נופלת על הרצפה,"אני לא..אני לא יכולה לזוז.." היא אומרת ואתה רואה שבגופה נמצאים חלקיקים חשמליים קטנים.

מייקל
    "בסדר..זו לא אשמתך..בכל מקרה לאן אתה מתכוון ללכת?" הוא שואל אותך ומיד רואה את הפוקימון הקטן שעלייך "היי זה בורמי,מה אתה עושה איתו כאן?" הוא שואל ומצחקק.

לי
    "טוב..אני אתקדם..אני כבר רואה את העיר פלוארומה,תגיד,לאן אתה צריך ללכת שאתה הולך לשם? אני רואה מכאן קבוצה של נערים ולידם עומד..מלצר גבוה עם שיער ירקרק..אתה הולך לשם? בכל מקרה הם התחילו..אז נתראה"
    היא אומרת ונפרדת ממך,אתה מתחיל ללכת לכיוון הבית הרדוף,ורואה אחוזה גדולה ורחבת ידיים, אתה שומע כל מיני קולות ואתה רואה שכדי להגיע לאחוזה צריך לחתוך עץ ענקי,אתה רואה שמהעץ מבצבצות להן 4 עיניים גדולות ואדומות.

אלמוג
    *כן ,כמובן..

אתה מתחיל לצאת החוצה מביתך אשר בסנופוינט,וכמו כל יום רגיל השלג יורד ואתה לובש מעיל חם,ושם על טרטוויג שמיכה קטנה כדי שיהיה לו חם.
    אתה יוצא החוצה ורואה את קנדיס מנהלת מכון סנופוינט.
    "היי,פרופסור רוואן אמר לי שאתה הולך לצוות פלטינה,אז בהצלחה" היא מאחלת וממשיכה לכיוון המכון שלה.
    אתה מתחיל ללכת עם טרטוויג שלפתע אתם נתקעים בעץ,טרטוויג מנסה לחתוך אותו ואתה שומע צרחה.
    אתה רואה שלפתע העץ מתחיל לזוז ומתגלה לך כסנובר קטן!
    "סנו סנובר!" כועס הסנובר ומשתמש באבקת שלג על טרטוויג שקופץ הצידה ומתחמק.

רז
    *להבא תגובה יותר מושקעת

אתה מתקשר למספר ותוך מספר שניות עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם למבצע הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"

Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    ג'ייסון
    אתה מנסה להזיז את הג'יודוד אך הם תקועים,לבסוף ליזי אומרת "תראה! יש פה מעבר!" והיא מצביעה על סלע גדול שדרכו אפשר לעבור.
    אתם מטפסים על הסלע ומתחילים לרוץ,אתה מתחיל ללכת ואתה רוה את העיר הרטאום לידך שלפתע עוצר אתכם שאומר בקול רשע "לוק לוקסיו" ושולח לכיוון ליזי גל חשמלי קטן,והיא נופלת על הרצפה,"אני לא..אני לא יכולה לזוז.." היא אומרת ואתה רואה שבגופה נמצאים חלקיקים חשמליים קטנים.
    "אוי לא!" אומר לאמה ואלך אליה "ליזי, את בסדר?" ולאחר התגובה שלה אגיד לפוקימון "אז אתה עשית את זה לג'יודודים האלה?".אחרי כן אוציא את הפוקידע שלי מהתיק, אכוון אותו על הפוקימון ואחכה למידע ממנו.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה

מייקל
    "בסדר..זו לא אשמתך..בכל מקרה לאן אתה מתכוון ללכת?" הוא שואל אותך ומיד רואה את הפוקימון הקטן שעלייך "היי זה בורמי,מה אתה עושה איתו כאן?" הוא שואל ומצחקק.

[/COLOR]
    "לידיעתך, הבורמי הזה פצוע!", אני אומר לו בכעס ומתחיל ללכת אל קרייס מנהיג האימונים של הקבוצה שלי

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=darkslategray]

לי
    "טוב..אני אתקדם..אני כבר רואה את העיר פלוארומה,תגיד,לאן אתה צריך ללכת שאתה הולך לשם? אני רואה מכאן קבוצה של נערים ולידם עומד..מלצר גבוה עם שיער ירקרק..אתה הולך לשם? בכל מקרה הם התחילו..אז נתראה"
    היא אומרת ונפרדת ממך,אתה מתחיל ללכת לכיוון הבית הרדוף,ורואה אחוזה גדולה ורחבת ידיים, אתה שומע כל מיני קולות ואתה רואה שכדי להגיע לאחוזה צריך לחתוך עץ ענקי,אתה רואה שמהעץ מבצבצות להן 4 עיניים גדולות ואדומות.
    ]
    אני מתבאס נורא שאני לא יכול להגיע לאחוזה מכיון שטרטויג לא יודע לחתוך עצים ואף מתקפה לא תעזור לי. אני פונה אל כיון היציאה מן היער לכיון העיר פלוראמה. שם אחפפש את הקבוצה של סילן ואצטרף אליה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. לא ברור בכלל
    ג'ייסון
    "ליזי, את בסדר?" אתה שואל אותה וליזי מתלבטת,ומנסה להנהן אך לא מצליחה לזוז,"אז אתה עשית את זה לג'יודודים האלה?" אתה שואל אותו והפוקימון מהנהן ואומר "לוק לוקסיו!".
    אתה מתרגז מעט ובודק אותו:

לוקסיו,פוקימון הניצוץ.הוא מייצר בטפריו חשמל,שמסוגלים לגרום להתעלפות האויב. ע"י איסוף זנבותיהם ביחד,הם יכולים ליצור ביחד חשמל רב עוצמה יותר מהטפרים שלהם.

מייקל
    "חח..טוב ביי מתחיל.." הוא אומר לך ורץ לתוך העצים, 'מוזר' אתה חושב לעצמך וממשיך.
    אתה הולך בדרכך שלפתע בורמי קופץ מידיך ואומר "בור בורמי!" אתה מבין שהוא מרגיש הרבה יותר טוב ורוצה מעט לרוץ ולהילחם.

לי

אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה,אתה מתחיל לרוץ שלפתע חוסם אותך ענק!
    "יאנ יאמנג" הוא אומר ומשתמש בסופה כסופה לכיוונך ומעיף אותך אחורה, "יאנ יאנמה!" הוא ממשיך לצעוק עלייך.
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-20-2011 בשעה 03:33 PM

Spoiler ספוילר

13. NYO HO HO
    ג'ייסון
    "ליזי, את בסדר?" אתה שואל אותה וליזי מתלבטת,ומנסה להנהן אך לא מצליחה לזוז,"אז אתה עשית את זה לג'יודודים האלה?" אתה שואל אותו והפוקימון מהנהן ואומר "לוק לוקסיו!".
    אתה מתרגז מעט ובודק אותו:

לוקסיו,פוקימון הניצוץ.הוא מייצר בטפריו חשמל,שמסוגלים לגרום להתעלפות האויב. ע"י איסוף זנבותיהם ביחד,הם יכולים ליצור ביחד חשמל רב עוצמה יותר מהטפרים שלהם.
    "טוב, קדימה צ'ימצ'אר-תקוף את לוקסיו בגחלת ואחר כך בשריטה! נקום בלוקסיו על ששיתק את ליזי!" אומר לאחר שאוציא את צ'ימצ'אר מהפוכדור שלו.
    NYO HO HO BITCH

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=darkslategray]ג
    לי

אתה מתחיל ללכת לכיוון היציאה,אתה מתחיל לרוץ שלפתע חוסם אותך ענק!
    "יאנ יאמנג" הוא אומר ומשתמש בסופה כסופה לכיוונך ומעיף אותך אחורה, "יאנ יאנמה!" הוא ממשיך לצעוק עלייך.
    אני מוציא את טרטויג החוצה שיעזור לי להילחם נגד הינמאגה הזה ואומר לו ".קודם כול תשתמש בשאיבה על הין מגה הזה ולאחר מכן רוץ אליו ואז כשתהיה קרוב קפוץ עליו ותבלום אותו בחוזקה רבה". בזמן שטרטויג נלחם אני רץ לכיון היציאה של היער

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה

מייקל
    "חח..טוב ביי מתחיל.." הוא אומר לך ורץ לתוך העצים, 'מוזר' אתה חושב לעצמך וממשיך.
    אתה הולך בדרכך שלפתע בורמי קופץ מידיך ואומר "בור בורמי!" אתה מבין שהוא מרגיש הרבה יותר טוב ורוצה מעט לרוץ ולהילחם.

[/COLOR]
    "אוקיי קטן, אבל יש לי שאלה: אתה רוצה להצטרף אליי?" אני אשאל אותו ואהיה מוכן עם הפוקדור

עמוד 7 מתוך 45 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •