ג'ייסון
"טוב, קדימה צ'ימצ'אר-תקוף את לוקסיו בגחלת ואחר כך בשריטה! נקום בלוקסיו על ששיתק את ליזי!" אתה אומר לצ'ימצ'אר שיוצא מהפוכדור,ויורה להבות לכיוון לוקסיו,לוקיסו נפגע ונופל על האדמה,הוא מתרגז ומשתמש בניצוץ,ממנו צ'ימצ'אר מתחמק,צ'ימצ'אר משתמש לאחר מכן בשריטה,שפוגעת אמנם בלוקסיו,אך צ'ימצ'אר משתתק,הוא משתמש בגחלת ומצליח! אך לוקסיו מתחמק,הוא משתמש על צ'ימצ'אר בנשיכה וצ'ימצ'אר לא יכול לזוז כי הוא משותק.
לפתע אתה שומע קול "פנסייג'-להביור!" ואתה רואהדי גדול,עומד ליד איש,גבוה,בעל בגדי מלצר ושיער אדמדם
.
הפוקימון,שדרך אגב לא ראית מעולם במחוז,משתמש בלהביור על לוקסיו ומעיף אותו לכיוון המעבר של הג'יודוד,הלוקסיו ברוח ואתה רואה שהאיש ניגש אליכם,הוא נותן לליזי תרופה,ומרסס שיקוי על צ'ימצ'אר והג'יודוד.
לאחר מכן מתקרב אל ליזי ואלייך ואומר "שלום,אני צ'ילי,הבא נתחיל באימון.." והוא מתחיל ללכת לכיוון אחד הבתים בעיר הרטאום.
לי
טטוויג משתמש בשאיבה,אך זה בקושי עושה נזק לינמגה,ינמגה משתמש ברוח כסופה שתוך מספר שניות מעלפת את טרטוויג,אתה מחזיר את טרטוויג ורץ לסוף היער אך יאנמגה עוצר אותך במהירות.
לפתע נשמעת קריאה "סימיסייג'-חבטות זעם ואז קרן סולארית!" אתה מסתכל אחורה ורואה איש גבוה,בעל בגדי מלצר ושיער ירוקולידו פוקימון דמוי קוף שלא ראית מעולם במחוז
.
הפוקימון משתמש בחבטות זעם ומעיף את יאנמגה,מיד אחר כך טוען בשערו קרן סולארית שהייתה מספיק חזקה והעיפה את יאנמגה רחוק ממך,יאנמגה מתחיל לעוף ובורח מן המקום.
לאחר מכן האיש מתקרב אלייך ואומר "שלום,אני סילן,הבא נתחיל באימון.." והוא מתחיל ללכת לכיוון אחת הגבעות בעיירה פלוארומה.
ג'ון
"אולי אתה צודק.." אומרת רומי אך מיד חוזרת לשם ואומרת "תגידי את רוצה להצטרף אליי?" ובאנירי מהנהת בראשה ותוך מספר שניות נלכדת בפוכדור של רומי.
אתם מתחילים ללכת ואתם רואים לפתע איש גבוה,בעל בגדי מלצר ושיער כחוללידו פוקימון דמוי קוף כחול שלא ראיתם מעולם במחוז
.
אתם הולכים לכיוונו והוא אומר לכם "שלום,אני קרייס,הבא נתחיל באימון.." והוא מתחיל ללכת לכיוון אחת הגבעות בעיירה פלוארומה.
מייקל
לאחר מספר הרהורים,בורמי מסכים,אתה זורק עליו פוכדור והוא נתפס!
אתה לוקח את הפוכדור ומתחיל ללכת שלפתע אתה נופל לתוך בור ענק וחשוך,גם פיפלאפ נפל.
ספוילר
זה סימיסיר, לא פאנסייג...ג'ייסון
"טוב, קדימה צ'ימצ'אר-תקוף את לוקסיו בגחלת ואחר כך בשריטה! נקום בלוקסיו על ששיתק את ליזי!" אתה אומר לצ'ימצ'אר שיוצא מהפוכדור,ויורה להבות לכיוון לוקסיו,לוקיסו נפגע ונופל על האדמה,הוא מתרגז ומשתמש בניצוץ,ממנו צ'ימצ'אר מתחמק,צ'ימצ'אר משתמש לאחר מכן בשריטה,שפוגעת אמנם בלוקסיו,אך צ'ימצ'אר משתתק,הוא משתמש בגחלת ומצליח! אך לוקסיו מתחמק,הוא משתמש על צ'ימצ'אר בנשיכה וצ'ימצ'אר לא יכול לזוז כי הוא משותק.
לפתע אתה שומע קול "פנסייג'-להביור!" ואתה רואה די גדול,עומד ליד איש,גבוה,בעל בגדי מלצר ושיער אדמדם .
הפוקימון,שדרך אגב לא ראית מעולם במחוז,משתמש בלהביור על לוקסיו ומעיף אותו לכיוון המעבר של הג'יודוד,הלוקסיו ברוח ואתה רואה שהאיש ניגש אליכם,הוא נותן לליזי תרופה,ומרסס שיקוי על צ'ימצ'אר והג'יודוד.
לאחר מכן מתקרב אל ליזי ואלייך ואומר "שלום,אני צ'ילי,הבא נתחיל באימון.." והוא מתחיל ללכת לכיוון אחד הבתים בעיר הרטאום.
---------------------------------
"מי זה הפוקימון הזה?" אשאל ואכוון את הפוקידע אל הפוקימון הזר.לאחר מכן אגיד לאדם בעל השיער האדום:"תודה רבה שריפית את הפוקימונים ואת ליזי, צ'ילי." ואלך איתו אל עבר העיר הארטום.
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
עם חפץ זה הוא יוכל לקבל אותו במערה,בלעדיי החפץ הוא לא יוכל..
מוכנים? מתחילים!
שאלה מספר 1 ~ על מה מבוססים האנון?
ג'ון
עודכןהוא לא ממש טוב אתה יודע..הוא יודע רק מתקפת הגנה..
"חכה לי!" אתה צועק לעבר קרייס אך הוא ממשיך,אתה ורומי הולכים בין הגבעות מלאות הפרחים ומגיעים לאזור שבו נמצא קרייס.
אתם רואים שלידו נמצאים:
(תזכור שגם רומי היא חלק מאלה שכאן)
הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת,רומי יושבת ליד התאומות ואתה ליד הנער.
קרייס מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
"עולם הרוחות הוא מאין חלל גדול,שנוצרה עליו יבשה,לכן לא תוכלו לפתוח אלה עם כן תוכלו לאתר סדקים לעולם שלנו,עולם הרוחות הוא עולם שמקביל לשלנו ולכן כל פעם כשתלכו שם ותחזרו לסינו,תחזרו למקום אחר,בנוסף לכך שכדי לאתר פתחים לעולם זה,תשתמשו בגלאי הרוחות הזה שכאן.." הוא אומר ומגיש לכם גלאי רוחות.
"בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד בתורו ינסה להביס את סימפור שלי..נתחיל עם ג'ון" הוא אומר ומצביע עלייך.
ג'ייסון
כן..אופס..
הפוקדקס מיד מתחיל לדבר:
סימייסיר,פוקימון הגחלת.אש בוערת בתוך גופו.הוא מפזר גחלת מראשו וזנבו כדי לצרוב את מתנגדיו.
אתה הולך אחרי צ'ילי ומגיע לבנין קטן,שם אתה רואה:
הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת,ליזי מתישבת ליד הילד עם הכתום ואתה ליד הנער השני.
צ'ילי מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
"עולם הרוחות הוא מאין חלל גדול,שנוצרה עליו יבשה,לכן לא תוכלו לפתוח אלה עם כן תוכלו לאתר סדקים לעולם שלנו,עולם הרוחות הוא עולם שמקביל לשלנו ולכן כל פעם כשתלכו שם ותחזרו לסינו,תחזרו למקום אחר,בנוסף לכך שכדי לאתר פתחים לעולם זה,תשתמשו בגלאי הרוחות הזה שכאן.." הוא אומר ומגיש לכם גלאי רוחות.
"בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד בתורו ינסה להביס את סימיסייר שלי..נתחיל עם ג'ייסון" הוא אומר ומצביע עלייך.
לי
"אתה עוד מעט תראה.." הוא אומר ומיד נעלם,אתה מתחיל לרוץ ורואה אותו על אחת הגבעות עם עוד כמה אנשים:
הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת,אתה מתיישב ליד הנערה בעלת הכובע הירוק.
סילן מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
"בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד בתורו ינסה להביס את סימיסייג' שלי..נתחיל עם לי" הוא אומר ומצביע עלייך.
ספוילר
אותיות האב האנגלי
---------------------------------
אני אומר לסילן " מגניב אני ראשון.טוב אני אתקוף ראשון בקרב הזה .אני מקוה שזה בסדר מצידך ". אני מוציא את טרטויג לקרב ואומר לו" אני רוצה שתיתן את כול כולך בקרב הזה נגד סילן אז אוקי תשתמש בשאיבה על סימיג' ואז תרוץ אליו ותבלם אותו בכול כוחו"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אנון מבוססים על אותיות ה-ABC.ג'ייסון
כן..אופס..
הפוקדקס מיד מתחיל לדבר:
סימייסיר,פוקימון הגחלת.אש בוערת בתוך גופו.הוא מפזר גחלת מראשו וזנבו כדי לצרוב את מתנגדיו.
אתה הולך אחרי צ'ילי ומגיע לבנין קטן,שם אתה רואה:
הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת,ליזי מתישבת ליד הילד עם הכתום ואתה ליד הנער השני.
צ'ילי מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
"בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד בתורו ינסה להביס את סימיסייר שלי..נתחיל עם ג'ייסון" הוא אומר ומצביע עלייך.
------------------------------------------------------
"אני?" אשאל בפליאה את צ'ילי ואלך לקראתו.לאחר מכן אוציא את צ'ימצ'אר ואגיד לו:,קדימה-אני אביס את סימיסיר שלך!"
NYO HO HO BITCH
איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
מוכנים? מתחילים!
ליאור צדק!
שאלה מספר 2 ~ אילו מתקפות ה-אנון לומדים? ומאיזה סוג הם?
-נקודה אחת לליאור
לי
"בסדר..ואל תדאג,סימיסייג' לא יתקוף בחזרה,רק יתגונן ויתחמק..לאחר 10 דקות של קרב הבא ילחם.." ואתה נרגע מעט.
טרטוויג משתמש בשאיבה,סימיסייג' מנסה להתחמק אך לא מצליח ונפגע קלות,סימיסייג' עומד על הרצפה מחכה לטרטוויג שרץ לכיוונו אך סימיסייג' מתחמק וטרטוויג פוגע בקיר ונפצע "כשאתם נלחמם תחשבו על יתרון הזירה" אומר לכם סילן.
ג'ון
"כן..תן לי אותו.." הוא אומר ולוקח את הפוכדור של פיפלאפ ובאותה אפשרות אתה נותן לו גם את של בורמי,הוא מרפא אותם במכונה שהוציא מתיקו ומגיש לך אותם.
הוא אומר "ואל תדאג,סימפור לא יתקוף בחזרה,רק יתגונן ויתחמק..לאחר 10 דקות של קרב הבא ילחם.."
ג'ייסון
"כן אתה,מה אתה לא מוכן?" הוא שואל ומצחקק ואז ממשיך "ואל תדאג,סימיסייר לא יתקוף בחזרה,רק יתגונן ויתחמק..לאחר 10 דקות של קרב הבא ילחם".
אתה מוציא את צ'ימצ'אר שמוכן לקרב אך כשרואה את סימיסייר הוא מיד נבהל.
בר
*עדיין..זה כדי להבדיל בין מחשבה לדיבור...
"הו בר! אתה הוא זה שקיבל את טרטוויג! אנו נשמח לקבל אותך! בכל מקרה תצטרך ללכת לכיוון העיר פסטוריה,קצת דרומה מהעיר שלך,שם תפגוש ב-ורונה והיא תנחה אותך..לצערינו שלושת האחים עסוקם ולכן ורונה תהיה שם..אז בהצלחה!" הוא אומר ומנתק את הטלפון.
ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!לי
מוכנים? מתחילים!
שאלה מספר 2 ~ אילו מתקפות ה-אנון לומדים? ומאיזה סוג הם?
-נקודה אחת לליאור
התבלבלתי..לא בקיר בעץ..
ותכתוב את המתקפה באנגלית,והתכוונתי לסוג של האנון..מאיזה סוג האנון לא המתקפה..
אתה מסתכל על הזירה,ישנו עץ ליד סימיסייג' שעומד ליד סילן,עץ לידך,ו3 עצים בזירה עצמה,הזירה עצמה עשויה מדשא ואדמה רכה בעיקר.
טרטוויג מסתובב סביב סימיסייג' שמנסה להתרכז לאן להתחמק אך לא מצליח,לבסוף טרטוויג פוגע בו בבלימה ומעיף אותו אחורה,סימיסייג' קופץ לאחד העצים ונתלה שם מענף לענף,הוא עושה לטרטוויג סימן עם היד,שאומר "נסה לתפוס אותי" טרטוויג רץ לכיוון העצים ומשתמש בשאיבה,אך היא לא מספיק חזקה כדי להגיע עד ללמעלה לכיוון סימיסייג'.
אתה רואה שהזמן לאט לאט אוזל.
ספוילר
אנון לומד כוח חבוי,מסוג נורמאל.ג'ייסון
"כן אתה,מה אתה לא מוכן?" הוא שואל ומצחקק ואז ממשיך "ואל תדאג,סימיסייר לא יתקוף בחזרה,רק יתגונן ויתחמק..לאחר 10 דקות של קרב הבא ילחם".
אתה מוציא את צ'ימצ'אר שמוכן לקרב אך כשרואה את סימיסייר הוא מיד נבהל.
-----------------------------------------
"אל תדאג צ'ימצ'אר-הוא לא יתקוף אותך בחזרה.." אומר לצ'ימצ'אר בנחמה "עכשיו צ'ימצ'אר- תקוף אותו בגחלת!"
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)