Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 45 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 673
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה
    [/LIST]ג'ון
    אתה רוצה ביצת מדקיפ? אם לא אז אתה מקבל ביצת רלטס.. בגלל שהיית במ"ת הקודם,ואני לא בטוח אם תרצה את ההתחלתי שלך (מדקיפ) כי זה ייצור כפל סוגים..את הביצה תשיג אצל קרייס

"תראה איזו חמודה היא! אני רוצה לתפוס אותה! מה אתה אומר..כן או לא?" רומי שואלת עוד לפני שאתה מגיע,אתה הולך כמה צעדים ורואה קטנה ומלאת אנרגיה שצועקת צעקה כמו ששמעת מקודם, "בונ בונירי!"
    אני רוצה ביצת ראלטס בן.
    --------------------
    "לא כדי לך לתפוס אותה, בגלל שהולך להיות לך כפל סוגים של נורמל." אגיד לרומי ואז אוסיף: "אבל תעשי מה שבאלך...".

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ג'ייסון
    "טוב, קדימה צ'ימצ'אר-תקוף את לוקסיו בגחלת ואחר כך בשריטה! נקום בלוקסיו על ששיתק את ליזי!" אתה אומר לצ'ימצ'אר שיוצא מהפוכדור,ויורה להבות לכיוון לוקסיו,לוקיסו נפגע ונופל על האדמה,הוא מתרגז ומשתמש בניצוץ,ממנו צ'ימצ'אר מתחמק,צ'ימצ'אר משתמש לאחר מכן בשריטה,שפוגעת אמנם בלוקסיו,אך צ'ימצ'אר משתתק,הוא משתמש בגחלת ומצליח! אך לוקסיו מתחמק,הוא משתמש על צ'ימצ'אר בנשיכה וצ'ימצ'אר לא יכול לזוז כי הוא משותק.
    לפתע אתה שומע קול "פנסייג'-להביור!" ואתה רואה די גדול,עומד ליד איש,גבוה,בעל בגדי מלצר ושיער אדמדם .
    הפוקימון,שדרך אגב לא ראית מעולם במחוז,משתמש בלהביור על לוקסיו ומעיף אותו לכיוון המעבר של הג'יודוד,הלוקסיו ברוח ואתה רואה שהאיש ניגש אליכם,הוא נותן לליזי תרופה,ומרסס שיקוי על צ'ימצ'אר והג'יודוד.
    לאחר מכן מתקרב אל ליזי ואלייך ואומר "שלום,אני צ'ילי,הבא נתחיל באימון.." והוא מתחיל ללכת לכיוון אחד הבתים בעיר הרטאום.

לי
    טטוויג משתמש בשאיבה,אך זה בקושי עושה נזק לינמגה,ינמגה משתמש ברוח כסופה שתוך מספר שניות מעלפת את טרטוויג,אתה מחזיר את טרטוויג ורץ לסוף היער אך יאנמגה עוצר אותך במהירות.
    לפתע נשמעת קריאה "סימיסייג'-חבטות זעם ואז קרן סולארית!" אתה מסתכל אחורה ורואה איש גבוה,בעל בגדי מלצר ושיער ירוק ולידו פוקימון דמוי קוף שלא ראית מעולם במחוז .
    הפוקימון משתמש בחבטות זעם ומעיף את יאנמגה,מיד אחר כך טוען בשערו קרן סולארית שהייתה מספיק חזקה והעיפה את יאנמגה רחוק ממך,יאנמגה מתחיל לעוף ובורח מן המקום.
    לאחר מכן האיש מתקרב אלייך ואומר "שלום,אני סילן,הבא נתחיל באימון.." והוא מתחיל ללכת לכיוון אחת הגבעות בעיירה פלוארומה.

ג'ון
    "אולי אתה צודק.." אומרת רומי אך מיד חוזרת לשם ואומרת "תגידי את רוצה להצטרף אליי?" ובאנירי מהנהת בראשה ותוך מספר שניות נלכדת בפוכדור של רומי.
    אתם מתחילים ללכת ואתם רואים לפתע איש גבוה,בעל בגדי מלצר ושיער כחול לידו פוקימון דמוי קוף כחול שלא ראיתם מעולם במחוז .
    אתם הולכים לכיוונו והוא אומר לכם "שלום,אני קרייס,הבא נתחיל באימון.." והוא מתחיל ללכת לכיוון אחת הגבעות בעיירה פלוארומה.

מייקל
    לאחר מספר הרהורים,בורמי מסכים,אתה זורק עליו פוכדור והוא נתפס!
    אתה לוקח את הפוכדור ומתחיל ללכת שלפתע אתה נופל לתוך בור ענק וחשוך,גם פיפלאפ נפל.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ג'ון
    "אולי אתה צודק.." אומרת רומי אך מיד חוזרת לשם ואומרת "תגידי את רוצה להצטרף אליי?" ובאנירי מהנהת בראשה ותוך מספר שניות נלכדת בפוכדור של רומי.
    אתם מתחילים ללכת ואתם רואים לפתע איש גבוה,בעל בגדי מלצר ושיער כחול לידו פוקימון דמוי קוף כחול שלא ראיתם מעולם במחוז .
    אתם הולכים לכיוונו והוא אומר לכם "שלום,אני קרייס,הבא נתחיל באימון.." והוא מתחיל ללכת לכיוון אחת הגבעות בעיירה פלוארומה.
    בבקשה תעדכן לי את ברומי.
    ----------------------------------
    "חכה לי!" אצעק לעבר קרייס ואז אתחיל לרוץ לכיוון אחת הגבעות שבעיירה פלאורמה כדי למצוא את קרייס.

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ייסון
    "טוב, קדימה צ'ימצ'אר-תקוף את לוקסיו בגחלת ואחר כך בשריטה! נקום בלוקסיו על ששיתק את ליזי!" אתה אומר לצ'ימצ'אר שיוצא מהפוכדור,ויורה להבות לכיוון לוקסיו,לוקיסו נפגע ונופל על האדמה,הוא מתרגז ומשתמש בניצוץ,ממנו צ'ימצ'אר מתחמק,צ'ימצ'אר משתמש לאחר מכן בשריטה,שפוגעת אמנם בלוקסיו,אך צ'ימצ'אר משתתק,הוא משתמש בגחלת ומצליח! אך לוקסיו מתחמק,הוא משתמש על צ'ימצ'אר בנשיכה וצ'ימצ'אר לא יכול לזוז כי הוא משותק.
    לפתע אתה שומע קול "פנסייג'-להביור!" ואתה רואה די גדול,עומד ליד איש,גבוה,בעל בגדי מלצר ושיער אדמדם .
    הפוקימון,שדרך אגב לא ראית מעולם במחוז,משתמש בלהביור על לוקסיו ומעיף אותו לכיוון המעבר של הג'יודוד,הלוקסיו ברוח ואתה רואה שהאיש ניגש אליכם,הוא נותן לליזי תרופה,ומרסס שיקוי על צ'ימצ'אר והג'יודוד.
    לאחר מכן מתקרב אל ליזי ואלייך ואומר "שלום,אני צ'ילי,הבא נתחיל באימון.." והוא מתחיל ללכת לכיוון אחד הבתים בעיר הרטאום.
    זה סימיסיר, לא פאנסייג...
    ---------------------------------
    "מי זה הפוקימון הזה?" אשאל ואכוון את הפוקידע אל הפוקימון הזר.לאחר מכן אגיד לאדם בעל השיער האדום:"תודה רבה שריפית את הפוקימונים ואת ליזי, צ'ילי." ואלך איתו אל עבר העיר הארטום.
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=darkslategray]
    לי
    טטוויג משתמש בשאיבה,אך זה בקושי עושה נזק לינמגה,ינמגה משתמש ברוח כסופה שתוך מספר שניות מעלפת את טרטוויג,אתה מחזיר את טרטוויג ורץ לסוף היער אך יאנמגה עוצר אותך במהירות.
    לפתע נשמעת קריאה "סימיסייג'-חבטות זעם ואז קרן סולארית!" אתה מסתכל אחורה ורואה איש גבוה,בעל בגדי מלצר ושיער ירוק ולידו פוקימון דמוי קוף שלא ראית מעולם במחוז .
    הפוקימון משתמש בחבטות זעם ומעיף את יאנמגה,מיד אחר כך טוען בשערו קרן סולארית שהייתה מספיק חזקה והעיפה את יאנמגה רחוק ממך,יאנמגה מתחיל לעוף ובורח מן המקום.
    לאחר מכן האיש מתקרב אלייך ואומר "שלום,אני סילן,הבא נתחיל באימון.." והוא מתחיל ללכת לכיוון אחת הגבעות בעיירה פלוארומה.
    ]
    אני מחזיר את טרטויג לפוכדור שלו ואז אומר לסילן " אהלן סילן תודה שעזרת לי ולטרטויג שלי .שמי לי ואני מאמן פוקימונים נשלחתי לפגוש אותך בעיר פלוראומה. תגיד על איזה אימון אתה מדבר בכלל?. אני אמור להתאמן במשהו לקראת המסע בעולם הרוחות ?" אני עוקב אחריו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. לא ברור בכלל
    איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
    באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
    אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
    בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
    עם חפץ זה הוא יוכל לקבל אותו במערה,בלעדיי החפץ הוא לא יוכל..
    מוכנים? מתחילים!
    שאלה מספר 1 ~ על מה מבוססים האנון?

ג'ון
    עודכן הוא לא ממש טוב אתה יודע..הוא יודע רק מתקפת הגנה..

"חכה לי!" אתה צועק לעבר קרייס אך הוא ממשיך,אתה ורומי הולכים בין הגבעות מלאות הפרחים ומגיעים לאזור שבו נמצא קרייס.
    אתם רואים שלידו נמצאים:
    (תזכור שגם רומי היא חלק מאלה שכאן)
    הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת,רומי יושבת ליד התאומות ואתה ליד הנער.
    קרייס מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
    "עולם הרוחות הוא מאין חלל גדול,שנוצרה עליו יבשה,לכן לא תוכלו לפתוח אלה עם כן תוכלו לאתר סדקים לעולם שלנו,עולם הרוחות הוא עולם שמקביל לשלנו ולכן כל פעם כשתלכו שם ותחזרו לסינו,תחזרו למקום אחר,בנוסף לכך שכדי לאתר פתחים לעולם זה,תשתמשו בגלאי הרוחות הזה שכאן.." הוא אומר ומגיש לכם גלאי רוחות.
    "בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד בתורו ינסה להביס את סימפור שלי..נתחיל עם ג'ון" הוא אומר ומצביע עלייך.

ג'ייסון
    כן..אופס..

הפוקדקס מיד מתחיל לדבר:

סימייסיר,פוקימון הגחלת.אש בוערת בתוך גופו.הוא מפזר גחלת מראשו וזנבו כדי לצרוב את מתנגדיו.
    אתה הולך אחרי צ'ילי ומגיע לבנין קטן,שם אתה רואה:

הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת,ליזי מתישבת ליד הילד עם הכתום ואתה ליד הנער השני.
    צ'ילי מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
    "עולם הרוחות הוא מאין חלל גדול,שנוצרה עליו יבשה,לכן לא תוכלו לפתוח אלה עם כן תוכלו לאתר סדקים לעולם שלנו,עולם הרוחות הוא עולם שמקביל לשלנו ולכן כל פעם כשתלכו שם ותחזרו לסינו,תחזרו למקום אחר,בנוסף לכך שכדי לאתר פתחים לעולם זה,תשתמשו בגלאי הרוחות הזה שכאן.." הוא אומר ומגיש לכם גלאי רוחות.
    "בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד בתורו ינסה להביס את סימיסייר שלי..נתחיל עם ג'ייסון" הוא אומר ומצביע עלייך.

לי
    "אתה עוד מעט תראה.." הוא אומר ומיד נעלם,אתה מתחיל לרוץ ורואה אותו על אחת הגבעות עם עוד כמה אנשים:

הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת,אתה מתיישב ליד הנערה בעלת הכובע הירוק.
    סילן מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
    "בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד בתורו ינסה להביס את סימיסייג' שלי..נתחיל עם לי" הוא אומר ומצביע עלייך.

Spoiler ספוילר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
    בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
    מוכנים? מתחילים!

לי
    "אתה עוד מעט תראה.." הוא אומר ומיד נעלם,אתה מתחיל לרוץ ורואה אותו על אחת הגבעות עם עוד כמה אנשים:

הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת,אתה מתיישב ליד הנערה בעלת הכובע הירוק.
    סילן מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
    "בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד בתורו ינסה להביס את סימיסייג' שלי..נתחיל עם לי" הוא אומר ומצביע עלייך.
    אותיות האב האנגלי
    ---------------------------------
    אני אומר לסילן " מגניב אני ראשון.טוב אני אתקוף ראשון בקרב הזה .אני מקוה שזה בסדר מצידך ". אני מוציא את טרטויג לקרב ואומר לו" אני רוצה שתיתן את כול כולך בקרב הזה נגד סילן אז אוקי תשתמש בשאיבה על סימיג' ואז תרוץ אליו ותבלם אותו בכול כוחו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    מוכנים? מתחילים!

ג'ון
    עודכן הוא לא ממש טוב אתה יודע..הוא יודע רק מתקפת הגנה..

"חכה לי!" אתה צועק לעבר קרייס אך הוא ממשיך,אתה ורומי הולכים בין הגבעות מלאות הפרחים ומגיעים לאזור שבו נמצא קרייס.
    אתם רואים שלידו נמצאים:
    (תזכור שגם רומי היא חלק מאלה שכאן)
    הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת,רומי יושבת ליד התאומות ואתה ליד הנער.
    קרייס מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
    "בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד בתורו ינסה להביס את סימפור שלי..נתחיל עם ג'ון" הוא אומר ומצביע עלייך.
    "אפשר קודם לרפאות את פיפלאפ שלי? או פשוט מעולף..." אגיד לקרייס ואז אגיש לו את הפוקדור של פיפלאפ שלי.

9. NYO HO HO
    ג'ייסון
    כן..אופס..

הפוקדקס מיד מתחיל לדבר:

סימייסיר,פוקימון הגחלת.אש בוערת בתוך גופו.הוא מפזר גחלת מראשו וזנבו כדי לצרוב את מתנגדיו.
    אתה הולך אחרי צ'ילי ומגיע לבנין קטן,שם אתה רואה:

הוא אומר לכם "יופי..בואו.." ומזמין אתכם לשבת,ליזי מתישבת ליד הילד עם הכתום ואתה ליד הנער השני.
    צ'ילי מתחיל "עולם הרוחות,הוא מקום מסוכן,שם כל הפחדים הנוראים שלכם יהיו אמיתיים,לכן תצטרכו להתמודד עם הפחדים הכי גדולים שלכם!" הוא אומר ואתה נרתע מעט וממשיך להקשיב.
    "בכל מקרה,עכשיו נבדוק עד כמה אתם חזקים,אני רוצה שכל אחד בתורו ינסה להביס את סימיסייר שלי..נתחיל עם ג'ייסון" הוא אומר ומצביע עלייך.
    אנון מבוססים על אותיות ה-ABC.
    ------------------------------------------------------
    "אני?" אשאל בפליאה את צ'ילי ואלך לקראתו.לאחר מכן אוציא את צ'ימצ'אר ואגיד לו:,קדימה-אני אביס את סימיסיר שלך!"
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    בר
    כשאתה חושב שים את הסימן ' ;מבין?

תוך מספר הרהורים אתה מתקשר למספר,כעבור מספר שניות עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
    זה חוק לא חכם מה זה משנה?
    - - - - - - - - - - -
    "שלום מדבר בר, כשהייתי צעיר קיבלתי את הטלפון הזה אני רוצה להצטרף אליכם כדי לעצור את דרייק זה עוד אפשרי?" אדבר לפרופסור ואשאל אותו.

11. לא ברור בכלל
    מוכנים? מתחילים!

ליאור צדק!
    שאלה מספר 2 ~ אילו מתקפות ה-אנון לומדים? ומאיזה סוג הם?
    -נקודה אחת לליאור

לי
    "בסדר..ואל תדאג,סימיסייג' לא יתקוף בחזרה,רק יתגונן ויתחמק..לאחר 10 דקות של קרב הבא ילחם.." ואתה נרגע מעט.
    טרטוויג משתמש בשאיבה,סימיסייג' מנסה להתחמק אך לא מצליח ונפגע קלות,סימיסייג' עומד על הרצפה מחכה לטרטוויג שרץ לכיוונו אך סימיסייג' מתחמק וטרטוויג פוגע בקיר ונפצע "כשאתם נלחמם תחשבו על יתרון הזירה" אומר לכם סילן.

ג'ון
    "כן..תן לי אותו.." הוא אומר ולוקח את הפוכדור של פיפלאפ ובאותה אפשרות אתה נותן לו גם את של בורמי,הוא מרפא אותם במכונה שהוציא מתיקו ומגיש לך אותם.
    הוא אומר "ואל תדאג,סימפור לא יתקוף בחזרה,רק יתגונן ויתחמק..לאחר 10 דקות של קרב הבא ילחם.."

ג'ייסון
    "כן אתה,מה אתה לא מוכן?" הוא שואל ומצחקק ואז ממשיך "ואל תדאג,סימיסייר לא יתקוף בחזרה,רק יתגונן ויתחמק..לאחר 10 דקות של קרב הבא ילחם".
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר שמוכן לקרב אך כשרואה את סימיסייר הוא מיד נבהל.

בר
    *עדיין..זה כדי להבדיל בין מחשבה לדיבור...

"הו בר! אתה הוא זה שקיבל את טרטוויג! אנו נשמח לקבל אותך! בכל מקרה תצטרך ללכת לכיוון העיר פסטוריה,קצת דרומה מהעיר שלך,שם תפגוש ב-ורונה והיא תנחה אותך..לצערינו שלושת האחים עסוקם ולכן ורונה תהיה שם..אז בהצלחה!" הוא אומר ומנתק את הטלפון.

Spoiler ספוילר

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מוכנים? מתחילים!

ליאור צדק!
    -נקודה אחת לליאור

לי
    "בסדר..ואל תדאג,סימיסייג' לא יתקוף בחזרה,רק יתגונן ויתחמק..לאחר 10 דקות של קרב הבא ילחם.." ואתה נרגע מעט.
    טרטוויג משתמש בשאיבה,סימיסייג' מנסה להתחמק אך לא מצליח ונפגע קלות,סימיסייג' עומד על הרצפה מחכה לטרטוויג שרץ לכיוונו אך סימיסייג' מתחמק וטרטוויג פוגע בקיר ונפצע "כשאתם נלחמם תחשבו על יתרון הזירה" אומר לכם סילן.
    .[/COLOR]
    כוח סודי סוג נורמל
    ---------------------------
    אאני מתחיל להסתכל על הסביה שבה אנחנו נלחמים כדי לבנות אסטרגית קרב בשהיל טרטויג שלי .אני אומר לטרטויג " טוב רוץ לעבר פנסיג ותשתמש בלימה הכי חזקה שלו על פנסיג של סילן. לאחר מכן תשתמש שוב בשאיבה שתחזור לך קצת אנרגיה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. לא ברור בכלל
    מוכנים? מתחילים!

-נקודה אחת לליאור
    לי
    התבלבלתי..לא בקיר בעץ..
    ותכתוב את המתקפה באנגלית,והתכוונתי לסוג של האנון..מאיזה סוג האנון לא המתקפה..

אתה מסתכל על הזירה,ישנו עץ ליד סימיסייג' שעומד ליד סילן,עץ לידך,ו3 עצים בזירה עצמה,הזירה עצמה עשויה מדשא ואדמה רכה בעיקר.
    טרטוויג מסתובב סביב סימיסייג' שמנסה להתרכז לאן להתחמק אך לא מצליח,לבסוף טרטוויג פוגע בו בבלימה ומעיף אותו אחורה,סימיסייג' קופץ לאחד העצים ונתלה שם מענף לענף,הוא עושה לטרטוויג סימן עם היד,שאומר "נסה לתפוס אותי" טרטוויג רץ לכיוון העצים ומשתמש בשאיבה,אך היא לא מספיק חזקה כדי להגיע עד ללמעלה לכיוון סימיסייג'.
    אתה רואה שהזמן לאט לאט אוזל.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    מוכנים? מתחילים!

ליאור צדק!
    -נקודה אחת לליאור

ג'ון
    "כן..תן לי אותו.." הוא אומר ולוקח את הפוכדור של פיפלאפ ובאותה אפשרות אתה נותן לו גם את של בורמי,הוא מרפא אותם במכונה שהוציא מתיקו ומגיש לך אותם.
    הוא אומר "ואל תדאג,סימפור לא יתקוף בחזרה,רק יתגונן ויתחמק..לאחר 10 דקות של קרב הבא ילחם.."
    על-חושי?
    -----------------------
    "אוקיי קרייס." אגיד לקרייס ואז אוציא את פיפלאפ במהירות ואפקוד אליו תוך כדי שאני בודק את סימפור בפוקדקס: "פיפלאפ תשתמש בצעקה לעבר סימפור ואז תדחוף אותו בדחיפה."

15. NYO HO HO
    ג'ייסון
    "כן אתה,מה אתה לא מוכן?" הוא שואל ומצחקק ואז ממשיך "ואל תדאג,סימיסייר לא יתקוף בחזרה,רק יתגונן ויתחמק..לאחר 10 דקות של קרב הבא ילחם".
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר שמוכן לקרב אך כשרואה את סימיסייר הוא מיד נבהל.
    אנון לומד כוח חבוי,מסוג נורמאל.
    -----------------------------------------
    "אל תדאג צ'ימצ'אר-הוא לא יתקוף אותך בחזרה.." אומר לצ'ימצ'אר בנחמה "עכשיו צ'ימצ'אר- תקוף אותו בגחלת!"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 8 מתוך 45 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •