איוונט חדש~בראש הפירמידת-קרב!
באיוונט זה תוכלו לזכות,שפוקימון שלכם יתאמן ע"י מוח החזית או להילחם נגד מוח החזית!
אבל בשביל זה תצטרכו לנצח בחידון שאני אעשה לכם..
בנוסף,האיוונט הוא כזה,כל מי שנפגש עם המנהיג קבוצה שלו,כשהוא יתחיל ללכת,הוא יפול לתוך בור גדול שיוביל אותו למערת האנונים,שם יהיו לכם חידות והפותר הראשון של כל החידות יוכל לגלות חפץ של פוקימון אגדי עתיק!
עם חפץ זה הוא יוכל לקבל אותו במערה,בלעדיי החפץ הוא לא יוכל..
מוכנים? מתחילים!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
תומר צדק!
שאלה מספר 3 ~כמה אנונים יש?
-נקודה אחת לליאור
-נקודה אחת לתומר
תומר
פיפלאפ משתמש בדחיפה על העץ,אך לא מצליח,הוא משתמש שוב בדחיפה,ומצליח להזיז אותו קצת,הוא משתמש בפעם האחרונה בדחיפה ומפיל את העץ אך מאחור מדי,סימפור קופץ מהעץ לכיוון פיפלאפ.
"סימ פור פור!" צועק סימפור ומסתובב בזירה,פיפלאפ משתמש בדחיפה אך סימפור המהיר מתחמק.
לי
טרטוויג לא מצליח לשאוב כוח אך משתמש בבלימה,תוך מספר בלימות הוא מזיז את כל העצים אך הוא נפגע מם,אתה רואה שטרטוויג עומד פצוע ליד העצים,אבל לפתע העלה שעל ראשו זוהר באור ירוק ומבט כועס בפניו.
"טר טוויג!~!~!" הוא צורח על סימיסייג',סילן מסתכל על טרטוויג במבט בוחן ומעט חושד "זה זה!" הוא קורא בהתרגשות,אתה רואה שהעלה של טרטוויג גדל ולפתע טרטוויג יורה עלים חדים כתער לכיוון סימיסייג' שעף אחורה אך לא נפצע קשה,"נגמר הזמן!" אומר אחד הילדים,ואתה רואה שטרטוויג חוזר למצבו הרגיל ונוחת במקום עייף.