תגידו לי פשוט מי אתם רוצים ואני אגיד לכם אם יש לי אותו...(יש לי הרבה...)
הקדשות: ספוילר הקדשה 1 קרדיט לlelouch על החתימה הזו! קרדיט לtalent man הFC שלי ביהלום:442716003962 תחממו/תאכילו את הפוקימונים/ביצים בבקשה! ספוילר סתם כיף לעשות ספויילר XD פורסם במקור על ידי סלמנס המלך גם אני אוהב לצטט!
ספוילר הקדשה 1
ספוילר סתם כיף לעשות ספויילר XD
אני יכול לתת לך בידריל זוהר .
פורסם במקור על ידי Virus אני יכול לתת לך בידריל זוהר . בסדר, מי אתה רוצה עליו?
חינם ..
מה המהלחים של המדיצ'אם הזוהר?
------------------------------------------------------------------------------------------ בעבודה
פורסם במקור על ידי Virus חינם .. וואי!, תודה רבה לך!!! תודה, תודה תודה! תגיד לי מתי אתה יכול.... פורסם במקור על ידי JARI95 מה המהלחים של המדיצ'אם הזוהר? אני לא בטוח..., אם אתה רוצה להחליף עליו תגיד לי מי תתן לי עליו ואני אבדוק את ההתקפות שלו...
אני אתן את הפיצ'ו הזוהר מהאיוונט עם יהיה לך יום אחד Hg Ss תוכל להישתמש בו כדי להשיג פוקימון
פורסם במקור על ידי סלמנס וואי!, תודה רבה לך!!! תודה, תודה תודה! תגיד לי מתי אתה יכול.... תשמע אני אתן לך מחר ובסוף זה יהיה רק 1~2 , אנשים ביקשו ממני לא להתחיל לחלק זוהרים כדי שה"בורסה" לא תרד .
יש לי את הכלבים את גרידוס את פיצ'ו (מהאיוונט) פוניטה ואיוי
יש לי את הכלבים בזוהר, פיצו ודיוקסיס זוהר
FC: PLATINUM: 3009 5632 3893 BLACK: 4556 2041 3004 SOUL SILVER: 4900 3004 2809 BLACK 2: 3697 7603 9196
יש לך Bw כי אני מוכן לתת לך גולם\זובט\פיג'יוט זוהר תמורת טורנדוס
<span style=\'color:blue\'>diamond FC 1232 3739 3352</span> <span style=\'color:gray\'>platinum FC 4345 3922 3867</span> פוקימונים שאני צריך כדי לגמור את הפוקדע:
יש לי פוניטה איוי גרידוס שלושת הכלבים ופיצ'ו
יש לי דונפן - בתמורה אני רוצה מיו - אתה מוכן?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום