מממ אני ראיתי חתולה שרוצה לחצות תכביש , ומכונית פשוט כרתה לה תראש , ראיתי את זה לפני כמה שנים.
חחח ב-FXP ילד אחד רשם :
הרג אותי חחראיתי מישו הולך למכולת ושואל
"האם אפשר לקבל כעך!!!?
כמעט חתכתי תאוזניים
מממ אני ראיתי חתולה שרוצה לחצות תכביש , ומכונית פשוט כרתה לה תראש , ראיתי את זה לפני כמה שנים.
חחח ב-FXP ילד אחד רשם :
הרג אותי חחראיתי מישו הולך למכולת ושואל
"האם אפשר לקבל כעך!!!?
כמעט חתכתי תאוזניים
XDD
אני ראיתי בפאריז איש אין לו את שתי הידיים- זה היה מה זה מפחיד..
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
אני ראיתי ילדה בת 3 שכול הגוף שלה כווית דרגה 4 אין לה אצבעות והיא רק התחילה לדבר כשהיא מדבר היא צריכה לנשום הרבה הידים שלה מחוברות וגם הרגליים אני לא יכול להסתכל על זה
באינטרנט זה לא נחשב.
וגם ראיתי משו בלי ידיים ובלי רגליים.. אבל לא בדיוק חשבתי על כמה הוא מסכן, העדפתי לא להסתכל , לכן זה לא היה מקרה מזעזע עבורי.
אבטיחי פעם הבאה אני אעיף לך אזהרה,תזהרי ממני!!!
אל תצחקי מדברים כאלה או לפחות לידי,אני אוסר עליך לצחוק על החתולים בפורום זה!
זה ממש עצוב =(((((((((((((((
*בוכה*
*מתאבל*
ז"ל זכרונו לברכה =(
טוב אני ראיתי את הדבר המזעזע הבא:
ראיתי פעם בחדשות יהודי כלשהו שערבים קורעים לו את כל חלקי הגוף שלו ובסוף הוא נשאר רק הגוף עצמו וזה היה מזעזע מאוד...הוא היה באוטובוס מלא ערבים!! =(
ז"ל לברכה =(
ואי שלך אלכסיי ממש ממש מזעזע אני לא מוכן לתאר את זה בראש שלי אפילו.
לא כדי לך תאמין לי היא נשרפה במהלך ברבקיו כשאבא שלה הדפוק שם בנזין על הגריל ואז הוא מתחיל להשרף וכולם בורחים והיא הולכת לאבא שלה אבא שלה בסדר גמור והיא לא
והם מבקשים תרומה מראפרים וממכבי והפועל וכולם כדי שהם יעשו לה ניתוח שיהיה לה לפחות רגליים מה שיעשו זה יקחו לה את העור עם הבשר ויהפכו לה זה עולה 1M דולר
אלכס-
צחקתי על זה:
ראיתי מישו הולך למכולת ושואל
"האם אפשר לקבל כעך!!!?
כמעט חתכתי תאוזניים
ראיתי חתול דרוס על הכביש- ללא רוח חיים- והעייניים שלו יצאו מהחורים שלהם
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
איי ><"
ראיתי בסרט-
כמובן שזה לא אמיתי- אבל זה ממש מפחיד-
כי לא יה שם מחשב כזה- אז היו צריכים לעשות את זה ובטח כאב לו,
בשליחות קטלנית 1,
אז כשהמחבל כאילו בודק את היד שלו וחותך אותה, ואחרי זה הוא מוציא את העין ><"
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)