Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 85 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 1268
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי the New World צפה בהודעה
    ג'ון
    אתה מודה לקאלארק על המידע שהוא נתן לך.אתה מוציא את הפוקידע שלך ומרפא את ספירו ואת סנוראט מהפציעות שלהם. אתה מחזיר את הפוקידע לכיס ואת ספירו אתה מחזיר לקלף שלך.אתה משיך ללכת בדינות המוות עם סנוראט שלך לעבר העיר מתכתי.לאחר הליכה קצרה מאוד אתה יוצא משטח דינות המוות ומגיע לעיר מתכתי עם סנוראט שלך.אתה נכנס לעיר מתכתי עם סנוראט ומשיך לכת עד שתפגוש את מי שאתה צריך .לאחר חיפוש קל אתה מוצא את אייזיק .אייזיק אומר לך " שלום ילד מי שלח אותך לפגוש אותי ?"
    "פרופסור חוא שלך אותי, אתה אייזיק?" אשאל את האיש המסתורי ואז אוסיף: "אתה יודע איפה אפשר לקנות אבן שחר?!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ון
    אייזייק אומר לך " כן אני הוא פרופסור אייזיק. אני מבין שפרופסור קוא שלח אותך אלי.טוב יש דברים שאני צריך שתדע אותם ולכן קוא שלח אותי.אני רואה שאתה רוצה לפתח לך את הפוקימון אם אבן שחר.טוב אבן שחר אמורה להיות בחנות שנמצאת בעיר.החנות נמצאת בצפון העיר.כשתהיה בצפון העיר תראה שלט שכתוב עליו " חנות " כך תדע שזה החנות של העיר. טוב אחרי שתעשה אתה מה שאתה צריך לעשות בעיר תבוא למעבדה שלי .היא נמצאת במערב העיר. אז ביי ". אייזיק נפרד מימך והולך למעבדה שלו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ג'ון
    אייזייק אומר לך " כן אני הוא פרופסור אייזיק. אני מבין שפרופסור קוא שלח אותך אלי.טוב יש דברים שאני צריך שתדע אותם ולכן קוא שלח אותי.אני רואה שאתה רוצה לפתח לך את הפוקימון אם אבן שחר.טוב אבן שחר אמורה להיות בחנות שנמצאת בעיר.החנות נמצאת בצפון העיר.כשתהיה בצפון העיר תראה שלט שכתוב עליו " חנות " כך תדע שזה החנות של העיר. טוב אחרי שתעשה אתה מה שאתה צריך לעשות בעיר תבוא למעבדה שלי .היא נמצאת במערב העיר. אז ביי ". אייזיק נפרד מימך והולך למעבדה שלו
    "ביי אייזיק..." אגיד לאייזיק ואז אלך בשמחה עם סנוראט לחנות תוך כדי שאני אומר לסנוראט: "את הולכת להתפתח סנוראט שלי..."

4. משתמש מנוסה
    שם: דור
    קלמן
    פוינרד משתמש בפנים מפחידות כדי להפחיד את סנדרשו. סנדרשו מסתכל בפניו של פוינרד ומתחיל לפחד מימנו.סנדרשו בגלל הפחד לא זז במקומו רק פוחד.פוינרד מנצל זאת שסנדרשו לא יכול להתחמק מן המתקפות שלו. פוינרד רץ לעבר סנדרשו המפוחד ותוקף אותו בציפורן מתכת.ציפורן המתכת פוגעת קשה בסנדרשו וגורמת לו לצאת מהפחד.סנדרשו הופך לכדור ומשתמש בגלגול על פוינרד.
    "מהר,תקפוץ ותרוץ עליו תוך כדי שהוא מתגלגל ואז תכוון אותו שיתגלגל אל עבר הכיוון השני ואז תדחוף אותו בשריטה!" אומר לפוינרד בלחץ. "אם לא תצליח תשתמש בעוד ציפורן מתכת כאשר אתה נמצא עליו וכך תתקע אותו במקום!" אומר לו מיד.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קלמן
    פוינרד רץ וקופץ מעל סנדרשו שמתגלגל לעברו.סנדרשו מתחיל להתגלגל לכיון שבו נמצא פוינרד.פוינרד משתמש בשריטה על סנדרשו.השריטה פוגעת בסנדרשו וגם דוחפת אותו.השריטה פוגעת בו קצת.פוינרד משתמש בציפורן מתכת שלו על סנדרשו.סנדרשו מנסה להתחמק אך הוא לא מצליח להתחמק מן ציפורן המתכת של פוינרד ונפגע קשה.לאחר כמה שניות סנדרשו מתעלף על הקרקע.

ג'ון
    אתה נפרד מאיזיק. סנוראט שמחה מאוד שהיא עומדת להתפתח לפרולאס הצורה המפותחת שלה.שניכם מתחילים לכת לכיון צפון העיר כדי להגיע לחנות העיר.לאחר הליכה של 3דקות אתם מגיעים לצפון העיר.אתם מתחילים בחיפוש החנות של העיר.סנוראט לפתע אומרת לך להסתכל ימינה ואתה רואה את החנות.שניכם נכנסים במהירות לחנות.המוכר של החנות אומר לכם " שלום במה אוכל לעזור לכם ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    ג'ון
    אתה נפרד מאיזיק. סנוראט שמחה מאוד שהיא עומדת להתפתח לפרולאס הצורה המפותחת שלה.שניכם מתחילים לכת לכיון צפון העיר כדי להגיע לחנות העיר.לאחר הליכה של 3דקות אתם מגיעים לצפון העיר.אתם מתחילים בחיפוש החנות של העיר.סנוראט לפתע אומרת לך להסתכל ימינה ואתה רואה את החנות.שניכם נכנסים במהירות לחנות.המוכר של החנות אומר לכם " שלום במה אוכל לעזור לכם ?"
    "אני רוצה אבן שחר בבקשה, אני רוצה לפתח את סנוראט שלי." אגיד למוכר "כמה עולה האבן?" אוסיף לאחר מכן.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    ליט משתמש בגחלת על מגנטון. מגנטון לא מצליח להתחמק מן הגחלת של ליט ונפגע מימנה קשה.ליט שוב משתמש בגחלת על מגנטון.גחלת יוצאת מהפה של ליט לעבר מגנטון.מגנטון זז במהירות ומצליח להתחמק הפעם מהגחלת של ליט. לאחר מכן מגנטון משתמש במכת ברק על ליט. ברק צץ מן תקרת החדר והוא עף ישירות לליט.נראה שליט עומד להיפגע מזה קשה.
    "ליט בלבול על מכת הברק! ככה שהיא תתבלבל ותורה למקום אחר! לאחר מכן צא בגחלת,בכל הכוח!" אומר לו ואחייך לעברו כדי שיצליח.

Spoiler ספוילר

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קודאק
    ליט משתמש בילבול על מכת הברק כמתקפת נגד.הביבול פוגע בברק וגורם לו לפגוע בקיר של החדר. ליט ניצל מן הפגיעה של הברק של מגנטון. לאחר מכן ליט תוקף בגחלת בכול הכוח שלו את מגנטון. גחלת יוצאת מהפה של ליט לעבר מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מן הגחלת של ליט ונפגע קשה וגם חוטף כוויה.הכויה מורידה למגנטון אנרגיה. מגנטון משתמש בפצצת על קולי.מגנטון שולח פצצת על קולי לעבר ליט שלך

ג'ון
    המוכר אומר לך " בחירה מצוינת אבן שחר בשביל לפתח את הסנוראט שלך.אני מיד מביא לך אבן שחר ". המוכר הולך למחסן של החנות.כעבור דקה הוא חוזר בידו עם . המוכר אומר לך" הנה אבן שחר. אבן שחר עולה 200$ . אני מקוה שיש לך מספיק כסף בשביל זה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ג'ון
    המוכר אומר לך " בחירה מצוינת אבן שחר בשביל לפתח את הסנוראט שלך.אני מיד מביא לך אבן שחר ". המוכר הולך למחסן של החנות.כעבור דקה הוא חוזר בידו עם . המוכר אומר לך" הנה אבן שחר. אבן שחר עולה 200$ . אני מקוה שיש לך מספיק כסף בשביל זה "
    אפשר לשנות לסנוראט יכולת?
    כי אם אני יפתח את סנוראט עכשיו היכולת שלה תישאר
    וגם התפתחות שלה הוא רוח ואי-אפשר לגעת בה...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "יש לי מספיק..." אגיד לאיש ואז אוציא 200$ ואגיש לו אותם, אקח את האבן שחר ואז אגיד לסנוראט: "רוצה להתפתח?!"
    ואם היא תראה לי שכן אז אגיש לה את האבן ואם לא אלך עם סנוראט למעבדת אייזיק.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    לא עדיין יכולים לגעת בה
    -----------------------------------------------
    אתה מוציא מהכיס שלך את הסכום הרצוי לאבן ואז אתה מגיש למוכר.המוכר לוקח את הכסף ונותן לך את אבן השחר שרצית.סנוראט עושה לך לא אם הרראש שהיא לא רוצה להתפתח כרגע. המוכר אומר לך "יום נעים שהיה לך". שניכם מתחילים ללכת לכיון מערב העיר למעבדה של איזייק.כעבור כמה דקות אתם מגיעים למעבדה ואתה דופק בדלת. אייזיק אומר לך " מי זה ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    ליט משתמש בילבול על מכת הברק כמתקפת נגד.הביבול פוגע בברק וגורם לו לפגוע בקיר של החדר. ליט ניצל מן הפגיעה של הברק של מגנטון. לאחר מכן ליט תוקף בגחלת בכול הכוח שלו את מגנטון. גחלת יוצאת מהפה של ליט לעבר מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מן הגחלת של ליט ונפגע קשה וגם חוטף כוויה.הכויה מורידה למגנטון אנרגיה. מגנטון משתמש בפצצת על קולי.מגנטון שולח פצצת על קולי לעבר ליט שלך
    "ליט תתחמק מפצצת העל קולי! לאחר מכן תשתמש בערפיח ובבלבול על מגנטון!" אומר לו.

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ג'ון
    לא עדיין יכולים לגעת בה
    -----------------------------------------------
    אתה מוציא מהכיס שלך את הסכום הרצוי לאבן ואז אתה מגיש למוכר.המוכר לוקח את הכסף ונותן לך את אבן השחר שרצית.סנוראט עושה לך לא אם הרראש שהיא לא רוצה להתפתח כרגע. המוכר אומר לך "יום נעים שהיה לך". שניכם מתחילים ללכת לכיון מערב העיר למעבדה של איזייק.כעבור כמה דקות אתם מגיעים למעבדה ואתה דופק בדלת. אייזיק אומר לך " מי זה ?"
    "זה אני ג'ון, עם הסנוראט שלי." אגיד בשמחה ואז אפתח את הדלת במהירות ואז אכנס עם סנוראט בשמחה.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אייזיק אומר לך " ג'ון כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "

קודאק
    ליט זז במהירות ומצליח להתחמק מן פצצת העל קולי של מגנטון.ליט משתמש בערפיח.הוא מוציא מהפה שלו ערפיח שמכסה את כול הזירה.מגנטון לא רואה כלום בתוך הערפיח הזה.ליט מנצל את היתרון שיש בידו ומשתמש בילבול על מגנטון.מגנטון לא רואה כחום ולכן לא מתחמק.הבילבול פוגע במגנטון ומבלבל אותו.מגנטון חושב שהקיר הוא ההאויב ודופק את עצמו בקיר עד שמתעלף.הערפיח נעלם. אומרים לך " כנס לדלת הבאה שמולך "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    ג'ון
    אייזיק אומר לך " ג'ון כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "

"כן אחת, איפה תופסים פוקימונים שווים כמו ראלטס זכר או זוראה?" אשאל את אייזיק
    ואז שהוא יענה לי אצא משם עם סנוראט בחיש פוקימונים לתפיסה.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    איזייק אומר לך " האמת שאין לי מושג. ראלסט וזורא יוכלים להיות בכול מחוז .אז פשוט תצטרך לחפש אותם איפה שתעבור.יש סיכוי שתצליח לפגוש אותם וגם ללכוד אותם.אני מבין שאין לך עוד שאלות אז בי ובהצלחה לך במעשיך ". אתה יוצא מהמעבדה של אייזיק עם סנוראט שלך.אתה וסנוראט מסתובבים בעיר ומתחילים לחפש ראלסט זכר או זוראה.לאחר חיפוש קל בעיר אתה רואה משהו זז מאוחרי פחי הזבלאתה בודק מה זה ורואה שמאחורי הפחי זבל נמצא ראלסט מטונף באשפה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 10 מתוך 85 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •