Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 85 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 1268
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    מצטער
    -----------------
    אקסיו משתמש בפנים מפחידות.הוא עושה פנים מפחידות.ג'יודוד מסתכל בפנים המפחידות של אקסיו ומתחיל לפחד נורא.ג'יודוד קופא במקום.אקסיו מנצל את זה שג'יודוד קפוא במקום ולא יכול לזוז.הוא רץ לעבר ג'יודוד ותוקף אותו בזעם דרקון.ג'יודוד סופג את זעם הדרקון של אקסיו ומתעלף בקרב. אקסיו יכול להשתמש ביכולת שלו 4 פעמיים בקרב.סרג מחזיר את ג'יודוד לפוכדור שלו ואומר לך " ברכותי ניצחת אותי.טוב תרצה להחליף את אחד מפוקימוניך על שלי?"
    "בהחלט כן!" אומר לסרג' בשמחה "אבל אילו פוקימונים יש לך חוץ מג'יודוד, כי יש לי כבר פוקימון מסוג סלע, אוניקס-ואותו אני לא אחליף."
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סטיב
    סרג אומר לך " רוב הפוקימונים שלי הם מסוג אדמה וסלע. אני מבין שאתה לא רוצה עוד סוג כפול שהיה לך.יש לך מזל שיש לי2 פוקימונים שהם לא סוג אבן או אדמה.אז תבחר בין השניים שאראה לך. ". ליד סרג עומדים ולפקיס נקבה סוג אש. לוטאד זכר סוג מים ועשב. סרג אומר לך " ידיד קרוב נתן לי אותם. אין לי ממש צורך בהם אז תוכל לקחת את אחד מהם אם תרצה. אז אתה לוקח את אחד מהם ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי the New World צפה בהודעה
    קודאק
    ליט משתמש בערפיח.מתוך הפה שלו הוא מציא ערפיח שמכסה את כול הזירה.הערפיח גורם למאוביל לא לראות כלום מה ליט עושה.ליט מנצל את זה.הוא נכנס לתוך הערפיח בשקט ואז כשהוא מול.הוא תוקף את מאוביל בגחלת.מאוביל סופגת ישירות את הגחלת.מאוביל נפגעת קשה מן הגחלת.לאחר כמה שניות הערפיח של ליט נעלם.כעת מאוביל יכולה לראות את ליט. מאוביל משתמש בראש ברזל על ליט.

"ליט! אתה שומע? תחכה שמאוויל תתקרב אליך ישר,ואז כשהיא תעמוד מולך תשתמש עליה בבלבול! לאחר מכן כשהיא תהיה מבולבלת תשתמש בעוד גחלת היישר לבטן שלה כדי שהיא תיפול על הראש!" אומר ואחייך.

Spoiler ספוילר

4. NYO HO HO
    סטיב
    סרג אומר לך " רוב הפוקימונים שלי הם מסוג אדמה וסלע. אני מבין שאתה לא רוצה עוד סוג כפול שהיה לך.יש לך מזל שיש לי2 פוקימונים שהם לא סוג אבן או אדמה.אז תבחר בין השניים שאראה לך. ". ליד סרג עומדים ולפקיס נקבה סוג אש. לוטאד זכר סוג מים ועשב. סרג אומר לך " ידיד קרוב נתן לי אותם. אין לי ממש צורך בהם אז תוכל לקחת את אחד מהם אם תרצה. אז אתה לוקח את אחד מהם ?"
    "אני רוצה את וולפיקס!" אומר לסרג' "האם אתה מעוניין בסנדשרו שתוכל להחליף אותו עם הוולפיקס?"
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    עדכנתי את עמוד יכולת הפוקימון הוספתי לשם פוקימנים.בקרוב יספו לשם עוד פוקימון. אניחושב שהיום המידע על קרב אגדי יצא לאור
    ג'ון
    אתה מרפא את ראלסט עם הפוקידע שלך.לאחר מכן אתה מחזיר אותו לקלף שלך.אתה נכנס דרך הדלת עם סנוראט שלך.אתה מגיע לחדר ענק.אומרים לך" האתגר השני שלך הוא גם להביס פוקימון. אך עליך להביס את הפוקימון עם היכולת של הפוקימון שתבחר להילחם נגדו.אתה לא חייב להילחם עם ראלסט שלך". מולך מופיעה מאוביל נקבה.
    "טוב סנוראנט צאי החוצה ותשתמשי בניב קרח על מאוביל ואז שהיא תיקפא תשתמש בדחיפה לעברה!" אגיד לסנוראנט.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    ג'ק
    מגבי מוציא מהפה שלו ערפיח.ערפיח מנכסה את כול אזור הקרב.אוניקס בגלל הערפיח לא מסוגל לראות את מגבי.מגבי מנצל את המצב וזז במקומו.זנב הברזל של אוניקס מפספס את מגבי.מגבי שולח גחלת לעבר הפצע של אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגחלת.הגחלת פוגעת בפצע שלו.הפצע גורם לאוניקס לכאב והוא מתעצבן יותר.הערפיח נעלם.אוניקס משתמש בפירוק. הוא מפרק 2 אבנים מגופו ומעיף אותם לעבר מגבי
    אני ממהר לומר: "מגבי תתחמק משתי האבנים הללו ,ושבו תירה גחלת על הפצע של אוניקס!"

7. משתמש מנוסה
    שם: דור
    קלמן
    אתה די מתלהב מהג'ולטיק שמולך.פוינרד רץ לעבר ג'ולטיק כשהוא משתמש עליו במתקפת ציפורן מתכת. ג'ולטיק משתמש ביכולת שלו הקטנה.הגוף שלו מתחיל לקטון. ג'ולטיק הופך לעוד יותר קטן ממה שהיה.פוינרד מפספס את ג'ולטיק עם צ'יפורן המתכת שלו. הפוקידע שלך אומר " מתקפות ג'ולטיק הם : ירית חוט , עלוקת חיים , גל רעם, עוקץ רעל ". גולטיק משתמש בעוקץ רעל על פוינרד שלך.
    "תחמוק מזה ואז תרוץ אליו ותרסק אותו על האדמה בעזרת ציפורן מתכת נוספת!" אומר לפוינרד ובינתיים אחזיק את קלף התפיסה בידי. 'קדימה... קדימה....' אחשוב ואסתכל בלחץ על המהלך של פוינרד.

8. משתמש מנוסה
    בר
    מיס משתמש בצוות כפול. הוא משכפל את עצמו 10 פעמיים.עם כול כפילו הוא יוצר מעגל גדול סביב ספירו כדי לבלבל אותו.לאחר מכן כול כפילי מיס משתמש בכדורי צל.הם מעיפים כדורי צל לעבר ספירו.ספירו לא מצליח להתחמק מכול כדורי הצל ונפגע מהם קשה.ספירו מתמוטט על האדמה ומתעלף.כול כפילו של מיס נעלמים זה אחרי זה אחחרי שספירו התעלף.מיס שמח שניצח בקרב.

"כל הכבוד חבר, היית מעולה, קדימה בוא נמשיך לחפש פוקימונים להיתאמן איתם ,אני מאמין שאתה לא צריך רפוי לא נפגעת בכלל בקרב הזה ספירו לא הספיק אפילו לתקוף, אז קדימה בוא נמשיך ללכת" אגיד למיס ונלך ביחד לחפש פוקימונים כדי להיתאמן איתם.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בר
    אתה זורק מילה טובה לעבר מיס שלך על הקרב שהוא ערך נגד הספירו הזה.שניכם מתחילים ללכת ותוך כדי הליכה לחפש פוקימונים שמיס ילחם הגדם. לאחר הליכה קצרה אתם פוגשים ב סנדרשו.הפוקידע שלך אומר " סנדרשו פוקימון האדמה. היכולת שלו נקרת להב גדול.הציפורניים שעל ידו יכולות להתארך"

קלמן
    פוינרד זז במהירות ומצליח להתחמק מן העוקץ רעל שג'ולטיק שלך לעברו. פוינרד מתחיל לרוץ במהירות לעבר ג'ולטיק.כשהוא קרוב לג'ולטיק הוא תוקף אותו בציפורן מתכת.ג'ולטיק לא מצליח להתחמק מציפורן המתכת של פוינרד ונפגע די קשה מזה.אתה מחזיק בידךך את קלף התפיסה. ג'ולטיק קם על רגליו ומתאווש מהמכה שקיבל מן פוינרד. ג'ולטיק תוקף בירית חוט את פוינרד

ג'ק
    מגבי קופץ גבוה ומצליח להתחמק מן 2 האבנים של אוניס.האבנים מפספסות את מגבי וחוזרות לאוניקס.האבנים מתחברות לגופו של אוניקס.לאחר מכן מגבי זז במהירות לעבר הפצע של אוניקס.כשהוא קרוב לפצע של אוניקס.הוא תוקף את הפצע בגחלת חזקה מאוד.הגחלת פוגעת בפצע.הפצע מכאיב נורא לאוניקס וגורם לו להתעלף על האדמה.מגבי ניצח אוניקס

ג'ון
    אתה מורה לסנוראט להיכנס לזירת הקרב.סנוראט נכנסת לזירת הקרב ללא פחד.היא מתחילה לתקוף בניב קרח את מאוביל.מאוביל לא מצליחה להתחמק מן ניב הקרח שלה וקופאת.סנוראט רצה לעבר מאוביל ומשתמש עליה בדחיפה.הדחיפה פוגע במאוביל ושובר את הקרח.מאוביל נפגעה קצת מהמהלך האחרון.מאוביל רצה לעבר סנוראט שלך במתקפת ראש ברזל.

סטיב
    סרג אומר לך " או כן אני מעוניין בסנדרשו שלך.אוקי החלפה מתחילה.תביא לי את הקלף שלך בבקשה ". אתה מגיש לו אתת הקלף.. הוא שם את הקלף תפיסה שלו מתחת לקלף התפיסה שלך ולפני זה מחזיר את ולפקיס לקלף התפיסה שלו. סרג אומר " ולפקיס וסנדרשו תעברו בין הקלפים ". לאחר זה סרג מחזיר לך את הקלף ואומר לך " יש לך ולפקיס ואני קיבלתי סנדרשו ".

קודאק
    ליט עומד במקומו ומחכה שמאוביל תהיה קרובה אליו.מאוביל כבר קרובה לליט.ליט תוקף במהירות בילבול את מאוביל.מאוביל לא מספיקה להתחמק מהבילבול.הבילבול פוגע בה וגורם לה התבלבל.ליט שולח גחלת חזקה לעבר הבטן שלה.הגחלת פוגעת בבטן שלה והיא נופלת.לאחר כמה שניות היא מצליחה לקום ויוצאת מהבילבול.מאוביל שוב רצה לעבר ליט כשהיא תוקפת בנשיכה אותו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    אתה מורה לסנוראט להיכנס לזירת הקרב.סנוראט נכנסת לזירת הקרב ללא פחד.היא מתחילה לתקוף בניב קרח את מאוביל.מאוביל לא מצליחה להתחמק מן ניב הקרח שלה וקופאת.סנוראט רצה לעבר מאוביל ומשתמש עליה בדחיפה.הדחיפה פוגע במאוביל ושובר את הקרח.מאוביל נפגעה קצת מהמהלך האחרון.מאוביל רצה לעבר סנוראט שלך במתקפת ראש ברזל.
    "סנוראנט תקפצי ואז תירדי במהירות בניב קרח לעבר מאוביל ואז תנסי לנשוך אותה בלי הקרח!" אגיד לסנוראנט בעידוד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'יסון
    אתה מחליט להיכנס לתוך דינות המוות עם טפיג שלך.שניכם נכנסים לתוך דינות המוות ומתחילים ללכת בדינות.לאחר הליכה של כמה דקות שאתם לא פוגשים באף אוניקס או סטיליקיס.אתם רואים חול טובעני מולכם.אתה מחליט לעקוף אותומסביב.אתם עוקפים את החול הטבעני מסביב. לאחר שאתם עוקפים אוניקס שמתקרב אלכם .הפוקידע שלך מתחיל לדבר"אוניקס פוקימון אבן האדמה.היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם."
    אני אומר: "איזה כיף, הנה האוניקס שרציתי לתפוס במקום הזה, אני רוצה אותו ואני ילחם מולו כדי לתפוס אותו", אני מוציא את טאפיג ומבקש ממנו להשתמש בגחלת הכי חזקה שלו על האוניקס הזה שפגשתי עכשיו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

12. NYO HO HO
    סטיב
    סרג אומר לך " או כן אני מעוניין בסנדרשו שלך.אוקי החלפה מתחילה.תביא לי את הקלף שלך בבקשה ". אתה מגיש לו אתת הקלף.. הוא שם את הקלף תפיסה שלו מתחת לקלף התפיסה שלך ולפני זה מחזיר את ולפקיס לקלף התפיסה שלו. סרג אומר " ולפקיס וסנדרשו תעברו בין הקלפים ". לאחר זה סרג מחזיר לך את הקלף ואומר לך " יש לך ולפקיס ואני קיבלתי סנדרשו ".
    "תודה רבה סרג',תשמור על סנדשרו!" אומר לסרג'.לאחר מכן אלך אל העיר שאמרו לי ללכת אליה ואתחיל את מסעי בין המחוזות.
    NYO HO HO BITCH

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    ליט עומד במקומו ומחכה שמאוביל תהיה קרובה אליו.מאוביל כבר קרובה לליט.ליט תוקף במהירות בילבול את מאוביל.מאוביל לא מספיקה להתחמק מהבילבול.הבילבול פוגע בה וגורם לה התבלבל.ליט שולח גחלת חזקה לעבר הבטן שלה.הגחלת פוגעת בבטן שלה והיא נופלת.לאחר כמה שניות היא מצליחה לקום ויוצאת מהבילבול.מאוביל שוב רצה לעבר ליט כשהיא תוקפת בנשיכה אותו
    "ליט תשתמש בערפיח ואז כשהיא לא תראה תוכל לחמוק בזריזות!" אורה לו ואז אמשיך "לאחר מכן כשהיא שוב לא תראה תשתמש בבלבול!"

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ג'ק
    מגבי קופץ גבוה ומצליח להתחמק מן 2 האבנים של אוניס.האבנים מפספסות את מגבי וחוזרות לאוניקס.האבנים מתחברות לגופו של אוניקס.לאחר מכן מגבי זז במהירות לעבר הפצע של אוניקס.כשהוא קרוב לפצע של אוניקס.הוא תוקף את הפצע בגחלת חזקה מאוד.הגחלת פוגעת בפצע.הפצע מכאיב נורא לאוניקס וגורם לו להתעלף על האדמה.מגבי ניצח אוניקס
    "כל הכבוד מגבי הניצחון הראשון שלנו" אומר בגאווה "עכשיו אנחנו צריכים עוד פוקימון לצוות שלנו לא?, צא קלף תפיסה! "

15. משתמש מנוסה
    שם: דור
    קלמן
    פוינרד זז במהירות ומצליח להתחמק מן העוקץ רעל שג'ולטיק שלך לעברו. פוינרד מתחיל לרוץ במהירות לעבר ג'ולטיק.כשהוא קרוב לג'ולטיק הוא תוקף אותו בציפורן מתכת.ג'ולטיק לא מצליח להתחמק מציפורן המתכת של פוינרד ונפגע די קשה מזה.אתה מחזיק בידךך את קלף התפיסה. ג'ולטיק קם על רגליו ומתאווש מהמכה שקיבל מן פוינרד. ג'ולטיק תוקף בירית חוט את פוינרד
    "תשתמש בשריטה ותחתוך את החוט עוד לפני שהוא מספיק להגיע אליך ואז תשתמש בפרצוף מפחיד כדי שג'ולטיק לא יזוז ותחסל אותו בציפורן מתכת אחרונה!" אומר לפוינרד ואם הוא יחסל את ג'ולטיק,אשתמש בקלף התפיסה כדי לתפוס אותו ואצעק:"אתה שלי עכשיו!".

עמוד 13 מתוך 85 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •