Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 85 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 1268
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי the New World צפה בהודעה
    מייקל תאריך קצת את הרקע ואתה רשום
    שיניתי לסטיב..
    בכל מקרה אתה שמרת לי מקום לא?
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Uchiha Sasuke צפה בהודעה
    שיניתי לסטיב..
    בכל מקרה אתה שמרת לי מקום לא?
    סטיבן רשום

ברונו אמרתי בלי פסאדו אגדי ודיינו הוא פסאדו אגדי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש חדש
    סטיבן רשום

ברונו אמרתי בלי פסאדו אגדי ודיינו הוא פסאדו אגדי
    שנייה אני משנה פוקימון
    ----------------------------
    שיניתי למגבי
    נערך לאחרונה על ידי Magmortar, 04-18-2011 בשעה 12:15 AM

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ברונו יופי
    התחלה למי שרשום למשחק
    אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו . האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" .

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. NYO HO HO
    אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו . האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" .
    ליאור-זה סטיב, לא סטיבן.
    --------------------------------
    "אני באתי לעולם החדש כדי להציל את כדור-הארץ." אומר לפרופסור קוא "שמי הוא סטיב."
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר

מצטער שזה לא מצוטט...
    -----------------------------
    "אני באתי להציל את העולם, אימה שלי מתה מברק והעולם נחרב פרופסור קוא..." אגיד לפרופסור קוא ואז אוסיף: "מה אני צריך לעשות כאן?!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב וג'יסון
    קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    אני אומר להפרופסור: "אני באתי לפה מכדוטר הארץ כדי להציל אותו, וכמובן לחקור על כל מיני פוקימונים שנמצאים פה" ומחכה לתשובתו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    סטיב וג'יסון
    קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.
    "תודה רבה פרופסור קוא." אגיד לפרופסור קוא בשמחה, אקח את הפוקידע ואת הקלף התפיסה ואז אצא מהמעבדה של פרופסור קוא.
    "סוף סוף מתחילים מסע, מסע אבל מוזר." אמלמל לעצמי ואז אחשוב, 'בוא נראה מי הפוקימון שקיבלתי!'
    ואז אוציא את הפוקדור שבכיסי, אוציא אותו ואז אחשוב שוב: 'הלוואי שזה סנוראט בת!'

10. NYO HO HO
    סטיב וג'יסון
    Spoiler ספוילר
    "תודה רבה פרופסור!" אומר לפרופסור קוא בהתרגשות.לאחר מכן אצא מהמעבדה, ואוציא את הפוכדור שבכיסי ואחשוב לעצמי:'טוב אקסיו,מתחילים מסע משותף!' ואוציא אותו מהפוכדור שלו.אחרי שאקסיו יצא אגיד לו:"שלום לך אקסיו!אני הבן של המאמן שלך,הוא נתן אותך לי." בחיכנות.
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    אתה מודה לקוא על הסבר המפרך שהוא נתן לך ולג'ון. אתה יוצא מהמעבדה שלו ואז זורק את הפוכדור שלך החוצה. מתוך הפוכדור שלך יוצא אקסיו של אביך. אקסיו שמח שאביך נתן אותו לך בתור התחלתי שלך. אקסיו אומר לך" אק אק אק " . אתה לא מבין מה הוא אומר לך אבל אתה מבין שזה משהו טוב. אתה מרגיש שהאדמה רועדת. גם אקסיו מרגיש כך ולפתע מן האדמה יוצא סנדרו. הפוקידע מתחיל לומר " סנדרו פוקימון האדמה. היכולת שלו נקראת להב גדול- להב גדול מגדילה לו את הציפורניים הקטנות שלו לגדולות מאוד. " .

ג'ון
    אתה מודה לפרופסור קוא על הציוד שהוא נתן לך. אתה לוקח את הפוקידע ואת קלף התפיסה שלך ושם אותם בכיס שלך. אתה יוצא מהמעבדה שלו מאושר. אתה מחליט לפתוח את הפוכדור שדלך ולקוות שמן הפוכדור יצא סנוארט נקבה. אתה זורק את הפוכדור ופותח אותו. מן הפוכדור יוצאת סנוראט נקבה. בנוראט שמחה לפגוש אותך ולהיות הפוקימון שלך. היא אומרת לך,סנור סנור ". אתה לא מבין מה זה אומר. בשמיים אתה רואה להקה גדולה של ספירו. הפוקידע אומר " ספירו פוקימון הציפר.היכולת של ספירו היא שיריון מתכת. כול הגוף שלו הופך למתכת וקשה לפגוע בו "

וג'יסון
    קוא אומר לך" אני מבין אתה הניצול שהצליח לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לך לשבת ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ג'ון
    אתה מודה לפרופסור קוא על הציוד שהוא נתן לך. אתה לוקח את הפוקידע ואת קלף התפיסה שלך ושם אותם בכיס שלך. אתה יוצא מהמעבדה שלו מאושר. אתה מחליט לפתוח את הפוכדור שדלך ולקוות שמן הפוכדור יצא סנוארט נקבה. אתה זורק את הפוכדור ופותח אותו. מן הפוכדור יוצאת סנוראט נקבה. בנוראט שמחה לפגוש אותך ולהיות הפוקימון שלך. היא אומרת לך,סנור סנור ". אתה לא מבין מה זה אומר. בשמיים אתה רואה להקה גדולה של ספירו. הפוקידע אומר " ספירו פוקימון הציפר.היכולת של ספירו היא שיריון מתכת. כול הגוף שלו הופך למתכת וקשה לפגוע בו "
    "סנוראט תרוצי לעבר ספירו במהירות ותשתמשי בניב קרח על ספירו אחד!" אצעק לעבר סנוראט, הפוקימונית האהובה עלי.
    לאחר מכן שהיא תיפגע בו אוסיף: "סנוראט לאחר מכן תדחפי את ספירו שפגעת בו!"
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-18-2011 בשעה 11:05 AM

13. משתמש חדש
    אני אומר לפרופסור: "באתי מכדור-הארץ ,אמא שלי שלחה אותי למקום הזה שנייה לפי שהיא מתה ... מה זה המקום הזה בדיוק?, ומה אני צריך לעשות כאן ? "

14. NYO HO HO
    סטיב
    אתה מודה לקוא על הסבר המפרך שהוא נתן לך ולג'ון. אתה יוצא מהמעבדה שלו ואז זורק את הפוכדור שלך החוצה. מתוך הפוכדור שלך יוצא אקסיו של אביך. אקסיו שמח שאביך נתן אותו לך בתור התחלתי שלך. אקסיו אומר לך" אק אק אק " . אתה לא מבין מה הוא אומר לך אבל אתה מבין שזה משהו טוב. אתה מרגיש שהאדמה רועדת. גם אקסיו מרגיש כך ולפתע מן האדמה יוצא סנדרו. הפוקידע מתחיל לומר " סנדרו פוקימון האדמה. היכולת שלו נקראת להב גדול- להב גדול מגדילה לו את הציפורניים הקטנות שלו לגדולות מאוד. " .
    "קדימה אקסיו-זמן לאימונים!" אומר לאקסיו בשמחה שזה הקרב הראשון שלו "קדימה אקסיו-השתמש בזעם דרקון על הסנדשרו!"
    NYO HO HO BITCH

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    pokeda002
    לא אמרתי שאתה רשום

ג'ון
    סנוארט מקשיבה לך היא מתחילה לרוץ לעבר להנקת הספירו.כמה מן להקת הספירו יורדים ועפים לעבר סנוארט.הם תוקפים ביחד במתקפת ניקור את סנוראט שלך.סנוראט מצליחה להתחמק מכול מתקפת הניקור של ספירו.לאחר מכן היא תוקפת בניב קרח את אחד הספירו.ניב הקרח פוגע בסביפרו אך לא ממש מזיק לו בשל היכולת שלו.היכולת של סנוראט מופעלת וספירו מוקפא. עוד 2 פעמים סנוראט יכולה להשתמשה ביכולת שלה. סנוראט משתמש בדחיפה על ספירו הקפוא.הדחיפה פוגעת בספירו הקפוא ומביסה אותו. להקת הספירו מתחילה לפחד מן סנוראט שלך.כמה ספירו תוקפים שוב אותה בניקור.

סטיב
    אתה די שמח שזה הקרב הראשון של אקסיו. אקסיו לא נרגש מזה בכלל. הוא נשאר רגוע. הוא מקשיב לך הוא מיד תוקף בזעם דרקון את סנדרשו.סנדרו מתגלגל ומצליח להתחמק מזעם הדרקון של אקסיו.אקסיו שוב משתמש בזעם דרקון את סנדרשו. סנדרשו הפעם לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של אקסיו ונפגע.סאנדרשו מנסה להשתמש ביכולת שלו אך אקסיו מבטל לו את היכולת עם היכולת שלו. עוד 2פעמים שימוש ביכולת. סנדרשו מתגלגל בעוצמה רבה לעבר אקסיו הוא משתמש בגלגול.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 2 מתוך 85 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •