"אקסיו-תשתמש בפרצוף מפחיד!" אומר לאקסיו "ולאחר מכן תשתמש בשריטה!"סטיב
אתה די שמח שזה הקרב הראשון של אקסיו. אקסיו לא נרגש מזה בכלל. הוא נשאר רגוע. הוא מקשיב לך הוא מיד תוקף בזעם דרקון את סנדרשו.סנדרו מתגלגל ומצליח להתחמק מזעם הדרקון של אקסיו.אקסיו שוב משתמש בזעם דרקון את סנדרשו. סנדרשו הפעם לא מצליח להתחמק מן זעם הדרקון של אקסיו ונפגע.סאנדרשו מנסה להשתמש ביכולת שלו אך אקסיו מבטל לו את היכולת עם היכולת שלו. עוד 2פעמים שימוש ביכולת. סנדרשו מתגלגל בעוצמה רבה לעבר אקסיו הוא משתמש בגלגול.
NYO HO HO BITCH
כינוי: dor_rod
שם: קלמן סטיוט-kamen stute
תיאור או תמונה:
רקע: קלמן נולד למשפחה מצומצמת וענייה במחוז אנובה כאשר רק התחילו לבנות אותו. אביו של קלמן נפטר ביום לידתו של קלמן כתוצאה ממלחמה שהיתה בין מחוז ג'וטו לסינו,הוא היה בצד של ג'וטו מכיוון שנולד שם ומחוז זה ספג הרבה יותר מוות מאשר מחוז סינו. יום לאחר מכן הם הגיעו להסכם ועשו הפסקת אש. לקלמן נשארו רק אימו,כריסטין ואחיו בן ה-7,ניקו אשר עזר לאימו בעבודות הבית ולפועלי המחוז בעבודות הבנייה בעזרת הפוקימונים שלו. ניקו אמנם רק למד בבית הספר למאמנים אך כבר היו לו שלושה פוקימונים חזקים מאוד שאביו השאיר אחריו. פוקימונים אלו הם טיירניטראשר עזר בבנייה של המחוז,בלסי
אשר עזרה לאימו בבית וטייפלוז'ן
אשר היה פוקימון המחמד שלו. קלמן גדל ובזכות אהבת הפוקימונים של אחיו,ניקו הוא הצליח להתמודד עם העובדה שאביו לא איתו. כאשר קלמן הגיע לגיל 6 סיימו את הבנייה של מחוז אנובה ואחיו הגדול הגיע לגיל 13 והחליט לצאת למסעו. כעבור כמה שנים קלמן הגיע לגיל 10 וסיים את בית הספר לפוקימונים בהצטיינות שכמותה לא נראה עוד באותו בית ספר. הוא ידע את כל החומר מא' ועד ת':סוגי פוקימונים,מתקפות,יכולות,מכשירים ועוד. בגלל הידע הרב שצבר קלמן,חברת הסוכנות של מחוז אנובה החליט לגייס אותו אליו וכעבור מספר ימים שחלפו הוא קיבל מכתב ובו כתוב:"קלמן סטיוט,אתה מוזמן להצטרף לסוכנות אנובה. בגלל הידע הרב שלך וההצטיינות שלך בפוקימונים,תוכל להיות סוכן שלנו ולהביא כבוד והגנה רבה למחוז שלך. אם אתה מעוניין,תגיע מיד לבית הנשיא של המחוז. אם אתה לא מעוניין,נא שרוף את המכתב.". קלמן נכנס ללחץ ולא ידע מה לעשות. הוא התייעץ עם אמו שבהתחלה בשום פנים ואופן לא הסכימה אך חשבה שוב אחר כך והחליטה שזה מצויין. קלמן הגיע לבית הנשיא עם המכתב ופגש בכניסה שני שומרים. הוא הראה להם את המכתב והם נתנו לו להיכנס. הוא נכנס והגיע לחדרו של הנשיא אשר בחן אותו היטב בהתבוננות. לאחר מספר שניות חייך אל קלמן וחשף את שיניו המבריקות. "אתה קלמן הא? 100 בגאוגרפית המחוזות,100 בהיסטורית הפוקימון,100 במדעי הפוקימון ו-100 בכל שאר המקצועות! אז... אתה מוכן לזה ילדון?" שאל אותו הנשיא וציפה לתשובתו. "אני מוכן אדוני!" אמר קלמן בביטחון. "אם כך,בוא אחרי." אמר לו הנשיא והם הלכו ביחד לחדר מוזר אשר כולו שחור ורק דלת ברזל אחת ממול ולידה לוח מקשים אלקטרוני אשר עליו כתובים כל המספרים מ-1 עד 9. "נסה להשתמש בידע שלך ותפתח את הדלת." אמר לו הנשיא ועזב את החדר. קלמן התלבט דקות אחדות ואז מצא פיתרון. הוא חשב על השם "אנובה" וכתב אותו בגימטריה. הוא לחץ על כפתור ה"אישור" ולפתע דלת הברזל נפתחה ללמעלה,לאחר מכן היתה עוד דלת אשר נפתחה לצד שמאל,אחר כך היתה עוד דלת שנפתחה באמצעה לשתי דלתות ואז עוד דלת שנפתחה בצורת כדור כאשר האמצע נפתח לכיוון צדי הדלת. לאחר כל דלתות הברזל הללו,נכנס קלמן לחדר וראה מספר אנשים יושבים בחדר שחור סביב שולחן עגול ועל קיר החדר מסך ענקי. "אתה בטח קלמן. בוא הנה." אמר אחד האנשים שישבו סביב השולחן. קלמן התקדם בלחץ אל עבר אותו בן אדם ואמר לו:"שלום לך אדוני". הבן אדם קם והתחיל לדבר עם קלמן על כל החוקים,המנהגים,הציוד וכולי. הוא נתן לו חליפת סוכנות מיוחדת הכוללת מגפים חזקים וגמישים וכפפות. בנוסף לזה הוא הביא לו גם משקפות מיוחדות בעלות שלוש "עיניים" אשר באמצעותן הוא יכול לראות בראיית לילה וחום. לאחר כמה שעות חזר הביתה והסיפר לאימו על הכל. כך חלפו להן שלוש שנים של ריגול,עצירת פושעים ומשימות מסוכנות וקלמן הגיע לגיל 13. יום אחד קלמן בדיוק סיים להתלבש לקראת משימה וראה את הכתבת מדברת על מה שקורה בכדור הארץ. כאשר אמו יצאה בבהלה,יצא גם הוא וגילה מול עיניו את ההרס הגדול הזה שקורה. כשנכנס לדלת המימדים המוזרה והגיע למקום היפה והזר,חשב בעצב קלמן על המצב אליו נקלע והתיישב על הדשא בכעס רב וביגון.
פוקימון התחלתי:
יכולת הפוקימון: עצם שבורה-אם פוקימון אחר פוגע בגופו בצורה בינונית עד קשה,עצמותיו של הפוקימון האחר "נשברות" ובעצם הוא מרותק לרצפה ולא יכול לזוז למשך זמן מוקצב.
מס' פעמים שימוש ביכולת:
ציוד:
כסף:
הערות בקשות: אפשר בבקשה שיהיה לו את המשקפי לילה+חום האלה? לא חייב אבל כדי שיהיה מגניב ומתאים![]()
סטיב
אקסיו מקשיב לך והוא מיד עושה פרצוף מפחיד שיפחיד את סנדרשו.סנדרשו מביט בפרצוף המפחיד של אקסיו ומתחיל לפחד מאקסיו..בנוסף הוא עומר את מתקפת הגלגול שלו והוא לא יכול לפגוע באקסיו בגלל הפרצוף המפחיד שלו.אקסיו מנצל את זה שסנדרשו פוחד והוא רץ לעבר במתקפת שריטה.כשאקסיו קרוב לשנדרשו הוא תוקף אותו בשריטה.סנדרשו חוטף את השריטה ונפגע קשה.השריטה גורמת לסנדרשו לחזור לעצמו.הוא משתמש במכת חול.הוא מתחיל להעיף חול על אקסיו.
ג'ון
סנוראט משתמש בניב קרח על כול הספירו.ניב הקרח פוגע בספירו שתוקפים אותו.ניב הקרח מקפיא את הספירו.הוא שולח עוד ניב קרח לשאר הספירו.ניב הקרח שלו מקפיא את שאר הספירו לגוש קרח.סנוראט רצה לעבר כול הספירו ומשתמשת עליהם בדחיפה.היא דוחפת את כולם ומשחרת אותם מהקרח.כולם מתעלפים. אתה מוציא את קלף התפיסה שלך וזורק אותו על הספירו שעלפת מקודם.הקלף עומד מעל ספירו וכולא אותו במשולש חשמל.ספרו נכנס לתוך קלף התפיסה.לגדת ספירו בקרוב יעודכן לך.
קלמן סטיוס רשום אחלה רקע הכי מושקע שראיתי אי פעם. כע תקבל תמשקפי החום האלו תגיב להתחלה שבעמ' הקודם עוד מעט אוסיף אותך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אקסיו-תשתמש שוב בפרצוף מפחיד ולאחר מכן תשתמש בזעם דרקון!" אומר לאקסיו.סטיב
אקסיו מקשיב לך והוא מיד עושה פרצוף מפחיד שיפחיד את סנדרשו.סנדרשו מביט בפרצוף המפחיד של אקסיו ומתחיל לפחד מאקסיו..בנוסף הוא עומר את מתקפת הגלגול שלו והוא לא יכול לפגוע באקסיו בגלל הפרצוף המפחיד שלו.אקסיו מנצל את זה שסנדרשו פוחד והוא רץ לעבר במתקפת שריטה.כשאקסיו קרוב לשנדרשו הוא תוקף אותו בשריטה.סנדרשו חוטף את השריטה ונפגע קשה.השריטה גורמת לסנדרשו לחזור לעצמו.הוא משתמש במכת חול.הוא מתחיל להעיף חול על אקסיו.
NYO HO HO BITCH
"שלום לך אדוני" אני אומר ומביט בעיניו בתקווה שלא יבהל מהמראה שלי עם החליפה והמשקפת. "אני באתי לפה מכדור הארץ דרך שער מימדים מוזר והייתי רוצה לקבל מידע על המקום המופלא הזה." אמשיך ואסתכל מסביב. "תוכל לעזור לי ולחברי שפה לידי?" אשאל ואמשוך את תשומת לבו אל האחרים.אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו. האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא"
אני אחזיק את הפוכדור בידי ואז אכניס אותו לכיסי,אסתכל שוב על ג'ייסון וסטיבן ואמלמל בלחש "תזכירו לי במה אתם צריכים עזרה?"אתם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו. האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" .
ואז אגש לפרופסור קוא ואומר לו "שלום לך פרופ' קוא,תוכל לעזור לנו?"
ספוילר
pokeda002 אתה לא רשום ותפסיק להספאים במשחק שלי
קודאק אתה רשום תגיב להתחלה שבעמ' 2
קלמן
קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה. " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם אתקלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים
פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
.קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.ספוילר
סטיב
אקסיו זז במהירות והוא מתחמק בקלות רבה מן החול שמעיף סנדרשו עליו.לאחר מכן אקסיו שוב משתמש בפנים מפחידות על סנדרשו.סנדרשו מסתכל בפניו של אקסיו וחוטף פחד אימים מאקסיו.סאנדרשו קפוא במקום ולא מסוגל לזוז.אקסיו מנצל זאת שסנדרשו קפוא במקום ולא יכול לזוז.הוא תוקף בזעם דרקון חזק מאוד את סנדרשו.סנדרשו לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של אקסיו ומתעלף על האדמה.אקסיו ניצח בקרב.
ג'ון
אתה זורק מילה טובה לסנוראט על הקרב שהיא ערכה מול להקת הספירואים האלו.סנוראט שמחה מאוד שאתה אוהב אותה ומחבב אותה.שניכם מתחילים ללכת ללא נודע לעבר העיר הקרובה ושם לפגוש את איזיק.לאחר הליכה קצרה אתם רואים שלט די גדול שכתוב עליו " דינות המוות- סכנה גדולה למי שעובר את הדינות האלו.גרים פה אוניקסים וסטיליקסים חזקים מאוד שאורבים לכול מי שעובר פה במקרה.מאמנים תיזהרו מהם.
קודאק
ג'יסון אומר לך"אנחנו צריכים עזרה בכך שתעזור לנו לגלות איפה אנחנו ואיך אנחנו חוזרים לכדור הארץ? " . קוא אומר לכם" אני מבין אתם הניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסו למעבדה שלי ושם אסביר לכם עוד פרטים על העולם הזה. " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתם אחריו. הוא נותן לכם לשבת ואז הוא מקרין מולכם שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם אתקלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים
פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
.קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לכם פוקידע ואת קלף התפיסה.[/COLOR][/B]ספוילר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"וואו! זה נראה ממש מגניב!" אני אומר לו בשמחה,לוקח את החפצים המוזרים ובוחן אותם היטב. "תודה רבה פרופסור." אומר לו ואצא החוצה יחד עם חברי. "אממ... מעניין איזה פוקימון מסתתר בפוכדור שאימי נתנה לי." אני אומר לעצמי ומוציא החוצה את הפוקימון שבפנים ולאחר שיצא אסרוק אותו בפוקדע.
קלמן
אתה מודה לקוא על החפצים שהוא נתן לכם.אתה מתפאל מן החפצים שקיבלת ושם אותם בכיסך.סטיבן וג'יסון לוקחים את החפצים שלהם ויוצאים מהמעבדה.אתה גם יוצא מן המעבדה של קוא.אתה כבר מסוקרן לדעת איזה פוקימון קיבלת מאמא שלך.אתה זורק את הפוכדור שלך ופותח אותו.מן הפוכדור יוצאפוינראד. הפוקידע שלך מתחיל לדבר"פוינרד פוקימון אופל המתכת.יש לו יכולת שנקראת עצם שבורה- אם פוקימון אחר פוגע בגופו בצורה בינונית עד קשה,עצמותיו של הפוקימון האחר "נשברות" ובעצם הוא מרותק לרצפה ולא יכול לזוז למשך זמן מוקצב".
ג'ון
סנוראט לא מפחדת מן האוניקסים והסטיליקסים שגרים בדיונות המוות.שניכם נכנסים לשטח דיונות המוות ומתחילים ללכת לעבר העיר הקרובה.לאחר הליכה קצרה שאתם לא פוגשים באוניקס או סטיליקיס.החול שאתם עומדים עליו מתחיל לשקוע.אתם מבינים שאתם על חול טבעוני.סנוראט במהירות משתמש בניב קרח ומקפיאה תחול.האדמה מתחילה לרעוד בחוזקה רבה.מן האדמה יוצאאוניקס.הפוקידע שלך מתחיל לדבר"אוניקס פוקימון אבן האדמה.היכולת שלו נקראת פירוק-הוא יכול לפרק את האבנים שמחברות את גופו ולתקוף את האויב בעזרתם."
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"יופי אקסיו!" אומר לאקסיו בשמחה "ניצחת בקרב הראשון שלך!".לאחר מכן אוציא את קלף התפיסה שפרופסור קוא נתן לי ואתפוס את הסנדשרו בעזרתו.סטיב
אקסיו זז במהירות והוא מתחמק בקלות רבה מן החול שמעיף סנדרשו עליו.לאחר מכן אקסיו שוב משתמש בפנים מפחידות על סנדרשו.סנדרשו מסתכל בפניו של אקסיו וחוטף פחד אימים מאקסיו.סאנדרשו קפוא במקום ולא מסוגל לזוז.אקסיו מנצל זאת שסנדרשו קפוא במקום ולא יכול לזוז.הוא תוקף בזעם דרקון חזק מאוד את סנדרשו.סנדרשו לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של אקסיו ומתעלף על האדמה.אקסיו ניצח בקרב.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)