Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 85 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 1268
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodpecker צפה בהודעה
    בלייק
    לאחר שאתה רואה שאתם עומדים מול אוניקס אתה מבין שיש לכם מזל ותוכלו לטפל באוניקס הזה.אתה מצביע על אוניקס כדי שטוטודיל יוכל להבין את מי לתקוף.טוטודיל מיד שולח אקדח מים עוצמתי לעבר אוניקס.אקדח המים פוגע באוניקס אך לא הכי מזיז לו.אוניקס מסיט את מבטו ומתחיל לכעוס עליך ועל טוטודיל שלך.זנבו של אוניקס הופך ללבן.אוניקס משתמש בזנב ברזל אימתני על טוטודיל שלך.
    "טוטודייל, פרצוף מפחיד ואז מהר תקפוץ מעל הזנב שלו ותשלח עוד אקדח מים ישר אליו" אני אומר לו.
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    לפי סרבי, פרצוף מפחי מוריד את המהירות של היריב, תראה פה
    חמוף

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    בלייק
    טוטודיל משתמש במהירות בפרצוף מפחיד על אוניקס.אוניקס צופה בפרצוף של טוטודיל והוא מתחיל לפחד וגם להיות איטי.זנב הברזל של אוניקס איטי ולכן טוטודיל מצליח להתחמק מימנו בקלות.טוטודיל קופץ מעל זנב הברזל של אוניקס.ובעודו בוויר שולח אקדח מים לעבר אוניקס.אקדח המים פוגע באוניקס וזה מזיז לו.אתה רואה שהמטייל מתחיל לברוח לאנשהו.אוניקס ממשיך להיות איטי ותוקף בצוחחה איטית מאוד.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. אבל הופיר יותר
    בלייק
    טוטודיל משתמש במהירות בפרצוף מפחיד על אוניקס.אוניקס צופה בפרצוף של טוטודיל והוא מתחיל לפחד וגם להיות איטי.זנב הברזל של אוניקס איטי ולכן טוטודיל מצליח להתחמק מימנו בקלות.טוטודיל קופץ מעל זנב הברזל של אוניקס.ובעודו בוויר שולח אקדח מים לעבר אוניקס.אקדח המים פוגע באוניקס וזה מזיז לו.אתה רואה שהמטייל מתחיל לברוח לאנשהו.אוניקס ממשיך להיות איטי ותוקף בצוחחה איטית מאוד.
    "תמשיך להתחמק.. תחכה לרגע המתאים" אני אומר לטוטודייל.
    "היי! אתה! לאן אתה הולך?!" אני צועק אל עבר הבחור שרץ משם בזמן שטוטודייל מתחמק.
    "קרן מים! תגמור אותו!" אני אומר לטוטודייל ומרים את הקול קצת ואז מסתכל שוב על האיש.
    חמוף

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בלייק
    טוטודיל זז במהירות ומצליח להתחמק מן הצווחה האיטית של אוניקס.אוניקס לא מוותר ושולח עוד צווחת לעבר טוטודיל.טוטודיל ממשיך להתחמק מהצוחות. המטייל אומר לך " אני בורח למקום מבטחים אני לא אשרוד פה עוד הרבה זמן.תודה רבה שאתה מעסיק את אוניקס כדי שאני יוכל לברוח ולהישאר בחיים.בהצלחה בלהביס את אוניקס ". המטייל ממשיך לרוץ. טוטודיל משתמש ביכולת שלו קרן מים.קרן מים חזקה יוצאת מהפה של טוטודיל לעבר אוניקס.אוניקס איטי ולא מצליח להתחמק מזה.קרן המים פוגעת בו קשה אך לא מביסה אותו.אוניקס מפסיק להיות איטי ותוקף שוב פעם בצווחה את טוטודיל.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. אבל הופיר יותר
    בלייק
    טוטודיל זז במהירות ומצליח להתחמק מן הצווחה האיטית של אוניקס.אוניקס לא מוותר ושולח עוד צווחת לעבר טוטודיל.טוטודיל ממשיך להתחמק מהצוחות. המטייל אומר לך " אני בורח למקום מבטחים אני לא אשרוד פה עוד הרבה זמן.תודה רבה שאתה מעסיק את אוניקס כדי שאני יוכל לברוח ולהישאר בחיים.בהצלחה בלהביס את אוניקס ". המטייל ממשיך לרוץ. טוטודיל משתמש ביכולת שלו קרן מים.קרן מים חזקה יוצאת מהפה של טוטודיל לעבר אוניקס.אוניקס איטי ולא מצליח להתחמק מזה.קרן המים פוגעת בו קשה אך לא מביסה אותו.אוניקס מפסיק להיות איטי ותוקף שוב פעם בצווחה את טוטודיל.
    "תשתמש באקדח מים כנגד המתקפה שלו!" אני קורא.
    "מיד אחר כך תזוז הצידה ותשתמש שוב באקדח מים" אני לוחש לטוטודייל ומקווה שהכל יעבוד כמו שצריך.
    חמוף

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בלייק
    טוטודיל משתמש במהירות באקדח מים.הוא יורה אקדח מים חזק לעבר הצווחה של אוניקס.אקדח המים והצווחה פוגעים זה בזה ומבטלים את אחד השני.טוטודיל זז קצת הצידה ושוב משתמש באקדח מים על אוניקס.הוא יורה אקדח מים עוצמתי לעבר אוניקס.אוניקס מנסה להתחמק מן אקדח המים אך לא מצליח בזה.אקדח המים פוגע קשה באונניקס.לאחר כמה שניות שאוניקס עומד הוא מתעלף על החול הרך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה מגיש לולפקיס את אבן האש שקנית.ולפקיס לוקחת את אבן האש ושמה אותה על ראשה כדי להתפתח.אור לבן מקיף את ולפקיס והיא מתחילה לגדול.אתה מבין שולפקיס מתחילה להתפתח.לאחר כמה שניות ולפקיס איננה ובמקומה נמצאת נייטטלס.אתה בודק אותה בפוקידע שלך.הפוקידע אומר " ניטלס פוקימון שועל האש.נייטלס היא הצורה המפותחת של ולפקיס. בזמן התפחות נייטלס למדה פיצוץ אש "
    "חיזרי עכשיו נייטלס!" אומר ואחזיר את נייטלס לקלף התפיסה.לאחר מכן אוציא את אוניקס מקלף התפיסה ואבקש ממנו לחזור לעיר הקודמת.
    NYO HO HO BITCH

8. אבל הופיר יותר
    בלייק
    טוטודיל משתמש במהירות באקדח מים.הוא יורה אקדח מים חזק לעבר הצווחה של אוניקס.אקדח המים והצווחה פוגעים זה בזה ומבטלים את אחד השני.טוטודיל זז קצת הצידה ושוב משתמש באקדח מים על אוניקס.הוא יורה אקדח מים עוצמתי לעבר אוניקס.אוניקס מנסה להתחמק מן אקדח המים אך לא מצליח בזה.אקדח המים פוגע קשה באונניקס.לאחר כמה שניות שאוניקס עומד הוא מתעלף על החול הרך.
    'אולי זאת ההזדמנות שלי' אני חושב לעצמי ומכין ביד את קלף התפיסה.
    "קדימה!" אני קורא וזורק עליו את הקלף.
    חמוף

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בלייק
    אתה מחליט לתפוס גם את אוניקס למרות שהוא יוצר ככפל סוגים עם ג'יודוד.אתה מוציא את קלף התפיסה שלך וזורק אותו לעבר אוניקס.קלף התפיסה עף לעבר אוניקס וכשהוא מעליו הוא כולא אותו בכלא חשמלי.לאחר כמה שניות הקלף שואב את אוניקס לתוכו.אוניקס נשאב לקלף התפיסה.קלף התפיסה חוזר אליך ותפסת אוניקס. יעודכן מיד

סטיב
    אתה מחזיר את נייטלס לקלף התפיסה שלך ואז מוציא מתוך קלף התפיסה את אוניקס שיעזור לך להגיע לכפר.אתה ואקסיו עולים על אוניקס.אוניקס מתחיל לזוז במהירות.כעבור זמן קצר אתם יוצאים מהכפר ומגיעים לפתח החור.אוניקס מתחיל לזחול במהירות רבה על החור לעבר הכפר.כעבור כמה דקות אוניקס יוצא מהחור ואתם מגיעים לכפר.אתה רואה שכבר חושך בכפר ואין לך איפה לישון הלילה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. אבל הופיר יותר
    בלייק
    אתה מחליט לתפוס גם את אוניקס למרות שהוא יוצר ככפל סוגים עם ג'יודוד.אתה מוציא את קלף התפיסה שלך וזורק אותו לעבר אוניקס.קלף התפיסה עף לעבר אוניקס וכשהוא מעליו הוא כולא אותו בכלא חשמלי.לאחר כמה שניות הקלף שואב את אוניקס לתוכו.אוניקס נשאב לקלף התפיסה.קלף התפיסה חוזר אליך ותפסת אוניקס. יעודכן מיד
    זה יהיה פחות כפל אם אני אפתח אותו לסטיליקס
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "כל הכבוד טוטודייל, בוא נמשיך" אני אומר לו עם חיוך קטן ומתחיל להתקדם שוב.
    חמוף

11. היכל התהילה
    אייס
    אתה מקשיב לאיווי שאמר לך לבחור להילחם עם סנדרשו.סנדרשו נכנס שמח מאוד לזירה.הוא שמח שבחרת בו במי שילחם נגד מגנטון.סנדרשו מתחיל בקרב והוא תוקף בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז מעיף אותה לעבר מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מסופת החול ונלכד בה.סופת החול מתחילה לפגוע ולפגוע במגנטון.לבסוף מגנטון מצליח להתחמק מסופת החול.מגנטון תוקף בכדור ג'ירו את סנדרשו שלך.
    "תשתמש ביכולת שלך להב גדול ותשתמש בחפירה!" אורה לו ואקווה שיצליח ללמוד חפירה

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    סנדרשו משתמש ביכולת שלו להב גדול.הציפורניים שעל ידו גדלות לגודל גדול.בעזרת ציפורנו הוא תוקף את כדור הג'ירו של מגנטון ומחזיר אותו בחזרה.כדור הגג'ירו פוגע במגנטון וקצת משפיע עליו.סנדרשו בעזרת ציפורניו מתחיל לחפור בור ולהיכנס אליו.סנדרשו למד מתקפת חפירה.סנדרשו שוהה בור שלו לזמן מה ואז הוא יוצא מהבור שלו ופוגע במגנטון עם ציפורניו.מגנטון נפגע מזה קשה.מגנטון שולח גל הלם לעבר סנדרשו.ציפורניו חוזרות לגודל רגיל.

בלייק
    הבנתי
    -------------------
    אתה אומר לטוטודיל בחיוך קטן כול הכבוד.טוטודיל שמח מאוד שאתה גאה בו על זה שהוא הצליח להביס לבדו את אוניקס האיום.אתה וטוטודיל משיכים ללכת לעבר העיר הקרובה.לאחר הליכה של 15 דקות אתם רואים כבר את העיר מתכתי.אתם מתחילים לרוץ ומגיעים לעיר מתכתי.אתם רואים לא בנינים מלא אנשים. לאן תלך בעיר ?האופציות הם : מעבדה של פרופסור אייזיק , קרב אגדי ראשון , חנות של העיר .

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. היכל התהילה
    אייס
    סנדרשו משתמש ביכולת שלו להב גדול.הציפורניים שעל ידו גדלות לגודל גדול.בעזרת ציפורנו הוא תוקף את כדור הג'ירו של מגנטון ומחזיר אותו בחזרה.כדור הגג'ירו פוגע במגנטון וקצת משפיע עליו.סנדרשו בעזרת ציפורניו מתחיל לחפור בור ולהיכנס אליו.סנדרשו למד מתקפת חפירה.סנדרשו שוהה בור שלו לזמן מה ואז הוא יוצא מהבור שלו ופוגע במגנטון עם ציפורניו.מגנטון נפגע מזה קשה.מגנטון שולח גל הלם לעבר סנדרשו.ציפורניו חוזרות לגודל רגיל.
    "זה מתקפת חשמל" אורה לסנדשרו להתעלם "תחפור בור ותשאר שם, תחבר את המנהרה למנהרה הקודמת ככה שיהיה איקס, תשתמש בסופת חול ככה שיצא מכל החורים ויפגע במגנטון!"

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'יסון
    טאפיג זז במהירות ומתחמק מ הראשיה של מאוויל.לאחר מכן טאפיג משתמש בסלסול הגנה שמעלה לו את הגנה.לאחר זאת טאפיג משתמש ביכולת שללו גשר האש.הוא משתמש בגחלת הכי חזקה שלו כדי לבנוות גשר מאש.טאפיג רץ על הגשר.הגשר מאיץ את המהירות שלו.לבסוף מאוויל לא מצליח להתחמק מן המתקפה של טאפיג ונפגעת מאוד קשה.מאוויל רצה לעבר טאפיג במתקפת ניב רעל עליו.
    אני אומר לטאפיג במהירות: "תתחמק מניב רעל של מאוויל ואז תשתמש שוב בסלסול הגנה הכי חזקה שלהם ואז תשתמש ביכולת המיוחדת שלך עם הגשר האש יחד עם הגחלת" ואז אני מחכה למהלך.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

15. אבל הופיר יותר
    בלייק
    הבנתי
    -------------------
    אתה אומר לטוטודיל בחיוך קטן כול הכבוד.טוטודיל שמח מאוד שאתה גאה בו על זה שהוא הצליח להביס לבדו את אוניקס האיום.אתה וטוטודיל משיכים ללכת לעבר העיר הקרובה.לאחר הליכה של 15 דקות אתם רואים כבר את העיר מתכתי.אתם מתחילים לרוץ ומגיעים לעיר מתכתי.אתם רואים לא בנינים מלא אנשים. לאן תלך בעיר ?האופציות הם : מעבדה של פרופסור אייזיק , קרב אגדי ראשון , חנות של העיר .
    לא שמת לי כסף דרך אגב בעמוד הראשון..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "בוא, טוטודייל, נקנה איזה ציוד חדש ואז נחפש כבר משהו לעשות" אני אומר לו.
    אני מתחיל ללכת אל החנות ונכנס.
    חמוף

עמוד 43 מתוך 85 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •