Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 85 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 1268
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אוניקס מתפתל בזירה ומצליח להתחמק מן קרן הרעל של נידורינו.לאחר מכן אוניקס עובר לתקוף בזנב ברזל.הזנב שלו הופך כולו ללבן .הוא משתמש בזנב ברזזל על נידורינו.נידורינו מנסה להתחמק אך הוא לא מספיקק מהיר.הוא סופג מכה קשה מן זנב הברזל של אוניקס. קליי אומר " נידורינו תשמש בציפורן צל על אוניקס". נידורינו רץ במתקפת ציפורן צל לעבר אוניקס כדי לפגוע בו.
    "תשתמש ביכולת הפירוק שלך כדי לעצור אותו ולאחר מכן תשתמש בזנב ברזל אוניקס!" אומר לאוניקס בביטחון.
    NYO HO HO BITCH

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    סטיליקיס משתמש בקשיחות.הקשיחות מעלה לו את הגנה שלו.כדור הג'ירו פוגע בו אך הנזק קטן.לאחר מכן סטיליקיס תוקף בצווחה את מגנטון.הצווחה משפיעה מאוד על מגנטון.הוא מתחיל לרעוד מהצווחה.לאחר מכן סטיליקיס תוקף בזנב ברזל את מגנטון.מגנטון מנסה להתחמק אך הוא לא מצליח ונפגע קשה מאוד מזנב הברזל.מגנטון מתאושש מהפגיעה ומיד משתמש בגל הלם.הוא שולח גל הלם אל סטיליקיס.
    "מעולה סטיליקס!" אשמח ואראה את גל ההלם המתקרב "תתחמק בעזרת חפירה,ואז תשתמש עליו שוב בצווחה!"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Woodpecker צפה בהודעה
    קודאק
    אתה ניגש אל זוראה ומחזיק אותו בידך כדי שלא יפחד. אלריק אתה ללמפרט וזוראה מתחילים ללכת לכיעון היציאה מן הכפר. כעבור מס' דקות אתם יוצאים מן הכפר הזה ומשיכים הלאה.לאחר מס' דקות של הליכה מערה מופיעה אליכם. אתם נכנסים למערה ללא חשש.לפתע אתה שם לב שאלריק למפרט וזוראה נעלמו במערה. מולך מופיעה אמא שלך. אמא שלך אומרת לך " קודאק מזמן לא התראינו "
    "איך זורואה נעלם אם הוא היה בידיי?
    ~~
    "אמא?" אשאל בההלה ואחשוב 'מה היא עושה כאן?'.
    "מה את עושה כאן?!" אשאל אותה בהתרגשות.

Spoiler ספוילר

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    קודאק
    תבין בהמשך
    ---------------------------------------------------------
    אתה די מתרגש שאימך הצליחה לשרוד כמוך ואתה פוגש אותה פה מול עינך. אמא שלך אומרת לך " סתם רציתי לראות את הבן שלי שאני הכי אוהבת בעולם הזה. לאחר שעזבת לעולם החדש הצלחתי לשרוד מהברק ולא נהרגתי.אאז נכנסתי לשער מימדי והגעתי לעולם הזה. פגשתי את קוא שאמר לי שאתה פה ואז התחלתי לעקוב אחריך עד לפה".לאחר כמה שניות אימך גם היא נעלמת בחושך המוחלט הזה .

דרוד
    סטיליקיס משתמש בחפירה והוא חופר לעצמו בור ונכנס אליו. גל הלם מפספס את סטיליקיס בשניות ספורות בלבד.לאחר מכן סטיליקיס יוצא מהבור שלו.לאחר שהוא יוצא מהבור שלו הוא משתמש בצווחחה קטלנית על מנגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מהצווחה. הצווחה כמעט שוברת את עורו. מגנטון מתאווש מהפגיעה של הצווחה של סטיליקיס.לאחר מכן מגנטון שוב משתמש במתקפת בכדור ג'ירו על סטיליקיס.

סטיב
    אוניקס משתמש ביכולת הפירוק שלו ומפרק את גופו לחתיכות.נידורינו מפספס את אוניקס עם ציפורן הצל שלו.לאחר מכן אוניקס צעיף מס' אבנים מגופו לעבר נידורינו.נידורינו לא מצליח להתחמק מהם ונפגע די קשה מהם.לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל את נידורינו. נידורינו זז במהירות ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס.קליי אומר " נידירוינו תשמש בקרן קרח".נידרינו תוקף בקרן קרח את אוניקס שלך.

ג'ון
    אתה מודה לפרולסאס על העזרה שהיא עזזרה לך.לאחר מכן אתה מכיר את עצמך בפני זוראה.זוראה שמח מאוד להכיר אותך והוא מעלה חיוך על פניו.אתה פרולסאס,זוראה וקרל מתחילים ללכת ומשיכים במסע שלך. תוך כדי הליכה אתם מחפשים אבן עלה בשביל נאזזליף.אך אתם לא מוצאים שום אבן עלה ושום חפץ אחר בדרך שאתם הולכים בה. כעבור כמה דקות של הליכה אתם מגיעים למערה.קרל אומר לך " אם תרצה להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את המערה "

דארן
    אתה מתעצבן וקורא לטי אר פחדן על זה שברח מימך.אתה בערזת הפוקידע שלך מרפא את צ'ארמיליון ואת אוניקס מהפציעות שיש להם.לאחר זאת אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלו.אתה וצ'ארמיליון מתחילים ללכת לכיון היציאה.אתם מגיעים ליציאה ומשיכים ללכת על שביל האבנים.לבסוף אתם מגיעים לחור.אתם מתחילים לטפס על החור ולאחר כמה דקות אתם מגיעים לכפר.אתה רואה שחושך בכפר.

בלייק
    אתה וטודיל נכנסים דרך הדלת האדומה.אתם מגיעים לעוד חדר ענק ובו זירת קרב שמתפרסת לאורך כול החדר הענק הזה.לאחר כמה שניות של המתנה מולכם מופיע ג'יראצ'י. ג'יראצ'י אומר לכם " סליחה המתנה שחיכתם לי.טוב כשיו עליך להילחם נגדי אם אחד הפוקימונים שלך.מותר להשתמש ביכולת שלהם.תוכל לרפאות את הפוקימון שנלחם עד 3פעמיים מעבר לזה אתה מפסיד.טוב הסברתי את החוקים מקווה שהבנת אז תוציא את הפוקימון שילחם מולי."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    סטיליקיס משתמש בחפירה והוא חופר לעצמו בור ונכנס אליו. גל הלם מפספס את סטיליקיס בשניות ספורות בלבד.לאחר מכן סטיליקיס יוצא מהבור שלו.לאחר שהוא יוצא מהבור שלו הוא משתמש בצווחחה קטלנית על מנגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מהצווחה. הצווחה כמעט שוברת את עורו. מגנטון מתאווש מהפגיעה של הצווחה של סטיליקיס.לאחר מכן מגנטון שוב משתמש במתקפת בכדור ג'ירו על סטיליקיס.
    "סטיליקס תשתמש בקשיחות כדי להגן ואז רוץ לעברו,חסל אותו בזנב ברזל קטלנית!" אומר לו
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דרוד
    סטיליקיס משתמש בקשיחות כדי להגן עליו מפני כדור הג'ירו של מגנטון. הקשיחות מעלה לסטיליקיס את הגנה שלו.כדור הג'ירו פוגע בסטיליקיס אך זה בקושי מזיז לו.לאחר מכן סטיליקיס משתמש בזנב ברזל.הוא שולח את זנב הברזל שלו הישר לעבר מגנטון.מגנטון לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל של סטיליקיס ומפסיד בקרב. הקול ברמקול אומר לך" כנס בדלת האדומה ". מולך נפתחת לה דלת אדומה.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אוניקס משתמש ביכולת הפירוק שלו ומפרק את גופו לחתיכות.נידורינו מפספס את אוניקס עם ציפורן הצל שלו.לאחר מכן אוניקס צעיף מס' אבנים מגופו לעבר נידורינו.נידורינו לא מצליח להתחמק מהם ונפגע די קשה מהם.לאחר מכן אוניקס תוקף בזנב ברזל את נידורינו. נידורינו זז במהירות ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של אוניקס.קליי אומר " נידירוינו תשמש בקרן קרח".נידרינו תוקף בקרן קרח את אוניקס שלך.
    "אוניקס-השתמש בצעקה כדי להסית את קרן הקרח ואחר כך תשתמש עליו בזנב ברזל, אבל תפרק שתי אבנים מגופך, בפירוק ברזל!" אומר לאוניקס.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    אתה מודה לפרולסאס על העזרה שהיא עזזרה לך.לאחר מכן אתה מכיר את עצמך בפני זוראה.זוראה שמח מאוד להכיר אותך והוא מעלה חיוך על פניו.אתה פרולסאס,זוראה וקרל מתחילים ללכת ומשיכים במסע שלך. תוך כדי הליכה אתם מחפשים אבן עלה בשביל נאזזליף.אך אתם לא מוצאים שום אבן עלה ושום חפץ אחר בדרך שאתם הולכים בה. כעבור כמה דקות של הליכה אתם מגיעים למערה.קרל אומר לך " אם תרצה להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את המערה "
    "אז בוא נעבור!" אומר לקרל ואז אמשיך עם קרל במערה וגם עם פרוסלאס וזוראה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    רגע לפני שאתה נכנס למערה קרל אומר לך " ג'ון תיזהר כשתהיה במערה הזאת " .לאחר זאת ארבעתכם נכנסים למערה.אתם מתחילים ללכת במערה וכעבור כמה דקות אתה כבר לא רואה את קרל לידך.אתה ממשיך ללכת במערה וכעבור כמה דקות אתה לא רואה גם את פרולסאס ואת זוראה שלך.אתה ללא מבין מה קורה פה. לפתע מולך מופיע ליפיון. ליפיון אומר לך "ליפי ליפי ליפי"

סטיב
    אוניקס משתמש בצווחה.הצווחה מסיטה את קרן הקרח לכיון אחר כך שלא תפגע באוניקס.לאחר מכן אוניקס משתמש ביכולת שלו פירוק.הוא מפרק 2 אבנים מגופו ואז משתמש במתקפת זנב ברזל2 ביחד עם 2 האבנים וזנב ברזל הוא תוקף את נידורינו. קליי אומר לנידורינו " יכולת מיחדת תפעיל שריון רעל .הילה סגולה מקיפה את נידורינו.הילה הסגולה מגנה על נידורינו מןן המתקפות של אוניקס.לאחר מכן המגן יורד וניורינו משתמש שוב בקרן רעל על אוניקס.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק
    אתה וטודיל נכנסים דרך הדלת האדומה.אתם מגיעים לעוד חדר ענק ובו זירת קרב שמתפרסת לאורך כול החדר הענק הזה.לאחר כמה שניות של המתנה מולכם מופיע ג'יראצ'י. ג'יראצ'י אומר לכם " סליחה המתנה שחיכתם לי.טוב כשיו עליך להילחם נגדי אם אחד הפוקימונים שלך.מותר להשתמש ביכולת שלהם.תוכל לרפאות את הפוקימון שנלחם עד 3פעמיים מעבר לזה אתה מפסיד.טוב הסברתי את החוקים מקווה שהבנת אז תוציא את הפוקימון שילחם מולי."
    "אוקיי, אבל רק שתדע, אתה תפסיד" אני אומר לו ומוציא ליד את קלף התפיסה.
    "צא ג'יאודוד, אני אומר ומוציא אותו מהקלף.
    "ג'אודוד, אם הוא תוקף תשתמש בחפירה ואז תצא מאחוריו עם גלגול" אני אומר לו חלש.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    ג'ון
    רגע לפני שאתה נכנס למערה קרל אומר לך " ג'ון תיזהר כשתהיה במערה הזאת " .לאחר זאת ארבעתכם נכנסים למערה.אתם מתחילים ללכת במערה וכעבור כמה דקות אתה כבר לא רואה את קרל לידך.אתה ממשיך ללכת במערה וכעבור כמה דקות אתה לא רואה גם את פרולסאס ואת זוראה שלך.אתה ללא מבין מה קורה פה. לפתע מולך מופיע ליפיון. ליפיון אומר לך "ליפי ליפי ליפי"
    'אם אני אתפוס כזה אוכל להשיג איווי...' אחשוב לעצמי ואז אגש לליפיון ואשאל אותו אם הוא רוצה להצטרף למסע שלי.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אתה חושב שאם תצליח להשיג את ליפון הזה אז תוכל גם להשיג איווי משלך.אתה שואל את ליפיון" אתה רוצה להצטרף אלי ?". לאחר כמה שניות של מחשבה ליפיון עונה לך " ליפי ליפי ליפי ". אתה לא מבין מה הוא אומר לך.אתה נעזר בפוקידע ומתרגם מה הוא אמר לך " אני לעולם לא אצטרף למאמן גרוע כמוך שמאבד את הפוקימונים שלו.להתראות ". לאחר כמה שניות גם ליפיון נעלם באפלה המוחלטת שמופיעה במערה.

בלייק
    אתה מוציא את קלף התפיסה שלך ומימנו מוציא את ג'יודוד שלך.ג'יודוד יוצא מהקלף שמח.ג'יודוד נכנס לקרב. ג'יראצ'י אומר לך " אתה הולך להפסיד פה.אגרוף אש " האגרוף שלו עולה בלהבות. ג'יראצ'י מרחף במהירות לעבר ג'יודוד באגרוף אש.ג'יודוד משתמש בחפירה ונכנס לבור.כך הוא מתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור ותוקף בגלגול שפוגע גג'יראצ'י.ג'יראצ'י מתאושש מהפגיעה שספג ומיד תוקף בקרן על חשית.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק
    אתה מוציא את קלף התפיסה שלך ומימנו מוציא את ג'יודוד שלך.ג'יודוד יוצא מהקלף שמח.ג'יודוד נכנס לקרב. ג'יראצ'י אומר לך " אתה הולך להפסיד פה.אגרוף אש " האגרוף שלו עולה בלהבות. ג'יראצ'י מרחף במהירות לעבר ג'יודוד באגרוף אש.ג'יודוד משתמש בחפירה ונכנס לבור.כך הוא מתחמק מן אגרוף האש של ג'יראצ'י.לאחר מכן ג'יודוד יוצא מהבור ותוקף בגלגול שפוגע גג'יראצ'י.ג'יראצ'י מתאושש מהפגיעה שספג ומיד תוקף בקרן על חשית.
    "תשתמש בגלגול ותתחיל להסתובב בזירה כדי להתחמק" אני אומר לג'יאודוד.
    "כשהוא יסיים תשתמש מהר במכת בוץ, וכשהוא יהיה מתושטש שוב בגלגול אבל הפעם עליו" אני מוסיף אבל בלחש.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    ג'ון
    אתה חושב שאם תצליח להשיג את ליפון הזה אז תוכל גם להשיג איווי משלך.אתה שואל את ליפיון" אתה רוצה להצטרף אלי ?". לאחר כמה שניות של מחשבה ליפיון עונה לך " ליפי ליפי ליפי ". אתה לא מבין מה הוא אומר לך.אתה נעזר בפוקידע ומתרגם מה הוא אמר לך " אני לעולם לא אצטרף למאמן גרוע כמוך שמאבד את הפוקימונים שלו.להתראות ". לאחר כמה שניות גם ליפיון נעלם באפלה המוחלטת שמופיעה במערה.

חשית.[/COLOR][/B]
    אני אלך לחפש את פרוסלאס, זוראה ואת קרל כדי לצאת מהמערה

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אתה ממשיך ללכת במערה ותוך כדי אתה מחפש את קרל את פרולסאס ואת זוראה שלך שכבר לא ראית אותם מאז שנכסת למערה המשונה הזאת. לאחר כמה דקות החושך המולחט נעלם מן המערה ואתה רואה איפה אתה נמצא.מולך נמצאים קרל זוראה ורופלסאס.שאגה אדירה נשמעת ומולכם עומד זורארק שיש לו צלקת בעין ימין שלו. קרל אומר לך" זהו מלך הזורארקים הוא השולט במערה האת.עלינו להביס אותו כדי לצאת מפה בחיים " .זוראה מפחוד מזורארק.

בלייק
    ג'יודוד משתמש בגילגול והוא מסתובב בזירה במעגלים רבים. קרן העל חושית מפספסת את ג'יודוד בגלל שהוא זז כול שניה.לאחר מכן ג'יודוד משתמש במכת בוץ על ג'יראצ'י.הוא זורק לעברו בוץ.הבוץ פוגע בג'יראצ'י ולא נותן לו לראות.ג'יודוד מנצל זאת ומיד תוקף בגלגול את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י אינו מתחמק מהגילגול ונפגע די קשה. ג'יראצ'י מצליח להוציא את הבוץ מעינו ותוקף באגרוף אש את ג'יודוד.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 51 מתוך 85 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •