Pokemon GO
עמוד 67 מתוך 85 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 991 עד 1,005 מתוך 1268
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    ראלסט משתמש בעל חושי על נעיצת הרעל של טוקסירוק.העל חושי מתחיל לשלוט בנעיצת הרעל.הוא גורם לנעיצת הרעל להתנגש בעלי הטער של מרתכוס. טוקסירוק נפגע קצת מן התנגשות של שני המתקפות. ספירו תוקף בכנף מתכת את טוקסירוק.טוקסירוק מצליח להתחמק מהמתקפה בקלות רבה.טוקסירוק תוקף את ראלסט בסוקר פונץ'. מרתכוס תוקף בעלי טער רבים מאוד את ספירו
    "ראלטס תשתגר בעזרת שיגור ואז תעיף את טוקסיקרוק על מרתכוס ואתה ספירו תתחמק מכול העלי התער ואז תתקוף במתקפת כנף!" אפקוד על שניהם.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    נייטלס משתמשת בהתקפה המהירה.התקפה המהירה גורמת לניטלס לזוז במהירות וכך היא מתחמקת מן קרן הקרח של וניליש. לאחר מכן ולפקיס תוקפת בזנב ברזל ברזל את וניליש. היא רצה במהירות אדירה כשהזנב שלה מופנה לוניליש. וניליש לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל נשל נייטלס והוא נפגע ממנו קשה. וניליש משתמש בכדור צל. הוא מכין כדור צל ואז מעיף אותו במהירות רבה אל נייטלס.
    "תתחמקי שוב התקפה המהירה אבל הפעם תשתמשי בלהביור!" אומר לנייטיילס.
    NYO HO HO BITCH

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סטיב
    נייטלס משתמש בהתקפה מהירה.התקפה מהירה גורמת שנייטלס תזוז. נייטלס זזה מהר ומצליחה להתחמק מן כדור הצל של וניליש. לאחר התקפה המהירה של נייטלס. נייטלס עוברת לתקוף בלהביור. היא שולחת להביור עוצמתי ביותר לעבר וניליש. וניליש אינו מצליח להתחמק מהלהביור ונפגע די קשה ממנו. אחר כך וניליש חוזר לצורת זורארק. זורארקק עובר להשתמש בשיסוע לילה על נייטלס שלך.

ג'ון
    ראלסט משתמש בשיגור ומתחמק מהסוקר פונץ' של טוקסירוק. לאחר מכן הוא מנסה להעיף את טוקסירוק לעבר מרתכוס אך הא לא מצליח בזה. ספירו לא מצליח להתחמק מכול עלי הטער של מרתכוס ונפגע די קשה מהם. ספירו עף לעבר טוקסירוק ומרתכוס ותוקף אותם במתקפת כנף. מרתכוס וטקסירוק מתחמקים מזה בקלות. מרתכוס משתמשת במחט זרועה על ראלסט. טוקסירוק נעיצת רעל על ספירו.

בלייק
    אתה ניגש אל המעיין ושותה קצת מהמים שלו. טוטודיל גם ניגש אל המעיין ושותה גם קצת מים. לאחר ששניכם גומרים לשתות אתם מתחילים ללכת לעבר התחרות כדי להגיע בזמן לתחרות שלכם. אתם הולכים בכפר הכי מהר שאתם יכולים כדי להגיע בזמן לקרב. לאחר 5 דקות של הליכה אתם מגיעים לאזור התחרות. השופט אומר " הקרב הבא הוא בלייק נגד אילנה. נא לעלות לזירה ". אתה מבין שהגעת בזמן לתחרות.

דרוד
    שינקס זז במהירות מן מקומו וכך מתחמק מן אגרוף הרעם של ג'יראצ'י. לאחר מכן שינקס רץ אל ג'יראצ'י בדחיפה. שינקס לא מצליח להגיע לג'יראצ'י ולא פוגע בו עם דחיפה. לאחר מכן שינקס משתמש בנשיכה. הוא רץ אל ג'יראצ'י וכאשר קרוב אליו. קופץ עליו ונושך אותו בחוזקה. ג'יראצ'י קשה מן הנשיכה של שינקס. לאחר מכן ג'יראצ'י משתמש בקרן על חושית.הוא שולח קרן על חושית אל שינקס. שינקס חוזר למצבו הרגיל.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    ראלסט משתמש בשיגור ומתחמק מהסוקר פונץ' של טוקסירוק. לאחר מכן הוא מנסה להעיף את טוקסירוק לעבר מרתכוס אך הא לא מצליח בזה. ספירו לא מצליח להתחמק מכול עלי הטער של מרתכוס ונפגע די קשה מהם. ספירו עף לעבר טוקסירוק ומרתכוס ותוקף אותם במתקפת כנף. מרתכוס וטקסירוק מתחמקים מזה בקלות. מרתכוס משתמשת במחט זרועה על ראלסט. טוקסירוק נעיצת רעל על ספירו.
    "ראלטס תשתמש על הנעיצת רעל על-חושי ותשלח את זה על מרתכוס ותוך כדי תשתמש בשיגור כדי להתחמק מהמחבט זרועה של מרתכוס ואתה בנתיים ספירו תתקוף במתקפת כנף כול הזמן!" אומר לשניהם בחוסר ביטחון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    בלייק
    אתה ניגש אל המעיין ושותה קצת מהמים שלו. טוטודיל גם ניגש אל המעיין ושותה גם קצת מים. לאחר ששניכם גומרים לשתות אתם מתחילים ללכת לעבר התחרות כדי להגיע בזמן לתחרות שלכם. אתם הולכים בכפר הכי מהר שאתם יכולים כדי להגיע בזמן לקרב. לאחר 5 דקות של הליכה אתם מגיעים לאזור התחרות. השופט אומר " הקרב הבא הוא בלייק נגד אילנה. נא לעלות לזירה ". אתה מבין שהגעת בזמן לתחרות.
    'פיוו, הגענו בזמן..' אני חושב ונאנח טיפה.
    אני עולה לזירה ומסדיר את הנשימה, מחכה לראות איזה פוקימון אילנה הזאת תוציא.
    חמוף

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    אתה דופק בדלת המעבדה שלו שלוש פעמיים..לאחר כמה שניות של התמנה הדלת נפתח ומולך מופיע פרופסור אייזיק.אייזיק אומר לך " כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "
    "לא ביי" אומר לו ואמשיך בדרך שלי
    'מעניין מה זה הקרב האגדי הזה... כדאי שאלך לבדוק!' אחשוב לעצמי ואתחי לחפש את המקום הזה שנקרא הקרב האגדי

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    נייטלס משתמש בהתקפה מהירה.התקפה מהירה גורמת שנייטלס תזוז. נייטלס זזה מהר ומצליחה להתחמק מן כדור הצל של וניליש. לאחר התקפה המהירה של נייטלס. נייטלס עוברת לתקוף בלהביור. היא שולחת להביור עוצמתי ביותר לעבר וניליש. וניליש אינו מצליח להתחמק מהלהביור ונפגע די קשה ממנו. אחר כך וניליש חוזר לצורת זורארק. זורארקק עובר להשתמש בשיסוע לילה על נייטלס שלך.
    "אוקיי נייטלייס-השתמשי ביכולת סינוור האש שלך ולאחר מכן תתקפי אותו בסחרור אש!" אומר לנייטליס.
    NYO HO HO BITCH

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לקלף התפיסה שלהם חוץ מזורארק שלך.אחריק גם הוא מחזיר את הפוקימונים שלו לקלף התפיסה שלו חוץ מזורארק.שני הזורארקים משנים את צורתם לפירו זוהר.אתם עולים כול אחד על הפירו שלו.הפיורים מתחילים להתרומם ואז לעוף ברחבי השמים.אתם נהנים מכו רע לאחר כחי שעה של טיסה הפיורים נוחתים על האדמה .היכולת של זורארק נעלמת. אתם עומדים מול הכניסה לעיר סאיינה .
    אני אכנס לעיר סיינה,אחרי זה ארפא את הפוקימונים שלי בפוקדע ואז אלך למכון הזה כמו מה שהיה לי עם ג'ירצ'י.

Spoiler ספוילר

9. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    שינקס זז במהירות מן מקומו וכך מתחמק מן אגרוף הרעם של ג'יראצ'י. לאחר מכן שינקס רץ אל ג'יראצ'י בדחיפה. שינקס לא מצליח להגיע לג'יראצ'י ולא פוגע בו עם דחיפה. לאחר מכן שינקס משתמש בנשיכה. הוא רץ אל ג'יראצ'י וכאשר קרוב אליו. קופץ עליו ונושך אותו בחוזקה. ג'יראצ'י קשה מן הנשיכה של שינקס. לאחר מכן ג'יראצ'י משתמש בקרן על חושית.הוא שולח קרן על חושית אל שינקס. שינקס חוזר למצבו הרגיל.
    "תתחמק מזה!" אומר לו בדאגה.
    "אז תשתממש בניצוץ ולאחר מכן בדחיפה!" אומר לו בתקווה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יאי תגובת האלף אני עושה

דרוד
    שינקס זז במהירות מן המקום שלו ומצליח להתחמק מהקרן העל חושית של ג'יראצ'י. לאחר מכן שינקס משתמש בניצוץ. הניצוץ של שינקס לא מצליח להגיע אל ג'יראצ'י.לאחר מכן שינקס מתחיל לרוץ במהירות אל ג'יראצ'י.כשהוא קרוב לג'יראצ'י הוא קופץ עליו ומשתמש עליו בנשיכה.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה. אתה שם לב שג'יראצ'י כבר תשוש מהקרב. ג'יראצ'י תוקף בראש ברזל את שינקס.

קודאק
    אתה נכנס לעיר סאיינה. בעיר סאיינה אתה מרפא את הפוקימונים שלך. לאחר מכן אתה אלריק ולמפרט מתחילים ללכת לעבר הקרב האגדי מס' 2 שנמצא בעיר. לאחר הליכה של כמה דקות אתם מגיעים לקרב אגדי מס 2. אתם נכנסים אליו. הקול ברמקול אומר " ברוכים הבאים לקרב אגדי מס' 2.טוב האתר הראשון שלך הוא :להביס פוקימון אבל אתה תקבע באיזה תירה תלחמו ואיזה סוג פוקימון תלחם.מולך יופיע גלגלועליו זירת אש אדמה עשב ומים.אז סובב תגלגל ". מולך מופיע הגלגל שהוא דיבר עליו.

סטיב
    נייטלס משתמש בסינוור האש שלה.סינור האש מסנוור את זורארק. הסינוור גורם לזורארק לפספס את נייטלס עם שיסוע הלילה. הוא פוגע בקיר של המערה עם שיסוע הלילה ונופלים עליוח אבנים. נייטלס משתמש בסחרור אש על זורארק. זורארק לא מצליח להתחמק מן סחרור האש של נייטלס ונפגע ממנה די קשה. זורארק קם ומתאווש מן הפציעות שחטף. לאחר מכן זורארק מכין כדור צל ואז מעיף אותו לעבר נייטלס.

לוקאס
    אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור אייזייק עם סנדרשו שלך.אתה מחליט ללכת לראות מה זה קרב האגדי שדיבר עליו אייזיק.אתה וסנדרשו הולכים ברחבות העיר ומחפשים את קרב האגדי. לאחר חיפוש של כמה דקות אתם מוצאים את הקרב האגדי שהוא דיבר עליו. אתם נכנסים לקרב אגדי ומולכם חדר גדול שזירת קרב מתפרסת לאורך כול החדר. קול ברמקול אומר לך " ברוךך הבא לקרב אגדי. עליך לעבור 2 אתגרים ולאחר שתעבור אותם תזכה להילחם באגדי. אם תנצח תאגדי תזזכה בפרסים. מוכן להתחיל?"

בלייק
    אתה וטוטודיל עולים לזירת הקרב.אילנה כבר נמצאת מולך בזירת הקרב. נשופט אומר " הקרב היה 1 על 1. מותר להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם. אתם יכולים להשתמש בפוקימון אחר מזה שהשתמשתם בקרב הקודם שלכם. הפוקימון שעף מהזירה או מתעלף .מפסיד בקרב ". אילנה שולפת את קלף התפיסה שלה ומתוכו יוצאת אקסדריל נקבה.

ג'ון
    ראלססט משתמש בעל חושי על נעיצת הרעל של טוקסירוק.על החושי מפספסת את נעיצת הרעל של טוקסירוק.למזלו של ספירו הוא מצליח להתחמק מן נעיצת הרעל של טוקסירוק.ראלסט משתמש בשיגור ומתחמק מן זרועה מחט של מרתכוס.ספירו תוקף בהרבה מתקפות כנף על טוקסירוק. טוקסירוק סופג הרבה מאוד מכות כנף שמפיעות עליו.טוקסירוק תוקף בפצצת רעל את ספירו. מרתכוס תוקפת בשאיבת ג'יגה את ראלסט.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. היכל התהילה
    אייס
    אתה מודה לפרופסור אייזיק על המידע ועל העזרה שהוא נתן לך.אתה יוצא מהמעבדה שלו עם איווי שלך. כשאתה יוצא אתה רואה שעדין חשוך בעיר וכבר לילה.אתה ואיוי מטילים בעיר ומחפשים כול מיני דברים שתוכלו לעשות בעיר. ניגש אליך ואומר לך " שלום ילד בהוא תילחם נגדי בקרב פוקימונים. תרצה שנילחם 1 על 1 או שנלחם 2 על 2? לי זה לא אכפת.אם תנצח אותי אתן לך אבן פיתוח בחינם לאיזה שצורה שתרצה כדי לפתח את איווי שלך.אתה מסכים ?"
    "שניים על שניים" אענה לו "תבחר את הפוקימון שלך" אהיה בכוננות להוציא את סנדשרו

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אייס
    המאמן המאמן אומר לך " דרך אגב שמי אורקי. טוב רצית 2 על 2 אז נעשה קרב כזה. אבל אני מקווה שהתכונת לקרב יחידם בשתים על שתיים.טוב החוקים הם : אסור להחליף פוקימון רק שהפוקימון מתעלף מותר להחליף פוקימון.הראשון שהפוקימוונים שלו מתעלפים בקרב מפסיד ". אורקי מוציא את קלף התפיסה שלו וממנו מוציא ג'ולטיק. אורקי מחכה שתוציא תפוקימון שלך.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. היכל התהילה
    אייס
    המאמן המאמן אומר לך " דרך אגב שמי אורקי. טוב רצית 2 על 2 אז נעשה קרב כזה. אבל אני מקווה שהתכונת לקרב יחידם בשתים על שתיים.טוב החוקים הם : אסור להחליף פוקימון רק שהפוקימון מתעלף מותר להחליף פוקימון.הראשון שהפוקימוונים שלו מתעלפים בקרב מפסיד ". אורקי מוציא את קלף התפיסה שלו וממנו מוציא ג'ולטיק. אורקי מחכה שתוציא תפוקימון שלך.
    "צא סנדשרו!" אזרוק את הפוקדור שהחזקתי בכוננות "תתקוף בסופת חול!"

14. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק
    אתה וטוטודיל עולים לזירת הקרב.אילנה כבר נמצאת מולך בזירת הקרב. נשופט אומר " הקרב היה 1 על 1. מותר להשתמש ביכולת של הפוקימון שלכם. אתם יכולים להשתמש בפוקימון אחר מזה שהשתמשתם בקרב הקודם שלכם. הפוקימון שעף מהזירה או מתעלף .מפסיד בקרב ". אילנה שולפת את קלף התפיסה שלה ומתוכו יוצאת אקסדריל נקבה.
    "קדימה טוטודייל, זה עכשיו התור שלך" אני אומר לו כדי שיתכונן לקרב.
    "קדימה, פנים מפחידות ואז אקדח מים" אני אומר לטוטודייל.
    "אם היא תוקפת תשתמש באקדח המים כדי לעלות להאוויר ואז תשתמש שוב באקדח מים כדי לתקוף" אני מוסיף.
    חמוף

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בלייק
    אתה בוחר בטוטודל שילחם נגד אסדקיל.טוטודיל נכנס לזירת הקרב ומיד תוקף בפנים מפחידות את אקסידריל.אקסידריל לא מצליחה להתחמק מהפנים של טוטודיל.הפנים המפחידות גורמות לה להיות איטית מאוד.לאחר מכן טוטודיל משתמש באקדח חזק ביותר עליה.טוטודיל יורה אקדח מים לעבר אקסדריל.אקסדריל לא מצליחה להתחמק מן אקדח המים ונפגעת מימנו קשה מאוד. אילנה אומרת " אל תקפי עד שהפנים המפחידות יפוגו "

אייס
    אתה מוציא את סנדרשו מהקלף שלך. סנדרשו יוצא מהקלף שמח להילחם נגד ג'ולטיק.סנדרשו תוקף ראשון בקרב.הוא תוקף בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז משליך אותה לעבר ג'ולטיק.ג'ולטיק משתמש ביכולת המיוחדת שלו הקטנה.ג'ולטיק הופך לג'ולטיק קטן מאוד שאתה אפילו לא רואה אותו.ג'ולטיק כך מתחמק מן סופת החול של סנדרשו.אורקי אומר לו" נשיכת חרק על סנדרשו ". ג'ולטיק הולך במהירות רבה אל סנדרשו במתקפת נשיכת חרק.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 67 מתוך 85 ראשוןראשון ... 1757656667686977 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •