"ראלטס תשלח 10 נחשי צל עם עלים קסומים!" אפקוד על ראלטס תוך כדי שאני מחזיר את ספירו לקלף.ג'ון
ספירו משתמש באס אוירי פעם נוספת על מרתכוס.הוא עף לעברה במהירת אדירה.מרתכוס לא מספיקה לעמוד בקצב של ספירו.ספירו פוגע במרתכוס ומצליח להעיף אותה מחוץ לזירה. הקול אומר " 1-0 לך.אתה רק צריך לנצח את טוקסירוק ואתה מנצח ". ראלססט משתמש בנחשי צל על טוקסירוק.טוקסירוק תוקף אותם בנעיצת רעל שמביסה אותם.טוקסירוק תוקף בנעיצת רעל את ספירו.נעיצת הרעל פוגע בספירו ומביסה אותו בקרב. הקול אומר " 1-1"
"אוקיי!" אומר לזקנה במהירות וארוץ לכל הפניות לפי איך שהיא הסבירה לי..דרוד
לאחר שאתה שומע שהפרס שמקבלים בתחרות של הכפר הוא ריולו אתה מחליט להירשם. האישה הזקנה מצחקת קצת ואומרת לך " ילד אני לא הרושמת אנשים לתחחרות. אתה צריך להגיע לתחרות ושם אתה נרשם לתחרות. כדי להגיע בפניה ראשונה פנה שמאלה ואז ל ישר ישרר עד שתגיע למקום אם מלא אנשים.בצד היה דוכן הרשמה.כדי לך למהר הרשמה נסגרת בעוד חצי שעה מעכשיו
"תודה רבה!" אומר למוכר ואוציא מכיסי 205$, ואקח ממנו מעיל מתכת אחד.לאחר מכן אוציא את אוניקס מקלף התפיסה שלו ואגיד לו:"אוניקס,רוצה להתפתח עכשיו?"סטיב
אתה אומר למוכר"יש לך במקרה מעיל מתכת?". המוכר אומר לך " כן יש לי כמה מעילי מתכת פה בחנות . רק רגע ואני אביא לך מעיל מתכת אחד בשביל לפתח את הפוקימון שלך ". המוכר ניגש למחסן שלו. לאחר דקה הוא חוזר משם כשבידו נמצא מעיל מתככת. המוכר אומר לך" מעיל מתכת אחד עולה 205$.אז תשלם לי ואני אביא לך את מעיל מתכת שרצית "
NYO HO HO BITCH
קודאק
אתה מחליט להשתמש באוניקס בקרב.אוניקס יוצא הישר מקלף התפיסה שלך אל זירת הקרב.אוניקס מתחיל בקרב והוא מיד תוקף בחפירה.הוא חופר בור ואז בבור שחפר הוא מזתחל לעבר מיקומו של גרבלר.אוניקס יוצא מהבור שלו ומפתיע את גרבלר.אוניקס תוקף בזנב ברזל את גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל ונפגע קשה מאוד.גרבלר מתאושש מהפגיעה שחטף ומיד משתמש במתקפת גלגול על אוניקס.
אייס
סנדרשו משתמש במתקפת חפירה.הוא מתיל לחפור בור ובו בזמן שהוא משתמש בחפירה הוא גם משתמש במתקפת גלגול.הוא מעיף מלא חול לעבר ג'ולטיק שמונע מימנו לפגוע בסנדרשו.סנדרשו ממשיך לחפור ובו בזמן גם להתגלגל.וגמויות גדולות של חול עפות לעבר ג'ולטיק.ג'ולטיק מתרחק מן סנדרשו כדי לא להיפגע.סנדרשו עוצר את מה שהוא עושה.ג'ולטיק רץ במהירות אליו במתקפת נשיכת חרק.
סטיב
זה 250 איכשהו כתבתי 205
------------------------------------------
אתה מוציא מהכיס 250$ ומביא אותם למוכר.המוכר לוקח תכסף ואז מביא לך מעיל מתכת. המוכר אומר לך " תודה שקנית מאיתנו יום טוב שהיה לך ". אתה יוצא מהחנות עם פרקסו. בחוץ אתה מוציא את אוניקס מתוך קלף התפיסה שלך.אוניקס יוצא החוצה.אוניקס רואה שאתה מחזיק מעיל מתכת.אוניקס אומר לך " אונ אונ ". הפוקידע מתרגם לך " אני רוצה להתפתח לסטיליקיס "
דרוד
אתה מודה לזקנה על המידעשנתנה לך.אתה ושינקס מתחילים לכת ובפניה הראשונה פונים שמאלה ואז ממשיכים ללכת ישר.כעבור 2 דקות אתם כבר מגיעים לאזור התחרות.אתם רואים מלא אנשים שמריעים שם.אתה רואה את דוכן הרשמה וניגש אליו להירשם.אתה רושם את עצמך ואז חוזר לאזור של האנשים.לאחר כמה דקות השופט אומר " הקרב הבא הוא דרוד בין ג'סיקה . אז תעלו לזירה בבקשה "
ג'ון
אתה מחזיר את ספירו לקלף שלך. ראלסט משתמש בעלים קסומים. הוא מעיף מלא עלים קסומים לעבר טוקסירוק.לאחר מכן הוא משתמש בנחשי צל.הוא שולח מלא נחשי צל את טוקסירוק.טוקסירוק משתמש בנעיצת רעל וממיד כמה נחשים.מלא עלים קסומים פוגעים בטוקסירוק ומלא נחשי צל חונקים את טוקסירוק.טוקסירוק נחלש מרגע לרגע.טוקסירוק לא יכול לעשות כלום בגלל נחשי הצל שחונקים אותו.
בלייק
טוטודיל משתמש באקדחי מים על כול העצמות שעפות לעברו.אקדח המים גובר על העצם והוא עף יחד עם העצם לעבר השלדים.אקדחי המים של טוטודיל מפרקים את העצמות של השלדים.השלדים מתחברים מחדש ומתחילים לברוח להם.ניגש אליך ואומר לך " שלום אני ראש העיר של העיר הזאת. אתה הצלת את העיר שלנו מחטיפה ומהרס. יש דרך שאוכל לתגמל אותך?". טוטודיל מנסה זנב אקוה אך לא מצליח.
לוקאס
אלקיד משתמש בשבירת לבנים.הוא מחזק את שבירת הלבנים שלו עם מתקפת מהירות.שבירת הלבנים של אלקיד מתנגשת באגרוף האש של ג'יראצ'י.נראה ששני המתקפות הם שקולות ולא גוברות על השניה.אך אלקיד מצליח לעבור את אגרוף האש של ג'יראצ'י ופוגע בו עם שבירת לבנים.ג'יראצ'י נפגע קצת. ג'יראצ'י אומר " מהלך יפה האלקיד עשה.על חושי ". ג'יראצ'י תוקף פעם נוספת במתקפת על חושית את אלקיד.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אייס
סנדרשו נכנס במהירות לבור שהוא חפר מקודם.לאחר מכן כשג'ולטיק כבר קרוב אליו.הוא מייצר סופת חול ושולח אותה אל ג'ולטיק.ג'ולטיק לא מצליח להתחמק מנה ונלכד בה.ג'ולטיק נלכד בסופת החול וסופת החול פוגעת ופוגעת בו.ג'ולטיק מנסה לצאת מן סופת החול בכול דרך אפשרית אך זה לא עוזר. לאחר שסופת החול נעלמת ג'ולטיק נמצא מעולך.אורקי אומר לך" היית טוב להתראות". אורקי מחזיר את ג'ולטיק לקלף שלו והלך.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"אלקיד, אל תיתן לו! תעשה את אותו תרגיל עם הטעינה והפריקה דרך העל חושי!" אומר לאלקידלוקאס
אלקיד משתמש בשבירת לבנים.הוא מחזק את שבירת הלבנים שלו עם מתקפת מהירות.שבירת הלבנים של אלקיד מתנגשת באגרוף האש של ג'יראצ'י.נראה ששני המתקפות הם שקולות ולא גוברות על השניה.אך אלקיד מצליח לעבור את אגרוף האש של ג'יראצ'י ופוגע בו עם שבירת לבנים.ג'יראצ'י נפגע קצת. ג'יראצ'י אומר " מהלך יפה האלקיד עשה.על חושי ". ג'יראצ'י תוקף פעם נוספת במתקפת על חושית את אלקיד.
"אחרי זה תרוץ אליו ותשתמש בשבירת לבנים!" אומר בשנית
לוקאס
אלקיד משתמש ביכולת המיוחדת שלו טעינה.הוא טוען את כוח החשמל שלו.העל חושי פוגע באלקיד.אלקיד מנצל את זה שהוא וג'יראצ'י מחוברים על ידי על חושי.הוא מפרק את כול אנרגית החשמל שצבר בתוכו על העל חושי.העל חושי מזרים את החשמל הישר לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מבטל בזמן ונפגע ממהחשמל.לאחר מכן אלקיד תוקף בשבירת לבנים.ג'יראצ'י מתחמק מזה.ג'יראצ'י תוקף בראש ברזל את אלקיד.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
לוקאס
אלקיד קופץ גבוה גבוה.ואז הוא יורד לעבר ג'יראצ'י כשהוא משתמש בטעינה.את כוח החשמל שהוא צבר הוא מפרק שיפגע בג'יראצ'י.ג'יראצ'י עף לעבר אלקיד במתקפת ראש ברזל.אלקיד וג'יראצ'י מתנגשים זה בזה.נוצר פיצוץ חזק וענן אבק מסתיר את שני הפוקימונים.לאחר שענן האבק נעלם אתה רואה שג'יראצ'י עוד עומד לו בזירה כאילו כלום.אתה רואה את אלקיד שלך עם פציעות ושריטות.אלקיד עוד עומד בזירה אבל מתנשף במהירות.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
'הגיע הזמן לריפואי הראשון' אחשוב לעצמי
"אני מרפא את אלקיד פעם ראשונה!" אומר ואז אקרא לאלקיד וארפא אותו 'זה קרב לא הוגן, פוקימון ברמה ראשונה על אגדי?!' אחשוב לעצמי....
"אלקיד תשתמש בשבירת לבנים משולבת עם מהירות, תרוץ בזיגזג כדי להסיח את דעתו!" אומר לאלקיד בתקווה שזה ייגמור את הקרב...
לוקאס
אתה קורא לאלקיד שלך שיבוא אליך לריפואי ראשון.אלקיד ניגש אליך.אתה מוציא את הפוקידע שלך ובעזרתו מרפא את אלקיד מהפציעות שלו.אלקיד חוזר לזירת הקרב. ג'יראצ'י אומר לך " תראה גם אני נפצעתי מהמלך האחרון. אבל לי אסור לרפא את עצמי ולך מותר אז יש לך יתרון עליך.חוץ מזה הית משתמש בפוקימון החזק ביותר של נגדי ". אלקיד משתמש בשבירת לבנים ובהתקפה מהירה.הוא זז בזיגזים כך שג'יראצ'י לא יצליח להתחמק מזה.ג'יראצ'י נפגע מן שבירת הלבנים די קשה.ג'יראצ'י תוקף בלבול את אלקיד.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)