Pokemon GO
עמוד 75 מתוך 85 ראשוןראשון ... 25657374757677 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,111 עד 1,125 מתוך 1268
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    אתה שמח מאוד שסוסוף גמרת את הקרב נגד ג'יראצ'י.אתה מחזיר את אלקיד לקלף התפיסה שלך ואתה מחכה לפרסים.אתה רואה שבזמן שהחזרת את אלקיד ג'יראצ'י נעלם. הקול ברמקול אומר לך " ברכותי הבסת את ג'יראצ'י כול הכבוד לך. טוב עכשיו ניגש לפרסים.תבחר מתקפה שתרצה שאלקיד ילמד. זכית ב 200$ וזכית בסמל הקרב שמיד גיע אליך.". סממל הקרה הראשון נוחת בידיך.
    "אני רוצה שילמד מכת רעם!" אומר לקול "היא תעבוד ממש טוב עם טעינה!" אומר שנית
    "צא אלקיד!" אומר ואוציא את אלקיד מהקלף החלק והדקיק שנאחז בידי המחוספסות והגבריות

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    ראלסט משתמש בעל חושי על טוקסירוק.העל חושי פוגע בטוקסירוק ומשפיע עליו.ראלסט שולט בטוקסירוק.הוא גורם מלו לעוף לעבר הקיר שמאחורי.טוקסירוק עף לעבר הקיר שמאחריו ויוצא מהזירה. הקול ברמקול אומר לך , ניצחת בקרב .היה קרב נהדר כול הכבוד לך.עכשיו אתה רשאי להיכנס לדלת הבא ". מולך מופיעה דלת אדומה פותחה. קרל אומר לך " כול הכבוד לך"
    אני ארפא את ראלטס, אחזיר אותו לקלף ואז אמשיך אל הדלת הבאה כדי להילחם בקרב הבא שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    אתה מוציא את קרבי שילחם נגד פאנפי.קרבי יוצא החוצה ושמח שבחרת בו.קרבי פותח את הצבת שלו ומשתמש באקדח מים.הוא יורה אקדח מים חזק לעבר פאנפי של ג'סיקה.פאנפי לא מצליח להתחמק מן אקדח המים של קרבי ונפגע קצת.לאחר מכן קרבי יורה בועות רבות לעבר פאנפי.פאנפי מנפץ אותם עם החדק הקטן שלו. גסיקה אומרת לו" תשמש בגלגול ". פאנפי מתחיל להתגלגל לעבר קרבי.

"תתחמק, ותשתמש במכת צבת (לא היכולת המיוחדת), אז.. אקדח מים, שוב!" אומר לו בתקווה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    בלייק
    טוטודיל משתמש באקדחי מים על כול העצמות שעפות לעברו.אקדח המים גובר על העצם והוא עף יחד עם העצם לעבר השלדים.אקדחי המים של טוטודיל מפרקים את העצמות של השלדים.השלדים מתחברים מחדש ומתחילים לברוח להם. ניגש אליך ואומר לך " שלום אני ראש העיר של העיר הזאת. אתה הצלת את העיר שלנו מחטיפה ומהרס. יש דרך שאוכל לתגמל אותך?". טוטודיל מנסה זנב אקוה אך לא מצליח.
    הוא הי אמור לנסות כשהשלדים עוד היו שם..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "אין בעיה, מי הם היו?" אני שואל את ראש העיר.
    "ובקשר לתגמול, מה אתה מציע?" אני שואל אחרי כמה שניות.
    חמוף

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה בודק מידע בפוקידע שלך על סטיליקיס.הפוקידע אומר" סטיליקיס פוקימון נחש המתכת.סטיליקיס הוא הצורה המפותחת של אוניקס.הסוג שלו הוא מתכת ואדמה.לסטיליקיס יש אותה יכולת של אוניקס רק חזקה הרבה יותר ". אתה מחזיר את סטיליקיס לקלף שלך והולך עם פרקסורו לעבר קרב אגדי מס' 2. כעבור כמה דקות אתם מגיעים לשם.אתה נכנס לשם עם פרקסורו. קול אומר לך " ברוך הבא לקרב אגדי מס' 2. מולך יופיע גלגל הגלגל יקבע באיזה זירה תילחם ואיזה סוג פוקימון היה היריב שלך.אז סובב תגלגל ". מולך מופיע גלגל.
    "אוקיי." אומר ואסובב את הגלגל בתקווה שהסוג שיצא הוא סוג שחלש נגד סוגיהם של הפוקימונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

6. היכל התהילה
    אייס
    סנדרשו נכנס במהירות לבור שהוא חפר מקודם.לאחר מכן כשג'ולטיק כבר קרוב אליו.הוא מייצר סופת חול ושולח אותה אל ג'ולטיק.ג'ולטיק לא מצליח להתחמק מנה ונלכד בה.ג'ולטיק נלכד בסופת החול וסופת החול פוגעת ופוגעת בו.ג'ולטיק מנסה לצאת מן סופת החול בכול דרך אפשרית אך זה לא עוזר. לאחר שסופת החול נעלמת ג'ולטיק נמצא מעולך.אורקי אומר לך" היית טוב להתראות". אורקי מחזיר את ג'ולטיק לקלף שלו והלך.
    "ביי" אענה לו וארוץ אחריו "לא אמרת שתתן לי אבן פיתוח בחינם אם אנצח?"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    אתה נזכר שאורקי אמר לך שאם תנצח אותו תזכה באבן פיתוח.אתה מתחיל לרוץ לעבר אורקי כדי להשיג אותו. אתה מצליח להשיג את אורקי ולעצור ארותו. אורקי אומר לך " נכון שכחתי מזה.מרוב שהיתי עסוק בקרב שכחתי זאת. טוב אני אביא לך עכשיו. רק תגיד לי איזה אבן פיתוח תרצה ואני אביא לך אבל אל תבק חפצי פיתוח אם לא הבנת מעיל מתכת והדומים לו הם חפצי פיתוח"

סטיב
    אתה ניגש אל הגלגל ורואה שיש עליו 4 זירות. מס' 1 זירת אש,מס' 2זירת אדמה,מס' 3 זירת עשב,מס' 4 זירת מים.אתה מסובב את הגלגל ומקוה שיצא סוג חלש נגד הפוקימונים שלך.הגלגל נעצר על מס' 3 זירת עשב. הקול ברמקול אומר לך " אוקי בהצלחה בקרב אתה נלחם נגד פוקימון עשב בזירת עשב . הקרב היה 1 על 1. מותר לך להשתמש ביכולת של הפוקימון שלך ". הגלגל נעלם ובמקומו מופיעה זירת עשב.מולך גם מופיע הפוקימון היריב שלך. אתה נלחם נגד ביליף.

בלייק
    בטעות כתבתי את זה בסוף
    -------------------------------------------------------------
    ראש העיר אומר לך " הם היו השלים הם משבט שלדים.שבט שכול מי שם הוא שלד בעצמו.אני לא יוד למה הם ניסו לחטוף את אגרון הזה.אף פעם לא ראינו אותם פה בעיר שלנו.השלדים לא תוקפים אותנו.כנראה סקלטון אמר להם לגנוב. סקלטון זה אחד מן לוחמי צוות בלאק.בקשר לתגמול כול מה שתרצה.אוכל לתת לך כסף.אוכל לתת לך חפץ חזק מאוד. אוכל לת לך TM איזה שתרצה.רק תבחר מה תרצה "

דרוד
    קרבי זז במהירות ומתחמק בקלות מן הגלגול של פאנפי. לאחר מכן קרבי משתמש במכת צבת על פאנפי. הוא שולח ת הצבת שלו לעבר פאנהפי. הצבת של קרבי תופסת את פאנפי וזה פוגע וכואב לו.קרבי לא משחחר את האחיזה שלו בפאנפי.בעזרת הצבת השניה של קרבי הוא תוקף באקדח מים את פאנפי.אקדח המים של פאנפי פוגע די קשה.פאנפי מצליח להשתחר מהאחיזה של קרבי.פאנפי משתמש בזנב ברזל על קרבי.

ג'ון
    אתה מרפא את ראלסט בזרת הפוקידע שלך ומחזיר אותו לקלף שלך. אתה קרל ופרלסאס ניגשים לדלת.אתם נכנסים אליהם ומגיעים לחדר די גדול.מולך מופיע לטיאוס. לטיאוס אומר לך " כול הכבוד שהצלחת לנצח את 2 האתגרים.עכשיו עליך להביס אותי.הקרב היה 2 על 1. כלומר 2 פוקימונים שלך עלי.מותר לך להשתמש ביכולת המיוחדת שלהם.מותר לך לרפא כול פוקימון פעם אחת במהלך הקרב.אתה תפסיד כאשר שני הפוקימונים שלך הובסו ואתה לא יכול לרפא אותם כבר.אז אם אתה מוכן תוציא את הפוקימונים שלך לקרב". קרל אומר לך" ג'ון אני יודע שתצליח לנצח אותו"

לוקאס
    אתה מודיע שתרצה שאלקיד ילמד מכת רעם.הקול ברמקול אומר לך " אין בעיה אלקיד שלך למד הרגע מכת רעם. תוציא את אלקיד שלך שתראה זאת". אתה מוציא את אלקיד מקלף התפיסה שלו.אלקיד מיד משתמש במכת רעם.רעם גדול נוצר ופוג במרכז הזירה.אלקיד שמח שלמד מכת רעם. הקול ברמקול אומר" טוב אתה רשאי לעזוב ובהצלחה במסע שלך "

קודאק
    אוניקס משתמש בזנב ברזל על האבנים שגרבלר זורק.זנב הברזל מנפץ את האבנים שגרבלר זורק.לאחר מכן אוניקס משתמש בצווחה על גרבלר.הצווחה פוגעת בגרבלר ומרתיעה אותו.לאחר זאת אוניקס משתמש שוב פעם בזנב ברזל.הוא משתמש בזנב ברזל על גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל ונפגע די קשה.גרבלר עוד לא הובס בקרב.גרבלר משתמש בפעעם נוספת בגלגול.הוא מתגלגל במהירות אל אוניקס.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. היכל התהילה
    מהאייפוד אז אני לא מצטט
    ---
    ''איווי'' אוציא את האיווי שלי ואשאל אותו ''אתה רוצה להתפתח? למי? פלריאון אולי?''

9. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק
    בטעות כתבתי את זה בסוף
    -------------------------------------------------------------
    ראש העיר אומר לך " הם היו השלים הם משבט שלדים.שבט שכול מי שם הוא שלד בעצמו.אני לא יוד למה הם ניסו לחטוף את אגרון הזה.אף פעם לא ראינו אותם פה בעיר שלנו.השלדים לא תוקפים אותנו.כנראה סקלטון אמר להם לגנוב. סקלטון זה אחד מן לוחמי צוות בלאק.בקשר לתגמול כול מה שתרצה.אוכל לתת לך כסף.אוכל לתת לך חפץ חזק מאוד. אוכל לת לך TM איזה שתרצה.רק תבחר מה תרצה "
    "אני רוצה את הכסף, כל השאר ניתן לקנות איתו, תודה" אני אומר לו.
    "דרך אגב, יש דרך יציאה מפה? ואיזושהי דרך לחזור לפה?" אני שואל ומחכה לתשובה.
    חמוף

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    אתה מודיע שתרצה שאלקיד ילמד מכת רעם.הקול ברמקול אומר לך " אין בעיה אלקיד שלך למד הרגע מכת רעם. תוציא את אלקיד שלך שתראה זאת". אתה מוציא את אלקיד מקלף התפיסה שלו.אלקיד מיד משתמש במכת רעם.רעם גדול נוצר ופוג במרכז הזירה.אלקיד שמח שלמד מכת רעם. הקול ברמקול אומר" טוב אתה רשאי לעזוב ובהצלחה במסע שלך "
    "אוקיי אלקיד בוא נחפש פוקימון פלדה לתפוס אנחנו צריכים לצוות שלנו פוקימון עמיד!" אומר לו ואצא החוצה
    "תחפשו חברים!" אומר לפוקימונים שלי

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אוניקס משתמש בזנב ברזל על האבנים שגרבלר זורק.זנב הברזל מנפץ את האבנים שגרבלר זורק.לאחר מכן אוניקס משתמש בצווחה על גרבלר.הצווחה פוגעת בגרבלר ומרתיעה אותו.לאחר זאת אוניקס משתמש שוב פעם בזנב ברזל.הוא משתמש בזנב ברזל על גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל ונפגע די קשה.גרבלר עוד לא הובס בקרב.גרבלר משתמש בפעעם נוספת בגלגול.הוא מתגלגל במהירות אל אוניקס.
    תשתמש בצווחה ומיד בזמן שאתה צווח גם תאט אותו וגם תעיף אותו בזנב ברזל הכי חזק והכי טוב שלך!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה ניגש אל הגלגל ורואה שיש עליו 4 זירות. מס' 1 זירת אש,מס' 2זירת אדמה,מס' 3 זירת עשב,מס' 4 זירת מים.אתה מסובב את הגלגל ומקוה שיצא סוג חלש נגד הפוקימונים שלך.הגלגל נעצר על מס' 3 זירת עשב. הקול ברמקול אומר לך " אוקי בהצלחה בקרב אתה נלחם נגד פוקימון עשב בזירת עשב . הקרב היה 1 על 1. מותר לך להשתמש ביכולת של הפוקימון שלך ". הגלגל נעלם ובמקומו מופיעה זירת עשב.מולך גם מופיע הפוקימון היריב שלך. אתה נלחם נגד ביליף.
    "וואוו, מי זה הפוקימון הזה?" אומר לעצמי ואחפש על הבייליף היריב מידע בפוקידע.לאחר מכן אוציא את נייטיילס ואומר לה:"אוקיי נייטיילס, השתמשי ביכולת סינוור האש שלך ולאחר מכן בלהביור חזק במיוחד!"
    NYO HO HO BITCH

13. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    קרבי זז במהירות ומתחמק בקלות מן הגלגול של פאנפי. לאחר מכן קרבי משתמש במכת צבת על פאנפי. הוא שולח ת הצבת שלו לעבר פאנהפי. הצבת של קרבי תופסת את פאנפי וזה פוגע וכואב לו.קרבי לא משחחר את האחיזה שלו בפאנפי.בעזרת הצבת השניה של קרבי הוא תוקף באקדח מים את פאנפי.אקדח המים של פאנפי פוגע די קשה.פאנפי מצליח להשתחר מהאחיזה של קרבי.פאנפי משתמש בזנב ברזל על קרבי.

"תתחמק," אומר לו בהיסוס "ותשתמש ביכולת שלך צבת גדולה! אז תוסיף בועות!" אומר לו.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    אתה מרפא את ראלסט בזרת הפוקידע שלך ומחזיר אותו לקלף שלך. אתה קרל ופרלסאס ניגשים לדלת.אתם נכנסים אליהם ומגיעים לחדר די גדול.מולך מופיע לטיאוס. לטיאוס אומר לך " כול הכבוד שהצלחת לנצח את 2 האתגרים.עכשיו עליך להביס אותי.הקרב היה 2 על 1. כלומר 2 פוקימונים שלך עלי.מותר לך להשתמש ביכולת המיוחדת שלהם.מותר לך לרפא כול פוקימון פעם אחת במהלך הקרב.אתה תפסיד כאשר שני הפוקימונים שלך הובסו ואתה לא יכול לרפא אותם כבר.אז אם אתה מוכן תוציא את הפוקימונים שלך לקרב". קרל אומר לך" ג'ון אני יודע שתצליח לנצח אותו"
    "זוראה וזורזארק צאו!" אצעק ואז אוציא אותם במהירות, "זוראה תהפוך וויבל ותתקוף באגרוף קרח וזוראה תהפוך לפוקימון קרח או אופל ותתקוף את לטיאוס במתקפת קרח או אופל!" אפקוד אליהם.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ון
    אתה מוציא את זוראה וזורארק לקרב. שניהם נכנסים לקרב ומוכנים להביס את לטיאוס.זוראה משתמש ביכולת שלו אשליה ומשנה את צורתו לויבל.כשהוא ויבל הוא תוקף באגרוף קרח את לטיאוס.לטיאוס מתחמק בקלות מן אגרוף הקרח של ויבל.זורארק משתמש ביכולת שלו ומשנה את צורתו לפוצ'יאנה. פוצ'יאנה תוקף בכדור צל את לטיאוס.לטיאוס מתחמק גם מזה בקלות רבה.לטיאוס תוקף בנשימת דרקון את זוראה וזורארק.

דרוד
    קרבי זז במהירות ומצליח להתחמק מן זנב הברזל של פאנפי.לאחר מכן קרבי משתמש בצבת גדולה.הצבת שלו נהית גדולה וגדולה עד שנעצרת לגדול.קרבי תופס את פאנפי עם הצבת הגדולה שלו ופוגע בו די קשה.קרבי מעיף את פאנפי מחוץ לזירה למרחק די גדול.גסיקה מעצבת מזה ויצאת מהזירה. השופט אומר לך " אתה המנצח של הקרב הזה. הקרב הבא שלך בעוד 10 דקות "

סטיב
    אתה בודק מידע על ביליף בפןקידע שלך." ביליףף הוא הצורה המפותחת של צ'יקוריטה.סוגו עשב.היכולת המיוחדת שלו נקראת להב מסובב.העלים שעל גופו יכולים להסתובב במהירות גבוה וכך הם יכולים לחתוך תיריב או לפגוע בו.".אתה מוציא את נייטלס לקרב.ניטלס יוצאת לקרב.היא מיד משתמשת בסינור אש.סינור האש מסנוור את ביליף.לאחר כן נייטלס שולחת להביור חזק שפוגע די קשה ביליף.ביליף משתמש בעלי טער.הוא מעיף מלא עלי טער אל ניטלס.

קודאק
    אוניקס משתמש בצווחהה חזקה מאוד על גרבלר.הצצוחה פוגעת בגרבלר ומנעת מימנו להמשיך להתגלגל לעבר אוניקס.אוניקס מנצל זאת שגרבלר איטי ולא יכול להיע אליו.הוא תוקף את גרבלר בזנב ברזל.אוניקס שולח זנב ברזל לעבר גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל ונהדף אל הקיר. הקול אומר לך "ניצחת בקרב כנס לדלת שמולך ". אלריק אומר לך " יפה הצלחת לנצח ". הזירה וגרבלר נעלמים ודלת נפתחת מולך.

לוקאס
    אתה יוצא החוצה מהמבנה. בחוץ אתה כבר רואה שדי חשוך בחוץ כבר. אתה מחליט להתחיל בחיפושים אחר פוקימון מתכת חזק לצוות שלך.אתתה מוציא את אלקיד החוצה ואומר לו ולסנדרשו לחפש פוקימוני מתכת. שלושתכם מתצלים ומתחילים לחפש פוקימון מתכת בכול פינה.כעבור כמה דקת סנדרשו בא אליך וקורא לך.אתה עוקב אחריו וגם אלקיד עוקב אחריו ואתם רואים מולכם בלדום.

בלייק
    ראש העיר אומר לך " טוב אז כך 300$ ". ראש העיר מגיש לך 300$ ואתה לוקח אותם. ואז מוסיף ראש העיר " כן יש דרך לצאת מפה.פשוט תצא מהעיר ותעבור את שביל האבנים וטפס על החור שנוצר פה.אני חושב שנכנסת דרך החור לפה אז תצא דרכו.אם תרצה אי פעם להגיע לעולם הזה תצטרך למצוא עוד חורק שמובביל לפה.אחרי שתצאא מהחור החור יסגר."

אייס
    איווי ניגש אליך.אתה שואל אותו"תה רוצה להתפתח? למי? פלריאון אולי?. לאחר כמה שניות של מחשבה איוי אומר לך " איו,איו". הפוקידע מתרגם לך את זה "כן אני רוצה ". אורקי אומר לך " טוב ראיתי שאיוי שלך רוצה להתפח לפורליאון. אז אני אביא לך אבן אש ". אורקי מביא לך אבן אש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 75 מתוך 85 ראשוןראשון ... 25657374757677 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •