Pokemon GO
עמוד 77 מתוך 85 ראשוןראשון ... 27677576777879 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,141 עד 1,155 מתוך 1268
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    ניטטלס משתמשת בהתקפה מהירה וכך היא זזה מהר ומתחמקת מן עלי הטער שביליף משליך לעברה.לאחר זאת ניטלס משתמשת בפיצוץ אש המתקפה חדשה שלמדה לא מזזמן.ניטלס שולחת גושי אש קטנים לעבר ביליף.כשגושי האש הקטנים פוגעים ביליף הם מתפוצצים בעוצמה רבה.ביליף נפגע מאוד קשה מן המהלך הזה.ביליף מצליח לאגור כוחות ולעמוד בקרב.ביליף קופץ ומשתמש בחבטת גוף על ניטלס.
    "נייטילס-תשתמשי במהירות בלהביור!" אומר לנייטילס בבטחון כיוון שאני עומד לסיים את הקרב.
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סטיב
    ניטלס משתמשת במהירות בלהביור.היא שולחת להביור די חזק לעבר ביליף.ביליף לא מצליח להתחמק מן הלהביור שנשלח לעברו.הלהביור פוגע בו ומנע מינו להשתמש בחבטת גוף על ניטלס.בילף נוחת על הזירה אך נפגע די קשה מן הלהביור של ניטלס.ביליף משתמש ביכולת המיוחדת שלו עלה מסתובב. העלים שעל הצוואר שלו מתחילים להסתובב. ביליף רץ במהירות רבה לעבר נייטלס במטרה לפגוע בה עם עליו

לוקאס
    בלדום משתמש בראשיה על העץ.מלא פירות של העץ נופלים על הדשא.קלמנטיות תפוזים ותפוחים נופלים על הדשא.את הקלמנטינות אתה נותן לאלקיד.תפוחים לבלדום.תפוזים לאלקיד.ולעצמך מה שנשאר אתה לוקח לעצמך ואוכל.כול הפוקימונים שלך נהנים לאכול את פירות העץ הזה.אתה לוקח כמה זרעים מהקלמניטות לעצמך.באופק אתה שומע " גנב תעצור ברגע זה " .אתה רואה גנב ברוח עם שק כבד ואחריו 3 שוטרים שרודפים אחריו.

בלייק
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לקלף שלך ומודה להם על העזרה שעשו לכפר.אתה מחליט למצוא לך מקום שתוכל לישון בו.אתה וטוטודיל מטילים בכפר ומחפשים מקום שתוכלו לישון בו.לאחר חיפוש של 5 דקות אתם מוצאים אכסניה קטנה בדרום הכפר.אתם נכנסים אל האכסניה ואתה מבקש חדר מהפקידה.הפקידה מביא לך את חדר1 ותמפתח שלו.אתה וטודיל עולים במדרגות ומיעים לחדר.בחדר יש מיטה לך ולטוטדיל,טלויזיה,מיני מקרר,מקלחת,שעון מעורר,שירותים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    בלייק
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לקלף שלך ומודה להם על העזרה שעשו לכפר.אתה מחליט למצוא לך מקום שתוכל לישון בו.אתה וטוטודיל מטילים בכפר ומחפשים מקום שתוכלו לישון בו.לאחר חיפוש של 5 דקות אתם מוצאים אכסניה קטנה בדרום הכפר.אתם נכנסים אל האכסניה ואתה מבקש חדר מהפקידה.הפקידה מביא לך את חדר1 ותמפתח שלו.אתה וטודיל עולים במדרגות ומיעים לחדר.בחדר יש מיטה לך ולטוטדיל,טלויזיה,מיני מקרר,מקלחת,שעון מעורר,שירותים
    אני מתחיל להתארגן קצת, מתקלח ומתלבש.
    אני נשכב על המיטה עם טוטודייל וצופה בטלוויזיה עד שאני נרדם.
    חמוף

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודאק
    אוניקס משתמש בצווחהה חזקה מאוד על גרבלר.הצצוחה פוגעת בגרבלר ומנעת מימנו להמשיך להתגלגל לעבר אוניקס.אוניקס מנצל זאת שגרבלר איטי ולא יכול להיע אליו.הוא תוקף את גרבלר בזנב ברזל.אוניקס שולח זנב ברזל לעבר גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק מן זנב הברזל ונהדף אל הקיר. הקול אומר לך "ניצחת בקרב כנס לדלת שמולך ". אלריק אומר לך " יפה הצלחת לנצח ". הזירה וגרבלר נעלמים ודלת נפתחת מולך.
    "יפה אוניקס, כשנחזור אני אביא לך מעיל מתכת" אומר לו.
    "אלריק? תוכל ללכת רגע לחנות ולקנות מעיל מתכת ואבן אופל לפוקימונים שלי? אני אחזיר לך על זה" אומר לו.
    לאחר מכן אמשיך בדרכי לדלת השנייה.

Spoiler ספוילר

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    קודאק
    אלריק אמר לך" סבבה אבל תזכור שאתה חייב לי ". אלריק יוצא מבנה והולך לחנות של העיר. בינתים אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלך.ביחד עם למפרט אתה נכנס דרך הדלת שמולך.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב. הקול ברמקול אומר לך " האתגר השני הוא לנצח בקרב כפול את היריבים שלך.לך אסור להשתמש ביכולת המיוחדת של שני הפוקימונים שלך ואילו ליריבים שלך מותר ". מולך מופיעים מגניום, זוילוס היריבים שלך לקרב.

בלייק
    אתה מתאגרן ואז הולך למקלחת להתקלח.בזמן שאתה במקלחת טוטודיל רואה מה יש במיני מקרר.הוא אוכל את האוכל של הפוקימונים שיש שם עד שהוא נהיה סבע מאוד.לאחר כמה דקות אתה מסיים להתקלח וניגש למיטה שלך.טוטודיל נשכב במיטה שלו.תה מדליק תטלויזיה על אחד הערוצים.אתה מדליק את ערוץ רצח בע''מ.מגיש החדשות אומר" היום במחוז האש נרצחו 1000 אנשים בקרוב.אנחנו עדין לא יודעים מי עה זאת אך זה מצוין ".אתה מרגיש עיף ונרדם.לאחר מלא זמן אתה קם ורואהה שהטלויזיה מכובת,טוטודיל יושן והשעה 8בבוקר.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    בלדום משתמש בראשיה על העץ.מלא פירות של העץ נופלים על הדשא.קלמנטיות תפוזים ותפוחים נופלים על הדשא.את הקלמנטינות אתה נותן לאלקיד.תפוחים לבלדום.תפוזים לאלקיד.ולעצמך מה שנשאר אתה לוקח לעצמך ואוכל.כול הפוקימונים שלך נהנים לאכול את פירות העץ הזה.אתה לוקח כמה זרעים מהקלמניטות לעצמך.באופק אתה שומע " גנב תעצור ברגע זה " .אתה רואה גנב ברוח עם שק כבד ואחריו 3 שוטרים שרודפים אחריו.
    'הממפ, אני צריך מתקפה שתעצור אותו...' אומר לעצמי "אלקיד תשתמש בגל הלם חלש שישתק את האיש הזה צא צא צא!" אומר ואז ארוץ אל הגנב "סנדשרו תעצור אותו בכך שתחפור מתחתיו בורות שהוא ייפול לתוכם!" ואמשיך לרוץ אליו

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אלקיד משמש בגל הלם על הגנב.הגנב לא מצליח להתחמק מן גל הלם.אתה מתחיל לרוץ לעבר הגנב.גל הלם משתק לגמרי את הגנב.סנדרשו חופר במהירות בור והגנב נופל לבור שסנדרשו חפר.אתה קופץ לבור ולקח את השק שהגנב החזיק.השוטרים באים ואחד השוטרים אומר לך" כול הכבוד ילד תודה שעזרת לנו לתפטס את הגנב הזה.עכשיו תקבל פרס". השוטר פותח תשק ומימנו מוציא אלקטריזר.שני השוטרים האחרים לוקחים תגנב איתם.השוטרים הולכים לדרכם ולך יש אלקטריזר.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. Because lizards can swim
    לוקאס
    אלקיד משמש בגל הלם על הגנב.הגנב לא מצליח להתחמק מן גל הלם.אתה מתחיל לרוץ לעבר הגנב.גל הלם משתק לגמרי את הגנב.סנדרשו חופר במהירות בור והגנב נופל לבור שסנדרשו חפר.אתה קופץ לבור ולקח את השק שהגנב החזיק.השוטרים באים ואחד השוטרים אומר לך" כול הכבוד ילד תודה שעזרת לנו לתפטס את הגנב הזה.עכשיו תקבל פרס". השוטר פותח תשק ומימנו מוציא אלקטריזר.שני השוטרים האחרים לוקחים תגנב איתם.השוטרים הולכים לדרכם ולך יש אלקטריזר.
    "וואו תודה שוטרים!" אומר להם ואקח את האלקטריזר "תראה אלקיד זה יכול לפתח אותך לאלקטיווייאר בעתיד!" אומר לו
    "אוקיי סאנדשרו אני רוצה להתאמן איתך ולפתח אותך!" אומר לסנדשרו "או לפחות ללמד אותך כמה מתקפות!" אומר ל שנית ואחפש פוקימונים לאימון

9. NYO HO HO
    סטיב
    ניטלס משתמשת במהירות בלהביור.היא שולחת להביור די חזק לעבר ביליף.ביליף לא מצליח להתחמק מן הלהביור שנשלח לעברו.הלהביור פוגע בו ומנע מינו להשתמש בחבטת גוף על ניטלס.בילף נוחת על הזירה אך נפגע די קשה מן הלהביור של ניטלס.ביליף משתמש ביכולת המיוחדת שלו עלה מסתובב. העלים שעל הצוואר שלו מתחילים להסתובב. ביליף רץ במהירות רבה לעבר נייטלס במטרה לפגוע בה עם עליו
    "תשתמשי בסינוור אש ואז בסיבוב אש נייטליס!" אומר לנייטיילס.
    NYO HO HO BITCH

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    נייטלס משתמש בפעם נוספת ביכולת המיוחדת שלה סינור אש.בעזרת סינור אש היא מסנוורת את ביליף.ביליף מסונור ולכן הוא מפספס בלפגוע בניטלס עם היכולת שלו.לאחר מכן ניטלס משתמשת בסיבוב אש.היא תוקפת בגוש אש שמתחיל להסתובב אל ביליף.ביליף משתמש שוב ביכולת שלו כמעין מגן.העלים המסתובבים שלו חותכים את האש המסתובת של ניטלס.ביליף תוקף בגפן מצליפה.הוא שולח גפנים אל ניטלס.

לוקאס
    אתה שם את אלקטריזר אצלך בכיס.אלקיד שמח שיש לך אלקטריזר כך הוא בעתיד יכול להיות אלקטויר.אתה מחליט לאמן את סנדרשו שילמד מתקפות חדשות או לפחות יתפח.אתה מחזיר את שאר הפוקימונים שלך לקלף שלך.אתה וסנדרשו מסתובבים ברחבות האפלים של העיר אחר חיפוש פוקימונים שסנדרשו ילחם בהם.אתם פוגשים בהנדאור די מוזר. יש לו הילה שחורה שמקיפה אותו.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. NYO HO HO
    סטיב
    נייטלס משתמש בפעם נוספת ביכולת המיוחדת שלה סינור אש.בעזרת סינור אש היא מסנוורת את ביליף.ביליף מסונור ולכן הוא מפספס בלפגוע בניטלס עם היכולת שלו.לאחר מכן ניטלס משתמשת בסיבוב אש.היא תוקפת בגוש אש שמתחיל להסתובב אל ביליף.ביליף משתמש שוב ביכולת שלו כמעין מגן.העלים המסתובבים שלו חותכים את האש המסתובת של ניטלס.ביליף תוקף בגפן מצליפה.הוא שולח גפנים אל ניטלס.
    "תשתמשי בפיצוץ אש נייטילס!" אומר לנייטילס.
    NYO HO HO BITCH

12. היכל התהילה
    אייס
    אתה מחייך ומביא לאיוי תאבן אש שאורקי נתן לך.איוי לוקח את אבן האש ושם אותה על הראש שלו.אור לבן עוטף את איווי.איוי מתחיל לשנות את הצורה שלו.כעבור דקה איוי נעלם ובמקומו מופיע פלארון. פלארון פותח את הפה שלו והוא בוער לו.הוא רץ לאיזה עץ ופוגע בו עם המתקפה החדשה שלמד. פלארון למד ניב אש.

לוקאס
    אתה בוחר שאלקיד ילחם נגד בלדום.סנדרשו מאוכזב שאתה לא נותן לו להילחם נגד בלדום.אלקיד מיד משתמש בטעינה היכולת המיוחדת שלו.הטעינה טוענת לו את הכוח החשמלי. לאחר מכן אלקיד משתמש במכת רעם על בלדום. רעם נוצר בשמיים. הרעם עף ישירות אל בלדום. בלדום לא מצליח לההתחמק מן מכת הרעם וסופג מכה קשה מימנו. לאחר מכן בלדום משתמש בראשית זן על אלקיד
    ''כל הכבוד'' אחייך ואלטף אותו 'מה אני אמור לעשות עכשיו? להמשיך לעיר הבאה?' אחשוב ואתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה

13. Because lizards can swim
    לוקאס
    אתה שם את אלקטריזר אצלך בכיס.אלקיד שמח שיש לך אלקטריזר כך הוא בעתיד יכול להיות אלקטויר.אתה מחליט לאמן את סנדרשו שילמד מתקפות חדשות או לפחות יתפח.אתה מחזיר את שאר הפוקימונים שלך לקלף שלך.אתה וסנדרשו מסתובבים ברחבות האפלים של העיר אחר חיפוש פוקימונים שסנדרשו ילחם בהם.אתם פוגשים בהנדאור די מוזר. יש לו הילה שחורה שמקיפה אותו.
    "סנדשרו אני רוצה לבדוק אותו!" אומר לסנדשרו "תפוס אותו מלמטה בעזרת שליטה בחול!" אומר לו "אם הוא עושה משהו לא במקום, תקוף!" אומר ואתקרב בזהירות, אקח אחד מהפירות שנשארו מהעץ ואתן להאונדור
    "היי האונדור חמוד, אתה בסדר הינה קח לך פרי טעים ותאכל" אומר לו ואתן לו את הפרי

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    נוספו משימות למשחק

לוקאס
    משר שקראתי
    ---------------------------
    סנדרשו משתמש במהירות ביכולת המיוחדת שלו שליטה חולית.חול מתחיל להיוצר והוא כולא את האנדור.החול לא נותן להאנדור לעשות כלום וגם לא לזוז.אתה לוקח את אחד הפירות מהעץ ומגיש אותו להאנדור.ברגע שהפרי נכנס לעבר הילה השחורה שסביב אנדור התפוח נרקב ומתפוור לחתיכות קטנות.אתה לא מבין מה זה האנדור הזה.אנדור מנסה לתקוף אתך בגחלת אך סנדרשו מונע זאת מימנו.

אייס
    אתה חושב על מה לעשות עכשיו ואתה מוצא לנכון שהגיע הזמן לצאת מן העיר ולהמשיך במסע שלך בעולם החדש.אתה פולראון מתקדמים לעבר היציאה מן העיר הזאת.לאחר כמה דקות אתם מגיעים ליציאה.היציאה חסומה על ידי שער ענק.ליד השער שני שומרים בחלפית שריון שכול אחד מחזיק רומח בידו.השומר הימני אומר לך " אם תרצה לצאת תצטרך להראות לנו את סמל הקרב שהוכחה שניצחת את ג'יראצ'י בקרב "

סטיב
    נילס משתמשת בפיצוץ אש.היא שולחת גושי אש קטנים לעבר הגפנים של ביליף.גושי האש הקטנים פוגעים בגפנים שלה.כאשר גושי האש פוגעים בגפנים שלו הם מתפוצים בעוצמה רבה.הדף מן הפיצוץ פוגע גם בניטלס ובגם ביליף.ניטלס נפגעת קצת. ביליף לא יכול לספוג עוד ומתמוט על הזירה מחוסר כוח. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת כנס בדלת שמולך ". מולך נפתחת דלת.הזירה ביחד עם ביליף נעלמת.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. NYO HO HO
    סטיב
    נילס משתמשת בפיצוץ אש.היא שולחת גושי אש קטנים לעבר הגפנים של ביליף.גושי האש הקטנים פוגעים בגפנים שלה.כאשר גושי האש פוגעים בגפנים שלו הם מתפוצים בעוצמה רבה.הדף מן הפיצוץ פוגע גם בניטלס ובגם ביליף.ניטלס נפגעת קצת. ביליף לא יכול לספוג עוד ומתמוט על הזירה מחוסר כוח. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת כנס בדלת שמולך ". מולך נפתחת דלת.הזירה ביחד עם ביליף נעלמת.
    "אני יכול לרפאות את הפוקימונים שלי?" אשאל את הקול שברמקול.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 77 מתוך 85 ראשוןראשון ... 27677576777879 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •