Pokemon GO
עמוד 78 מתוך 85 ראשוןראשון ... 28687677787980 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,156 עד 1,170 מתוך 1268
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    משר שקראתי
    ---------------------------
    סנדרשו משתמש במהירות ביכולת המיוחדת שלו שליטה חולית.חול מתחיל להיוצר והוא כולא את האנדור.החול לא נותן להאנדור לעשות כלום וגם לא לזוז.אתה לוקח את אחד הפירות מהעץ ומגיש אותו להאנדור.ברגע שהפרי נכנס לעבר הילה השחורה שסביב אנדור התפוח נרקב ומתפוור לחתיכות קטנות.אתה לא מבין מה זה האנדור הזה.אנדור מנסה לתקוף אתך בגחלת אך סנדרשו מונע זאת מימנו.
    "אוקיי תחפשו איזה מכשיר עליו או משהו סנדשרו תמשיך להחזיק אותו אני יודע שזה קשה אבל זה אימון טוב!" אומר ואחפש בסביבה אדם שנראה חשוד אם אראה אחד אתחיל להתקרב אליו בחשאיות ואז אורה על אלקיד לתקוף אותו ברעם שטעון על ידי טעינה
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-07-2011 בשעה 04:32 PM

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    נוספו משימות למשחק

לוקאס
    משר שקראתי
    ---------------------------
    סנדרשו משתמש במהירות ביכולת המיוחדת שלו שליטה חולית.חול מתחיל להיוצר והוא כולא את האנדור.החול לא נותן להאנדור לעשות כלום וגם לא לזוז.אתה לוקח את אחד הפירות מהעץ ומגיש אותו להאנדור.ברגע שהפרי נכנס לעבר הילה השחורה שסביב אנדור התפוח נרקב ומתפוור לחתיכות קטנות.אתה לא מבין מה זה האנדור הזה.אנדור מנסה לתקוף אתך בגחלת אך סנדרשו מונע זאת מימנו.

אייס
    אתה חושב על מה לעשות עכשיו ואתה מוצא לנכון שהגיע הזמן לצאת מן העיר ולהמשיך במסע שלך בעולם החדש.אתה פולראון מתקדמים לעבר היציאה מן העיר הזאת.לאחר כמה דקות אתם מגיעים ליציאה.היציאה חסומה על ידי שער ענק.ליד השער שני שומרים בחלפית שריון שכול אחד מחזיק רומח בידו.השומר הימני אומר לך " אם תרצה לצאת תצטרך להראות לנו את סמל הקרב שהוכחה שניצחת את ג'יראצ'י בקרב "

סטיב
    נילס משתמשת בפיצוץ אש.היא שולחת גושי אש קטנים לעבר הגפנים של ביליף.גושי האש הקטנים פוגעים בגפנים שלה.כאשר גושי האש פוגעים בגפנים שלו הם מתפוצים בעוצמה רבה.הדף מן הפיצוץ פוגע גם בניטלס ובגם ביליף.ניטלס נפגעת קצת. ביליף לא יכול לספוג עוד ומתמוט על הזירה מחוסר כוח. הקול ברמקול אומר לך " ניצחת כנס בדלת שמולך ". מולך נפתחת דלת.הזירה ביחד עם ביליף נעלמת.
    אוציא את הסמל מכיסי ואושיט לשומרים אותו

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    אתה עולה לזירה ביחד עם שינקס שלך.לי נמצא כבר בזירה אך הוא החזיר כבר את ארבוק שלו לקלף.השופט אומר " טוב הקרב היה 1 על 1.מותר להשתמש ביכול של הפוקימון שלך.הפוקימון שיוצא מהזירה או מתעלף או המפסיד בקרב.המנצח עולה לחצי גמר ". לי מוציא לקרב את אנטר. אתה מוציא לקרב את סטיליקיס שלך.סטיליקיס שולח זנב ברזל אל אנטר. אנטר מתחמק מן זנב הברזל בקלות רבה. לאחר מכן אנטר משתמש בכדור צל. הוא מעיף כדור צל אל סטיליקיס
    "תתחמק ותשתמש בחפירה! אז תשתמש בזנב שלך להעיף אותו מהזירה!" אפקוד על סטיליקס..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    ויבל ופוצ'יאנה זזים ומתחמקים מן נשימת הדרקון של לטיאוס.ויבל משתמש בשיסוע לילה על לטיאוס.פוצ'יאנה משתמש בכדורי צל.הוא מכין מס' כדורי צל ומעיף אותם הישר אל לטיאוס.זורארק לא משנה את צורתו לשיפטרי כמו שאמרת לו.לטיאוס מתחמק בקלות רבה מן כדורי הצל ומן שיסוע הלילה שנשלח לעברו.לטיאוס אומר לך " נראה שהזורארק שלך לא ממש מציית לך.". לטיאוס בשולח קרן בלבול אל פוצ'יאנה ויבל.
    "זורזארק תשלח להביור עם ציפורן צל! זוראה תשלח כדור צל עם אגרוף קרח! אך קודם תתחמקו מהמתקפה!" אומר לזורזארק ולפוצ'יאנה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יש משימות אתם מוזמנים להסתכל בהם

ג'ון
    פוצ'יאנה ויבל זזים במהירות ומצליחים להתחמק מן רן הבלבול של לטיאוס.לאחר מכן פוצ'יאנה תוקף בציפורן צל ובלהביור את לטיאוס.ויבל תוקף בכדור צל עם אגרוף הקרח שלו את לטיאוס.לטיאוס משתמש במסך מראה.מסך נוצר מלפני לטיאוס.מסך המראה סופג את כול המתקפות שפוצ'יאנה ויבל שולחים אליו.מסך המראה נשבר ולטיאוס יוצא מזה ללא כול פגע.לטיאוס תוקף בנשימת דרקון את ויבל ואת פוצ'יאנה.

דרוד
    סטיליקיס זז במהירות ומתחמק מן כדור הצל של אנטר.לאחר מכן סטיליקיס משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.לאחר דקה אוניקס יוצא מהבור שלו ותוקף מיד בזנב ברזל את אנטר. אנטר מתחמק בקלות רבה מן זנב הברזל של סטיליקיס . לי אומר לאנטר שלו " אנטר תשמש בליקוק על סטילקיס הזה.נראה איך הוא יגיב " .אנטר עף לעבר סטיליקיס ומוציא את הלשון שלו כדי לקק את סטיליקיס

אייס
    אתה מוציא את הסמל מכיסך ומראה אותו לשמורים. השומר הימני אומר לך" אוקי אתה רשאי לצאת מפה.בהצלחה במסע שלך ". השומרים פותחים לך ולפרוליאון את שער היציאה של העיר.אתה ביחד עם פרולאון יוצאים דרך השער.אחרי זה אתם ממשיכים ללכת בשביל.לאחר כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט" כפר דרייק פנה ימינה,כפר אוקרסרוב פנה שמאלה "

]לוקאס
    סנדרשו משיך לאחוז באנדור אך אנדור מתמוגג לו ומת.ברחובבות של העיר אתה רואה איש עם כובע שחור והוא סוחב מזודה שחורה.אתה חושד שזה האיש מהשימה שעליך לבצע.אתה מתחיל לעקוב אחרי האיש ולאחר דקה אתה מורה לאלקיד לתקוף אותו.אלקיד טוען את עצמו ותוקף במכת רעם את האיש.הרעם פוגע באיש אך לא מפריע לו..האיש מסתובב ואומר לך" אני מבין שתרצה לקחת את המזודה אליך.לא תצליח צא לירון תקוף בציפורו ברזל." לירון יוצא ותוקף בציפורן ברזל את אלקיד.

סטיב
    האיש ברמקול אומר לך" כן בודאי שתוכל לרפא את הפוקימונים שלך.אחרי כול קרב אתה רשאי לרפא את הפוקיימונים שלך.אם לא תרפא זה בעיה לך כי היה לך כבר קשה להביס פוקימון עם פצעים והיריב לא פצוע כלל.אז תרפא את מי שאתה רוצה וכנס לדלת שמולך כדי שתוכל להתחיל באתגר הבא"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    האיש ברמקול אומר לך" כן בודאי שתוכל לרפא את הפוקימונים שלך.אחרי כול קרב אתה רשאי לרפא את הפוקיימונים שלך.אם לא תרפא זה בעיה לך כי היה לך כבר קשה להביס פוקימון עם פצעים והיריב לא פצוע כלל.אז תרפא את מי שאתה רוצה וכנס לדלת שמולך כדי שתוכל להתחיל באתגר הבא"
    "אוקיי." אומר לאיש ברמקול וארפא את הפוקימונים שלי.לאחר מכן בהתרגשות אלך אל הדלת הבאה.
    NYO HO HO BITCH

7. Because lizards can swim
    ]לוקאס
    סנדרשו משיך לאחוז באנדור אך אנדור מתמוגג לו ומת.ברחובבות של העיר אתה רואה איש עם כובע שחור והוא סוחב מזודה שחורה.אתה חושד שזה האיש מהשימה שעליך לבצע.אתה מתחיל לעקוב אחרי האיש ולאחר דקה אתה מורה לאלקיד לתקוף אותו.אלקיד טוען את עצמו ותוקף במכת רעם את האיש.הרעם פוגע באיש אך לא מפריע לו..האיש מסתובב ואומר לך" אני מבין שתרצה לקחת את המזודה אליך.לא תצליח צא לירון תקוף בציפורו ברזל." לירון יוצא ותוקף בציפורן ברזל את אלקיד.
    "אלקיד שבירת לבנים!" אומר לו ואסתכל איך המתקפות מתנגשות "תשתמש במכת רעם!" אומר שנית ואחשוב על טקטיקות איך לנצח את הקרב, אומר לסנדשרו בלחש "סנדשרו תקפוץ מתחתיו עם חפירה ותיקח לו את המזוודה, אחר כך תחזור אליי!"

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ון
    פוצ'יאנה ויבל זזים במהירות ומצליחים להתחמק מן רן הבלבול של לטיאוס.לאחר מכן פוצ'יאנה תוקף בציפורן צל ובלהביור את לטיאוס.ויבל תוקף בכדור צל עם אגרוף הקרח שלו את לטיאוס.לטיאוס משתמש במסך מראה.מסך נוצר מלפני לטיאוס.מסך המראה סופג את כול המתקפות שפוצ'יאנה ויבל שולחים אליו.מסך המראה נשבר ולטיאוס יוצא מזה ללא כול פגע.לטיאוס תוקף בנשימת דרקון את ויבל ואת פוצ'יאנה.
    "ויבל רוח מקפיאה ואז תשלח כדור צל לעברו! פוצ'יאנה תתחמק ואז תתקוף בניב קרח עם ניב חשמל!" אפקוד על שניהם.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. היכל התהילה
    יש משימות אתם מוזמנים להסתכל בהם

ג'ון

דרוד
    סטיליקיס זז במהירות ומתחמק מן כדור הצל של אנטר.לאחר מכן סטיליקיס משתמש בחפירה.הוא חופר בור ונכנס אליו.לאחר דקה אוניקס יוצא מהבור שלו ותוקף מיד בזנב ברזל את אנטר. אנטר מתחמק בקלות רבה מן זנב הברזל של סטיליקיס . לי אומר לאנטר שלו " אנטר תשמש בליקוק על סטילקיס הזה.נראה איך הוא יגיב " .אנטר עף לעבר סטיליקיס ומוציא את הלשון שלו כדי לקק את סטיליקיס

אייס
    אתה מוציא את הסמל מכיסך ומראה אותו לשמורים. השומר הימני אומר לך" אוקי אתה רשאי לצאת מפה.בהצלחה במסע שלך ". השומרים פותחים לך ולפרוליאון את שער היציאה של העיר.אתה ביחד עם פרולאון יוצאים דרך השער.אחרי זה אתם ממשיכים ללכת בשביל.לאחר כמה דקות של הליכה אתם רואים שלט" כפר דרייק פנה ימינה,כפר אוקרסרוב פנה שמאלה "

]לוקאס
    סנדרשו משיך לאחוז באנדור אך אנדור מתמוגג לו ומת.ברחובבות של העיר אתה רואה איש עם כובע שחור והוא סוחב מזודה שחורה.אתה חושד שזה האיש מהשימה שעליך לבצע.אתה מתחיל לעקוב אחרי האיש ולאחר דקה אתה מורה לאלקיד לתקוף אותו.אלקיד טוען את עצמו ותוקף במכת רעם את האיש.הרעם פוגע באיש אך לא מפריע לו..האיש מסתובב ואומר לך" אני מבין שתרצה לקחת את המזודה אליך.לא תצליח צא לירון תקוף בציפורו ברזל." לירון יוצא ותוקף בציפורן ברזל את אלקיד.ט

סטיב
    אלך לכפר דרייק במחשבה שאני אוכל גם לחזור בשביל אוקסורב

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אייס
    לא תוכל ללכת לככפר השני
    ---------------------------------------
    אתה מחליט ללכת לכפר דרייק. אתה ופרולאון מתחילים ללכת לעבר כפר דרייק.לאחר הליכה של 20 דקות בשבילים אתם רואים כבר את כפר דרייק באופק.שניכם מתחילים לרוץ במהירות אל עבר כפר דריק.לאחר דקה אתם מגיעים לכפר דרייק.אתם רואים מלא בים קטנים.מלא אנשים שמסתובבים עם זוראה וחלק עם זורארק.אישה זקנה בכניסה עוצרת אותכם ואומרת לכם " שלום תרצו להשתף בתחרות שנערכת בעיר. המנצח יזכה בזוראה "

ג'ון
    לא כול מתקפה וביל ופוצ'יאנה ידעו
    ----------------------------------
    פוצ'יאנה ויבל שוב מצליחים להתחמק מן נשימת הדרקון של לטיאוס. ויבל תוקף תוקף ברוח מקפיאה ובכדור צל על לטיאוס. פוצ'יאנה משתמש בניב רעם ובניב קרח על לטיאוס. לטיאוס עף לתקרת הבית וכך המתקפות של ויבל ופוצ'ינה לא מגיעים אליו. לטיאוס אומר לך " לא רעיון חכם להשתמש בזוראה ובזארק נגדי.כדי שתחזיר אותם לצורה המקורית שלהם אחרת יגמר להם הכוח בקרוב ואה תפסיד.היכולת שלהם מבזבת להם מלא אנרגיה." לטיאוס תוקף בראשית זן את פוצ'יאנה.זוראה לא יכול יותר ויוצא מן צורת הויבל שלו.

לוקאס
    אלקיד משתמש בשבירת לבנים על ציפורן הברזל של לירון.שבירת הלבנים וציפורן הברזל מתנגשים זה בזה ולירון ואלקיד נפגעים קצת מן המתקפה של היריב.אלקיד תוקף במכת רעם את לירון.לירון לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מן מכת הרעם.מכת הרעם פוגעת בלירון ולירון נפגע די קל מהמכה.בינתים סנדרשו משתמש בחפירה ולקח מהאיש תמזודה. האיש אומר לך " תחזיר לי תמזודה מיד אחרת אהרוג אותך.לירון קצה כפול על אלקיד ". לירון משתמש בקצה כפול על אלקיד.

סטיב
    אתה מרפא את כול הפוקימונים שלך בעזרת הפוקידע שלך ואז נכנס דרך הדלת שמולך עם פרקסורו שלך. אתה מגיע לחדר גדול עם זירת קרב.הקול ברמקול אומר לך" טוב הקרב היה 2על 2 .עליך לנצח את 2 הפוקימונים שמולך.אבל ה היה קצת קשה.אסור לך להשתמש ביכולת המוחדת של הפוקימונים שלך ואליו לפוקימוני היריב מותר.פוקימון שיוצא או מתעלף או המפסיד.טוב מיד תראה נגד מי תילחם ". מולך בזירה מופיעים האנדום, ופינסיר.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. Because lizards can swim
    לוקאס
    אלקיד משתמש בשבירת לבנים על ציפורן הברזל של לירון.שבירת הלבנים וציפורן הברזל מתנגשים זה בזה ולירון ואלקיד נפגעים קצת מן המתקפה של היריב.אלקיד תוקף במכת רעם את לירון.לירון לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מן מכת הרעם.מכת הרעם פוגעת בלירון ולירון נפגע די קל מהמכה.בינתים סנדרשו משתמש בחפירה ולקח מהאיש תמזודה. האיש אומר לך " תחזיר לי תמזודה מיד אחרת אהרוג אותך.לירון קצה כפול על אלקיד ". לירון משתמש בקצה כפול על אלקיד.
    "אלקיד תקפוץ למעלה ותשתמש בגל הלם על כולם מלמעלה!" אומר לאלקיד ואקח את המזוודה, אוציא את הנשק
    "תמות איש!" אומר לו וארה בו עם הנשק "זה על מה שעשיתם למשפחה שלי!!!!" אומר ואחסל אותו סופית

12. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק
    אתה מתאגרן ואז הולך למקלחת להתקלח.בזמן שאתה במקלחת טוטודיל רואה מה יש במיני מקרר.הוא אוכל את האוכל של הפוקימונים שיש שם עד שהוא נהיה סבע מאוד.לאחר כמה דקות אתה מסיים להתקלח וניגש למיטה שלך.טוטודיל נשכב במיטה שלו.תה מדליק תטלויזיה על אחד הערוצים.אתה מדליק את ערוץ רצח בע''מ.מגיש החדשות אומר" היום במחוז האש נרצחו 1000 אנשים בקרוב.אנחנו עדין לא יודעים מי עה זאת אך זה מצוין ".אתה מרגיש עיף ונרדם.לאחר מלא זמן אתה קם ורואהה שהטלויזיה מכובת,טוטודיל יושן והשעה 8בבוקר.
    'אויי, צריך להתעורר..' אני חושב ומתמתח קצת מחוץ למיטה.
    אני מתחיל להתארגן, מסדר את הדברים ואת הדברים בחדר, שלא יהיה מבולגן.
    "טוטודייל, קום, אנחנו צריכים להמשיך" אני אומר ומעיר אותו בנדנודים קלים לאחר שאני מסיים הכל.
    אני יוצא עם טוטודייל ללובי של האכסנייה ומשם ישר החוצה בזריזות.
    'יש עוד משהו לעשות במקום הזה שלא עשינו כבר..?' אני שואל את עצמי ומסתובב באיזור לבדוק אם יש.
    חמוף

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה מרפא את כול הפוקימונים שלך בעזרת הפוקידע שלך ואז נכנס דרך הדלת שמולך עם פרקסורו שלך. אתה מגיע לחדר גדול עם זירת קרב.הקול ברמקול אומר לך" טוב הקרב היה 2על 2 .עליך לנצח את 2 הפוקימונים שמולך.אבל ה היה קצת קשה.אסור לך להשתמש ביכולת המוחדת של הפוקימונים שלך ואליו לפוקימוני היריב מותר.פוקימון שיוצא או מתעלף או המפסיד.טוב מיד תראה נגד מי תילחם ". מולך בזירה מופיעים האנדום, ופינסיר.
    "מי אלה הפוקימונים האלה?" אשאל את עצמי ואבדוק עליהם מידע בפוקידע.לאחר מכן אוציא מקלף התפיסה את סטיליקס ונייטילס ואגיד לסטיליקס:"סטיליקס-השתמש בחפירה ובזנב ברזל על האונדום!" ולנייטילס:"נייטילס-השתמשי ביכולת סינוור האש ואז בפיצוץ אש על פינסיר!"
    NYO HO HO BITCH

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק
    אלריק אמר לך" סבבה אבל תזכור שאתה חייב לי ". אלריק יוצא מבנה והולך לחנות של העיר. בינתים אתה מחזיר את אוניקס לקלף שלך.ביחד עם למפרט אתה נכנס דרך הדלת שמולך.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב. הקול ברמקול אומר לך " האתגר השני הוא לנצח בקרב כפול את היריבים שלך.לך אסור להשתמש ביכולת המיוחדת של שני הפוקימונים שלך ואילו ליריבים שלך מותר ". מולך מופיעים מגניום, זוילוס היריבים שלך לקרב.
    "צאו למפנט וזורוארק" אורה להם ואוציא אותם מקלף התפיסה (או שבעצם למפנט איתי בחוץ תמיד).
    בכל מקרה, אורה עליהם "למפנט תשתמש בתופת על התקרה מעל מגניום ותגרום לה לקרוס על מגניום כאשר היא בוערת, זורוארק בזמן שמגניום מנסה לברוח תשתמש עליו בלהביור ותשאיר אותו במקומו כדי שיפגע משתי המתקפות, אחרי זה תשתנה לזאווליאוס" אורה להם.
    "למפנט אם מגניום תשתמש עליו בבלבול שישאר במקום, וגם על זאווליאוס כדאי שלא יפגע בכם" אוסיף.

Spoiler ספוילר

15. היכל התהילה
    אייס
    לא תוכל ללכת לככפר השני
    ---------------------------------------
    אתה מחליט ללכת לכפר דרייק. אתה ופרולאון מתחילים ללכת לעבר כפר דרייק.לאחר הליכה של 20 דקות בשבילים אתם רואים כבר את כפר דרייק באופק.שניכם מתחילים לרוץ במהירות אל עבר כפר דריק.לאחר דקה אתם מגיעים לכפר דרייק.אתם רואים מלא בים קטנים.מלא אנשים שמסתובבים עם זוראה וחלק עם זורארק.אישה זקנה בכניסה עוצרת אותכם ואומרת לכם " שלום תרצו להשתף בתחרות שנערכת בעיר. המנצח יזכה בזוראה "
    "כן" אגיד בהתלהבות "מתי מתחילים?"

עמוד 78 מתוך 85 ראשוןראשון ... 28687677787980 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •