כינוי בפורום: Born This Way
שם במשחק: תומר בוש | Tomer Bosh
רקע: שלום לי קוראים תומר, אני לא ממש מפורסם אבל נולדתי במחוז סינו בעיר טווינליף, אבי היה דוקטור למאובנים בעיר אורבורג ואימי הייתה שוטרת בעיר טוינלייף.
אימי ואבי נפגשו באירוע די מיוחד שהוא: היה פריצה במעבדה שאבי עבד בו ואז אימי באה כדי לעזור.ההורים שלי התאהבו במבט ראשון ולאחר-מכן הם התחתנו ואני נולדתי.בגיל 5 הלכתי לעבודה של אבי בעיר אורבורג, ראיתי את הדברים במעבדה אבל הוא לא נתן לי להתקרב.אחרי שחזרנו הביתה ברחתי מהבית כול כך רחוק ואז הגעתי ליער אחד שהיו בו מלא דברים מפחידים, נהייתי מבוהל והתחיל לרדת גשם. אני התחלתי לבכות לאלוהים ואז הגיע לרוסטה קטן, הוא ניגש אלי וניחם אותי.בעזרת לרוסטה נרגעתי והבנתי שאני יהיה מאמן אני אבחר בלרוסטה כפוקימון התחלתי. לאחר-מכן ראיתי ולקרונה שעף אלי. הוא הסביר לי לרוסטה ברח ממנה אבל הוא נרגע כעת. ולקרונה הודתה לי ואז היא החזירה אותי לביתי שבעיר טווינליף.
מאז המקרה חלפו כמה שנים ואני התבגרתי ונהייתי אחראי, שמעתי על המסע להיות מאמן בגיל 10 ורציתי להתחיל את המסע בגיל 10.
הורי לא הסכימו לי כחשבו שאני "קטן" ואני לא יוכל להסתדר לבד במסע. הם אמרו לי שאני הגיע לגיל 14 אוכל לצאת למסעי עם הפוקימון המעודף עלי לרוסטה.
שהגעתי לגיל 14, קרא משהו מוזר, כול המחוזות השתלבו וכך נוצר מחוז העולם, לצערי אימי מתה מרוב ההריסות שקראו ואז שבדיוק באתי לצאת למסע, אבי אביא לי פוכדור אדום,
"שתצא למסע, תגלה מי יש שם." הוא אומר ואז הוא נתן לי את הרשות לצאת למסעי הגדול להציל את העולם.
פוקימון התחלתי:

פוקימונים: לא לגעת!!!
חפצים:

5000$,

פוקידע,

5 פוקדורים,

מפה.
הערות/הארות/חטיף אנרגיה: אני מציע לך לתקן את התמונות, ואת הקודים השגויים.