אוקי מזל טוב
איך אני מסדרת תסקילים ?
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
סקילים של קוסמים:
הראשון רמה 15-mental strike מינימום-רמה 5.
אחריו לומדים ברמה 18 עוד 3 קסמים,הפעם של סוגים,וברמה 20 את שני הסוגים הבאים..
את הטור הראשון של הסוגים תלמדי גם על מינימום,רמה 5..
ברמה 25 לומדים את כל הטור השני של הסוגים,מינימום-רמה 7.
ברמה 30 את יכולה לקבל את כל הסקילים,וגם בונוס-שיגור למקום קרוב,הסקיל שמתחת למנטל סטרייק.
אממ- ואם כבר עשיתי טעות O.O
ומיליתי אחרת? O:
ומה עושים בסקילים של הסטרנג' וכל זה?
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
>< זה סטטוס..את צריכה לבנות אותו לפי מה שאת רוצה להיות..בשביל זה פתחתי מדריך על סטטוסים לכל העבודות..
אם עשית טעות לא נורא..ברמה 60 תשתמשי ברסקיל(אל תשתמשי עכשיו..)
ותנסי ללמוד כמה שפחות סקילים של קוסם רגיל..ככה שיהיה לך יותר נק' לסקילים של הפסיי או האלמנטור שתיהי..
היא השתמשה ברי סקיל
אם השתמשת ברסקיל כדאי לך כבר עכשיו למחוק את הקוסמת ולפתוח חדשה =0
אמרת שהשגת 11 טווינקלים,אז נשאר לך 1,תתני אותו למישהו מהפורום לשמור לך..
בדיוק מה שאמרתי לה היא אמרה לי *צונזר*
אלכסיי אם היא אמרה לך גו פאק,אז גו פאק,באט נוט וויד מיי RM
LOL
אבל הילה,תמחקי אותה כמה שיותר מהר =0
עדיף קוסמת חדשה...ופעם הבאה לא לעשות משהו בלי לשאול =0 אם את לא מוצאת פה מדריך..
סאמק אני צריך FS רמה 45+ לאמן אותו =/
אמרת לא לבגוד בRM שלך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)