לוחצים פעמיים על המפלצת כדי לתקוף..
לוחצים פעמיים על המפלצת כדי לתקוף..
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
תחשוב מעכשיו מה אתה רוצה להיות..
קוסם ואקרובט-למשימה שלהם צריך 10 טווינקלים(התיבות שנופלות מאייבאט)
לוחם-5 טווינקלים
אסיסט-5 פורפורמים מה שנופל מהפטריות(מאשפאנג)
כי זה טוב OO
אני עוד מעט קוסמת ^^
אני רמה 13 D:
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
תמיד אמרתי שיש מחסור באסיסטים בגלל כמות הקוסמים O_O
לא נורא..לפחות הקוסם שלי לא צריך אסיסטית..
ואני צריך לפתוח עוד RM..בשביל השחקנים שבאקוונט של ה-RM שלי ><
למה אתה ספאמר?! =0
חח תגובה כזאת זה 100% ספאם טהור =0
--------------------------
אמרתי שאני צריך עוד RM בשביל ה-2 אקרובטים שלי שנמצאים באותו אקונט ID עם ה-RM שלי
טוב >< שתהיה רמה 30 הקוסם שלי יעזור לך אם אתה רוצה ><
אגב ראיתי עכשיו הירו >< ג'סטר נתן לי 1 מיל ו2 חלקים מסט לאסיסטים D: כי אמרתי לו שהוא מגניב D:
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
Breaking Benjamin-Blow Me Away
Metallica-The day that never come
System of a Down-BYOB
XDDDDDD הם לא צריכים אז הם נותנים =0Originally posted by ranger@Oct 8 2008, 04:00 PM
טוב >< שתהיה רמה 30 הקוסם שלי יעזור לך אם אתה רוצה ><
אגב ראיתי עכשיו הירו >< ג'סטר נתן לי 1 מיל ו2 חלקים מסט לאסיסטים D: כי אמרתי לו שהוא מגניב D:
אין להם ממש מה לעשות במשחק ><
יש לי הירוית ברשימה luxagirl היא BP אז כל פעם שאני רואה אותה היא עושה לי באפים D: וכולם על מקסימום
באמת??? מגניייב חחח האמת מתי שאתה הופך להירו כבר משעמם המשחק כי אין מה לעשות קראתי שמתי שהפכים לרמה 60 בתור מאסטר הEXP שאתה מקבל הוא ב50% פחות O.O ואתה מקבל רק נקודה אחת לסטאטוס
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
Breaking Benjamin-Blow Me Away
Metallica-The day that never come
System of a Down-BYOB
מי משחק?
כאילו עכשיו
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
תדבר איתי במסן ><"
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)