אני יכולה לעווף D:
אני יכולה לעווף D:
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
*עם המטאט שנתת לי ><"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
התכוונתי הסט של 53!Originally posted by ranger@Oct 12 2008, 03:38 PM
אני לא מתכוון לקנות את הסט לרמה 59 הוא מאוד יקר O: ואני עני רצח O:
לא 59
59 זה הסט המכוער ביותר שיש =X
יש לו כתפיים מנופחות..והוא נראה מה זה קוקסינל..יותר גרוע מלאון באח הגדול XDDD
הסט של 53 זה הסגול הזה היפה..אני משתמש בגין כזה..ל-60..אלכסיי קנה לי חולצה(וזה גרין רמה 60!!!!) ב-800K שאמורה לעלות לפחות 7M..
וחסר לי רק כפפות..
בכל מקרה יש לך ת'סט?
מישהו מוכן להסביר לי על מה מדבירם? OO
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
סטים של בגדים =X
ולימדתי אותך לעוף..מה את אומרת לי שלא?!
>>
טוב אז תנסה להשיג את הסט הרגיל של RM רמה 53..אתה לא צריך ירוק =X
חבר מטומטם יש לך XD
נתן לך חולצה מהסט הכי יפה והלך לקנות סט להומואים ><"
אם אני ישיג משהו אני ישלח לך בדואר אין לי כוח לקנות D:
חחחחחחחחחחח
ואני עושה הרבה ג'יינטים מעפנים שמוציאים דרופים..כמו אלה שעשיתי יחד איתך..בין דארקן(העיר) לשער של דארקון 3
מגניב יש לי ת'סט של BP...אני רוצה ת'ירוק של 75 >< זה ממש אהבתי..ובכלל הסט של 90 =X הסט עם המחושים ><
טוב יאללה כנס למסן דחוף..בא לי GHUNT
הסט של 71 ו-75 זה עם הקרניים..Originally posted by ranger@Oct 14 2008, 03:45 PM
ניראלי הסט הכי יפה שאני ראיתי זה של פייסקיפר רמה 70 ומשהו X_X אני אפילו לא יודע אם זה היה פייסקיפר
תגידן-
מה זה צייד ג'איינטים?
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)