כמה תמונות נדירות:
![]()
קודם כל,הילה תפסיקי להספים =/
זה נושא ראשי של FLYFF ולא של מייפל
עוד הודעת ספאם ואני מדווח..ב-FLYFF כולם יכולים לעוף לכמה זמן שבא להם,וזה מרמה 20 ומעלה.
בפליי יש AOE שזה תקיפת מלא מפלצות בו זמנית,דבר שאין במייפל.
בפליי הגרפיקה הרבה יותר טובה,ואת לא יכולה להגיד שזה לא משנה,כי זה משנה הרבה מאוד.
וגם בפליי רואים לאן הולכים <_< ואפשר לכוון את המצלמה.
בפליי יש שואב,ויש מקום מיוחד בשבילו בכל מפה,שממנו שואבים חתיכות של חפצים,כל 10 חתיכות הופכות לאותו חפץ,נגיד השגתי 10 חתיכות של אבן שמש אני הולך לאיש ליד המקום של השאיבה והוא מביא לי אבן שמש.
מה זה שווה דו מימד?בפליי יש יותר מקום ויותר אפשרויות,בדו מימד זה חרא.
אם במייפל יש AGROS(מפלצות עצבניות שתוקפות אותך ברגע שהם רואות אותך) אז זה ממש לא שווה.
בפליי,כשרואים AGROS אפשר לברוח מסביב,אותו דבר עם ג'יינטים.
במייפל אין CW,שזה ענק רמה80 שמביא מלא מלא דרופים שווים.
אז תפסיקו לבלבל ת'מוח על מייפל,זה לא הנושא..ראו הוזהרתם..
עריכה:
CW זאת המפלצת הגדולה שאילון צילם =0
זה תמונות מאירוע מיוחד שעשה יוצר המשחק..וממש ברגעים אלה הורגים את ה-CW
שכחתי גם להוסיף שבמייפל אין באפים :P כי אין בכלל אסיסטים..וזה לא שווה..
בפליי יש אסיסטים והם עושים באפים והילים ויש להם סקיל שמחייה מתים..אבל במייפל אין דבר כזה..:P
לול הכי מצחיק שרק בגלל שאתה משחק פליי אז אתה לועג למשחק אחר. זה לא יפה X:
יש אנשים שכן אוהבים מייפל ואתה לועג. זה כמו שמישהו ישחק נגיד נייט אונליין ויגיד שפליי משעמם טילים. נכון תתעצבן? אז תפסיקו להתווכח. ולא רק הילה, כולכם. ועומר אם אין לך מושג על מה אתה מדבר אז עדיף שתשתוק.
רמה 15 O:
חח דני אתה צודק..אבל היא רצתה לדעת מה יש בפליי שאין במייפל..בעיה שלה =0
וד"א דיווחתי עליהם כי הם ספאמרים =0
חחח כיף לך =0
היום בקושי עליתי..רק 2 רמות עם האסיסטית ורמה עם הקוסם..גם בקושי שיחקתי היו לי בעיות באינטרנט..
אוף תכננתי להיות רמה 60 =0
ואלכסיי מחר 60 בטוח ^^ הוא עכשיו 55
אוקיי-
עכשיו ענית לי על השאלה ><"
וזה לא נקרא ספאם ><"
ספאם זה להגיד דברים שלא קשורים לנושא/ לקלל / לעשות מליון הודעות רצופות ><"
אני שאלתי שאלות..
אז עכישו-
אני יודעת איך זה נראה.
ככה עושים את זה...
עכשיו-
לא הצלחתי להדיל בין המפלצות לאנשים ><"
וכעשיו תסביר מה זה:
CW
ומה זה אסיסטנט,
וכל הדברים האלה-
כי אוצתי שכנעת ><"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
זה המפלצת הכי חזקה שיש! הגיים לידרים מזמנים אותה אם מבקשים מלא אנשים ויש להם מזל אז אתמול זימנו אותו ועוד איזה 300 מפלצות יש לו דרופים שאפשר למכור במלא
קראתי באתר הרשמי קצת-
זה נשמע מעניין..
אני מבינה את רוב הדברים- כי זה כמו מייפל ><"
אממ-
מה יותר כדאי-
קוסם/אסיסט/חרב D:
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
בדיוק האתר הזה פתוח לי במילא ><"
אני קוראת על איך לעשות דמות ><"
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)