Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 117
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    התחלה לכולם
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
    "מי זה שם?" אשאל בתהיה את האדם שמאחורי הדלת ולאחר מכן אדפוק כמה פעמים בדלת.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    התחלה לכולם
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?

מצטער שזה לא מצוטט...
    -------------------------
    "שלום באתי לקבל את הפוקימון התחלתי שלי צ'ראמנדר בבקשה." אגיד בשמחה ואז אפתח את הדלת באיטיות כדי שמי שדיבר לא יחשוד בי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    *קצת הגזמת שכבר מתחילים את האיומים אבל בסדר.
    אתה פותח את הדלת בעזרת מכה חזקה בדלת ואומר לפרופסור שאתה רוצה את הפוקימון שלך במהירות. הפרופסור ליסה רואה את האקדח שלך אומרת: "אל תדבר כך בחור צעיר, אני יתן לך את המדקיפ שלך מיד בלי שום בעיה" הפרופסור הולכת לקחת את הפוכדור של מדקיפ. לאחר דקה היא חוזרת עם מדקיפ ואומרת: "הנה מדקיפ שלך, עוד 5 פוכדורים ופוקידע, אם תרצה אותי תוכל להתקשר אליי ממרכז הפוקימונים" ואז היא נותנת לך את המספר. מה תעשה?.

ברוס:
    אתה שואל מי שם בדלת, פתאום נפתחת לך הדלת ופרופסרית ליסה יוצאת מהדלת ואומרת לך בשמחה: "שלום ילד, קוראים לי פרופסור ליסה ואני מתמחה בפוקימוני מים, באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך? אם כן תגיד לי בבקשה איזה פוקימון אתה רוצה מהפוקימונים הטובים שיש לנו כדי להתחיל במסע החדש שלך במחוז שלנו?" מה תעשה?.

תומר:
    *בסדר, לפעם הזאת אני מוותר אבל תדאג שיהיה מצוטט.
    אתה אומר לקול ששמעת שבאת לקבל את הפוקימון שאתה רוצה, לאחר מכן נפתחת לך הדלת ואתה נכנס. מולך אתה רואה את פרופסור אוק שאומר לך: "שלום ילד, אתה בטח באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך" אתה אומר שאתה רוצה את צ'ראמנדר שלך. פרופסור אוק מחייך ואומר לך: "בחרת פוקימון טוב מאוד ילד, אני מאוד אוהב את צ'ראמנדר ואני חושב שזה הפוקימון התחלתי האש הכי טוב", פרופסור אוק הלך להביא לך את צ'ראמנדר, לאחר דקה הוא חזר והביא לך את הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדרים לתפיסת פוקימונים ופוקידע. מה תעשה?.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SportMan צפה בהודעה
    תומר:
    *בסדר, לפעם הזאת אני מוותר אבל תדאג שיהיה מצוטט.
    אתה אומר לקול ששמעת שבאת לקבל את הפוקימון שאתה רוצה, לאחר מכן נפתחת לך הדלת ואתה נכנס. מולך אתה רואה את פרופסור אוק שאומר לך: "שלום ילד, אתה בטח באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך" אתה אומר שאתה רוצה את צ'ראמנדר שלך. פרופסור אוק מחייך ואומר לך: "בחרת פוקימון טוב מאוד ילד, אני מאוד אוהב את צ'ראמנדר ואני חושב שזה הפוקימון התחלתי האש הכי טוב", פרופסור אוק הלך להביא לך את צ'ראמנדר, לאחר דקה הוא חזר והביא לך את הפוכדור שלו פלוס 5 פוכדרים לתפיסת פוקימונים ופוקידע. מה תעשה?.
    "תודה פרופסור! אני אשמור על צ'ראמנדר!" אגיד לפרופסור תוך כדי לקיחת הדברים מהפרופסור.
    אני שם את ה5 פוקדורים בכיס הימיני שלי ואת הפוקידע בכיס השמאלי שלי ואז יוצא מהמעבדה והולך לכיוון הדרך הראשונה כדי למצוא פוקימונים לאימון צ'ראמנדר.

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    תומר:
    אתה מודה לפרופסור על הכל ואתה יוצא מהמעבדה שלו לכיוון דרך 1 של מחוז האש. בינתיים אתה מחפש פוקימונים לתפוס או לאימון בשביל הפוקימון שלך, צ'ארמנדר. לאחר כמה דקות של חיפושים אתה רואה קטארפי שזוחל בקצב איטי אל עץ אחד שהוא רואה כדי לאכול, אתה מבין שאתה יכול לאמן את צ'ארמנדר שלך בעזרותו ואולי גם לתפוס אותו. מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה מודה לפרופסור על הכל ואתה יוצא מהמעבדה שלו לכיוון דרך 1 של מחוז האש. בינתיים אתה מחפש פוקימונים לתפוס או לאימון בשביל הפוקימון שלך, צ'ארמנדר. לאחר כמה דקות של חיפושים אתה רואה קטארפי שזוחל בקצב איטי אל עץ אחד שהוא רואה כדי לאכול, אתה מבין שאתה יכול לאמן את צ'ארמנדר שלך בעזרותו ואולי גם לתפוס אותו. מה תעשה?.
    'מעניין הפוקימון הזה... כדי לאמן את צ'ראמנדר איתו...' אחשוב לעצמי בשמחה ואז אוציא את הפוקדור של צ'ראמנדר מכיסי.
    "אוקיי תיצא עכשיו צ'ראמנדר!" אצעק תוך כדי שאני מוציא אותו
    ואז פוקד אליו תוך כדי שאני בודק את קאטרפי בפוקידע: "תשתמש בצעקה על הפוקימון הזה! ואז לאחר מכן בגחלת!"

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    תומר:
    אתה החלטת לאמן את הפוקימון שלך, צ'ארמנדר עם קטארפי שאתה רואה. אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוכדור שלו ואתה פוקד עליו לתקוף את קטארפי. צ'ארמנדר מתחיל להשתמש בצעקה על קטארפי, קאטרפי לא מושפע מהצעקה של צ'ארמנדר. מיד לאחר מכן צ'ארמנדר יוצא למתקפת גחלת, קטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. קטארפי משתמש בדחיפה על צ'ארמנדר שלך. מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

8. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה החלטת לאמן את הפוקימון שלך, צ'ארמנדר עם קטארפי שאתה רואה. אתה מוציא את צ'ארמנדר מהפוכדור שלו ואתה פוקד עליו לתקוף את קטארפי. צ'ארמנדר מתחיל להשתמש בצעקה על קטארפי, קאטרפי לא מושפע מהצעקה של צ'ארמנדר. מיד לאחר מכן צ'ארמנדר יוצא למתקפת גחלת, קטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה. קטארפי משתמש בדחיפה על צ'ארמנדר שלך. מה תעשה?.
    "צ'ראמנדר תשרוט אותו בדיוק שהוא נדחף אליך!, ולאחר מכן תשלח עליו גחלת בכול הכוח!" אגיד לצ'ראמנדר
    תוך כדי שאני חושב: 'צ'ראמנדר הוא הפוקימון הכי טוב שיש בעולם... חח'

9. משתמש סופר ספאמר
    כינוי:איתי
    שם במשחק: יגאל
    תיאור:שער בלונדני קצר חולצה בצבע ירוק ומכנסי ג'ינס בגובה 1.75 ובמשקל 50
    רקע:
    יגאל ילד שובב שאביו נעלם בנשיבות מסתוריות ביום שקיבל את הפוקימון הראשון שלו והוא נשבע למצוא אותו אבל הוא לא מצא אותו במחוזות האש והעשב והוא עבר למחוז המים כדי למצוא אותו והוא גם רוצה להיתחרות בליגה כי את הליגה של מחוזות האש ועשב הוא ניצח עם המונפרנו שלו ועכשיו הוא מתחיל עם פיפלאפ.יגאל גם רוצה לתפוס את כל הפוקימונים האגדיים כולל מולטרס שברח לו במחוז המים.יגאל גם רוצה להילחם נגד אחיו הבכור שהוא המאמן הכי חזק שהוא פגש ואחיו הבטיח לו כשהוא יהיה גדול הוא יביא לו ביצה של צ'ימצ'אר .אבל רק עם ינצח אותו
    מחוז:מחוז המים
    פקימון התחלתי:פיפלאפ
    כסף:לא לגעת
    ציוד:20145023 פוכדורים אבן אופל אופניים חכה חזקה וכלים למכרה
    בערות/בקשות: לפגוש את האח

10. משתמש מנוסה
    גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    *קצת הגזמת שכבר מתחילים את האיומים אבל בסדר.
    אתה פותח את הדלת בעזרת מכה חזקה בדלת ואומר לפרופסור שאתה רוצה את הפוקימון שלך במהירות. הפרופסור ליסה רואה את האקדח שלך אומרת: "אל תדבר כך בחור צעיר, אני יתן לך את המדקיפ שלך מיד בלי שום בעיה" הפרופסור הולכת לקחת את הפוכדור של מדקיפ. לאחר דקה היא חוזרת עם מדקיפ ואומרת: "הנה מדקיפ שלך, עוד 5 פוכדורים ופוקידע, אם תרצה אותי תוכל להתקשר אליי ממרכז הפוקימונים" ואז היא נותנת לך את המספר. מה תעשה?.
    אני לוקח את הפוקדור והלך לדרך 1

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    התחלה לכולם
    אני אומר לקול" אני הוא נאטסו ואני מאמן מתחיל.באתי לפה למעבדה שלך בשביל שאקבל את הפוקימון התחלתי שבחרתי למסע שלי.אז תוכל להכניס אותי בשביל שאקבל תפוקימון שלי?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס:
    אתה שואל מי שם בדלת, פתאום נפתחת לך הדלת ופרופסרית ליסה יוצאת מהדלת ואומרת לך בשמחה: "שלום ילד, קוראים לי פרופסור ליסה ואני מתמחה בפוקימוני מים, באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך? אם כן תגיד לי בבקשה איזה פוקימון אתה רוצה מהפוקימונים הטובים שיש לנו כדי להתחיל במסע החדש שלך במחוז שלנו?" מה תעשה?.
    עצה-את ה"מה תעשה?" תשים בשורה נפרדת,מאריך את התגובה שלך..
    ----------------------------------------------------------
    "שלום לך פרופסור ליסה, אני ברוס." אומר לפרופסור ליסה בנחמדות "באתי כדי לקבל אושווט כפוקימון התחלתי שלי.."
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש חדש
    שם משתמש:pokeda002
    שם במשחק: ברונו
    תיאור:
    רקע: ברונו הוא בן של חוקר פוקימונים שחוקר את שלושת האגדיים. ברונו תמיד עזר לאביו בעבודה הוא יצא איתו למסעות עזר לו לטפל בפוקימונים וכו'... יום אחד אביו של ברונו גילה פריצת דרך משמעותית לגילוי בפוקימונים האגדיים. אביו הסתגר במעבדה במשך שבועות ורק חקר עד שביום חורפי אחד ירד גשם חזק והייתה סופה ענקית ברונו הלך למעדה בשביל לבדוק עם אביו צריך משהו ולהפתעתו הוא גילה שאביו לא שם. ברונו חיפש אותו במשך שבועות אבל לא הצליח למצוא אותו, כאשר הוא קיבל את המכתב שביקש ממנו לצאת למסע לגילוי שלושת הפוקימונים ברונו נזכר שאביו חקר אותם והוא חשב שאם הוא יצא למסע הוא יצליח לגלות מה קרה לאביו ואולי גם למצוא אותו.
    פוקימון התחלתי: טוטודייל
    מחוז: מים
    תגים: לא לגעת
    שותף: לא
    ציוד:אופניים,מפה,אוכל לי ולפוקימונים שלי,מצפן,אוהל, אולר, מים 5 פוקדורים
    בערות/בקשות: לתפוס את מגבי

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    התחלה לכולם
    "היי זה אני קודק!" אומר במלמול,ואחכה שיפתחו את הדלת,לאחר שיפתחו את הדלת אשאל "שלום,איפה הפרופסור?"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם משתמש:toxocity
    שם במשחק:ג'ון פא
    תיאור:נער גבוה בעל כתפיים רחבות ושער חום דיי ארוך, עיינים כחולות ירוקות. לובש לרוב סווצ'רט (לא יודע איך כותבים) שחור פשוט וטרייניג ארוך וכחול בהיר
    רקע:ג'ון נולד במחוז האש למשפחה אוהבת
    אימו הייתה מורה ואביו מהנדס אזרחי. במסגרת עבודתו אביו נאלץ להיסתובב הרבה עם פוקימונים חזקים. ג'ון אהב אותם מאוד.
    ג'ון בילה את מרבית חייו בחיי הנער הממוצע, חברים, משפחה, מחשב וכדומה. ג'ון חיי כנער מאושר ומעולם לא ידע מחסור, כלכלי או חברתי. כאשר ג'ון קיבל את המכתב הוא שמח מאוד והחליט שהוא רוצה ללכוד פוקימון לחימה חזק, ולהראות לאביו ששלו חזקים משל אביו
    פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר
    מחוז:מחוז האש
    תגים: לא לגעת
    שותף:כן
    הפוקימון שלו: ארון
    ציוד: הדברים הרגילים, שק שינה ואוכל לפוקימונים, פנס, כובע, מים.
    בערות/בקשות: אני יכול ללכוד פוקימון לוחם כלשהו?

עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •