Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 117
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    *אל תכתוב תגובות כאלה קצרות, תכתוב לפחות חצי שורה.
    אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור ליסה לאחר שהיא נותנת לך את כל הדברים שאתה צריך לתחילת המסע שלך ואתה הולך לדרך 1 כדי להתחיל את המסע. אתה הולך בתחילת דרך 1 שאתה נרגש ורוצה כבר להתחיל להלחם מול יריבים ופתאום אתה רואה פיג'י קטן שאוכל פירורי לחם שנמצאים שם.
    מה תעשה?.

ברוס:
    *תודה על העצה
    אתה אומר לפרופסור ליסה את השם שלך כדי להכיר אותך, היא מחייכת ואומרת לך: "נעים להכיר, ברוס, אז אתה רוצה את אוושוט, הוא פוקימון טוב מאוד, פוקימון שיכול לעזור לך מאוד, אני כבר מביאה לך אותו" והיא הולכת. לאחר דקה היא חוזרת עם הפוכדור של אוושוט. היא אומרת לך: "הנה הוא, בנוסף אתה מקבל 5 פוכדורים לתפיסה ופוקידע שיעזרו לך בהמשך המסע"
    מה תעשה?.

תומר:
    אתה מורה לצ'ארמנדר להשתמש בשריטה מתי שהוא נדחף. קאטרפי משתמש במתקפת דחיפה אבל צ'ארמנדר מתחמק ומשתמש במתקפת שריטה שפוגעת קשה מאוד בקאטרפי. צ'ארמנדר משתמש בגחלת הכי חזקה שלו, קאטרפי תשוש מידי והוא לא יכול לזוז ונפגע קשה מהגחלת ומובס בקרב. אתה מבין שניצחת את הקרב הראשון שלך ושל צ'ארמנדר ביחד.
    מה תעשה?.

נאטסו:
    אתה אומר לקול שאתה שומע שבאת לקבל את הפוקימון הראשון שלך. הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור אוק יוצא ואומר לך: "שלום נאטסו, אני פרופסור אוק, הפרופסור של מחוז האש, אז אני מבין שבאת לקחת את הפוקימון הראשון שלך כדי להתחיל את המסע שלך במחוז שלנו, אני כבר מביא לך אבל תזכיר לי איזה פוקימון אתה בחרת נאטסו?".
    מה תעשה?.

קודק:
    אתה עונה לקול את השם שלך כדי שתוכל להכנס למעבדה ולקבל את הפוקימון הראשון שלך. הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור בירץ' מחוייך ואומר לך: "שלום קודק, אני הפרופסור של מחוז עשב, פרופסור בירץ', באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך?, תגיד לי גם את השם שלו כי אני שכחתי אותו ואני כבר יביא לך אותו עם עוד דברים שאתה תצטרך"
    מה תעשה?.

יגאל:
    רשום, תגיב להתחלה שבעמ' 1.

ג'ון וברונו:
    מצטער אבל בינתיים אני נותן למשתמשים של המשחק הקודם לבחור האם להמשיך, אם יהיה מקום אתם וראשון שפירסם תוכלו לשחק.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי SportMan צפה בהודעה
    תומר:
    אתה מורה לצ'ארמנדר להשתמש בשריטה מתי שהוא נדחף. קאטרפי משתמש במתקפת דחיפה אבל צ'ארמנדר מתחמק ומשתמש במתקפת שריטה שפוגעת קשה מאוד בקאטרפי. צ'ארמנדר משתמש בגחלת הכי חזקה שלו, קאטרפי תשוש מידי והוא לא יכול לזוז ונפגע קשה מהגחלת ומובס בקרב. אתה מבין שניצחת את הקרב הראשון שלך ושל צ'ארמנדר ביחד.
    מה תעשה?.
    "בוא נתפוס אותו." אגיד לצ'ראמנדר ואז אזרוק על קאטרפי פוקדור במהירות ואז שהוא יתפס, אקח את הפוקדור שלו ואמשיך בדרכי עם צ'ראמנדר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    תומר:
    אתה החלטת לתפוס את הקטארפי שהצלחת להביס בעזרת צ'ארמנדר. אתה זורק את הפוכדור ואתה רואה את קטארפי נכנס למקום בצבע אדום ואתה לא רואה אותו, אתה מחכה שהפוכדור יעצר כדי לקחת אותו. לאחר דקה הפוכדור נעצר ואתה מבין שהצלחת ללכוד אותו. אתה שמח יחד עם צ'ארמנדר שהצלחת לתפוס אותו. אתה לוקח את הפוכדור וממשיך בדרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 ואתה רואה ילד קטן שאומר לך: "בוא נלחם, הפוקימון שלי מול שלך טוב?".
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][COLOR=#ff0000][U]
    [U]

נאטסו:
    אתה אומר לקול שאתה שומע שבאת לקבל את הפוקימון הראשון שלך. הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור אוק יוצא ואומר לך: "שלום נאטסו, אני פרופסור אוק, הפרופסור של מחוז האש, אז אני מבין שבאת לקחת את הפוקימון הראשון שלך כדי להתחיל את המסע שלך במחוז שלנו, אני כבר מביא לך אבל תזכיר לי איזה פוקימון אתה בחרת נאטסו?".
    מה תעשה?.
    אני אומר לאוק"טוב בחרתי בהתחלתי האש הכי וב לפי דעתי.אבחר בטאפיג כהתחלתי שלי.אז אוק אני אשמח שתביא לי את טאפיג כדי שאוכל להתחיל את המסע שלי". אני מחכה בצפייה רבה לקבלת טאפיג התחלתי שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    נאטסו:
    אתה אמרת שאתה רוצה את טאפיג כפוקימון התחלתי שלך. פרופסור אוק חייך ואומר לך: "גם אני חושב כך, טאפיג הוא פוקימון נהדר שיכול בהחלט לעזור לך במסע שלך במחוז האש" ופרופסור אוק הלך להביא את הפוקימון שלך. לאחר דקה הוא חזר והוא אומר לך: "הנה הפוכדור של טאפיג, ואתה מקבל 5 פוכדורים לתפיסת פוקימונים ופוקידע שיעזור לך במסע" והוא מביא לך את כל הדברים שלך כדי שתוכל להתחיל במסע שלך.
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה החלטת לתפוס את הקטארפי שהצלחת להביס בעזרת צ'ארמנדר. אתה זורק את הפוכדור ואתה רואה את קטארפי נכנס למקום בצבע אדום ואתה לא רואה אותו, אתה מחכה שהפוכדור יעצר כדי לקחת אותו. לאחר דקה הפוכדור נעצר ואתה מבין שהצלחת ללכוד אותו. אתה שמח יחד עם צ'ארמנדר שהצלחת לתפוס אותו. אתה לוקח את הפוכדור וממשיך בדרך 1. אתה ממשיך בדרך 1 ואתה רואה ילד קטן שאומר לך: "בוא נלחם, הפוקימון שלי מול שלך טוב?".
    מה תעשה?.
    "אוקיי ילד!" אגיד לילד ואז אגיד: "תתכונן לקרב צ'ראמנדר!" ואסתכל על התנועות של הילד מתי שהוא יוציא את הפוקימון שלו.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    נאטסו:
    אתה אמרת שאתה רוצה את טאפיג כפוקימון התחלתי שלך. פרופסור אוק חייך ואומר לך: "גם אני חושב כך, טאפיג הוא פוקימון נהדר שיכול בהחלט לעזור לך במסע שלך במחוז האש" ופרופסור אוק הלך להביא את הפוקימון שלך. לאחר דקה הוא חזר והוא אומר לך: "הנה הפוכדור של טאפיג, ואתה מקבל 5 פוכדורים לתפיסת פוקימונים ופוקידע שיעזור לך במסע" והוא מביא לך את כל הדברים שלך כדי שתוכל להתחיל במסע שלך.
    מה תעשה?.
    אני אומר לאוק" תודה רבה על הפוכדור של טאפיג ועל החפצים שנתת לי.הם יעזרו לי מאוד במסע הזה.אז להתראות לך פרופסור אוק אשמח להיפגש איתך,. אני שם את החפצים שקיבלתי בכיס שלי חוץ מהפוכדור של טאפיג שאני מחזיק בידי.אני יוצא מהמעבדה ומתחיל ללכת לכיון דרך תוך כדי שאני מחפש פוקימונים טובים ללחימה שיעזרו לי להאמן את טאפיג

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    נאטסו:
    אתה מודה לפרופסור אוק על כל הדברים שהוא נתן לך, אתה שם אותם בתיק של, ואתה מתחיל את המסע בדרך 1 שאתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור מחוייך ומחכה להתחיל סוף סוף את המסע שלך במחוז האש. לאחר כמה דקות שאתה הולך בדרך 1 שאתה מחפש אימון טוב בשביל טאפיג שלך, אתה רואה אוכל פירורי לחם בשקט.
    מה תעשה?.

תומר:
    הילד אומר לך: "צ'ארמנדר אתה אומר, אז אתה מאמן חדש?, יהיה לי כיף לנצח אותך בחור, אני אוהב לנצח מאמנים צעירים ולהרוסז להם את ההתחלה", ואז הוא ממשיך להגיד: "תגיד שלום לפוקימון שיביס אותך ואת צ'ארמנדר, צא אלקאזם!" ואז אתה רואה אלקאזם גדול מאוד. הילד ממשיך להגיד לך: "אין לך אפילו סיכוי אחד לנצח אותו ואת הפוקימון שלי!".
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    נאטסו:
    אתה מודה לפרופסור אוק על כל הדברים שהוא נתן לך, אתה שם אותם בתיק של, ואתה מתחיל את המסע בדרך 1 שאתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור מחוייך ומחכה להתחיל סוף סוף את המסע שלך במחוז האש. לאחר כמה דקות שאתה הולך בדרך 1 שאתה מחפש אימון טוב בשביל טאפיג שלך, אתה רואה אוכל פירורי לחם בשקט.
    מה תעשה?.
    .[/COLOR][/B]
    אני מוציא את טאפיג מהפוכדור שלו שיצא להלחם מול הספירו שמולי.אני אומר לטאפיג" טוב זה הקרב הראשון שלך נגד פוקימון ואני מצפה שתיתן את כול כולך בקרב הזה נגדו.כמובן שארצה שתנצח אותו.טוב תתחיל כשאתה רץ לעברו ואתהתוקקף אותו בגחלת .לאחר הגחלת תעבור לתקוף אותו בדחיפה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    נאטסו:

החלטת להלחם מול הספירו שאתה ראית. ספירו רואה שאתה רוצה להלחם מולו והוא מתחיל להיות במצב לחימה. אתה אומר לטאפיג שאתה מצפה ממנו להלחם כמה שהכי חזק, טאפיג מקשיב לך ומתחיל את הקרב הזה. טאפיג משתמש בגחל על ספירו, ספירו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהמתקפה של טאפיג, לאחר מכן טאפיג משתמש בדחיפה, ספירו מתחמק בקלות מהדחיפה של טאפיג. ספירו משתמש במכת כנף על טאפיג שלך.
    מה תעשה?.

חתימה בשיפוצים.

11. משתמש מנוסה
    תומר:
    הילד אומר לך: "צ'ארמנדר אתה אומר, אז אתה מאמן חדש?, יהיה לי כיף לנצח אותך בחור, אני אוהב לנצח מאמנים צעירים ולהרוסז להם את ההתחלה", ואז הוא ממשיך להגיד: "תגיד שלום לפוקימון שיביס אותך ואת צ'ארמנדר, צא אלקאזם!" ואז אתה רואה אלקאזם גדול מאוד. הילד ממשיך להגיד לך: "אין לך אפילו סיכוי אחד לנצח אותו ואת הפוקימון שלי!".
    מה תעשה?.
    "לך תידע..." אגיד לילד ואז אפנה לצ'ראמנדר ואגיד לו: "צ'ראמנדר תרוץ לצדדים ותשלח גחלת לעבר כול הכיוונים ואז תשרוט את אלקזם למוות!"

12. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק:
    אתה עונה לקול את השם שלך כדי שתוכל להכנס למעבדה ולקבל את הפוקימון הראשון שלך. הדלת נפתחת ואתה רואה את פרופסור בירץ' מחוייך ואומר לך: "שלום קודק, אני הפרופסור של מחוז עשב, פרופסור בירץ', באת לקבל את הפוקימון הראשון שלך?, תגיד לי גם את השם שלו כי אני שכחתי אותו ואני כבר יביא לך אותו עם עוד דברים שאתה תצטרך"
    מה תעשה?.
    "אממ..כן..אני רציתי את סניבי..אשמח אם תוכל להביא לי אותו" אומר בהתרגשות ואחכה לראות מה הפרופסור יביא לי.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    גרופלמדורהגסיוהן החמישי:
    *אל תכתוב תגובות כאלה קצרות, תכתוב לפחות חצי שורה.
    אתה יוצא מהמעבדה של פרופסור ליסה לאחר שהיא נותנת לך את כל הדברים שאתה צריך לתחילת המסע שלך ואתה הולך לדרך 1 כדי להתחיל את המסע. אתה הולך בתחילת דרך 1 שאתה נרגש ורוצה כבר להתחיל להלחם מול יריבים ופתאום אתה רואה פיג'י קטן שאוכל פירורי לחם שנמצאים שם.
    מה תעשה?.
    אני מתעלם מפגי'י הנוב והולך לחפש פוקימון ברזל. אני נסער וזועם מחפש בדרך עד אשר אני מוצא פוקימון ברזל חזק, שאוכל להלחם נגדו קרב שיוכל לזכות אותי באנרגיות חזקות לקראת המכון הראשון.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    נאטסו:

החלטת להלחם מול הספירו שאתה ראית. ספירו רואה שאתה רוצה להלחם מולו והוא מתחיל להיות במצב לחימה. אתה אומר לטאפיג שאתה מצפה ממנו להלחם כמה שהכי חזק, טאפיג מקשיב לך ומתחיל את הקרב הזה. טאפיג משתמש בגחל על ספירו, ספירו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהמתקפה של טאפיג, לאחר מכן טאפיג משתמש בדחיפה, ספירו מתחמק בקלות מהדחיפה של טאפיג. ספירו משתמש במכת כנף על טאפיג שלך.
    מה תעשה?.
    אני אומר לטאפיג" תחמק במהירות מן מתקפת הכנף שלו.לאחר שתחמק רוץ אליו במתקפת דחיפה חזקה מאוד.ואז תשתמש בגחלת שתגמור את הספירו הזה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ברוס:
    *תודה על העצה
    אתה אומר לפרופסור ליסה את השם שלך כדי להכיר אותך, היא מחייכת ואומרת לך: "נעים להכיר, ברוס, אז אתה רוצה את אוושוט, הוא פוקימון טוב מאוד, פוקימון שיכול לעזור לך מאוד, אני כבר מביאה לך אותו" והיא הולכת. לאחר דקה היא חוזרת עם הפוכדור של אוושוט. היא אומרת לך: "הנה הוא, בנוסף אתה מקבל 5 פוכדורים לתפיסה ופוקידע שיעזרו לך בהמשך המסע"
    מה תעשה?.
    "תודה רבה פרופסור ליסה!" אומר לה בשמחה שהתחלתי את המסע שלי.לאחר מכן אקח מליסה את הפוכדורים והפוקידע ואצא מחוץ למעבדה.מחוץ למעבדה אוציא את אושווט ואגיד לו:"שלום לך אושווט-אני ברוס,המאמן שלך.נעים מאוד!" ואושיט לו יד.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •